www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Сметка за набиране на средства


Страници: (8) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Сметка за набиране на средства, за сайта.
Георги-НЗ
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09Който е внесъл едни пари в сметката преди няколко дни - да ми пише с каква цел.
Книги ли очаква да му изпращам или ги е дал за хост или домейн на сайта?

Моля, всеки който внася в сметката да пише основанието - това е за моя информация и за да няма сърдити после. Както и да не ми се налага да връщам след това суми.

Освен това форумеца "Заек" е крайно време да посочи адрес или " до поискване" за да му пратя отново върнатата пратка. Тук му пиша защото явно не си отваря ЛС-тата.


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
anti666
Публикувано на: 27.4.2009, 10:09
Quote Post
Ако не ти е писал нищо, вероятно желае да остане анонимен. И така бива. В такъв случай ще ги използваме за подновяване на хост-абонамента през есента или пък за вестника. Което дойде по-рано.
Top
anti666
Quote Post
Аз пак да си попитам - имаме ли достатъчно пари в сметката за подновяване на сайта? Щото ако няма, означава че и няма хора които да ги интересува, има само потребители. Което пък означава че го архивираме и му дърпаме шалтера. Който иска после да си го качва на безплатни ГДБОП сървърчета.
Top
anti666
Публикувано на: 27.8.2009, 15:09
Quote Post
Стана ясно, че в сметката по сайта има 340 лв, което е с 190 лв по-малко от общата сума, необходима да подновим абонамента за още една година. Ако някой иска да помогне имаме още 2 седмици докато изтече сегашния абонамент.В сравнение с БГ хостингите цената е по-висока. Това обаче е за сметка на сигурността, която имаме от евентуални изцепки на някои български служби, останали си с комунистическия манталитет. В нашия случай хостинга и сървъра са базирани в Казахстан и няма как да им диктуват каквито и да са условия. Админа си го знаете, финансирането си е от нас самите. Политиката на сайта е също ясна, ако на някого не и харесва - не е длъжен да помага насила.
Това е, ако искате да запазим последното свободно пространство в окупираната ни Родина - положението го виждате какво е.
Top
Георги-НЗ
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09Понеже има постъпление по сметката за набиране на средства - обявявам че са плучени. Благодаря на Б. и на Е. за даренията.

Има голяма вероятност и тази година да си платим хоста.


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
anti666
Публикувано на: 18.8.2010, 12:54
Quote Post
Около 15.09.2010г. изтича годишния абонамент на сайта. Тарифата не е променена, можете сами да си я видите. Поради огромния обем информация, който ни прави по-скоро Е-библиотека използваме на-скъпия план за 10 000МБ дисково пространство, чиято тарифа е дадена ТУК. В левова равностойност идва около 524 лв. Не знам колко точно пари имаме по сметката, но ако някой иска този сайт да го има - сметката не е променена от миналата година;

Централна Кооперативна Банка АД - клон СЛИВЕН
BIC : CECBBGSF
Номер на сметка/IBAN : BG11CECB979011C6607000
Валута : USD
ГЕОРГИ ЙОРДАНОВ ГЕОРГИЕВ


Понеже не се издържаме от партии, бизнес или чужди сили, парите сами си ги събираме с дарения. Ако не успеем до 3 седмици да съберем поне 2/3 от тази сума (или 350лв) - ще приемем, че няма интерес към сайта да го има и ще го мятаме на някой безплатен сървър със съответните ограничения. В скорост, надеждност и най-вече дисков лимит, което означава вероятно да се спре качването на файлове и теми. Аз лично си нямам на идея как ще стане прехвърлянето, защото и без това системната администрация ни е поета от казахстанците, но вероятно ще му намерим начин ако се стигне дотам.
Ако трябва да ходим на безплатен хост - който е дал досега някакви пари ще гледаме да му ги върнем.
Това е. Моля и титуляра на сметката да спомене колко пущини има вътре, за да знаем ориентировъчно къде сме на този момент.
Top
anti666
Публикувано на: 18.8.2010, 13:11
Quote Post
Пропуснах и да спомена пак. Дарение значи буквално дарение. Не като бизнес сделка или подаяние. Даряваш нещо, без да очакваш някакво специално отношение. Админа си го знаете, целта и политиката на сайта като единствената публична изява на Движение Воини на Тангра също я виждате каква е. Няма нужда да се пишат фермани точка по точка какво може и какво не може. Структурата на сайта я виждате каква е и си остава същата. Пак да подчертая, че сайта не е стандартен дискусионен форум, където всеки мята по някое мнение и си подаваме топката по познатия до болка принцип теза+антитеза. Ако някой има проблеми с това - в сайтове като Хнет, Бг-мама или вестник Атака са свободни да пишат каквото си искат.
Една от нашите цели тук е да обединим българи, които са готови да работят в ползу родину, без да чакат привилегии насреща. Българи, които вече имат изградена идейна платформа и са способни да надделеят Азът си в името на една велика Идея - Саракта. За който вече всички параметри са си на място и единственото което липсва е човешкия фактор. За да тръгне и Небесната конница.
Пиша го това обстойно, защото се случи преди да връщаме пари. Така че вече всеки да е наясно с това.
Top
Георги-НЗ
Публикувано на: 18.8.2010, 22:19
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09QUOTE (anti666 @ 18.8.2010, 12:54 )
Понеже не се издържаме от партии, бизнес или чужди сили, парите сами си ги събираме с дарения. Ако не успеем до 3 седмици да съберем поне 2/3 от тази сума (или 350лв) - ще приемем, че няма интерес към сайта да го има и ще го мятаме на някой безплатен сървър със съответните ограничения.

Днес още си ги има въпросните две трети. А до седмица ще има гарантирано 400 лв. Гарантирано е щото смятам да преведа разликата аз.

А ако още някой преведе - може и да стигнат.

И миналата година така стана, че сумата стигна. И тази не вярвам да е по-различно.


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
anti666
Публикувано на: 13.9.2010, 14:20
Quote Post
От хостинга ни потвърдиха, че абонамента на сайта е подновен за още една година. За голямо неудоволствие на някои хора, нехора, служби и групировки. С благодарности на всички именни и безименни Българи, които дадоха своя принос без да се бият в гърдите най-четения български антисистемен сайт да го има.
Предвестникът на Новото.
Ден Грее!
Top
Георги-НЗ
Публикувано на: 17.9.2010, 19:32
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09Благодаря на дарителите за постъпленията от името на форумците.
Моля за сега да не се пращат нови средства, щото сумата надхвърли нужното.
Излишъка остава за догодина по същото време.--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
anti666
Публикувано на: 17.9.2010, 22:52
Quote Post
QUOTE
Моля за сега да не се пращат нови средства, щото сумата надхвърли нужното. Излишъка остава за догодина по същото време.

Този излишък ще се поувеличи още малко, защото и аз все още не съм участвал за подновяването тази година. А догодина си е за догодина. smil4334abded4493.gif
Top
Георги-НЗ
Публикувано на: 10.1.2011, 18:03
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09Домейна е платен днес.


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
anti666
Quote Post
Наближава отново времето, когато трябва да подновим абонамента, за да го има сайта. Той изтича към средата на септември. Цената на хостинга в Казахстан за пакета, който използваме е 50 700 тенге.
http://space.kz/service/hosting/virtual/

По-горе Георги е дал сметката, този път в US долари, за да ни е по-удобно да ги преведем на хостинг компанията в Алма-ата. По сегашния обменен курс идва около 347 долара или 480 лева. Сметката в момента е на нула.

Ако все пак някой има желание и интерес този сайт да съществува - имаме още няколко седмици да съберем парите и ги преведем нататък. Дори и 10-20 лева ще са от помощ. Сметката е дадена по-горе, ако някой предпочита в левове или евро - да пише направо на админа или на Георги_НЗ

Лично аз бих искал да имаме действащ сайт до Еднажден следващата година като координационен център на Движение "Воини на Тангра" във връзка с наближаващите събития. Не само е единствения медиен излаз на Движението, но и единствен сайт в България относно старата ни Вяра - Тенгрианството. Като допълнение притежаваме най-богатия и систематизиран снимков архив от всичките ни древни светилища.

Най-важното е, че сме и единствените, които предлагаме и знаем какво трябва да бъде направено, за да я има България в бъдеще. Вплитайки държавообразуващите знания на Тенгрианството в съвремието. В единствена възможна алтернатива, наречена Саракт - национална държава на Духа. Нещата се прости, има Саракт - има България. Има република - няма България. Според повелите на Ротшилд това древно име трябва да изчезне като понятие след 19 години. И администрацията Му тук работи усилено по въпроса.

Каквото трябва е казано, предъвкано и обяснено вече. Ако смятате, че няма смисъл и искате децата ви да живеят като роби без държава в кошмарния глобален НСР - Небето да ни е на помощ на всички нас!

Ако не съберем сумата, сайта го плащаме с каквото разполагаме за колкото време стигне. След това няма да има подканяния по тая тема. Архивираме го и чакаме докато хоста го свали от сървъра си поради незаплащане.

Ден Грее!
Top
Георги-НЗ
Публикувано на: 24.8.2011, 21:45
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09Понеже в Казахстан работят с долари - открих единствено за целта доларова сметка. Който внася левове, ще му ги обърнат по курса за деня в долари.
Предния път сметката беша е лева в ДСК банка, която почна да смуче месечни такси. След набирането на сумата ( нужната сума беше надвишена ) аз я обърнах по курса за деня и платих хоста. Останалите десетина лева след няколко месеца бяха откраднати от банката ( понеже аз не си спомням да съм се договарял с нея да ми взима от сметката без мое съгласие!!!). и като свършиха левовете онези наглеци ми пратиха писмо, че им дължа пари....

Върховна наглост - още не съм им отговорил писменно, но скоро ще го направя в изконно "БЪЛГАРСКИ" стил!

Сегашната сметка е в друга банка ( ЦКБ ) , която ми заяви, че не взима такси по сметката. Дано да си изпълни обещанието.
Но важното е да платим хоста и тази година, па догодина - каквото сабя покаже. (ХОСТ - услугата по помещаването на гигабайтите на сайта на техния сървър, снимки, форум, програми ; ДОМЕЙН - името на сайта, което се написва в бараузера за да се зареди ( www.voininatangra.org ), за което също се плаща за да е наше, а не на някой друг. За Домейна съм платил до по-догодина януари 2013та. Щото сумата е малка ) smil4334ac775281d.gif

Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 24.8.2011, 21:47


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
anti666
Quote Post
Имаме ли някакви постъпления към днешна дата или да считаме, че няма интерес този сайт да съществува. В последното съм сигурен, че много хора и нехора го искат smil3dbd4e5e7563a.gif
Top

Topic OptionsСтраници: (8) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020