Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 15.10.2005, 9:54
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
ЧОВЕКЪТ ОРКЕСТЪР
/или бъдещето на партия Атака/ С огромен ентусиазъм посрещнахме създаването на партия Атака и направихме много, за да я вкараме в парламента. Дали партия Атака оправда нашите надежди? Колкото и да ни е тъжно, трябва да признаем, че не ги оправда. Да почнем с нейния лидер. Волен Сидеров е великолепен журналист, един от най-добрите в България. Преди изборите Волен Сидеров се спираше на най-болните за нацията теми и съумяваше да ги разработи добре. Хората затова му повярваха. Те повярваха, че лидерът на Атака ще отстоява в Народното събрание същите принципи, които отстояваше и като журналист. На пръв поглед се случи точно това. Защо само на пръв поглед? Колкото и умен да е Волен Сидеров, колкото и ерудиран да е, той не би могъл и при най-добро желание да обхване всички проблеми. Журналистиката е едно, партийната дейност – съвсем друго. Тук си трябват повече хора. Тук си трябва екип, тук си трябват очи и уши във всяко населено място. Тук си трябва специалист във всяка област на живота. Има ли ги партия Атака въпросните специалисти? Няма ги. Оказа се, че партия Атака няма достатъчно лица, с които да излезе пред народа. Още по-лошо е, че не ги търси. А най-лошото е, че тъмночервените сили, стоящи зад Атака прогонват тези специалисти, ако те случайно решат да си предложат услугите. Националната партия Атака започна да се самоизолира от българската нация. Всички помним провокацията с някакъв списък на някакви си евреи, публикуван в дискусионния Интернет форум на Атака. Списъкът послужи като повод за закриване на форума. И на самия сайт. После Атака си направи нов сайт, но вече без форум. Волен Сидеров нямаше нужда от обратна връзка със своите зрители, а вече и със своите избиратели. Доброволци създадоха нов дискусионен форум. Обаче без съдействието на партийното ръководство, без подкрепата на телевизия СКАТ и на парламентарната група, този доброволчески форум не съумя да се превърне в истинска трибуна на Атака. Атака нямаше нужда от трибуна, щом от тая трибуна щяха да се изказват неупълномощени. Да видим сега как протече самата партийна дейност. Като наблюдател в Брюксел бе изпратен Димитър Стоянов, син на Капка Георгиева, жената, с която Волен живее. Самата Капка е главен редактор на партийния всекидневник “Атака”. Нейният баща Георги Ибришимов пък е национален координатор на Атака. Първите ентусиасти почват да се питат национална партия ли е Атака или е семейна. Ако Волен Сидеров продължи по този път, той ще се превърне в един малък Жорж Ганчев със своята Шуши, без обаче да достигне до успеха на мустакатия фехтовчик. Това е лицето на Атака. Фасадата. Какво стои зад фасадата? Цитирам откъс от писмо: “Та ето какво ще ти разкажа сега: Историята се казва "Защо Атака няма кмет". Лицето Павел Чернев, наричащ се за кратко адвокат, доскоро бе толкова тъпо, че нямаше пари да си плати текущите разходи на офиса в който практикуваше тази древна професия. Защо не можеше ще запиташ? Ами защото не успяваше да внесе дори една молба на свой клиент без купища правописни и технически грешки. Всеки в София, който е около съдебната система знае, че въпросният адвокат от време оно работи с още по-некадърната си колежка, а именно Илиана Попова дъщеря на Димитър Попов известен още като Митьо Паричката, та заедно са такъв тандем, че клиентът им задължително губи делото. Е, другарят Чернев, като си подавал документите за кмет, те били тъй неграмотно написани и съставени, че директно го отпратили да намери човек, който да ги подготви подобаващо, но докато се суетили мандалото клопна и изтече срока.” Като помислим, че в закрития дискусионен форум на Атака имаше цели теми, посветени на монголоидния депутат Чернев, значи има нещо вярно. Всъщност какво “нещо вярно”, истината е толкова черна, че не смея да представя цялата на читателите. За да не им причернее и на тях. Да не мислите, че останалите депутати са по-свестни? Ами! Да вземем един Станислав Станилов. Ако знаете колко гробове на български владетели е унищожил и после ги е обявил за кумански, не за националист ще го приемате, ами направо ще го удушите. Поне на мен ми идва да направя това като го видя по телевизията. Обаче не мога да го направя, защото много го пазят. На втори план става още по-черно. Или по-червено. Както прецените. Първите пламенни идеалисти, подкрепили създаването на едно националистическо движение в България бяха изметени. На техните места с одобрение на централното ръководство се настаниха още по-пламенни интернационалисти. Разни ОЗ полковници и партийни секретари. Разни агенти да Държавна Сигурност. Разни армейски ЗКПЧ-та и всякаква комунистическа измет. Или както казваше бившият свекър на Капка – Димитър Стоянов, повече познат с псевдонима си Радой Ралин “Първите паднаха в кърви, последните станаха първи”. Та ето ви сега партия Атака. Начело е Човекът-оркестър Волен Сидеров. Единственият компетентен да се изказва по всички въпроси. Голямото лице и големият глас, привличащ тълпите. Зад него е семейния кръг на Капка Георгиева. Следват кулисите, информационната мъгла. Обаче ние сме наясно кой се крие в мъглата. Ченгетата от “Защита” и сталинистите от “Зора”. Още по-назад са “ЛУКойл” и Шалом. За по-нататък можем само да се досещаме. А колко хубаво започна всичко… Ангел Грънчаров – Елтимир 15 октомври 2005 година |
Nordman |
Публикувано на: 15.10.2005, 15:08
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 37 Участник # 145 Дата на регистрация: 15-October 05 ![]() |
Напълно съм съгласен с написаното!
![]() |
Миро |
Публикувано на: 15.10.2005, 15:21
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
И аз съм съгласен,ама хич не е хубаво,че така се разви изпълнението на Идеята.
Вчера разбрах,че Волен се е разделил с момчетата от БНС ,още преди месец.Не ги познавам,но доколкото съм чел те вършеха някаква организационна дейност в рамките на "Атака". Да-а,колкото и да не ми е приятно да призная,но Стоимен ще се окаже прав-нищо чудно да се пръкне втора "атакуваща" партия. |
Bell |
Публикувано на: 15.10.2005, 17:44
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
И аз съм съгласна с това което казваш защото вече взе да става очевидно за всички! Интересно е че Атака не бе сформирана от Волен Сидеров а от неговите спонсори. Това е повече от ясно особенно след първоначалните уговорки мейду Волен и коалицията на Данов да учатсва на избори с тях. Когато той отишъл при тях не бил сигурен дори колко гласове ще има зад гърба си. Като еднолично лице-само толкова. Като цяло не е вярна представата че пурвата самоцел на Сидеров е била да се кандидатира на избори за да помогне на българите които му гласуват доверие. Националистическите подбуди не са приоритет в неговия личен интерес защото, ако беше така Волен нямаше да се скара със данов заради пари. Тои поискал 20 000 лева, забелейете, кеш за да си оправи офиса. Като се има предвид че 20 000 лева е цената която се заплаща за регистрация на коалиция за участие на избори!В противен случаи е щял да се откайе да участва с тях- това си е условие което звучи като надница на наемник наистина…Не само това, поискал И да углави коалицията като неин председател за което нямам коментар но И това е причина за породената кавга. Националистическата подбуда отива някаде на заден план! И изведнуй малко преди изборите се намират вупросните спонсори! Става ясно че не Волен Сидеров е сформирал Атака, а е бил поканен в нея (образно казано). Съответно не се знае от обикновения българин кого точно представлява Атака в парламента.
Всеизвестно е че зад Атака стоят руски комунисти. На този етап е трудно да се повярва че Волен Сидеров е човек които не се съобразява с чуйдите интереси. Аз също харесвам йурналистическите му качества. И се надявам че дълбоко в себе си тои работи и за нашата кауза и по принуда лавира мейду българите които разчитат на него и интересите на спонсорите си. Но това не е ясно на този етап. Ясно е че хората в атака са кои заблуден, кои абсолютен предател, кои паразит......Но все още не ми е Ясно каква игра играе Волен поне на мен! Сърце не ми дава да го отписвам защото толкова се нуйдаем от такава фигура на политическата сцена! Също так амного ме озадачава това че Волен някак подкрепя кандидатурата на Боико Борисов . И се присетих че няколко дена след изборите гледах БатБоико в панорама които на вупроса какво мисли за Атака отговори така: Следял предаванията на Волен Сидеров от две години И много харесвал всичките му исказвания И тои много увайавал волен СИдеров! С тези избори Волен И Атака нанесли голям шамар на политическата класа И тепурва щяли да ги шамарат здраво! Не ви ли звучи доста странно тази връска?? Написах всичко това със много свито сърце понейе силно симпатизирам на Волен Сидеров като лидер и като личност! Вообще като цяло! |
Севар |
Публикувано на: 15.10.2005, 18:09
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Имаше нужда националист да влезне в тяхната игра, да ги прецака и докато е време да излезе оттам. Но Волен май си остана в играта. А там няма шанс.
|
Azerath |
Публикувано на: 15.10.2005, 19:18
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 ![]() |
Е как така... аз знам, че още са си заедно. И скоро няма да се разделят. БНС организираха почти всичко на Атака. Подписи, митинги, учредително събрание и т.н. |
||
bgskin |
Публикувано на: 15.10.2005, 21:36
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
Не знам, искаше ми се Атака, да е нашата партия, но явно не е. Най-лошото, което като създадоха тази партия и ми мина през акъла, беше че тя е направена, за да дискредитира националзма. Май така се получава. Влоен, много мисля, че му се кланяте. Един хамелеон е той за мен. СДС, после Демокрация, после отритнат от там, после Монитор националист, не знам си какво, с Иван Костов рамо до рамо в СДС, сега не могат да се гледат.
Белл, са е ти кажа к'во са ми казавали на Кравай. Чича ти Бойко, след изборите каза: Това не е мойта партия. Къде, в коя партия, в коя организация се е изисквало, атлетично тяло, лоялност и дисциплина, която със сигурност Генерала има? Оставам сама да си отговориш. Надявам се Борисов, сега като бъдещ кмет на София да не предаде нас тези, които ще гласуваме за него, така както предаде Волен, вас тези които гласувахте за него. |
bobired |
Публикувано на: 15.10.2005, 22:39
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 125 Участник # 34 Дата на регистрация: 23-July 05 ![]() |
|
||
bgskin |
Публикувано на: 15.10.2005, 23:06
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
Водач на трети отряд на Румен Николов Пашата. Не знам за Джинката, този гнусен Циганин го застреляха на Скоро, ако Бойко го пазаше немаше го убият. По това време, когато Бойко всеки втори спортист беше мутра, просот времената бяха такива. Доста отдавна е била тя среща с Мето Илиянски, "изчезналия" бос на ВИС, А Бате Жоро, не успя нито да го купи, нито да продаде, почивай в Мир, Батйовата. Кака ВИЗА, мого объркала тоз Бойко, СИК, ВИС, последно той от кои е ?
Кви са тия коментари, кви са тия информации. Няма някой дето не са опетнили. Та Това е ВИЗА НЕДЯЛКОВА, еврейката, с муж Андрей Райчев червения гуру и дъщеря имаща се за водач на разформированото от нас Антифашистко действие, цялото семейство са изодиииииииии. ВЕрвайте им на тия БОКЛУЦИ! |
Севар |
Публикувано на: 15.10.2005, 23:16
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Какво ще кажете за това: http://www.bgradio.net/news/story/4035/
Аз доколкото знам т.нар. Ванко1 не искал да плаща на новата власт и съответно сега се намира в затвора. Иначе щеше ли да е там, колко други като него са вътре!? Но темата беше за бате Гой-ко Борисов. Сигурно сте виждали онази разработка, която се разпространяваше из форумите. Е не знам как след всичко, което пише там, някой би повярвал, че тази личност е чиста! |
bgskin |
Публикувано на: 15.10.2005, 23:29
|
Севар, аз т'ва се опитвам да ти обясня, няма човек, за който не може да се извади, разбоати, измисли разработка. Що се отнася до Диванко 1, при него проблема, бе, че бе рзследван и уличен от Италянската полиция, нямаше как да го измъкнат без писъци от ЕС и разни други глупави съглашения.
|
IYI |
Публикувано на: 16.10.2005, 0:23
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Расате наскоро се увери в Сидеров, че е руска маша.
|
IYI |
Публикувано на: 16.10.2005, 0:26
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Освен на тенис корта и в "Банкя Палас" Борисов и Пашата, както и Маргина с Борисов, та същият тоя иска по лев на всяка продадена доза в София!
|
Bell |
Публикувано на: 16.10.2005, 7:02
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
бгскин драги..........не съм гласувала за Атака на изборите!
Всички знаят че БатБойко взе да се има за монополист в еидн момент и се размина със смъртта на косъм. Царската протекция за малко да даде фира....Не се знае как по-точно се е откупил. Но като стане кмет на Софя ще стане ясно! Мойеби тогава ще продълйава да се откупва. Приятно гласуване за личната охрана на тодор jивков!......... |
Bell |
Публикувано на: 16.10.2005, 7:12
|
бгскин още нещо...
Моля ти се не ме разсмивай с кравайските си информатори защото за тяхно съjаление не са толква навутре в подземните общества както би им се искало. Тези които толква хвалиш които само си мечтаят да работят като мутри и когато им се отдаде малък шанс да се правят на охрана на някои "съмнителен" тип и стават много ваjни! бахти пародията! Страшн пример! Много е интересно как хората обичат да си придават вайност и да се правят че знаят много за нещо което им е доста непонятно! Включвам и себе си в това число защото тази сентенция вайи за всички хора......не си спомням кой философ я беше исказал тая мисъл! ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |