www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Бъдещето на "Атака"

Страници: (4) 1 [2] 3 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Бъдещето на "Атака"
bgskin
Публикувано на: 16.10.2005, 8:57
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 274
Участник # 69
Дата на регистрация: 4-August 05

Личната охрана на Тодор Живков. При условие че живеем в един свят, в който всичко е пари и връзки, какво се очудваш Белл, Бай Тошо му е давал пари и Бойко си е вършел работата, професионалистите ги искат навсякъде. Що се отнася до кравайските ми информатори, идеята ми за споменаване на Кравай бе да се издразниш, което станат. Що се отнася до това за охранта на съмнителни хора, има момчета, който бяха охрана на не толко "съмнителни", така да се кажеводещи мутри, а ти пак почваш да бълваш пумия срещу един или двама души. Явно злобата е голяма, а женската такава е несравнима. Запозната Белл, този път не бе навътре в нещата.
Един въпрос. Какви са тия J в текста ти? Да не си се псръбчила?
Живела Победа smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334ac3a07306.gif
PMUsers WebsiteICQ
Bell
Публикувано на: 16.10.2005, 9:24
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Не аз не разбирам защо въобще си насочваш коментарите към мен с цел да ме дразниш. Също така не вийдам каде точно споменавам конкретно един или двама души. Освен това явно не си способен да четеш мейду редовете като казвам "съмнителни" мутри е ясно за какво говоря? И не разбрах кое точно опровергаваш от това коеот съм казала та се правиш на толква отворен.
Ако обичаш не си адресирай коментарите повече лично към мен. Няма да постигнеш нищо с врайда със мен....наистина, не е твой проблем дали съм злобна или не макар и да си толкова далече от истината колкото никога няма и да мойеш да си представиш! Занимавай си се с ваще пънкарки които, сигурна съм, са на по-подходящо за теб ниво!
smil4334aa44c7e89.gif smil4334aa44c7e89.gif smil4334aa44c7e89.gif
PM
bgskin
Публикувано на: 16.10.2005, 9:46
Quote Post

Участник

Участник # 69

Вчера се занимах с мойте "приятели" пънкарите и нивото им бе като нивото на легнал полицай. SMASH THE REDS! Не чета м/у редовете, а чета твойте ЛС към мен в който се споменават само две три момчета, варненкия толуп, момчето от княжево и "изявения фен на ЦСКА", така че то ти си говориш само за тех, защото само те са това дживение, което според теб се движи, само от ъгъла до клек шопа.
Както би казал Варненския екс скин през .... ми е дали си злобна.
Моля отговри ми на въпроса за йота!
PMUsers WebsiteICQ
Bell
Публикувано на: 16.10.2005, 10:28
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Колко драматично направо ме покърти-като ти е през оная работа каква съм защо изобщо го коментираш?
Нарочно ти казах квото имам да казвам на лична за да не излиза че този форум и тва двийение има нещо общо смоя коментар....мнението си е лично мое макар и да го споделят дори хора които са в ваще малумни среди.
Маргинални и западнали типове сте-колкото и да те е яд. Смешни стееееееееееееееееееееееееее и йалки!!!!! А за й-то-явно си толква зле че да не зацепваш че нямам кирилица и се занимавам с абв за да пиша тука на кирилица!
Ако имаш проблем с мен мойем да го разрешим на йиво! хахах.......не просто си ми смешен, и за съйаление спора с тебе няма никакъв смисъл. Темата както вийдаш не е посветена на теб, но щом дърйиш да ти казвам мнението си пред всички а не на лично съобщение-е направих го, до някаде!
А сега ако обичаш не ме занимавай повече със себе си!
smil4334a79125a1c.gif smil4334a62fd4260.gif smil4334a79125a1c.gif smil4334a62fd4260.gif smil4334a5f2e45cb.gif smil4334a5f2e45cb.gif smil4334a62fd4260.gif smil4334a62fd4260.gif
PM
bgskin
Публикувано на: 16.10.2005, 10:40
Quote Post

Участник

Участник # 69

QUOTE (Bell @ Oct 16 2005, 10:28 AM)
smil4334a62fd4260.gif smil4334a62fd4260.gif

Някой го правят с пръсти, когато не могат да си намерят, човек, който има този уред!

Белл, не знам какво движение ми говориш и как можеш ти да си говорител на това движение, като аз знам за него и се познавам задочно с Елтимир, още когато ти си взимала матурата в 11 клас.
Маргиналните западнали типове сме ние да:

Един маргнално западнал получава 1000 лева заплата
другия маргинално западнал тип е студент по скандинавистика в Берлин
теритя западнал тип учи, работи и издръжа семейството си,
всичките от мойте клика са такива западнали типове. Дано всички са толко изпаднали като нас.
Оф Топик Спирам да пиша и да коментирам твойте писания, само и единствено ако ме подаразнят не с друго а с политически контекст.
Що се отнася до отклоняването на темата си права. тя се казва бъдещето на Атака, което сложено в едно изречение е противоречие. Атака няма бъдеще, тя беше в минало време, в момента е в сегашно време. Но ще си остане само с толкова
RIP А! ТАКА!
PMUsers WebsiteICQ
Bell
Публикувано на: 16.10.2005, 11:00
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Само ще поясня че не съм говорител на това двийение и никога не съм заемала никакви позиции освен индивидуални. Но понейе в една друга заключена тема стана ясно че мнението на един мойе да се изтълкува грешно за това казвам че моито си е изключително мое. Престани да изопачаваш думите ми.

Мейду другото се исказваш адски неподготвен и няма да съм аз тази която ще ти пуска светлина в заблудените представи! Хвали се на някои друг кой познаваш защото не се впечатлявам особенно!

Не ме интересувахс нито ти нито твоите приятели-нбе си лицето на КРавай!

И нека ти напомня че ти ме провокира...много съм доволна че най сетне разбра че е време да спреш да ме занимаваш!

И аз приключих с теб за това за последен път ти казвам-не ме адресирай повече!
PM
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 16.10.2005, 19:20
Quote Post

Участник

Съобщения: 96
Участник # 127
Дата на регистрация: 29-September 05

QUOTE (Bell @ Oct 15 2005, 05:44 PM)
И аз съм съгласна с това което казваш защото вече взе да става очевидно за всички! Интересно е че Атака не бе сформирана от Волен Сидеров а от неговите спонсори. Това е повече от ясно особенно след първоначалните уговорки мейду Волен и коалицията на Данов да учатсва на избори с тях. Когато той отишъл при тях не бил сигурен дори колко гласове ще има зад гърба си. Като еднолично лице-само толкова. Като цяло не е вярна представата че пурвата самоцел на Сидеров е била да се кандидатира на избори за да помогне на българите които му гласуват доверие. Националистическите подбуди не са приоритет в неговия личен интерес защото, ако беше така Волен нямаше да се скара със данов заради пари. Тои поискал 20 000 лева, забелейете, кеш за да си оправи офиса. Като се има предвид че 20 000 лева е цената която се заплаща за регистрация на коалиция за участие на избори!В противен случаи е щял да се откайе да участва с тях- това си е условие което звучи като надница на наемник наистина…Не само това, поискал И да углави коалицията като неин председател за което нямам коментар но И това е причина за породената кавга. Националистическата подбуда отива някаде на заден план! И изведнуй малко преди изборите се намират вупросните спонсори! Става ясно че не Волен Сидеров е сформирал Атака, а е бил поканен в нея (образно казано). Съответно не се знае от обикновения българин кого точно представлява Атака в парламента.
Всеизвестно е че зад Атака стоят руски комунисти. На този етап е трудно да се повярва че Волен Сидеров е човек които не се съобразява с чуйдите интереси. Аз също харесвам йурналистическите му качества. И се надявам че дълбоко в себе си тои работи и за нашата кауза и по принуда лавира мейду българите които разчитат на него и интересите на спонсорите си. Но това не е ясно на този етап. Ясно е че хората в атака са кои заблуден, кои абсолютен предател, кои паразит......Но все още не ми е Ясно каква игра играе Волен поне на мен! Сърце не ми дава да го отписвам защото толкова се нуйдаем от такава фигура на политическата сцена!
Също так амного ме озадачава това че Волен някак подкрепя кандидатурата на Боико Борисов . И се присетих че няколко дена след изборите гледах БатБоико в панорама които на вупроса какво мисли за Атака отговори така: Следял предаванията на Волен Сидеров от две години И много харесвал всичките му исказвания И тои много увайавал волен СИдеров! С тези избори Волен И Атака нанесли голям шамар на политическата класа И тепурва щяли да ги шамарат здраво! Не ви ли звучи доста странно тази връска??
Написах всичко това със много свито сърце понейе силно симпатизирам на Волен Сидеров като лидер и като личност! Вообще като цяло!

Алоо - малката !!!

Какви ги дрънкаш за някакви смешни 20,000 лева ?

И то за доказателство цитираш ДРОГАРЯ ДАНОВ - ами що не цитираш и Царчето и Милен Велчев и Станишев - да не мислиш че някой ти вярва на глупостите или на техните клевети ?

Стига дрънка измишльотини - ами вземи се присъедини към това мощно движение и престани да плюеш и да хапеш ръката, която ще те храни след 1-2 години !!

Просто сама слизаш от лодката, в която са всички свестни и честни хора - ами вземи се качи на един селски рейс и върви в Ботевград (това е едно село до столицата - ПРавец) та там да си пеете дует с Ботевградския "Бард на Отрицанието" - ама няма да има кой да ви слуша !!!

-----------------------------------------------------------------------------------
Да си призная - не мислех да влизам и пиша в този форум - заради ЕЛТИМИРските дрънканици, но ИНФОМАР от прекрасното издание NEZAVISIM.NET ме насочи, че тук се приказват небивалици и реших да понапиша нещо - но няма да пиша на Елтимир - защото той вече е като повреден грамофон - а написах по нещо на останалите - за да не си мислят че всичко което дрънка това ЛИЦЕ - Елтимир - може да се приеме за вярно.

Може бо той - като Активен Борец против Комунизма иска пожизнено да му дадем право на глас и на хорското доверие ? Не е познал !!

Може да му издействаме някоя бабешка пенсия и да му подарим по нещо дребно - но няма повече да му даваме думата НИКЪДЕ !!!

PM
Bell
Публикувано на: 16.10.2005, 19:35
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Хахахаха колко съм се хилила на тоя постинг не е истина.
СПраведлив какво говориш чиче! Та аз съм луда по Волен-тои е супер сехъ!
И наистина нямам търпение да видя голите му снимки в списанието което ми пази една друга негова фенка в софя!!!

А сега сериозно-ти няма как да знаеш за 20 000 лева но аз знам и няма да ти казвам как.

Не харесвам Атака но искрено се надявам Волен да ще се окайе свестен!
Мислиш ли че не искам да се оправим?!!! smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif
PM
Eлтимир
Публикувано на: 16.10.2005, 19:38
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

И аз знам, точно затова те накарах да проговориш. Защото те все казват, че аз си измислям. Май е време да се каже всичко.
PM
Севар
Публикувано на: 16.10.2005, 19:50
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

QUOTE (SPRAVEDLIV @ Oct 16 2005, 07:20 PM)
Стига дрънка измишльотини - ами вземи се присъедини към това мощно движение и престани да плюеш и да хапеш ръката, която ще те храни след 1-2 години !!
...
Просто сама слизаш от лодката, в която са всички свестни и честни хора - ами вземи се качи на един селски рейс и върви в Ботевград (това е едно село до столицата - ПРавец) та там да си пеете дует с Ботевградския "Бард на Отрицанието" - ама няма да има кой да ви слуша !!!
...
Може да му издействаме някоя бабешка пенсия и да му подарим по нещо дребно - но няма повече да му даваме думата НИКЪДЕ !!!

По първото - вашето "мощно" движение ще се превърне в едно голямо осиране, колкото и да е гадно и фатално това. А призива към Бел звучи едва ли не като подкуп!

Второто. Твоята столица сигурно наистина е Правец, знаем защо.

Трето. Къде сте му давали думата бе пич? По СКАТ ли!? Или по Независим.нет?
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 16.10.2005, 20:41
Quote Post

Участник

Съобщения: 96
Участник # 127
Дата на регистрация: 29-September 05

QUOTE (Севар @ Oct 16 2005, 07:50 PM)
Стига дрънка измишльотини - ами вземи се присъедини към това мощно движение  и престани да плюеш и да хапеш ръката, която ще те храни след 1-2 години !!
...
...

Трето. Къде сте му давали думата бе пич? По СКАТ ли!? Или по Независим.нет?

Ама то няма кой повече да му дава думата - той вече дрънка САМО КЛЮКИ, както и онази малката за някакви 20,000 лева !!

Да знаеш че тези хора (Сидерови и СКАТ) ги познавам ЛИЧНО от повече от 20 години и знам че всички ваши приказки са ДРЪНКАНИЦИ.

Та така - НЕЗАВИСИМ.НЕТ е публикувал най НАЙ МНОГО СТАТИИ на Елтимир - най много са НЕГОВИТЕ статии - НИКОЙ друг няма толкова публикации - може би само Ал. Левиев (който не е евреин - това е другата измислица на Елтимир) има много - но по малко публикации от Елтимир в НЕЗАВИСИМ.НЕТ.

ЧЕТЕТЕ ТУК:

http://www.nezavisim.net/index.php?option=...id=722&Itemid=0

Така че - публикувахме го достатъчно - вече СТИГА - вече се роди новият вестник АТАКА и много нови предавания по СКАТ - така че имаме вече кого да публикуваме - просто вече ЕЛТИМИР и други такива клюкари като него ПРОСТО НЕ НИ ТРЯБВАТ - и на никого не трябват вече - нито на народа трябва нито на националистическото движение!!

На вас ако ви трябва - дръжте си го и си му пишете и си му вярвайте - ДА ВИ Е СЛАДКО !!!

Четете си Напълно Самотния Воин
(или Напълно Смотан Воин ??)

ДА ЖИВЕЕ АТАКА и да успее новият вестник АТАКА !!

КУПУВАЙТЕ вестник АТАКА от утре !!

ГЛЕДАЙТЕ СКАТ !!!

не слушайте повече измамниците !!

PM
Bell
Публикувано на: 17.10.2005, 8:21
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Алоо - малката !!!

Просто сама слизаш от лодката, в която са всички свестни и честни хора - ами вземи се качи на един селски рейс и върви в Ботевград !!!

хахахах абе човек ти полудя ли. Чак пък и ръката която ще ме храни......знаеш ли как звучиш??? Жалко че такива като теб заблуждават хората!
Оная малката ще викаш на дъщеря ти. Явно си запознат с хората тука само от форума и за тва ако обичаш недей да се исказваш неподготвен защото незнаеш кви сме и от каде сме.....не си именно в някво село кадето имат нужда от просвещение!

Ако Атака в един момент вземат да правят нещо реално и да се покажат със сериозни депутати които са се доказали като националисти а не някви пиклиовци роднини и бифши комуняги тогава ще погледнем по сериозно! Те сами си слагат бастуните между краката и не само а ти искаш ние сляпо да се доверяваме.
И кво ми парадираш със печелбите на скат, като полвината само им отива за данъци....като печелят толква що им е толква скапана телевизията?

PM
Eлтимир
Публикувано на: 17.10.2005, 8:37
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Браво, Бел! Те наистина още не знаят кои сме. Време е да вдигнем летвата. И да им покажем още нещичко.
А за онези 20 000 аз знаех от един наш човек от Бургас, който идва до мен преди време. Случаят ми бе описан с всички подробности. Ти го знаеш от друго място. Сведенията от двата източника се покриват напълно. Това идва да им подскаже, че ще има още сведения. Да, ама те са разни комплексари, които само търсят начин да се изтъкнат колко са велики. И понеже почнахме малко на лична тема, искам да ти разкажа веднъж какво чух от дядо ти.
Някакъв бабанка се хвалеше колко е як, силен. Дядо ти му рече: "Аз съм по-як от теб, защото ако ти преминеш през това, през което аз съм преминал, досега да си умрял. Значи аз съм по-якият, а не ти." Та да им покажем, че и ние не сме толкова слабички. Какво ще кажеш?
PM
Bell
Публикувано на: 17.10.2005, 8:47
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Живота си отминава но писаното си остава!
Това е написал в мемоарите си прадядо ми.....

Недей да расказваш кой е дядо ми и тн. Искам да съм анонимна! За да не ми се случват допълнителни инциденти като онзи за който скоро ти расказах!!!!

Защото е вярно че когато се добереш до няква истина и си пъхаш носа кадето не трябва--- тогава примката става все по тясна!

smil3dbd4d99c6eaa.gif smil3dbd4d99c6eaa.gif smil3dbd4d99c6eaa.gif
PM
Eлтимир
Публикувано на: 17.10.2005, 8:57
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Едва ли някой може да се досети с преразказа на оня случай. Поуката обаче беше голяма, а не знам дали това изобщо е описвано от някого. Разните комплексари нека да разберат, че физическата сила и банковите сметки не са всичко на този свят. И че Съдбата понякога покровителства смелите и жертвоготовните.
PM

Topic OptionsСтраници: (4) 1 [2] 3 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020