Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Ziezi |
Публикувано на: 16.10.2005, 10:45
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 46 Участник # 121 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Елтимире, пак търсиш заговори ! Кой твърди че си преписвал !? Става дума за Истина, до която се е докоснал всеки от нас. Тя съществува извън нас и въпреки нас. Ние можем само да я осъзнаваме, но не и да имаме претенции за авторство върху нея. Ти си по-опитен и затова си се докоснал до Истината по-рано от други. Просто трябва да продължиш да я пропагандираш. Аз нямам претенции за авторство, и затова не съм съгласен с участника, който ме възхвалява. Също и с участника с черния хумор ![]() Все пак искам кажа, че през последните 10 години съм положил доста труд за да разкажа на хората за Истината. Не съм си губил времето да си търся врагове и да воювам с тях. Това може да е грешна тактика, но това съм решил да върша, това съм свършил. А за Севар - пак ще повторя - ционизмът и юдеизмът ще загинат, когато ешкеназите бъдат просветени за Истината. Нито Хитлер нито друг някой подобен няма да се справи с ционизма и юдаизма просто защото да се водиш по закона "Око за око, зъб за зъб" е обикновена чифутщина и юдаизъм, и поради тази причина самите борци против юдаизма са обикновени юдеи. Вижте ислямските фундаменталисти - та те са борци против юдаизма, но и юдеи от всякъде. Те мразят юдеите и им режат главите по закона "Око за око, зъб за зъб". Повярвай, всеки човек може да намери повод да се скара или да убие дори най-близък приятел или дори роднина. Потърсиш ли оправдание, можеш да взривиш атомна бомба в центъра на София. Важното е да не го правиш, а да бъдеш Българин Достоен. Сиреч Просветител на рода си и дори на Човечеството, а не да търсиш оправдание за отмъщения и битки с вятърни мелници. Такава е орисията на българина - да просвещава човеците, за сметка на своята съдба. Това се нарича Алтруизъм, и е божествена черта. Именно затова Сина е българин, защото се жертва за да спаси човечеството от юдаизма. В Средновековието обаче неговото Откровение е било изопачено и извратено. Инплантирано е с юдаизъм. Сина няма вина за това. Вина затова имат тези, които са горели българите на клади, и които са ги разпъвали на машини за мъчения. Малка вина имат и българите, защото са се огънали, и са зъгърбили Светлината на Просвещението, поблазнени от лесен живот. Но това статукво ще се промени скоро... |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 16.10.2005, 10:58
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Приемете, че съм вън от играта. По много причини. А по въпроса за съюзниците. Волен Сидеров някога твърдеше, че сме съюзници и добри приятели. После с голяма изненада научих, че съм: циганин, алкохолик, агент на ДС, руски агент, откачалка, деградирал тип, алчен бедняк, сектант и т. н. Моля за извинение, ако съм пропуснал някой епитет.
Та вие правете каквото смятате за нужно. Аз свърших своята работа и повече няма какво да правя. За такъв като мен няма място не само в обществения и политически живот, но и в живота въобще. Търсете съвет от мъдреците, а не от глупаци като мен. Аз нищо не бих могъл да ви посъветвам. |
Ziezi |
Публикувано на: 16.10.2005, 11:10
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 46 Участник # 121 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Това на кого го казваш ?! Всеки има проблеми, да не би да мислиш , че аз нямам ?! Най-лесно е да кажеш - майната му, аз съм до тук ! Лично аз съм си го мислел най-малко 100 пъти ! Ако някой е говорил против теб, то или е заблуден, или платен пропагандатор. Ако е първото, то има шанс ти с твоите морални и достойни действия да му докажеш, че не е прав. Ако е второто, пак има шанс, защото не всичко е пари, и човекът може да се осъзнае и да натири тези, които му плащат. Мисли позитивно. Наистина е трудно! Съдя по себе си, който нямам твоя житейски опит, а вече съм се отчайвал поне 100 пъти. Представям си какво ти е на теб. Но бъди сигурен, че въпреки косурите които имаш /кой няма косури?/ аз те подкрепям ! |
||
Севар |
Публикувано на: 16.10.2005, 13:35
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Зиези, твоите проповеди в християнски стил не са за тук. Просто няма да хванат почва. Твоята мания за Просвещение на враговете ме отвращава и в нея няма нищо българско като начин на мислене. Ако трябва да се просвещава някой, то това са най-напред най-близките хора, а ционистите са последните по ред. Всъщност ситуацията я виждам по следния начин. Пред нас стоят хора с автомати, на които им остават съвсем малко патрони в пълнителите. Ти ги учиш как да презаредят. А когато казвате, че идеята не била собственост на някого, поне имайте доблестта да кажете кой пръв я изрази тази Идея!!!!!
|
Ziezi |
Публикувано на: 16.10.2005, 14:32
|
||
За каква идея говориш, Севар !? Аз ти говоря за Истина, която е извън нас и въпреки нас, ти ми говориш за "идея". Преди д-р Ганчо Ценов, преди Елтимир и преди мен, за автохтонност за говорели Раковски и другите Възрожденци, преди това Джакфар, а сигурно и много други - например Калоян, който казал на Балдуин, че българите знаят повече от всички други за Троянската война. Шапка свалям на Елтимир , че е прозрял Истината. Радвам се, че и аз, макар и по-късно от него, съм се докоснал до Истината ! Но за разлика от него аз не съм си губил времето да си търся врагове, а съм работил за разгласяване на Истината ! До колко съм успял, това е друг въпрос ... И никой не ти говори за днешното християнство ! Преди да има общоприето християнство, имало е ранно учение на Сина /ранно християнство/ , което не е юдаизъм или еврейство, както искат да ни внушат някои. Наричало се е и до днес се нарича на латински - VULGAR ERA , сиреч българска ера в християнството - I-IV век - това са истинските последователи на Сина. Това е Истината. |
||
evgeni77 |
Публикувано на: 16.10.2005, 15:51
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 10 Участник # 139 Дата на регистрация: 9-October 05 ![]() |
“Ако някой е говорил против теб, то или е заблуден, или платен пропагандатор. Ако е първото, то има шанс ти с твоите морални и достойни действия да му докажеш, че не е прав. Ако е второто, пак има шанс, защото не всичко е пари, и човекът може да се осъзнае и да натири тези, които му плащат. Мисли позитивно.” Е щом не съм платен , съм заблуден – според твоята логика. Аз, обаче го познавам това уважавано от теб същество. Знам го какво представлява. Ти го разглеждаш като наличност, аз - като липса на знания. Липсват му едни много основни познания. Знам за този кръг от хора, как от пръв приятел, се става пръв враг. Знам какво озлобяване цари в душите им. Водачът е човекът с най-нисък морал от всички. Това на глупостта на другите ли да го отдавам? Личния живот на тоя водач е поле от изпочупени морални ценности, който ще възмути всеки член на иначе боледуващото ни общество. Не можеш с принизената си душа да претендираш, че си наследник на велик народ. Убиеца винаги се покайва за убийството. Ще се покаеш и ти, Грънчаров.
А кака ви Силвия, защо никога не ви е защитавала? |
Севар |
Публикувано на: 16.10.2005, 16:10
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Знаеш това, което са ти разказали.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 16.10.2005, 16:26
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Бел, мисля, че ти имаш какво да кажеш по въпроса. Вярвам, че ще бъдеш безпристрастна. На теб също ти бяха разказвали разни неща, после ти сама видя с очите си за какво става дума. Ей, писна ми от съчинени в лабораториите на ДС клевети. Ченгетата съчиняват нещо и после го пускат на разни изродчета, които почват да дрънкат без да знаят.
|
Bell |
Публикувано на: 16.10.2005, 16:59
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Ами да аз ще кайа че това "липса на знания" е много смешно понейе дори хора които не те обичат ти го признават че си добър писател а ти не пишеш нкви романчета....
Това че ти липсва морал незнам на каква основа го казва. Никой не е свят човек и всеки си има своите пороци. Но определено тук се усеща някакво лично отношение което незнам от какво е породено! Да ,бях чувала че не си добре по отношения на това което пишеш обаче после след като лично разгледах архива ти дори се замаях от това което видях. Всичко което знаеш и пишеш е дело на йивота ти и нещата които притейаваш са изумителни и само някои наистина отдаден и силно пристрастен към познанието мойе да състави такава нека си го кайем археологическа колекция от данни и предмети!Не мисля че този има база и основа да си позвулява да поставя под съмнение твоя национализъм! А за случая с Ешар и сие.....ти култивира тези хора, извади ги от калта, те не бяха по различни от най дебилните кравайци! И те се опитаха да те саботират. .......този евгени трябва да говори със факти! |
Eлтимир |
Публикувано на: 16.10.2005, 17:11
|
Това беше, благодаря ти. Защото и пред теб бяха казвали, че си измислям, а ти видя, че това не е така.
Колкото до морала, аз също не знам на базата на какво го твърдят. Имам 25 годишен брак. Щом сме изкарали толкова и още сме заедно, значи не съм от най-пропадналите. А други участници в този форум са видели с очите си, че моето семейство държи на мен. Нека моите опюватели излязат от анонимност, нека предоставят своята биография пред всички, както аз съм я предоставил и тогава ще говорим. А иначе си права, никой не е безгрешен. Светците са на небето. Само че се смятам за по-малко грешен от противниците си. Това ми стига. |
Eлтимир |
Публикувано на: 16.10.2005, 17:34
|
Иска ми се да кажа няколко думи по въпроса за техния морал.
Цветомир Йолов, който стои зад дребните провокаторчета продаваше книгите, които му бях дал за безвъзмездно ползване. И когато разбра, че повече няма да може да го прави, той спря сайта. Ивото Черния се снима със свалени гащи и пуска снимката си по интернет. “Справедливия” се хвали с няколко брака и много любовници. Ето, това са моите врагове, които ми говорят за морал. Само че техните клевети утре ще бъдат забравени, а написаното от мен ще остане. |
bgskin |
Публикувано на: 16.10.2005, 17:45
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
Похвално изказване. Мойте почитания за това Белл. Елтимир аз не разбирам защо не ги игнорираш тези личности. Не си заслужава да падаш до тяхното ниво. Обяви ги за мъртавци в съзнанието си и не им обръщай внимание. Гостун! |
||
Bell |
Публикувано на: 16.10.2005, 18:14
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Подиграваш ли се бгскин?
Елтимир, остава да раскайеш подробно за пощите и за парите за Русия, как полойението беше толква сериозно че те даваха по ТВ-то а наш Ешар си захлеби от средствата които само привурйеници ти изпращаха, някои от които по късно пурви бяха баннати от форума! |
bgskin |
Публикувано на: 16.10.2005, 18:16
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
Не се подигравам. Да взема да ти изпратя един Флекс Тайп че ми е некво гадно като го чета тва твойте писания. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 16.10.2005, 18:18
|
Ще го опиша, има време. нека да кажат още нещо.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |