Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

IYI |
Публикувано на: 23.10.2005, 18:44
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Изследване на генотипа какъв е и от къде е корена му??!!!
Коментара е излишен, предположенията са евентуалният вариант на истината!!! |
Mistique |
Публикувано на: 23.10.2005, 19:11
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Кой каза / писа това за свидетелите? Дай ми връзки.
Аз познавам хора от там и искам да проуча...... |
IYI |
Публикувано на: 23.10.2005, 19:15
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
ВЕЛИКИЯТ ЗАГОВОР СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ СЪЩЕСТВУВА !
МЕТОДИТЕ ИМ СА БЕЗБРОЙ, СТРАХЪТ ИМ СЪЩО! ПО ЗАКОНА НА ВЕРОЯТНОСТИТЕ, БЪЛГАРИТЕ И ТЯХНОТО МАНИПУЛИРАНЕ И ЗАБЛУЖДАВАНЕ ЩЕ СПРЕ РАНО ИЛИ КЪСНО!ТЕ ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ. САМИЯТ ФАКТ, ЧЕ ДВЕТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ СИЛИ В СВЕТА СА ОБЕДИНИЛИ СИЛИТЕ СИ СРЕЩУ НАС Е КРАЙНО ПОКАЗАТЕЛНО!!! |
Mistique |
Публикувано на: 23.10.2005, 19:56
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Добре IYI, разбрахме се, но не вярвам, че това са Свидетелите. Това са обикновени овци, а се наричат така, защото така е наречен Господ от Евреите в Бибилията.......
Виж аз подразбрах, че под предлог, че купуват донорски яйца и сперма, Израел провежда такова изследване. |
Воина |
Публикувано на: 23.10.2005, 20:59
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 65 Участник # 149 Дата на регистрация: 18-October 05 ![]() |
Mistique ще потърся информация за това от един човек ,който се занимава с генетика(но информацията няма да е на български,ще се опитам да я провеведа)
![]() |
Mistique |
Публикувано на: 23.10.2005, 23:32
|
Пропуснах да ти пиша друго. Свидетелите на Йехова са НАЙ-ГОЛЯМАТА религиозна християнска секта в света - печатат стотици хиляди брошурки дневно в печатарски завод в ЮАР - на всякакви езици - даже и на български.
Много е лесно да се използва такава организация за прикритие, но на мен проблема ми с това е, че те нямат такива звена, които да притежават лаборатории или медицинско оборудване. Виж Червен кръст е нещо друго И СЕ ИЗПОЛЗВА за нелегални биологични атаки. На какъв език е тази информация - аз мога да чета на английски и руски? |
Атила |
Публикувано на: 24.10.2005, 0:18
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 85 Участник # 37 Дата на регистрация: 23-July 05 ![]() |
а християнстовото кво е мислиш - секта на юдизма |
||
Mistique |
Публикувано на: 24.10.2005, 1:55
|
Християнството е изкуствено-фалшифицирана религия да ни държи в подчинение. АКо искаш да разбереш истинското учение на Христос - чети богомилите.
|
Воина |
Публикувано на: 24.10.2005, 7:18
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 65 Участник # 149 Дата на регистрация: 18-October 05 ![]() |
Виж Mistiqiue мисля,че ще е на чешки,но не съм сигурен но ще я преведа ,за да могат и другите да разбрат самата истнина за генотоинжинерство и за опитите,които правят!!!Надявам се да ти бъде интересно!!!Относно релиигиите -всичко е разиграване на фарсове и маниполиране на обществото!!!Има една единствена сила и Вие мисля,че я знаете -това е Майката Природа!!!!
|
Локи |
Публикувано на: 24.10.2005, 11:17
|
||
дебелооки ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Не е баш тъй защото Човек е социално същество, то бе би оцеляло само и без "цивилизация" в майката природа, осяен това това общество си има специфични закони , които в по-голямата си част влизат в конфликт с майката природа. Едни от природните закони са вредни, други полезни за чвеошкото общество. Не случайно древните хора са измислили социално ангажирани религии с цел морализация и др. неща нужни на човешкото общество. Абе кво да ти обянснявам .Ами виж , какво според теб е Тангра ако не небесен морал и хармония отгоре надолу . Ами поклонението на енбесните светила?.. Тук има хора , които много по-добре ще ти обяснят принципите . аз съм още в началото. |
||
Миро |
Публикувано на: 24.10.2005, 13:15
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Само една лека поправка-няма такъв природен закон,който да е вреден.Природата,всъщност Земята,е хиляди пъти по-умна от цялата човешка раса и по-мъдра.Неспазването на нейните закони води до страданията на хората,което впрочем вече се вижда.
|
Mistique |
Публикувано на: 24.10.2005, 13:39
|
Аз съм изумена от действията на Майката Земя. Земетресението в Пакистан и Индия и унищожаването на терористичните лагери там (писах за това на друго място).
Ураганите в мексиканския залив, който отдавна е мъртъв заради нефтодобива и химикалите използвани от американските фермери. За капак - почивните курорти във Флорида, както и крайбрежията на мексико, а и Ню Орлеанс отдавна са жертви на проституция, наркотици, убийства и всякакви извращения - Содом и Гомора. Бърмингам в Англия - в гетото, в което се бият индийско-пакистански и черни мафии заради проституция и наркотици, където 10-12 годишни деца се продават по улиците с ученическите униформи - два пъти ги удря мини-вихрушка - избирателно - в тези квартали. Не мога да коментирам - само ви посочвам фактите! |
LETO |
Публикувано на: 24.10.2005, 13:51
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
Относно природните бедствия все по-често се твърди, че са човешко дело. Нямам пред косвено, заради замърсяването на околната среда, а някакъв вид климатично оръжие.
|
Локи |
Публикувано на: 24.10.2005, 13:53
|
||
дебелооки ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Нека уточня ,че има някакви закони, които се повявяват сред човешкото общество Нарекох ги прирордни, защото познавачите на човешката психология(природа)ги изполват много хитро и правят с обществото това, което си искат. Тези закони явно са прирордни защото са заложени(тоест може да приемем,че има две природи в човека тоест добра и зла и респ двама Богове ) в самата същност на човека: алчност, изпедерастяване , лъжа и ред други "долни страсти", кото водят до разпад на обществото ако не бъдат подтискани. Тези закони не са еврейска измислица -те-евреите и масоните само хитро ги излолзват като насочват без ссосоебни усилия Две същности произлизащи от едннния Бог-създател или Време . Съвсем условно :при ариите Варуна и Митра, при иранците Митра и Ахриман, при Богомилите Сатанаил и Исус. Зороастризма обаче се ангажира с идеята ,че човек е създание на добрата сила Ормазд(Ахура Мазда)изцяло, обаче постоянно е атакуван от злите сили дело на също така извечната и самосъздала се зла сила Айнхра Мейню. Христиняството е подобно-то дори не дефинира злото и не му придава ролята на бог .. резултатите ги вижте ...тъй че дай да не дъвчем повече дали природата е добра или зла . |
||
Mistique |
Публикувано на: 24.10.2005, 14:01
|
В моите примери природата се явява прочистваща и елиминираща злото. Дали е отговор на подсъзнателните "викове" за помощ на деца и жертви на падението или е висша съзнателна сила - може да се спори.
Бих искала Зороастризма да е прав - тоест да сме деца на добрия Бог, обаче Орфизма и богомилите учат обратното. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |