www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Лоенгрин 2

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Лоенгрин 2
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Сравнително добре,но не е в цветущо здраве.Мъчи го и финасова криза.
Поздравява всички от форума.
Има една много добра статия за циганите,но е по-голяма от 8 мб и не мога да я пратя на Запознат заедно със снимките.Ако не измисля нещо,ще я пусна без снимките в темата за чандала.
PM
Дари
Quote Post

Често пишещ

Група: участници
Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

QUOTE (Мещера @ Feb 5 2008, 11:57 AM)
Вервах, обаче не съм стоял в центъра на София с плакати като този на снимката. Ако някой намери прилика между Димитър Асенов Радев и човекът с очилата от снимката, ще му кажа, че и аз намирам такава прилика. ............

......Фактите, снимките и документите са пред очите на всички........

От текста се подразбира, че към материала би трябвало да има прикрепени снимки, които предполагам дават още по-голяма яснота, а и тежест на написаното. Мещер, ако разполагаш с тези снимки може да се опиташ да ги качиш. Ако не става в самата тема, може първо да ги качиш в галерията и после да дадеш връзка от темата към снимките.
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 755
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Мещера @ Feb 6 2008, 05:58 PM)
Сравнително добре,но не е в цветущо здраве.Мъчи го и финасова криза.
Поздравява всички от форума.
Има една много добра статия за циганите,но е по-голяма от 8 мб и не мога да я пратя на Запознат заедно със снимките.Ако не измисля нещо,ще я пусна без снимките в темата за чандала.

Можеш и чрез tranz.it, да я пратиш, до когото трябва. Снимките могат да бъдат намалени по размери с Image Size на Фотошоп, и да бъдат публикувани ведно със статията във Форума. И моите са големи чаршафи и си иска доста често Фотошопеца да се намесва.
PMEmail Poster
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Не знам как ми я качи,но не ми дава изобщо да бутам снимките.Затуй не мога да ги намаля.Шантава работа...
PM
tihomir
Quote Post

Читател
**

Група: участници
Съобщения: 22
Участник # 899
Дата на регистрация: 30-March 07

Аз съм Елтимир и пиша с ника на мой приятел. Съжалявам, но моят ник не се активира. Също и пощите ми не работят. Всъщност това е без значение. Значение имат новите текстове, които трябва да видят бял свят. Те са придружени със снимки като доказателство за истинността на написаното. Като ги прочетете, ще разберете за какво говоря. А преди това е излишно.
За Митето Радев. Звъннах му една вечер, исках да го питам някои неща. Какво беше моето изумление, когато от неговия домашен телефон ми се обади Силвия Мирчева от групата ЛЕМС. Те са в една група, работят заедно и този фаст обяснява останалото. Но Митето и Силвето са само дребнички, много дребнички пионки в една огромна игра.
PM

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020