www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Честит 3 март на сички българи!


Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Честит 3 март на сички българи!, Наздраве, Българийо, и помни уроците!
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE
Да видим, дали някой друг държавник, от такъв ранг, ще говори за Древната Българска Държавност. Това е Трети март! Робът не може да бъде освободен, когато навика да е с верига, винаги го удовлетворява, но Българската Държавност може да бъде върната! Слава на Тангра!

И на мен ми направи впечатление натъртването от страна на Путин-Шаломов за "древната бъкгарска държавност". На нас ни е ясно, че хазарите-джехуди знаят за древността ни, след като са имали пряк достъп до Улаг Булгар през VII-X век. Искат да ни помогнат да я възстановим ли? Едва ли! Ако Кремъл го искаше, нямаше да атакува Волжска България. Нямаше и Движение "Воини на Тангра", заедно с БНС да сме в челната класация на "лошите националисти". Напротив, щяха да ни дадат каквото трябва, за да си възстановим Българската Държава.

Това за мен е по-скоро сарказъм, както някога византийците като са изгорили древните ни книги,но се подигравали, че "българите сте по-древни от нас, но вече и това не знаете!"

Като чета тази тема от 2012, когато имахме реален шанс да възстановим Държавата си и сравнявам сега - 6 години по-късно, си давам сметка колко все по-надолу пропадаме.

Едно е сигурно. Ако кликата на Боко Българоубиеца продължи да управлява - 150 години няма да се честват. 2028г. ще сме пред самия си Край - като древно име и народ.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (anti666 @ 4.3.2018, 22:34 )
QUOTE
Да видим, дали някой друг държавник, от такъв ранг, ще говори за Древната Българска Държавност. Това е Трети март! Робът не може да бъде освободен, когато навика да е с верига, винаги го удовлетворява, но Българската Държавност може да бъде върната! Слава на Тангра!

И на мен ми направи впечатление натъртването от страна на Путин-Шаломов за "древната бъкгарска държавност". На нас ни е ясно, че хазарите-джехути знаят много добре за древността ни, след като са имали пряк достъп до Улаг Булгар през VII-X век. Искат да ни помогнат да я възстановим ли? Едва ли! Ако Кремъл го искаше, нямаше да атакува Волжска България. Нямаше и Движение "Воини на Тангра", заедно с БНС да сме в челната класация на "лошите националисти". Напротив, щяха да ни дадат каквото трябва, за да си възстановим Българската Държава.

Това за мен е по-скоро един сакразъм, както някога византийците след като са изгорили древните ни книги, са се подигравали, че "българите сте по-древни от нас, но вече и това не знаете!"

Като чета тази тема от 2012, когато имахме реален шанс да възстановим Държавата си и сравнявам сега - 5 години по-късно, си давам сметка колко все по-надолу пропадаме.

Едно е сигурно. Ако кликата на Боко Българоубиеца продължи да управлява - 150 години няма да се честват. 2028г. ще сме пред самия си Край - като древно име и народ.

Това изказване е политически ход, още повече, че бе придружено с посещение на руският патриарх Кирил. Разбира се, подобен род, изказвания, ние трябва да ги обръщаме в своя полза, независимо, целта и контекста, в който са казани. Путин се опитва да прави от нашата признателност политика, но самите ние, не можем да бъдем вечни заложници на тази дължима признателност, т.е. и ние трябва да си правим политиката.
Затова и патриарх Кирил си тръгва от визитата си, "огорчен". Относно Пропадането, то ще продължи. Ние ще загубим всичко, просто щото трябва да ни деойде акъла, по някакъв начин, явно ще е по много трудният.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Руският патриарх си тръгна огорчен
Кирил е обиден, че Русия била спомената наравно с други държави, участвали в освободителната война преди 140 г.

http://www.segabg.com/article.php?id=896344


Патриарх Кирил си тръгва огорчен от България. Огорчението му идва от това, че в официалната позиция на България се е отдавала почит на всички други воювали народности, наравно с тази на русите. Патриархът, още преди посещението, си е трябвало да очаква това. Русия бе обявена за основен противник на България, от правителството на ГЕРБ. Ролята на Руската империя и руснаците в Освободителната война е безспорна, без тях, тя не би се състояла, камо ли да бъде спечелена, от когото и да е. Още повече, че нито французите, нито германците, нито англичаните, нито австро-унгарците, ще се втурнат да мрът за българите. Но ние сме длъжни да ги почетем и тях, останалите, влизащи в състава на руската армия, полкове на други народи, които също са част от тази жертва. Не можем да не дадем признание на осетинците и финландците, например. Ние също тъй, можем да бъдем огорчени от визитата на патриарха. Защото пък той неглижира ролята на тези съвоюващи народности, акцентирайки на "православното братство и сила", придавайки по този начин на тази война, много тънък, силен верски и религиозен характер. И казвайки, че във войната не са участвали поляци и финландци, а това били руски полкове, дислоцирани в Полша и Финландия, което разбира се, е едно доста фанариотско, гръцко изказване. Но това, не ме учудва. Патриарх Кирил, трябва да знае, че българите, леко се различаваме от руснаците. наистина и ние пием много, но си оставаме и с акъла си. Ние правим признателност, но не можем да бъдем вечно жертви на тази признателност.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Понеже обръщението е наистина към определени хора, ние отговорихме на Путин веднага, светкавично. Не приемаме да се свири на древнобългарската струна и да се прави геополитика от това, в ущърб на Българите. Защото искаме Дунавска България самостоятелна, нито във федерация със Селджуките, към която ни води Борисов, нито като сектор от Евразийският съюз. Дунавска България, не може да е част от нещо, тя е Център.

От Светия синод очакват и отговор на критиката на руския патриарх
"Тези, които трябва да го чуят, трябва да отговорят веднага. Този, който има да каже нещо, нека да го каже".

https://news.bg/politics/ot-svetiya-sinod-o...a-patriarh.html
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06За герберите, никога не е имало турско робство. Защо? Защото и тогава и сега, те са цънкали алъш-веришче с Цариград, трупали са манги, а такива, като "Петко Пантата" са били "комунетата", крали са им алтъните и лирите и са им разваляли ракъ-кефито. Помиярският ген си е помиярски ген, и тогава и днес, той е един и същ, защото се въди успешно. Докато читавият ген се затрива, понеже пада в бой за Свобода. Него не го интересува "интересът клати феса"! Затова вие, българи, не извоювахте Свободата си сами, за разлика от гърците, за разлика от сърбите, за разлика от румънците и за разлика от унгарците. Досещате ли се, накъде бия?;))) Затова винаги ще целувате ръчицата на Патрона-Освободител и Хранител!

Медведев честити на Борисов 3 март с писмо
Руският премиер идва на посещение у нас на 4 март

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2019/03/02/med...#comment-newest

M. D.: Защото турското робство им трябва на руснаците.Само и най много на тях.

Й. С.: Не. Трябва му на българинът. Трябва му, защото той иска да има един Голям Началник, който да го побийва през ръцете и да го подръпва по ушите, но най-вече и по-често, да го захлебва и замезва. Русия си има интереси, българите си имат манталитет. Иначе, не е проблем, скоро ще бъдете там, където мечтаете и искате и ще бъдете каквито искате да бъдете, а вие, знаете какви сте си;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Когато нямаш държава и те управлява друг народ, а ти си "каур" и "рая" (животинско стадо), продават ли те като роб по пазарите, работиш ли, за да оцелееш физически в хасовете, зиаметите, тимарите и чифлиците на агите, сменят ли ти вярата, когато си решат, ти си роб. Всички съвпадения с настоящето ви всекидневие, са може би плод на случайности. И да, един българин в САЩ взел "Оскар", урааааааа!;))) Цирка на Егото!

Иначе цяла кохорта изключително умни демократи ви казва днес, че "турското робство е необходимо на Русия и само на нея". Разбира се, демократите няма да ви кажат за многобройните научни изследвания, по времето на социализма по темата, които са доста стойностни и никога няма да бъдат повторени, местните легенди и предания, както и самите съхранени, записани документирани в паметта на предните поколения разкази, свързани с този историчекси период, говорят ясно, не за "владичество", но говорят, че тази същата прослойка дегенерирали мутанти, в чийто гени със сигурност има примеси е съществувала и тогава. Нека днес, тя не взема връх,защото именно заради нея, и нейният алъш-вериш, ние не можахме да се освободим от турците, сами, както го направиха съседните нам, народи;))) И имахме нужда от външен Спасител;))) Руснаците не са ви виновни;)))

http://www.informiran.net/ако-продължавате...YeCauO1sJnXqcec
PMEmail Poster
Top
Петър.
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 448
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13По случай националния ни празник в Блиц прочетох това:

"Ди Велт": България - няма друга такава изчезваща държава в света

https://www.blitz.bg/analizi-i-komentari/di...news659499.html

За първи път чувствам така силно колко несъстоятелен е този празник. Колко безсмислен е. Какво празнуваме? Че в миналото сме се освободили? Добре! Чутовен подвиг на предците ни! На тези, които са се борили! Но това е минал подвиг! Резултатът, от който вече го няма. 

Българинът трябва да види реалността, която вече цял свят вижда! И тя е, че в даден момент България тихо ще бъде заличена от картите. И на никой няма да му направи впечатление. Би трябвало това да направи впечатление на българина. Но не! Защо? Данчо го каза! Генът на тези, които по времето на турското робство са правели търговии с поробителите и са трупали богатства за сметка на това да се подпомагат българите решили да се изправят срещу тирана в момента е преобладаващ! Вместо единствена цел да е била Освобождението тя е била трупането на богатства. Това идва да покаже от какъв долнопробен ген са били тези “българи”! И точно те са оцелели най-много, защото не са се сражавали. Точно те са причината днешното робство да същестува и дори да не се забелязва като такова. Още повече да се говори в тази посока.  

Геноцидът е брутален! Просто повече от брутален! Във войни няма такива разрушения, такава смъртност, такава емиграция, такива поражения, върху българската държава. По абсолютно всеки възможен фронт ни атакуват! Ни сриват със земята! С брутална агресия и хъс! 

А българина чества свободата? Такава не само, че няма. Ние дори не сме роби! Ние сме овце на заколение! Разберете, ние няма да търпим това още дълго! По един или друг начин това ще свърши!


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --Мо-Дун, из "Пътят на България"

"...Както вече знаем, хунорите не са имали много наказания. Повече от престъпленията, които човек можел да извърши,
те смятали за престъпление срещу държавата и ги наказвали със смърт. Неверността, предателството, измяната, неизпълнението на заповед,
както и престъпването на основните обичаи в държавното устройство са били еднакво тежки престъпления от гледна точка на държавата.
При това, както вече се спомена, хунорите наказвали не само престъпните действия, но също и опитите за престъпления, дори и престъпните съвети.
Всеки хунор можел да даде съвет за управлението на държавата, но всеки, който давал съвета, носел отговорността за него.
Дори и тогава, когато в този съвет нямало нищо престъпно, ако съветът имал лоши последици, виновният бил наказван.
Всеки носел пълна отговорност за своите дела, за опитите, които е предприемал и за съветите, които давал.

Хунорите смятали, че ако един от рода върши престъпление, крои престъпни действия или пък съветвa да бъде извършено престъпление,
не само той лично е отговорен за това, но и неговите най-близки, които са допуснали да бъде отгледан по такъв начин. Смятало се, че и неговите потомци,
ако сами не са се опълчили лично срещу него и срещу неговите престъпни деяния, няма да бъдат далеч от същите престъпни разбирания, помисли и кроежи.


От отговорност за своите дела не бил освободен и самият кхан-ю.
Наистина неговото положение на върховен и неограничен господар, на най-висок съдия в държавата и на представител на бога пред народа,
от една страна, и от друга - безусловната вярност, която всички поданици му дължали,
са правили отговорността на кхан-ю мъчно приложима. Тя обаче съвсем не била недействителна.
Разбира се, кхан-ю като върховен господар не носел отговорност за всекидневните си деяния.
Неговата воля според хунорското държавно устройство била закон и поради това изпълнението й не било престъпление, освен в случаите,
когато засягала било верността към държавата и към нейното устройство, било старите обичаи на хунорския народ. Наистина никой в царството, освен бъдещия кхан-ю,
и то вече като такъв, не можел да определи докъде волята на предишния кхан-ю е била в съгласие с обичаите на хунорския народ.

"Да застане над канът може само кан"


По отношение на хунорското държавно устройство и на верността към хунорската държава било винаги много по-лесно да се разбере кога волята на кхан-ю
влиза в противоречие с тях. Във всички случаи обаче само престолонаследникът или бившият кхан-ю имали правото да търсят отговорност за извършени престъпления
от един царуващ кхан-ю. У хунорите всеки бунт и непокорство били недопустими и сами по себе си престъпни по какъвто и повод да са били предизвикани.
Поради това престолонаследникът бил длъжен да потърси действителна отговорност от престъпилия основните обичаи или
изменилия на държавата и на нейното устройство кхан-ю..."

http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...?showtopic=2831


Всички предатели и заговорници ще бъдат ДОизбити по един или друг начин.
За 2018г на всеки 10 000 родени са пукнали 15 000.
Това е депопулация -50%

Или ще престанете със заговорите,амбициите и предателствата и ще отскочите като за начало 2150 години назад/на горе па вертикалата, или дозаличаване!

Не ви честитя 3-ти Март.
PM
Top
AtilaAryan
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 164
Участник # 2 369
Дата на регистрация: 18-June 10БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА НА БАЛКАНИТЕ ЩЕ ИМА КОГАТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ Я СЪЗДАДЕМ !

ТОВА МИНАВА ПРЕЗ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ЛИКВИДИРАНЕ НА ЗАДУНАЙСКАТА БОЛШЕВИШКА КОЧИНА !
smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif

На 3 март 1918г е Подписан Брест-Литовския Мирен Договор Съгласно Който Русия КАПИТУЛИРА Пред БЪЛГАРИЯ !

Честито на Всички БЪЛГАРИ Празнуващи 101 Години от Подписването на Брест-Литовския Мирен Договор Уреждащ КАПИТУЛАЦИЯТА на Русия Пред БЪЛГАРИЯ.
smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif

ДА СЕ ЗНАЕ ! !

Българска Държава Може да Има Само ако Бъде Създадена от БЪЛГАРИ !

Тази Държава не е Българска, тя не е Създадена от Българи и Никога не се е Управлявала от Българи.

Това е ФАЛШИВА Държава, с ИЗМИСЛЕНА История и Култура, Която Трябва да Бъде ЗАЛИЧЕНА от Лицето на Земята.

Българска Държава на Балканите НЯМА от 650 Години,От Както Еврейката САРА Агент на Синедриона Разсипа Българското Царство !
smiles-rulez.gif smiles-rulez.gif smiles-rulez.gif

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ.

НЕ ГЛАСУВАЙ.

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 75 ГОДИНИ.

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ.

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !

КАЗАХ !


http://www.bulgarya.ga/province.html
smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Бойко не може да пише ;))), но в написаното от други, никъде не се поменава за Русия, а само за некви българи, които се били освободили на днешната дата, при все, че днес демократите казват, че турското робство било нужно само на Русия и единствено и само на Русия. Затова, тях ще ги поздравя, тъй: "Инш Алла, братя мои, честит ви 3 март";)))!

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2019/03/03/b...#comment-newest

General WESLEY CLARK
преди 22 минути
ЧЕСТИТ 3 МАРТ... ,
В МОМЕНТА --- ТИКВАТА ВИ ПРЕМИЕР СТРОЙ ОГРОМЕН ЗАТВОРЕН ХОТЕЛСКИ 5 СТЕПЕНЕН КОМПЛЕКС МЕЖДУ АХЕЛОЙ И РАВДА, СЪС 9 ОГРОМНИ БАСЕЙНА, В МОМЕНТА НАД 1000 РАБОТНИКА БАЧКАТ ЯКО, И ТЕ ПРАЗНУВАТ СЪЩО 3 МАРТ !
ЯЯЯСУУУ !!
ДА ВИ Е СЛАДЪК 3-ТИЯ МАРТ !
Прочети още на: https://www.dnes.bg/…/borisov-poklon-pred-podviga-na…
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Искам да поздравя всички демократи с днешният национален празник: "Инш Алла, братя мои";))))„Падишахъм чок яша”;)))


Чакам и Доган Сарай да изока откъм Сарая или откъм Кърчаали, за националният празник;))) Ако не, поне едно Обръщение, да напише и прочете!;))) Бойко вече каза, че сме лоялни към днешните ни партньори;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Видейте ли как се возвисихме на "Возвишението"?;))) Затва ви думам, че нема как да се освободим със собствени сили и винаги ще търсим Спасителят, за да му цункаме след туй ръчицата и да го плюем сърцато.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Мохабетът на Бойко по случай 3 март бе продължение изказванията на Плевнелиев по темата. Прочетеното от листчето, бе така усукано и пресукано, че всячески отбягваше думата "Русия" и руснаци" и накрая завърши с това колко сме верни на днешните ни партньори, разбирай САЩ и НАТО. А това, че Бойко не си отиде, когато трябваше, го дължим на ДПС и Патриотите;))) Време да си ходиш Бойко, не, че след теб ще дойде по-доброто, но ние вече не разглеждаме проблема по оста "добро-зло";))), а "светът с теб" и "светът без теб":)))

Ултраси опорочиха празника на Шипка. Крещят "Ууууу!", "Оставка!"
Пожалиха само Румен Радев, БСП и Мая Манолова

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2019/03/03/u...-ostavka.403617
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Далечният прицел в борбата за църковна независимост, не е християнската вяра;))) Осъществяването на църковната независимост е политически инструмент за възкресението на Българската Държавност! (Неслучайно ви говорих за това как Старата Вяра се криптира в Православието, дълбоко се криптира.) Това се постига с акта на независимостта й! Разбира се, това по никакъв начин не е християнско, (тази употреба на институционалността на Църквата ), защото е осъществено от тогавашното тенгриянско ядро в БПЦ.

"Възкресението е плод на дълго усилие и много жертви. Паисий ни припомни кои сме и откъде идваме. Борците за църковна независимост възродиха християнската ни вяра. Възрожденците разпалиха неугасимата искра на свободата.

Прочети още на:
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2019/03/03/s...stoiavat.403620
PMEmail Poster
Top
Петър.
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 448
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Не, че има голяма разлика, но математиката е малко грешна в случая. При дадените данни, ако на всеки 10 000 българи са починали 15 000 българи, това значи, че отрицателния прираст е -33%... отново брутално висок процент, който показва що за геноцид се води!
Важното е, че българите се поразходиха до Шипка и се щракнаха със знамето...
На новите избори отново за Бойко...!


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020