Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

PARADOX |
Публикувано на: 17.1.2008, 21:41
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Благодаря на всички за хубавите думи! Да ви се връщат тъпкано...!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
anti666 |
Публикувано на: 17.1.2008, 22:10
|
![]() |
Нека да има повече българчета! Научи го на чест и съвест. Научи го да обича силно и да бъде Българин. Това не е само име - това е нещо много повече. Това е древен символ, това е светлина, това е знак, че този свят ще го бъде.
Да ти е честит наследника. Да бъде България! |
|
sol |
Публикувано на: 17.1.2008, 22:16
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 Участник # 1 303 Дата на регистрация: 15-January 08 ![]() |
Благодаря, че сподели щастливата новина с нас!
![]() ![]() ![]() Да расте здрав и силен! Да е радост и гордост за мама и тати! Поздрави майката на Александър! Грижи се за нея! ![]() И на двама ви желая здраве, сили, търпение в отглеждането. И много любов ! |
WhiteKNght |
Публикувано на: 21.1.2008, 17:00
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 170 Участник # 1 172 Дата на регистрация: 15-September 07 ![]() |
Честито! Изпитвал съм тази неземна радост и се сливам с еуфорията от радостта! когато жена ми ми се обади да каже, че ражда, по телевизията звучеше песента' "Сине, сине, ..." направо знак свише беше! Горещи Поздрави!
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |