Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Публикувано на: 6.2.2008, 17:58
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Сравнително добре,но не е в цветущо здраве.Мъчи го и финасова криза.
Поздравява всички от форума. Има една много добра статия за циганите,но е по-голяма от 8 мб и не мога да я пратя на Запознат заедно със снимките.Ако не измисля нещо,ще я пусна без снимките в темата за чандала. |
Дари |
Публикувано на: 7.2.2008, 13:42
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 ![]() |
От текста се подразбира, че към материала би трябвало да има прикрепени снимки, които предполагам дават още по-голяма яснота, а и тежест на написаното. Мещер, ако разполагаш с тези снимки може да се опиташ да ги качиш. Ако не става в самата тема, може първо да ги качиш в галерията и после да дадеш връзка от темата към снимките. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 7.2.2008, 14:19
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 755 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Можеш и чрез tranz.it, да я пратиш, до когото трябва. Снимките могат да бъдат намалени по размери с Image Size на Фотошоп, и да бъдат публикувани ведно със статията във Форума. И моите са големи чаршафи и си иска доста често Фотошопеца да се намесва. |
||
Публикувано на: 8.2.2008, 17:13
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Не знам как ми я качи,но не ми дава изобщо да бутам снимките.Затуй не мога да ги намаля.Шантава работа...
|
tihomir |
Публикувано на: 9.2.2008, 12:22
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 22 Участник # 899 Дата на регистрация: 30-March 07 ![]() |
Аз съм Елтимир и пиша с ника на мой приятел. Съжалявам, но моят ник не се активира. Също и пощите ми не работят. Всъщност това е без значение. Значение имат новите текстове, които трябва да видят бял свят. Те са придружени със снимки като доказателство за истинността на написаното. Като ги прочетете, ще разберете за какво говоря. А преди това е излишно.
За Митето Радев. Звъннах му една вечер, исках да го питам някои неща. Какво беше моето изумление, когато от неговия домашен телефон ми се обади Силвия Мирчева от групата ЛЕМС. Те са в една група, работят заедно и този фаст обяснява останалото. Но Митето и Силвето са само дребнички, много дребнички пионки в една огромна игра. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |