www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Свидетелите на Йехова

Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Свидетелите на Йехова, Те са поръчали изследване на Българите.
IYI
Публикувано на: 23.10.2005, 18:44
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Изследване на генотипа какъв е и от къде е корена му??!!!

Коментара е излишен, предположенията са евентуалният
вариант на истината!!!
PMEmail Poster
Mistique
Публикувано на: 23.10.2005, 19:11
Quote Post

Участник

Съобщения: 354
Участник # 72
Дата на регистрация: 6-August 05

Кой каза / писа това за свидетелите? Дай ми връзки.

Аз познавам хора от там и искам да проуча......
PMEmail Poster
IYI
Публикувано на: 23.10.2005, 19:15
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

ВЕЛИКИЯТ ЗАГОВОР СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ СЪЩЕСТВУВА !
МЕТОДИТЕ ИМ СА БЕЗБРОЙ, СТРАХЪТ ИМ СЪЩО!

ПО ЗАКОНА НА ВЕРОЯТНОСТИТЕ, БЪЛГАРИТЕ И ТЯХНОТО МАНИПУЛИРАНЕ И
ЗАБЛУЖДАВАНЕ ЩЕ СПРЕ РАНО ИЛИ КЪСНО!ТЕ ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ.
САМИЯТ ФАКТ, ЧЕ ДВЕТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ СИЛИ В СВЕТА СА ОБЕДИНИЛИ СИЛИТЕ
СИ СРЕЩУ НАС Е КРАЙНО ПОКАЗАТЕЛНО!!!
PMEmail Poster
Mistique
Публикувано на: 23.10.2005, 19:56
Quote Post

Участник

Участник # 72

Добре IYI, разбрахме се, но не вярвам, че това са Свидетелите. Това са обикновени овци, а се наричат така, защото така е наречен Господ от Евреите в Бибилията.......

Виж аз подразбрах, че под предлог, че купуват донорски яйца и сперма, Израел провежда такова изследване.
PMEmail Poster
Воина
Публикувано на: 23.10.2005, 20:59
Quote Post

Участник

Съобщения: 65
Участник # 149
Дата на регистрация: 18-October 05

Mistique ще потърся информация за това от един човек ,който се занимава с генетика(но информацията няма да е на български,ще се опитам да я провеведа) smil4334abded4493.gif
PMEmail Poster
Mistique
Публикувано на: 23.10.2005, 23:32
Quote Post

Участник

Участник # 72

Пропуснах да ти пиша друго. Свидетелите на Йехова са НАЙ-ГОЛЯМАТА религиозна християнска секта в света - печатат стотици хиляди брошурки дневно в печатарски завод в ЮАР - на всякакви езици - даже и на български.

Много е лесно да се използва такава организация за прикритие, но на мен проблема ми с това е, че те нямат такива звена, които да притежават лаборатории или медицинско оборудване.

Виж Червен кръст е нещо друго И СЕ ИЗПОЛЗВА за нелегални биологични атаки.

На какъв език е тази информация - аз мога да чета на английски и руски?
PMEmail Poster
Атила
Публикувано на: 24.10.2005, 0:18
Quote Post

Участник

Съобщения: 85
Участник # 37
Дата на регистрация: 23-July 05

Свидетелите на Йехова са НАЙ-ГОЛЯМАТА религиозна християнска секта в света

а християнстовото кво е мислиш - секта на юдизма
PM
Mistique
Публикувано на: 24.10.2005, 1:55
Quote Post

Участник

Участник # 72

Християнството е изкуствено-фалшифицирана религия да ни държи в подчинение. АКо искаш да разбереш истинското учение на Христос - чети богомилите.
PMEmail Poster
Воина
Публикувано на: 24.10.2005, 7:18
Quote Post

Участник

Съобщения: 65
Участник # 149
Дата на регистрация: 18-October 05

Виж Mistiqiue мисля,че ще е на чешки,но не съм сигурен но ще я преведа ,за да могат и другите да разбрат самата истнина за генотоинжинерство и за опитите,които правят!!!Надявам се да ти бъде интересно!!!Относно релиигиите -всичко е разиграване на фарсове и маниполиране на обществото!!!Има една единствена сила и Вие мисля,че я знаете -това е Майката Природа!!!!
PMEmail Poster
Локи
Публикувано на: 24.10.2005, 11:17
Quote Post

дебелооки

Съобщения: 124
Участник # 119
Дата на регистрация: 24-September 05

QUOTE (Воина @ Oct 24 2005, 07:18 AM)
Виж Mistiqiue мисля,че ще е на чешки,но не съм сигурен но ще я преведа ,за да могат и другите да разбрат самата истнина за генотоинжинерство и за опитите,които правят!!!Надявам се да ти бъде интересно!!!Относно релиигиите -всичко е разиграване на фарсове и маниполиране на обществото!!!Има една единствена сила и Вие мисля,че я знаете -това е Майката Природа!!!!

Не е баш тъй защото Човек е социално същество, то бе би оцеляло само и без "цивилизация" в майката природа, осяен това това общество си има специфични закони , които в по-голямата си част влизат в конфликт с майката природа. Едни от природните закони са вредни, други полезни за чвеошкото общество.
Не случайно древните хора са измислили социално ангажирани религии с цел морализация и др. неща нужни на човешкото общество.
Абе кво да ти обянснявам .Ами виж , какво според теб е Тангра ако не небесен морал и хармония отгоре надолу . Ами поклонението на енбесните светила?..
Тук има хора , които много по-добре ще ти обяснят принципите . аз съм още в началото.
PM
Миро
Публикувано на: 24.10.2005, 13:15
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Само една лека поправка-няма такъв природен закон,който да е вреден.Природата,всъщност Земята,е хиляди пъти по-умна от цялата човешка раса и по-мъдра.Неспазването на нейните закони води до страданията на хората,което впрочем вече се вижда.
PMUsers Website
Mistique
Публикувано на: 24.10.2005, 13:39
Quote Post

Участник

Участник # 72

Аз съм изумена от действията на Майката Земя. Земетресението в Пакистан и Индия и унищожаването на терористичните лагери там (писах за това на друго място).

Ураганите в мексиканския залив, който отдавна е мъртъв заради нефтодобива и химикалите използвани от американските фермери. За капак - почивните курорти във Флорида, както и крайбрежията на мексико, а и Ню Орлеанс отдавна са жертви на проституция, наркотици, убийства и всякакви извращения - Содом и Гомора.

Бърмингам в Англия - в гетото, в което се бият индийско-пакистански и черни мафии заради проституция и наркотици, където 10-12 годишни деца се продават по улиците с ученическите униформи - два пъти ги удря мини-вихрушка - избирателно - в тези квартали.

Не мога да коментирам - само ви посочвам фактите!
PMEmail Poster
LETO
Публикувано на: 24.10.2005, 13:51
Quote Post

Участник

Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

Относно природните бедствия все по-често се твърди, че са човешко дело. Нямам пред косвено, заради замърсяването на околната среда, а някакъв вид климатично оръжие.
PM
Локи
Публикувано на: 24.10.2005, 13:53
Quote Post

дебелооки

Съобщения: 124
Участник # 119
Дата на регистрация: 24-September 05

QUOTE (Миро @ Oct 24 2005, 01:15 PM)
Само една лека поправка-няма такъв природен закон,който да е вреден.Природата,всъщност Земята,е хиляди пъти по-умна от цялата човешка раса и по-мъдра.Неспазването на нейните закони води до страданията на хората,което впрочем вече се вижда.

Нека уточня ,че има някакви закони, които се повявяват сред човешкото общество Нарекох ги прирордни, защото познавачите на човешката психология(природа)ги изполват много хитро и правят с обществото това, което си искат. Тези закони явно са прирордни защото са заложени(тоест може да приемем,че има две природи в човека тоест добра и зла и респ двама Богове ) в самата същност на човека: алчност, изпедерастяване , лъжа и ред други "долни страсти", кото водят до разпад на обществото ако не бъдат подтискани. Тези закони не са еврейска измислица -те-евреите и масоните само хитро ги излолзват като насочват без ссосоебни усилия

Две същности произлизащи от едннния Бог-създател или Време . Съвсем условно :при ариите Варуна и Митра, при иранците Митра и Ахриман, при Богомилите Сатанаил и Исус.
Зороастризма обаче се ангажира с идеята ,че човек е създание на добрата сила Ормазд(Ахура Мазда)изцяло, обаче постоянно е атакуван от злите сили дело на също така извечната и самосъздала се зла сила Айнхра Мейню.
Христиняството е подобно-то дори не дефинира злото и не му придава ролята на бог .. резултатите ги вижте ...тъй че дай да не дъвчем повече дали природата е добра или зла .
PM
Mistique
Публикувано на: 24.10.2005, 14:01
Quote Post

Участник

Участник # 72

В моите примери природата се явява прочистваща и елиминираща злото. Дали е отговор на подсъзнателните "викове" за помощ на деца и жертви на падението или е висша съзнателна сила - може да се спори.

Бих искала Зороастризма да е прав - тоест да сме деца на добрия Бог, обаче Орфизма и богомилите учат обратното.
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (4) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020