www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Честит 3 март на сички българи!


Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Честит 3 март на сички българи!, Наздраве, Българийо, и помни уроците!
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Оборска тор демократска, вирнете дупетата до небето и забийте главите си яко у земята, тъй страстно, както го правите в джамиите;))) Руснак е това, пролял е кръвта си, за тоя дето духа и вие го знаете. Кой друг народ ще дойде да пролива кръвта си за вас?;))) Вашият мизерен животец, не струва и една турска лира, защото само лудите си оставиха костите, а вие алъш-веришче с падишаха!

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2019/03/03/b...#comment-newest

До ШЗО-то, в Плевен, на 5-тият караулен пост, наблизо беше Юнус бей табия (Taба Юнус бей табия) и там капитанът редовно ни водеше като новобри да ни надъхва на тактика срещу турчака;))) Вика, видите ли тоя скат терминатори;))) ей тоя скат вика, при атаката за превземането на табията целият е бил постлан с труповете на руснаците, немало е земя де да се стъпне. Сега вие, кай требе го вземете укреплението с минимум жертви:)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06То това турско-еврейско робство продължава и сега, но сега българите доброволно и с радост искат да го имат. Иначе, останалото са факти, които малко или много са публикувани през годините и винаги може още нови факти да се публикуват. И винаги съм казвал, че ислямът е ултрарадикалното крило на юдаизма. Проблемът е, че голяма част от по-младото поколение е в киреча, а за част от старото, евреите са "добре дошли". Затова казвам, че нема фючър и трябва да се спасят оцелелите Българи, които са много малко. Другото е така поразено, че няма как да бъде спасено. В съвремието, робството, освен чрез окупационна армия се поддържа и чрез лихвите по заемите;))) Ако искаш да бъдеш роб, вземи заем.
====================================================
Дейвид Дюк* посочва причините венецианците да искат изгонване на евреите. В документи от XVI в. се посочва, че венецианските аристократи от това време гледали на еврейското лих-варство като на средство за използване и унищожаване на гражданите на Венеция и други градове от еврейската престъпна клика. Венецианските власти въвели съответните ограничения върху икономическата дейност на евреите и установили максимална 5-процентна ставка върху заемите, отпускани от лихварите и банкерите (53).

България под турско-еврейско робство (ХIV-ХIX в.)

https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/05...CfJ1e29UUCrHttw


"Йосеф Наси* от банкерското семейство Мендес, действащо в Португалия и Италия, станал финансов съветник на султан Сюлейман I (1520-1566 г.), а след неговата смърт служил сина му Селим II. За своите заслуги Йосеф (Йосиф) Наси* издигнат за херцог на остров Наксос в Егейско море. Друг егов подарък е старинният град Тверия в Ерец-Израел, където някога са живели и преподавали учителите на законите на „Талмуда“ (125).
Антонов обръща внимание, че „Наси“ е титлата на председателя на Синедриона.
Следователно освен пръв съветник и министър на султана Йосиф Наси* е и глава на световното еврейс-тво по това време, което обяснява огромните му международни връзки и влияние. Опирайки се на други източници, Антонов подчертава, че не непразно според плановете на подготвяните от гърците и българите въстания първо е трябвало да бъде убит Йосиф Наси* като главен враг на балканските народи (5)."


Затова ние имаме и кодирани позивни под формата на песни и стихове: "докле е мъничка Змията, дайте да се съберем, с крака да й строшим Главата, свободни да се назовем". Чак, когато на Змията и се строши Главата, т.е. бъде убит лидерът на световното еврейство, чак тогава ще дойде Свободата.
И казвам, на някои, че революцията не е да вземеш един автомат с 4 пълнителя и да изтрепеш колкото можеш еничери, борбата си има пластове, много важни пластове, за да може, когато се стигне до този автомат, на дулото му да пише "Победа".
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 063 март 1878 г: Слава на Тангра! Слава на император Александър Втори, цар полски, княз финландски! smil4334ad8a149e0.gif
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06А. Р.:
За всички дето още жалеят за турския чеп...и оплюха 3 март и Русия....не се косете....турския чеп ще се завърне и то скоро.....дано не сте измрели от ваксините за да го посрещнете...

Ш.Д.:
Той никога не си е отивал;))) тая чепура;))) Наште женуря, отсей сакат са ханъми или направо султанки. Интересното е, че, аз ку им предложа "харем", бегат, но ку падишахът им предложи "харем" си почупат краката към него;)))

А. Р.:
Имам две съседки млади момета учиха турски за да можело да гледат турски сериали без превод....после ходиха на някаква вкскурзия до Стамбул да се арещнат с некакъв турски артис имало цял кораб с жени от Балканите.......Да се чудиш защо ни е требвало освобождение.......сега щехме да си гледаме турски сериали без превод.......Като се сетя бабите ни как са скачали от скалите за да не стигнат до харема и са пили злокум за да не раждат от тези .....

Ш.Д.: Това е десант в тилът ни. Всички турци-османлии се преродиха в България и ликвидират държавата отвътре. Вчера си гълчайми на бърчина, че тепането на "българи" в този век ще е по-големо, от който и да е друг век;))) просто, тва не са българи. Българи са по телом, но инак, като души са преродените османлии.

А. Р.:
То затова деградирахме щото се омешихме с всякаква сган

Ш.Д.:
Неслучайно от неколко години гълча, че българите, реално сме една шепа, другото се води на книга, но по душевност, съзнание, мислене, това са чужди души.
А. Р.:
не е честно.....не е справедливо.....

Ш.Д.: Във Войната нема справедливост, побеждава по-силният, по-устойчивият, по-прозорливият!

Въпросът е , кой разби съзнанието на Българинът, за да стане той Утроба за този Десант и кой отвори портите на Тама, за да се преродят душите на тези Боклуци.

А. Р.:
И най лошото е че те ни управляват

Ш.Д.: Е, то това е логично, те станаха мнозинство. Нали се досещаш, че след като Българското Самосъзнание е ликвидирано, ние ставаме Утроба–Гостоприемник на изключително инвазивни и ожесточени душевности, защото представи си хилядолетия да те държат запрян в Тама и да не ти дават прераждане на Земята. Наште колобри го умеят, тва;)))

Нещата не опират единствено до социум, но най-вече до духовността и душевността. Губим ли Небесност, отваряме Портите на Тама и оттам сичкото грозна сюрия и калабалък се изсипва през нашите утроби...
Те затова сега скачат срещу Тенгриянството - християни, мюсюлмани, юдеи... щото тези типове съзнания ги вадат от Тама;))) само Тенгриянството ги напъхва обратно в Тама и ги запира там до Десето Пришествие;))) А, нема ли физическо тело, нема как да се усети сладостта на страстта, кефлъка;))) Тогава собствените ти страсти те изгарят и ти се пържиш в тех. Тва е "адският огън на Пъклото". Той е Вечен, защото и страстите са вечни;))))

А. Р.:
Затова е цялата тази битка затова ни карат да се мислим за траки

Ш.Д.:
Точно така, защото елинизма е една от кефлийските веро-идеологии;)))

А. Р.:
значи ще става по лошо....
Ще загубим и Дунавска България....


Ш.Д.: Последните години, постоянно това казвам - от лошо - по-лошо;))) По-добро, нема откъде да дойде;))) Не за първи път, исторически губим своя държава. не бива да правим драма от това, когато можем да си създадем нова;)))

PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06На днешния ден, искам да поздравя, управляващия вече, повече от 12 години село Ситово, кметски наместник от ПП ГЕРБ! Честит празник, г-не! Честитя Ви, този ден, за да ви напомня за дълга ви, (както и този на всички видни кадри на ПП ГЕРБ и ПП, ако ги има вече в Община Родопи) към братския украински народ, участвал и положил костите си на връх Шипка, редом с българските опълченци. Това са воините от 35-ти Брянски и 36-ти Орловски полк! Вспомняйки Ви, за вашия дълг към братския украински народ и Вашата присърдечност към неговия подвиг, дал свободата, днес да бъдете управляващи, Ви призовавам и Ви припомням, че днес е времето, в което, Вие, сте осветени свише, да изпълните, нашия ответен дълг към братския украински народ! Затова, не се гответе за местните избори; не се гответе да бъдете общински съветници или кметове на Община Родопи или да заемате, каквато и да е друга длъжност, там! Оставете това на жените, които и днес го правят твърде успешно, вместо вас! Вие, като мъже на честта, като мъже с оръжие и пагон, сформирайте ответните два полка "Родопска слава" и "Героите на Бахмут" (примерни имена) и изпълнете историческият дълг на българския народ към украинският братски народ! БАХМУТ Е УКРАИНСКАТА ШИПКА! БАХМУТ НЯМА ДА ПАДНЕ! СЛАВА УКРАИНИ, СЛАВА ХЕРОЯМ!

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31966500.html
PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020