Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Безмер |
Публикувано на: 20.10.2005, 11:11
|
||
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 18 Участник # 150 Дата на регистрация: 18-October 05 ![]() |
Току що мой познат ми изпрати следната вест - забележете:
Странно име са си избрали, не мислите ли (Сион)? А какво ще кажете за технологичните им връзки с т.нар. Божия помощ? |
||
Mistique |
Публикувано на: 20.10.2005, 13:12
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Връзката не работи за мен...
![]() |
Bell |
Публикувано на: 20.10.2005, 15:09
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Що бе на мен много ми харесва православната музика-супер психарска е. Ша им я пускам на американците да се стряскат ахахах........при мене се отваря!
Ето сега си пуснах радиото и направо ме връща в средновековието! Малеее сигурно много простея с тоя постинг ![]() ![]() ![]() |
Mistique |
Публикувано на: 20.10.2005, 15:48
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Не - и аз харесвам църковната ни музика - даже лятото си купиха нов диск от Аладжа манстира....
|
Севар |
Публикувано на: 20.10.2005, 16:06
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Очаквайте съвсем скоро и новата интернет телевизия "Йехова".
![]() |
Azerath |
Публикувано на: 20.10.2005, 18:48
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 ![]() |
Браво! Радвайте се на радио "Цион", докато турците се гаврят с единствената ни националистическа група! http://www.metal-archives.com/band.php?id=22339 погледнете само. Официалната страница на групата е http://www.einsatzkommando.org/aryanart/
|
Безмер |
Публикувано на: 20.10.2005, 18:59
|
||||
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 18 Участник # 150 Дата на регистрация: 18-October 05 ![]() |
Там е работата, че не се вижда нищо радостно - освен нова психо заплаха. А самото име е доста древно и носи характерно значение... Сам премисли по този въпрос и важността му, както писа Севар -
|
||||
Mistique |
Публикувано на: 20.10.2005, 19:03
|
Азерат сайта е прекрасен и текста на песните много силен. Не знаех за тази група.
![]() |
Azerath |
Публикувано на: 20.10.2005, 19:03
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 ![]() |
Аз Севар го разбрах. Но теб, нещо немога да те разбера, Безмер.
Мистик, ето за теб специално още един линк. http://www.bulgarmetal.com/texts.html "Like a shadow over the pagan lands Like a storm into the ancient souls Arrives the christain killing hand To enslaved our minds and our hearts." |
Mistique |
Публикувано на: 20.10.2005, 19:34
|
AryanArt - Супер - нямам думи:
...Но Българския Дух Ще Бъде Вечен... - Напук На Всички Вас! Мощен геноцид срещу България Масови пропаганди и психози Тъпчете ни ден подир ден В своята страна да бъдем роби Защото много добре знаете Колко е свята и чиста земятa Затуй като паразити смучете Нашата вяра от сърцата И въпреки опитите да ни заличите, България вечно ще ви устои Защото на слънцето сме чеда достойни И не ще се пречупим пред вашите хитрини Родени сме ний да победиме - Горди в тоз заветен час България с кръв ще възродиме Напук на всички вас... ... И вечно тъй ще повелява Българския меч окървавен Дорде е той в ръце юнашки, Врагът ще бъде поразен И не ще припари той До святата ни родна земя Кръвта си ний ще дадем За нашата майка България! |
Воина |
Публикувано на: 24.10.2005, 7:39
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 65 Участник # 149 Дата на регистрация: 18-October 05 ![]() |
Алелелелелелелел майко до къде стигнаха да използват булото на религията и заслепените хора и да ги маниполират вече и от радиоточката!!!Първо ми направи впечатление,че помежду си се обръщат на братко-характерно за секта).Нов метод за събиране на още заблудени братя и сестри чрез радиото,вече го няма старият и изтъркан метод да обигалят двама елегантно облечени младежи по входовете и да те зарибяват с някакви евангелията и тем подобни глупости!!А само да ви попитам как може да си купувате християнска музика???Никога не съм слушал ,а и нямам желание предполагам че се пее ли(или там е обърнато на речитатив) колко "велик" е христос и как е спасил толкова много хора от гибел а??Кажете ми, светнете ме??Ако е тази от църквите ми кажете само,защото съм ходил максимум 10 пъти на църква!!
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |