Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

IYI |
Публикувано на: 19.10.2005, 0:21
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Защо да обяснявам на някой какво е IYI, какъв е смисъла, ако той сам не е разбрал.
Най-ЦЕННАТА информация за Тенгрианството е именно тук, за мен по-голямата част от тези писания са свещенни, защото разпознавам древната религия, всичко тук съвпада с моите разбирания, които съм ги формирал от години на базата на мегаинформацията на многомерността. За това Gewitter твоето място не е тук, който знае ще разбере.Всеки тук израходва енергията и силите си в убеждение на такива дебили като тебе да им обесняваме кое какво е, вместо да отделяме сили да формираме отбраната било и мисловна. За това хайде обясненията и нападките другаде!!!! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 19.10.2005, 9:26
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Gewitter, нали знаеш че като не се вписваш в този форум е редно да си намериш друг.
Като си недоволен от сайта и направено от Войните на Тангра- направи повече от тях. Засенчи ги. Нека се засрамят, че не се се сетили преди теб. Лошо няма. Действай! |
Eлтимир |
Публикувано на: 19.10.2005, 9:33
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Извън всичко друго, тук, в този сайт за пръв път от 60 години насам изложихме основните принципи на национализма като идеология. Ако трябва да се изразя с думите на проф. Никола Алтънков, ние може да не сме най-добрите, но пък сме единствени. Дори само това да беше, съвсем не е малко.
|
Gewitter |
Публикувано на: 19.10.2005, 23:43
|
||||
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 15 Участник # 151 Дата на регистрация: 18-October 05 ![]() |
Лошото е, че не търпите критика, а не друго. Критиката е градивна, а вие не зачитате мнението на "другите". Да написали сте много. Много хора са чели ваши неща, аз лично съм разпространявал ваши материали до приятели. Но вие просто ОТБЛЪСКВАТЕ повечето хора. Да знам! Вие не искате да просветлите куцо кьораво сакато, но вие някак си успявате да отблъснете и хора грамотни и умни. Замислете се над това.
демонстриране на етническа принадлежност... И кой счита така? Ти и хората влизащи в този сайт ли? Георги - нямам за цел да засенчвам Войните на Тангра Севар - не приемай думите ми като заяждане. Просто искам да се подобрят някои неща, това дали вие ще го направите е ваш проблем. IYI - първо изясни значението на себе си. Второ вземи изясни и душевното си състояние, защото аз различавам признаци на умопобъркване ![]() И прочети, какво написа Севар -
И чак тогава ми казвай, къде ми е мястото.
Благодаря. |
||||
Bell |
Публикувано на: 20.10.2005, 1:56
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Ма твойта критика каде видя да е градивна? Ти с влизането обяви че тука сме смешни и тва беше! И всички се заеха да ти дават обяснения и доводи едва ли не!!!
![]() Чак тогава взе да смекчаваш тона и да се опитваш да формулираш критика! ![]() |
Севар |
Публикувано на: 20.10.2005, 1:58
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Всякаква добронамерена критика е добре дошла. Усещам някаква загриженост у теб, което е добре. Мога да споделя, че аз като се присъединявах към Движението също бях доста мнително настроен и някои неща не ми допаднаха на пръв поглед. Нормално е.
|
Gewitter |
Публикувано на: 20.10.2005, 10:17
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 15 Участник # 151 Дата на регистрация: 18-October 05 ![]() |
Bell - ето виждаш ли, всичко се променя. Хората стават по-добри
Дано и движението и неговия сайт стават все по-добри. Севар - запознат съм с движението от много време. Просто смятам, че трябва да промените нещо с цел да се развивате. Надявам се да се да успеете. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |