| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |
| Eлтимир |
Публикувано на: 18.11.2007, 21:45
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 504 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Не, antijew, аз нямам с кого и за какво да се помирявам. Вече ти казах, че половинчатите мерки дават половинчати резултати. А аз не разполагам с чак толкова много време, за да си го пилея за глупости. Маймуните като мен живеят кратко, не мога да си позволя разточителност на време и сили.
"В това препускане губим най-добрите си приятели, и препускайки не забелязваме, че край нас приятели няма" - пееше Владимир Висоцки. Не претендирам за особена точност на превода, но смисълът е тоя. |
| Eлтимир |
Публикувано на: 18.11.2007, 21:56
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 504 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Забравих нещо важно. Някога, преди повече от 30 години четох един разказ от Оскар Уайлд. В него се разказваше за Христос, случаят, когато Той спасява блудницата, приготвена от юдеите за убиване с камъни. Та Христос всъщност нищо не правел. Само седял и пишел по пясъка нещо с една пръчица. Дошъл Аврам с голям камък в ръката, погледнал написаното, пуснал на земята камъка и си тръгнал. След него Соломон, Исаак... И така всички, които искали да убиват блудницата си тръгнали един по един. Вече не си спомням дали имената бяха тези, предавам по памет смисъла. Съветвам ви да намерите тоя разказ и да го прочетете. На мен ми го препоръча игумена на Гложанския манастир. Всъщност даде ми брой от "Църковен вестник", някъде от 30-те години, ако не се лъжа. Там го прочетох. И още го помня. Този игумен беше един много мъдър старец. Жалко, че не е жив. Май ще излезе вярно, че най-добрите хора отдавна вече са в по-добрия свят.
Аз още съм тук, значи не съм толкова добър. И макар пътеката почти да е извървяна, остават още няколко последни крачки. Ще се опитам да ги извървя. |
| WhiteKNght |
Публикувано на: 22.11.2007, 14:28
|
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 170 Участник # 1 172 Дата на регистрация: 15-September 07 |
Важното е Какво е написал Христос: "И нека Който е без грях, Първи хвърли камък по нея!"
|
|
Публикувано на: 9.1.2008, 12:45
|
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
КАЗАНАТА ДУМА Е КАТО ИЗСТРЕЛЯН КУРШУМ!
Помисли върху това,Елтимире... Дори да се свалят материалите,те никога вече няма да са само твое достояние. Така че -какъв е смисъла? |
Страници: (2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |