www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> ОТНОВО ДО АДМИНИТЕ

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> ОТНОВО ДО АДМИНИТЕ
Eлтимир
Публикувано на: 18.11.2007, 21:45
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 504
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Не, antijew, аз нямам с кого и за какво да се помирявам. Вече ти казах, че половинчатите мерки дават половинчати резултати. А аз не разполагам с чак толкова много време, за да си го пилея за глупости. Маймуните като мен живеят кратко, не мога да си позволя разточителност на време и сили.
"В това препускане губим най-добрите си приятели, и препускайки не забелязваме, че край нас приятели няма" - пееше Владимир Висоцки. Не претендирам за особена точност на превода, но смисълът е тоя.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 18.11.2007, 21:56
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 504
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Забравих нещо важно. Някога, преди повече от 30 години четох един разказ от Оскар Уайлд. В него се разказваше за Христос, случаят, когато Той спасява блудницата, приготвена от юдеите за убиване с камъни. Та Христос всъщност нищо не правел. Само седял и пишел по пясъка нещо с една пръчица. Дошъл Аврам с голям камък в ръката, погледнал написаното, пуснал на земята камъка и си тръгнал. След него Соломон, Исаак... И така всички, които искали да убиват блудницата си тръгнали един по един. Вече не си спомням дали имената бяха тези, предавам по памет смисъла. Съветвам ви да намерите тоя разказ и да го прочетете. На мен ми го препоръча игумена на Гложанския манастир. Всъщност даде ми брой от "Църковен вестник", някъде от 30-те години, ако не се лъжа. Там го прочетох. И още го помня. Този игумен беше един много мъдър старец. Жалко, че не е жив. Май ще излезе вярно, че най-добрите хора отдавна вече са в по-добрия свят.
Аз още съм тук, значи не съм толкова добър. И макар пътеката почти да е извървяна, остават още няколко последни крачки.
Ще се опитам да ги извървя.
PM
WhiteKNght
Публикувано на: 22.11.2007, 14:28
Quote Post

Участник

Съобщения: 170
Участник # 1 172
Дата на регистрация: 15-September 07

Важното е Какво е написал Христос: "И нека Който е без грях, Първи хвърли камък по нея!"
PMEmail Poster
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

КАЗАНАТА ДУМА Е КАТО ИЗСТРЕЛЯН КУРШУМ!

Помисли върху това,Елтимире...

Дори да се свалят материалите,те никога вече няма да са само твое достояние.
Така че -какъв е смисъла?
PM

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Теодор 24/4/2026
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025