www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Бъдещето на "Атака"

Страници: (4) 1 2 [3] 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Бъдещето на "Атака"
Eлтимир
Публикувано на: 17.10.2005, 10:35
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Два поредни дни – събота, 15 октомври и неделя, 16 октомври няколко младежи идваха до мен с молба да им помогна при съставяне местна организация на Атака. Също и да подготвяне на пропагандни материали, съобразени с конкретните условия в Ботевградска община.
Няма да повторя обещанията, които ми бяха дадени. Въпросът изобщо не е личен. Отказах, защото:
- Не мога да участвам в организация, в която бивши ЗКПЧ /армейски партийни секретари/ заемат възлово място.
- Не мога да помагам на организация, която обещава поне на местно ниво да работи за приобщаване на циганите.
- Не мога и няма да помагам на организация, която половин година след своето създаване още не може да формулира ясно и конкретно принципите на българския национализъм.
Това бяха основанията за моя отказ. Обявявам ги пред всички, за да няма недоразумения. Да, поех ангажимент поне да не преча, когато те опитат да създадат тази организация. След вчерашните клевети на телевизия СКАТ, аз се чувствам освободен от своето обещание. Както се казва – на доброто – с добро, на злото – със Справедливост!
PM
Bell
Публикувано на: 17.10.2005, 10:44
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Да наистина е така! :)))
PM
blag009
Публикувано на: 17.10.2005, 13:01
Quote Post

Участник

Съобщения: 234
Участник # 49
Дата на регистрация: 27-July 05

QUOTE (Bell @ Oct 16 2005, 09:24 AM)
Не аз не разбирам защо въобще си насочваш коментарите към мен с цел да ме дразниш. Също така не вийдам каде точно споменавам конкретно един или двама души. Освен това явно не си способен да четеш мейду редовете като казвам "съмнителни" мутри е ясно за какво говоря? И не разбрах кое точно опровергаваш от това коеот съм казала та се правиш на толква отворен.
Ако обичаш не си адресирай коментарите повече лично към мен. Няма да постигнеш нищо с врайда със мен....наистина, не е твой проблем дали съм злобна или не макар и да си толкова далече от истината колкото никога няма и да мойеш да си представиш! Занимавай си се с ваще пънкарки които, сигурна съм, са на по-подходящо за теб ниво!
smil4334aa44c7e89.gif smil4334aa44c7e89.gif smil4334aa44c7e89.gif

Мдаааааа има МУТРИ ,А КВО ШЪ КАЕТЕ ЗА "БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ"????Мога да се хвана на бас ,с който и да е че отношение печалба "лява ръка -десен джоб " е 1:10 в полза на БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ!!!Добре де МОЗЕ И ДОРИ 1:30,50 и т.н.,да не забравяме и МЕЖДУНАРОДНИТЕ КОРПОРАЦИИ И РАЗНИ "РИМСКИ КЛУБОВЕ",отношението е ВЕЧЕ НЕИЗМЕРИМО!!!!!
Например колко досега американците ПОХАРЧИХА за нападението над Ирак???За колко самите иракчани щяха да убият Садам?????Ако тия пари бяха ХВЪРЛЕНИ за инфраструктората на Ирак и т.н.НАГЛЕ СЪВСЕМ НЕЛОГИЧНИ ДЕЙСТВИЯ???
Е,има една тънкост до СКОРО се смяташе ,че ТАМ се е зародила най-древната цивилизация,НОООО...жална ни майка явно тук на БАЛКАНИТЕ с някоя и друга хилядарка сме изспреварили ДРЕВНИТЕ ШУМЕРИ????
МММДДДДААААААААА
PMEmail PosterUsers Website
Севар
Публикувано на: 17.10.2005, 13:24
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Атака нищо не казва по тези въпроси. Може би са слепи или се правят на такива. Обаче не всички националисти са лумпени, това им е проблема.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Севар
Публикувано на: 17.10.2005, 13:27
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Имам предвид плановете за окупацията ни. Щом ние знаем, значи и те знаят, но те предпочитат да не се говори по толкова опасни теми. Едва като почне да се шуми, те си развързват езиците за да запълнят вакуума.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Eлтимир
Публикувано на: 17.10.2005, 13:40
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Мисля, че ни остава само една възможност. Да покажем кой реално е националист и кой само се преструва на такъв. Жалко за Атака. Сега ни трябва поп. Ами истински. Който да им изпее заупокойната молитва и да им отслужи панахида. Съгласно каноните на техния бог - бога на парите.
PM
SK_RaZoR
Публикувано на: 27.10.2005, 23:20
Quote Post

Участник

Съобщения: 69
Участник # 161
Дата на регистрация: 27-October 05

Дори за незапознатите хора Волен е прозрачен ...

Волен е толкова дървен че един стар пън е за предпочитане пред него.
Баща има делови отношения с него от години (търгуваме книгите му) ...
Пъвро мога да ви кажа че да си имаш делова работа със Волен е голяма мъка.
А после мога да ви кажа че ако баща ми се беше извадил с 10 хиляди от джоб, креслото в парламента му беше сигурно ...

До колкото волен и националните проблеми ...

По мое мнение той може да само да "тръби" ... Постоянно върти една и съща плоча и дори не е ясно до колко е расъждавал над информацията с която борави.

Другото което е ...

България е почти смазана от омраза.

Аз виждам значително количество агресия у Волен от колкото интелект.

...Семеини истории ?...

Защо не ...

Атака си е една не толкова голяма машинка за пари...

...Електоратъ` ...

Очевадни са, дори електората на ндсв-то са по "благи" от тях.

От кол и въже да ги бяха събирали щеше да има по добри попадения.

Пък и още в самото прохождане на атака информацията за хората които стоят зад нея беше явна.

Волен Сидеров просто съумя да използва българската простотия, почти както Слави Трифанов го прави ...

Разликата е че Волен използва неубозданата, не-добре обоснованата и не-добре осъзнатата агресия на българина за да се облагодетелства, отстоявайки нечии итереси, докато Слави Трифанов донагажда простотията и агресията и я продава обратно на хората заради собствените си интереси.

Не е нужно човек да има купища информация за Волен за да му стане ясно колко е жалък. Като журналист бе заслужил уважение но го изпърдя много бързо ...

Но простия българин пак си каза думата.

Незнам до колко е вярно, но около 50% от българите не са гласували на тези избори.

Турците не пропускат да си дадът гласа. После как няма половината кабинет да е турски.

Че ако хората продължават да боравят по същата малоумна схема "яж лаина, търпи, траикай си и не гласувай" ще ни обявят турския за национален език.

Направо ми се досира като видя турски образователни филмчета за деца по БНТ ...

Но какво да кажа. Който каквито си ги е забъркал.

Аз съм анти националист. Думата корен в националист е НАЦИЯ. А нашата нация на ден днешен в значителна част се изразява във всякакъв вид добитък с който можете да се разминете по улицата. Те са просто доминиращия тумор в държавата ни. Нацията се изразява в масата, а масата е нещо което бих изтребил без да се замислям.

Нямам как да пропуснем величието на българина, но да ден днешен твърде малко хора го носят в умът и сърцата си, а те далеч не изграждат нацията.

Така че в каквито лаина се е забъркала нацията такива ще си ги яде, дори ако това означава смърт. Всеки ден плащам за постъпките си. Тъпоумието което е разляно в българия задушава почти всичко. Милея само за родната ми земя но не и за нацията, така че не мога да се нарека националист.

... "Дори бог не може да помогне на тези които сами не си помагат", "Надеждата бива похабена върху безнадежните" ...

Тая злоба в себе си, но никога не бих я излял върху някой който не я е заслужил. С какво желание трябва да подавам ръка на този които МРАЗИ без причина ...?

Омразата е добър двигател, само за създаване на още омраза ...

Реизър
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 28.10.2005, 11:56
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Рейзъре , как можеш да пишеш така. Ми ти българин ли си?
Ако не си , тогава какъв си по произход?
PMEmail PosterUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 28.10.2005, 15:23
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

ПОЛЗАТА ОТ АТАКА
Коалицията Атака почна да се отдръпва от своите предизборни обещания и мнозина казаха, че са излъгани. Че всичко било напразно. Дори ни упрекнаха, че преди изборите сме агитирали за Волен Сидеров. Нима усилията ни отидоха на вятъра?
Не, никое усилие не е напразно. Ползата от пробива на Атака е огромна, въпреки предателството на нейните лидери и депутати. Въпреки, че Волен Сидеров не оправда надеждите и не се превърна в национален лидер, извършеното даде плодове. И вместо да се вайкаме и да се самосъжаляваме, по-добре е да преценим в какво сме успели и да оползотворим нашия успех.
Погледнете какво пише вестник “Дневен ТРУД” през август 2001 година: http://www.voininatangra.org/include/chkmsg.php
Някои си в Германия били получили обезщетения като пострадали от национализма. Повтарям – от национализма, а не от нацизма. И връзка с тази работа имала някаква си организация “Шалом”. Ами не беше ли и у нас същото? Противо/Националната служба за не/Сигурност не арестуваше ли прояви на български национализъм? Арестуваше. Не беше ли обявена самата дума “националист” за мръсна дума? Беше. След като Атака мина четирите процента и влезе в Народното събрание, разни довчерашни безродници и национални предатели се занадпреварваха да се изкарат кой от кой по-голям националист. Даже Петър Берон и Румен Воденичаров – и те изведнъж станаха националисти. Българското родолюбие престана да бъде престъпление. Българският етнически произход престана да бъде срамен. Та ползата е огромна. Дори само това да беше, пак не е малко.
Сега вероятно ще ми възразите с аргумента, че дупедатите от Атака не са никакви националисти. Че тези типове само петняли национализма. Така е, но и не е така. Защото още никой в България не е казал какво е това национализъм. Какво представлява национализма и като теория, и като практика. Ние се заехме да го кажем. Едва когато съумеем да си изясним понятията, едва когато всички разберат какво представлява нашата Идея, едва тогава нещата ще си дойдат на мястото. Дотогава ни предстои още малко работа. Дано да си я свършим добре.
PM
Иван
Публикувано на: 28.10.2005, 15:45
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Напълно подкрепям Елтимир!
Дори АТАКА да бе казала само думата национализъм от трибуната на народното събрание и това показано по Канал 1, дори да беше се състояла само първата пресконференция в нощта на изборите, когато паниката у цялата медийна и политическа мафия струеше отвсякъде - дори само това да беше ползата от АТАКА, значи не е малко.
А иначе е вярно, че веднаха се заеха да обяздват идеята, както и това че идеята я нямаше такава чиста и дълбока, каквато може да се прочете от материалите на тоя сайт.
Ето тук веднага продължаваме ние.
Вземаме и най-малката трошица по пътя към целта.
PM
Локи
Публикувано на: 28.10.2005, 18:09
Quote Post

дебелооки

Съобщения: 124
Участник # 119
Дата на регистрация: 24-September 05

Пък на мен ми направи впечатление тоталния тъпигьозлък демостриран от иначе "уважавани" журналисти и разни социолози коментатори . Като че ли се правеха на ударени . Ръсеха несвързани глупости за някакъв фашизъм и комунизъм , каточе ли не бяха следили цялата 2 -3 годишна кампания на Волен Сидеров по СКАТ. Наистииа много изненадани бяха хахаха
Особено тъпотията на онова журналистче от БНР накрая ха-ха
Цялото им поведение предизвика добър Обратен Ефект -авторитета на Волен нарастна неимоверно след изборите.. дали пък не са целели точно кукловодите?
PM
SK_RaZoR
Публикувано на: 28.10.2005, 19:46
Quote Post

Участник

Съобщения: 69
Участник # 161
Дата на регистрация: 27-October 05

QUOTE (georgi_nz @ Oct 28 2005, 11:56 AM)
Рейзъре , как можеш да пишеш така. Ми ти българин ли си?
Ако не си , тогава какъв си по произход?

И какво като съм българин, българин е и този на улицата който ще те смачка без да се интересува какъв си, българин е и този който ще ти отнеме най-ценното в живота, българин е и този който ще се скрие като мишка и няма да ти каже кой го е направил дори да знае, българин е и този който те мрази без причина, българин е и този който ти завижда но не си е мръднал пръста за нищо в живота, българин е и този който ти дава акъл за всичко но е годен за нищо.

Нито това че живеш в българия, нито това че си българин а не циганин или турчин НЕ ТЕ прави българин.

Да си българин за мен е състояние на духът и умът. Както казах малко хора са българи в сърцето и душата си. Дори дефиницията ми да е различна е без значение. Българин е всеки който милее за българия а не оставя безразличието да я погубва ...

@ Елтимир

Да така е.

Но вечно ли ще се задодоляваме с трохи ?

До кога ще оставяме "баба знае 2 и 200" да ни погубва. Защото баба от години наред дели 2 на 2 на 2 на две, и баба на ден днешен умира от глад защото не търси 200 а си крота на 0.000002 ...

За какво ни е дефиниция на думата национализъм про положение че хората които спадат към нея се броят на пръсти. Както казах аз не съм националист защото националиста милее за нацията, хитлер и сталин са били националисти, аз съм патриот и милея за родната си земя и всички други които милеят като мен, уважават я, или поне се отнасят с отношение достоино за уважение към нея... ВСИЧКО ОСТАНАЛО НА САПУН!

Реизър
PM
Локи
Публикувано на: 28.10.2005, 21:45
Quote Post

дебелооки

Съобщения: 124
Участник # 119
Дата на регистрация: 24-September 05

Аз гарантирам ,че Рейзър е българин!!
PM
мишока
Публикувано на: 31.10.2005, 12:11
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 19
Участник # 165
Дата на регистрация: 31-October 05

За съжаление АТАКА се оказа поредната гадна измама. Че е така е показателен неформалния им форум. Там само може да се хвали и превъзнася Сидеров и хората около него, иначе те банват и това е.
Хубавото е че хората разбраха за какво става дума и тия няма да влезат в следващия парламент, няма и никога да имат достатъчно власт да управляват.
Представям си какво ще стане, ако тия ненормалници вземат власта, сегашното положение ще ни се види направо прекрасно.
PMUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 31.10.2005, 12:19
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Така е, когато в центъра на дадена партия или организация се постави една личност, а не Идеята. Затова в Движение "Воини на Тангра" поставяме в центъра Идеята. И аз да изменя утре, както измени Волен Сидеров, ще ми теглите ритника и ще продължите напред. "Атака" ще загине, защото резилът на Волен е резил за партията им. Те вече сами не знаят кои са и какви са.
PM

Topic OptionsСтраници: (4) 1 2 [3] 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020