www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Бъдещето на "Атака"

Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Бъдещето на "Атака"
Eлтимир
Публикувано на: 15.10.2005, 9:54
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

ЧОВЕКЪТ ОРКЕСТЪР

/или бъдещето на партия Атака/

С огромен ентусиазъм посрещнахме създаването на партия Атака и направихме много, за да я вкараме в парламента. Дали партия Атака оправда нашите надежди? Колкото и да ни е тъжно, трябва да признаем, че не ги оправда.

Да почнем с нейния лидер. Волен Сидеров е великолепен журналист, един от най-добрите в България. Преди изборите Волен Сидеров се спираше на най-болните за нацията теми и съумяваше да ги разработи добре. Хората затова му повярваха. Те повярваха, че лидерът на Атака ще отстоява в Народното събрание същите принципи, които отстояваше и като журналист. На пръв поглед се случи точно това. Защо само на пръв поглед?

Колкото и умен да е Волен Сидеров, колкото и ерудиран да е, той не би могъл и при най-добро желание да обхване всички проблеми. Журналистиката е едно, партийната дейност – съвсем друго. Тук си трябват повече хора. Тук си трябва екип, тук си трябват очи и уши във всяко населено място. Тук си трябва специалист във всяка област на живота. Има ли ги партия Атака въпросните специалисти? Няма ги. Оказа се, че партия Атака няма достатъчно лица, с които да излезе пред народа. Още по-лошо е, че не ги търси. А най-лошото е, че тъмночервените сили, стоящи зад Атака прогонват тези специалисти, ако те случайно решат да си предложат услугите. Националната партия Атака започна да се самоизолира от българската нация.

Всички помним провокацията с някакъв списък на някакви си евреи, публикуван в дискусионния Интернет форум на Атака. Списъкът послужи като повод за закриване на форума. И на самия сайт. После Атака си направи нов сайт, но вече без форум. Волен Сидеров нямаше нужда от обратна връзка със своите зрители, а вече и със своите избиратели. Доброволци създадоха нов дискусионен форум. Обаче без съдействието на партийното ръководство, без подкрепата на телевизия СКАТ и на парламентарната група, този доброволчески форум не съумя да се превърне в истинска трибуна на Атака. Атака нямаше нужда от трибуна, щом от тая трибуна щяха да се изказват неупълномощени. Да видим сега как протече самата партийна дейност.

Като наблюдател в Брюксел бе изпратен Димитър Стоянов, син на Капка Георгиева, жената, с която Волен живее. Самата Капка е главен редактор на партийния всекидневник “Атака”. Нейният баща Георги Ибришимов пък е национален координатор на Атака. Първите ентусиасти почват да се питат национална партия ли е Атака или е семейна. Ако Волен Сидеров продължи по този път, той ще се превърне в един малък Жорж Ганчев със своята Шуши, без обаче да достигне до успеха на мустакатия фехтовчик.

Това е лицето на Атака. Фасадата. Какво стои зад фасадата? Цитирам откъс от писмо: “Та ето какво ще ти разкажа сега: Историята се казва "Защо Атака няма кмет". Лицето Павел Чернев, наричащ се за кратко адвокат, доскоро бе толкова тъпо, че нямаше пари да си плати текущите разходи на офиса в който практикуваше тази древна професия. Защо не можеше ще запиташ? Ами защото не успяваше да внесе дори една молба на свой клиент без купища правописни и технически грешки. Всеки в София, който е около съдебната система знае, че въпросният адвокат от време оно работи с още по-некадърната си колежка, а именно Илиана Попова дъщеря на Димитър Попов известен още като Митьо Паричката, та заедно са такъв тандем, че клиентът им задължително губи делото. Е, другарят Чернев, като си подавал документите за кмет, те били тъй неграмотно написани и съставени, че директно го отпратили да намери човек, който да ги подготви подобаващо, но докато се суетили мандалото клопна и изтече срока.” Като помислим, че в закрития дискусионен форум на Атака имаше цели теми, посветени на монголоидния депутат Чернев, значи има нещо вярно. Всъщност какво “нещо вярно”, истината е толкова черна, че не смея да представя цялата на читателите. За да не им причернее и на тях. Да не мислите, че останалите депутати са по-свестни? Ами! Да вземем един Станислав Станилов. Ако знаете колко гробове на български владетели е унищожил и после ги е обявил за кумански, не за националист ще го приемате, ами направо ще го удушите. Поне на мен ми идва да направя това като го видя по телевизията. Обаче не мога да го направя, защото много го пазят.

На втори план става още по-черно. Или по-червено. Както прецените. Първите пламенни идеалисти, подкрепили създаването на едно националистическо движение в България бяха изметени. На техните места с одобрение на централното ръководство се настаниха още по-пламенни интернационалисти. Разни ОЗ полковници и партийни секретари. Разни агенти да Държавна Сигурност. Разни армейски ЗКПЧ-та и всякаква комунистическа измет. Или както казваше бившият свекър на Капка – Димитър Стоянов, повече познат с псевдонима си Радой Ралин “Първите паднаха в кърви, последните станаха първи”.

Та ето ви сега партия Атака. Начело е Човекът-оркестър Волен Сидеров. Единственият компетентен да се изказва по всички въпроси. Голямото лице и големият глас, привличащ тълпите. Зад него е семейния кръг на Капка Георгиева. Следват кулисите, информационната мъгла. Обаче ние сме наясно кой се крие в мъглата. Ченгетата от “Защита” и сталинистите от “Зора”. Още по-назад са “ЛУКойл” и Шалом. За по-нататък можем само да се досещаме.

А колко хубаво започна всичко…

Ангел Грънчаров – Елтимир

15 октомври 2005 година
PM
Nordman
Публикувано на: 15.10.2005, 15:08
Quote Post

Участник

Съобщения: 37
Участник # 145
Дата на регистрация: 15-October 05

Напълно съм съгласен с написаното! smil4334abded4493.gif
PM
Миро
Публикувано на: 15.10.2005, 15:21
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

И аз съм съгласен,ама хич не е хубаво,че така се разви изпълнението на Идеята.
Вчера разбрах,че Волен се е разделил с момчетата от БНС ,още преди месец.Не ги познавам,но доколкото съм чел те вършеха някаква организационна дейност в рамките на "Атака".
Да-а,колкото и да не ми е приятно да призная,но Стоимен ще се окаже прав-нищо чудно да се пръкне втора "атакуваща" партия.
PMUsers Website
Bell
Публикувано на: 15.10.2005, 17:44
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

И аз съм съгласна с това което казваш защото вече взе да става очевидно за всички! Интересно е че Атака не бе сформирана от Волен Сидеров а от неговите спонсори. Това е повече от ясно особенно след първоначалните уговорки мейду Волен и коалицията на Данов да учатсва на избори с тях. Когато той отишъл при тях не бил сигурен дори колко гласове ще има зад гърба си. Като еднолично лице-само толкова. Като цяло не е вярна представата че пурвата самоцел на Сидеров е била да се кандидатира на избори за да помогне на българите които му гласуват доверие. Националистическите подбуди не са приоритет в неговия личен интерес защото, ако беше така Волен нямаше да се скара със данов заради пари. Тои поискал 20 000 лева, забелейете, кеш за да си оправи офиса. Като се има предвид че 20 000 лева е цената която се заплаща за регистрация на коалиция за участие на избори!В противен случаи е щял да се откайе да участва с тях- това си е условие което звучи като надница на наемник наистина…Не само това, поискал И да углави коалицията като неин председател за което нямам коментар но И това е причина за породената кавга. Националистическата подбуда отива някаде на заден план! И изведнуй малко преди изборите се намират вупросните спонсори! Става ясно че не Волен Сидеров е сформирал Атака, а е бил поканен в нея (образно казано). Съответно не се знае от обикновения българин кого точно представлява Атака в парламента.
Всеизвестно е че зад Атака стоят руски комунисти. На този етап е трудно да се повярва че Волен Сидеров е човек които не се съобразява с чуйдите интереси. Аз също харесвам йурналистическите му качества. И се надявам че дълбоко в себе си тои работи и за нашата кауза и по принуда лавира мейду българите които разчитат на него и интересите на спонсорите си. Но това не е ясно на този етап. Ясно е че хората в атака са кои заблуден, кои абсолютен предател, кои паразит......Но все още не ми е Ясно каква игра играе Волен поне на мен! Сърце не ми дава да го отписвам защото толкова се нуйдаем от такава фигура на политическата сцена!
Също так амного ме озадачава това че Волен някак подкрепя кандидатурата на Боико Борисов . И се присетих че няколко дена след изборите гледах БатБоико в панорама които на вупроса какво мисли за Атака отговори така: Следял предаванията на Волен Сидеров от две години И много харесвал всичките му исказвания И тои много увайавал волен СИдеров! С тези избори Волен И Атака нанесли голям шамар на политическата класа И тепурва щяли да ги шамарат здраво! Не ви ли звучи доста странно тази връска??
Написах всичко това със много свито сърце понейе силно симпатизирам на Волен Сидеров като лидер и като личност! Вообще като цяло!
PM
Севар
Публикувано на: 15.10.2005, 18:09
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Имаше нужда националист да влезне в тяхната игра, да ги прецака и докато е време да излезе оттам. Но Волен май си остана в играта. А там няма шанс.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Azerath
Публикувано на: 15.10.2005, 19:18
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05

QUOTE (Миро @ Oct 15 2005, 03:21 PM)
И аз съм съгласен,ама хич не е хубаво,че така се разви изпълнението на Идеята.
Вчера разбрах,че Волен се е разделил с момчетата от БНС ,още преди месец.Не ги познавам,но доколкото съм чел те вършеха някаква организационна дейност в рамките на "Атака".
Да-а,колкото и да не ми е приятно да призная,но Стоимен ще се окаже прав-нищо чудно да се пръкне втора "атакуваща" партия.

Е как така... аз знам, че още са си заедно. И скоро няма да се разделят. БНС организираха почти всичко на Атака. Подписи, митинги, учредително събрание и т.н.
PMEmail PosterUsers Website
bgskin
Публикувано на: 15.10.2005, 21:36
Quote Post

Участник

Съобщения: 274
Участник # 69
Дата на регистрация: 4-August 05

Не знам, искаше ми се Атака, да е нашата партия, но явно не е. Най-лошото, което като създадоха тази партия и ми мина през акъла, беше че тя е направена, за да дискредитира националзма. Май така се получава. Влоен, много мисля, че му се кланяте. Един хамелеон е той за мен. СДС, после Демокрация, после отритнат от там, после Монитор националист, не знам си какво, с Иван Костов рамо до рамо в СДС, сега не могат да се гледат.
Белл, са е ти кажа к'во са ми казавали на Кравай. Чича ти Бойко, след изборите каза: Това не е мойта партия. Къде, в коя партия, в коя организация се е изисквало, атлетично тяло, лоялност и дисциплина, която със сигурност Генерала има? Оставам сама да си отговориш. Надявам се Борисов, сега като бъдещ кмет на София да не предаде нас тези, които ще гласуваме за него, така както предаде Волен, вас тези които гласувахте за него.
PMUsers WebsiteICQ
bobired
Публикувано на: 15.10.2005, 22:39
Quote Post

Участник

Съобщения: 125
Участник # 34
Дата на регистрация: 23-July 05

ОГЛАСЕНА ОТ ВИЗА НЕДЯЛКОВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БОЙКО БОРИСОВ – ГЛ. СЕКРЕТАР НА МВР (РАДИО
“НЕТ”, 02.02.2002 Г., 10.00 –12.00 Ч.)

1. Преглед на вече изнесена в пресата информация:

- съмнителния възход на охранителната фирма “Ипон” и подозренията за съпричастност към криминални деяния, включително и към убийството на лице на 05.12.1994 в “Зона Б-5 (“Ипон” е била наета като посредник за възстановяване на дължими от убития няколко десетки милиона лева на известна фирма. Престъплението не е разкрито).

- партньорството на Б. Борисов със скандални силови структури и подозренията, че е
свързващото звено между СИК и Асоциацията на бившите барети, на която е учредител и пръв председател.

- съдружието му във фирми с известния Румен Николов “Пашата” (СИК) - "Интербулпред",
Цебра” ООД, бургаската "Тео интернационал".

- участието на приятелката му Цветелина Бориславова в “Церебра”. В същата фирма дялово участие има и Живко Делчев, който пък от своя страна е съдружник в друга фирма с пак така известния Рахмат Сукра.

- участието му във "Тео интернационал" - собственик на цигарена фабрика в Крайморие,
уличена в производство на фалшиви "Марлборо" и "Мелник" в периода 1994–1997. Борисов се оттегля от нея на 24.VI.1996, след скандала и бягството на третият собственик – Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Според източници Бойко Борисов и Румен Николов “Пашата” изобщо не са разпитвани за разбитата фабрика. Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георги Пенев (пенсиониран от Бойко Борисов с почести и назначен през м. ноември 2001 г. за регионален директор на охранителната фирма “Ипон”).

2. Огласяване на нови, неизвестни до тоя момент данни:

- обявил, че превежда заплатата си за издръжка на сираци и в същото време назначил като лична охрана 7 охранители от “Ипон” – получават заплати, ползват служебни автомобили (без лимит за бензина, с многократно нараснали разходи по поддръжката им, поради зачестилите аварии с тях);

- при задържането с участието на Бойко Борисов на извършителя на грабежа на гърците –
Ивайло Рангелов Петров “Джинката”, е установено наличието на БМВ (черно, 5-та серия,
ударено отзад). В същото БМВ е намерен пистолет, който при направената справка се оказва, че е собственост на Петър Коюмджиев – бивша барета. Автомобилът и пистолетът не са иззети.

- наличие на редовни инструктажни срещи между Б. Борисов и Славчо Христов на тенис-корта в Банкя.

- получени като подарък преди около 2 месеца от приятелката на Бойко Борисов – Цветелина Бориславова (дъщеря на бивш дипломат, съдружничка в “Ипон”, собственичка на фирмата за безалкохолни напитки “Санкист”, председател на УС на СИБанк), 500 хил. безименни СИБанк-акции на приносител.

- осъществяване на редовни срещи с бившия директор на НСС ген. Атанас Атанасов. На някои от срещите е присъствал и и.д. директор на НСС Иван Драшков. Понякога тримата са придружавани от съпругите си. На 14.01.2002 г. в ресторанта на Панорамата на
"Кемпински-Зографски" са вечеряли Борисов, Атанасов и Драшков.

- даден банкет през настоящия месец от скандално известния контрабандист Костантин
Димитров (Косьо “Самоковеца”) в един от неговите хотели на “Боровец”, на който
присъствали: Николай Григоров - зам.директор на СДВР; Стоян Велчев – съученик и лично доверен на Бойко Борисов, лансиран от него за началник на Направление “Криминално” при СДВР (придружавал Борисов при удостояването му в генералско звание, предвиден за директор на СДВР); Цветан Сечанов – началник служба "Полиция" в РДВР – София окръг, протежиран от директора ДНП Васил Василев.;

- блокиране от Б. Борисов на работата по налична в МВР информация за активни
нерегламентирани контакти на Косьо “Самоковеца” със държавни служители - като организатор на канала за контрабандни стоки от Турция “Косьо” е ползвал мобилен телефон с турска GSM карта на името на българския футболист К. Видолов със следния номер 00905322253868. В паметта на картата са били записани телефоните на Асен Йотов НСБОП - 088813698, Георги Христов НСБОП - 088619246, 3ахари Захариев - началник митница К. Андреево 088200003, Шинка Манова – началник митница Горубляне 088594474 и 048932150, Поля - началник митница Пловдив 088800070, Цолов - НСБОП "Наркотици" 088231783, Филко Славов - СОБТ 088618500. Част от тези телефони впоследствие са били сменени поради страх от изтичане на
информация.

- проведена конфиденциална среща в началото на миналата седмица на Бойко Борисов с Георги Илиев (ВИС) и Мето Илиянски, на която възникнал скандал. Вбесен Георги Илиев е напуснал срещата с думите: “20 пъти ще го купя и продам това копеле”.

3. Направен извод – Бойко Борисов е лансиран за гл. секретар на МВР със задача за
прехвърляне позициите на сенчестата власт от кабинета “Костов” в сегашното управление.
Т.е. неговото използване за възможно максимално съхраняване на създадената за обслужване на конкретни корпоративни интереси сенчеста финансово-икономическа структура.

4. Обявяване изнасянето през следващата събота (09.02.2002 г.) на други неизвестни на
обществеността компрометиращи факти за Бойко Борисов.

PM
bgskin
Публикувано на: 15.10.2005, 23:06
Quote Post

Участник

Участник # 69

Водач на трети отряд на Румен Николов Пашата. Не знам за Джинката, този гнусен Циганин го застреляха на Скоро, ако Бойко го пазаше немаше го убият. По това време, когато Бойко всеки втори спортист беше мутра, просот времената бяха такива. Доста отдавна е била тя среща с Мето Илиянски, "изчезналия" бос на ВИС, А Бате Жоро, не успя нито да го купи, нито да продаде, почивай в Мир, Батйовата. Кака ВИЗА, мого объркала тоз Бойко, СИК, ВИС, последно той от кои е ?
Кви са тия коментари, кви са тия информации. Няма някой дето не са опетнили. Та Това е ВИЗА НЕДЯЛКОВА, еврейката, с муж Андрей Райчев червения гуру и дъщеря имаща се за водач на разформированото от нас Антифашистко действие, цялото семейство са изодиииииииии.
ВЕрвайте им на тия БОКЛУЦИ!
PMUsers WebsiteICQ
Севар
Публикувано на: 15.10.2005, 23:16
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Какво ще кажете за това: http://www.bgradio.net/news/story/4035/
Аз доколкото знам т.нар. Ванко1 не искал да плаща на новата власт и съответно сега се намира в затвора. Иначе щеше ли да е там, колко други като него са вътре!? Но темата беше за бате Гой-ко Борисов. Сигурно сте виждали онази разработка, която се разпространяваше из форумите. Е не знам как след всичко, което пише там, някой би повярвал, че тази личност е чиста!
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
bgskin
Публикувано на: 15.10.2005, 23:29
Quote Post

Участник

Участник # 69

Севар, аз т'ва се опитвам да ти обясня, няма човек, за който не може да се извади, разбоати, измисли разработка. Що се отнася до Диванко 1, при него проблема, бе, че бе рзследван и уличен от Италянската полиция, нямаше как да го измъкнат без писъци от ЕС и разни други глупави съглашения.
PMUsers WebsiteICQ
IYI
Публикувано на: 16.10.2005, 0:23
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Расате наскоро се увери в Сидеров, че е руска маша.
PMEmail Poster
IYI
Публикувано на: 16.10.2005, 0:26
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Освен на тенис корта и в "Банкя Палас" Борисов и Пашата, както и Маргина с Борисов, та същият тоя иска по лев на всяка продадена доза в София!
PMEmail Poster
Bell
Публикувано на: 16.10.2005, 7:02
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

бгскин драги..........не съм гласувала за Атака на изборите!

Всички знаят че БатБойко взе да се има за монополист в еидн момент и се размина със смъртта на косъм. Царската протекция за малко да даде фира....Не се знае как по-точно се е откупил. Но като стане кмет на Софя ще стане ясно! Мойеби тогава ще продълйава да се откупва. Приятно гласуване за личната охрана на тодор jивков!.........
PM
Bell
Публикувано на: 16.10.2005, 7:12
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

бгскин още нещо...

Моля ти се не ме разсмивай с кравайските си информатори защото за тяхно съjаление не са толква навутре в подземните общества както би им се искало. Тези които толква хвалиш които само си мечтаят да работят като мутри и когато им се отдаде малък шанс да се правят на охрана на някои "съмнителен" тип и стават много ваjни! бахти пародията!
Страшн пример!

Много е интересно как хората обичат да си придават вайност и да се правят че знаят много за нещо което им е доста непонятно! Включвам и себе си в това число защото тази сентенция вайи за всички хора......не си спомням кой философ я беше исказал тая мисъл! smil4334a6f863501.gif
PM

Topic OptionsСтраници: (4) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020