Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Хунор |
Публикувано на: 18.6.2008, 2:59
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 12-July 05 ![]() |
Елтимир успя да напише какво е национализмът като идеология. Съгласете се, че никой друг не го е правил. Също чрез текстовете си успя да даде отговори на много въпроси, които никой друг не е дал, казва много истини.
От много време знаем, че службите се опитват да установят монопол над знанията и идеите от книгите на Елтимир. От както съм в движението, все се появяват провокаторчета, които се опитват или да усмеят текстовете на Елтимир, или да ги представят за свой. След, което ги умешват с хитлеризъм и всякакви подобни чифутски идеологии. По този начин отблъскват хората от национализма. |
Eлтимир |
Публикувано на: 23.6.2008, 10:32
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Част от писмата, които получих през последните дни, заедно с мейла, от който ми бяха пратени. Някои май ме вземат за канарче, чието място е в клетката. Само че аз не съм канарче. И хич не ми пука на малоумните бръщолевения на разни зомбита, обработени от групичката ЛЕМС. Последното го казвам не случайно. Четете и се наслаждавайте до какво състояние могат да бъдат докарани разни бивши хора с помощта на НЛП и пси-апаратурата:
"<istiz@abv.bg> Здравей Елтимир, Следя tankistabg от близо година, когато за първи път го срещнах в едни форум на белите националисти. Става дума за stormfront.org - най големия сайт в света на подобна тематика. Още тогава ми направи впечатления провокативните му и несвързани логически посания. Не може на едно място да твърдиш че не си славянин, а на друго да пише "Руснаци вие сте наши славянски братя". Както и не може да твърдиш че не си трак, а да ходиш при албанците с лозунги "да живей трако-илирииското братство". Ето това ме усъмни. И се оказах прав - работата беше гнила. Та така. Не съм сложил всичката информация която имам за него в сайта. Това тук е първата крачка към по мащабен проект. Този сайт го направих за да приспя подозренията им. Нека си кажат "тези кавали(те обичат много тази дума) ли ше ме плашат. Нека! През това време се готвя за истински деиствия - локализиране и унищожаване на групата, която паразитира върху българския интернет. Не пиша никъде другаде освен този емаил. Забелязах че вчера танкиста се направихa на умен/толкова им стига акъла/ и писал в тема че той създал сайта за да обере реакции. Не му се връзвай. Той повече от това и да иска не може да измисли. Проявявам интерес към всяка информация която би ми помогнала да ги локализирам. Имена, Адреси, телефони, ЕГН-та, пък и дори и това кои седи зад тях. Всичко би ми било от полза. При късмет мога да заведа дело срещу тях. Макар че очаквам изкупителна жертва да дадат в най малкия си член /които наистина е Петър/ защото няма 18 години. Но понякога няма по добър съд от куршума. Зависи... Все още не сме видели лицето на този които стой пред нас. Това тук - това е само маска! С уважения Автора! Да чел съм ги. Моята работа бе да ги чета. Аз гоня целите си докрай. За да вникна в мислите на групата им се налагаше да ичитам всичко което се пише в всички форуми които той чете. Само така човек може успешно да предвиди бъдещите ходове на жертвата. Аз съм от българската агенция за борба с интенет престъпленията към ГДБОП. Сигнал за това момче беше подаден от Христо Симеонов от Плевен. Той ги завербува новите по принип, но този му се измъкна и стана неконтрулируем. После разбрахме че са група от петима фанатици. Работещи денонощно. Какво пък... Казах го. Казах го защото си безобиден. Стой си мирен и никои няма да те закача! Следим групата от година и скоро ще ги задържим. Всъщност е само въпрос на време. Те ползват Прокси сървъри и VPN системи за скриване на IP. Пратили сме искане до сървърите в чужбина да ни пратят хронологията на посещенията. И оттам нататък - те са наши. Решени сме един по един да елеминираме неконтролируемите. Заповедта идва най горе. Не се опитвай да предупреждаваш групата им и забрави какво току що ти написах! Ако разберат че съм го казал ще се простя с поста си вероятно. Но понякога на човек му идва в повече. ПС. - За фелдмаршала също има разработка, но той е по труден обект тъй като е Член на БНС и учи право. Недосегаем е. Елтимире, Елтимире. Излез си от матрицата. Ако те искаха в затвора, биха те пратили там. Просто отдавна не те разработват. Поне от откакто ти запалихме апартамента. Предупреждавам те защото си ми симпатичен - стой си в ниското, пиши си текстчетата и книжките, или с други думи - не прави това което правят такива като Фелдмаршала, или групата на Танкиста. Групата на Танкиста е от 4 човека + един. Водач е самия танкиста. Той е най младия, и дава идей и насоки как да деиства. Другите са просто ботове които без много обсъждане изпълняват заръките. Ако някои ден разработката приключи ми напомни да ти пратя психо-профилите им. Затова и ние предимно се целим в самия танкист. Ще го елиминираме както сторихме и с други които имаха потенциал. А ти вече си елиминиран! Пробвай да си останеш така, ако не искаш повече неприятности от хората в отдела! Групата на танкиста е от друго естество, в сравнение с нашите! Той наистина е измислил система за владение на интернета! Работи се бавно и методически, сайт по сайт. В сайтовете в които не успее, се задеиства лайномета. Предполга се че имат цял сървър на които съхраняват дата-база с готови отговори и стотици изображения и текстове. В тази връзка Пасков например има същата система, но той е от нашите и действа сам. Трябваше временно да минимализираме деиността му след като Танкистабг узурпира форума на Харалампиев, вместо както бе планувано, Пасков да го купи. Мирчева е от нашите...! Вече! Беше напратя щеше да бъде съдена ако не се присъедини към нас! А старата лисица Радев не е ли хвърлил топа още? Не се занимавам с стари плашила. работи се в переспектива. Окосяваме най буйните и неконтрулируеми още преди да са стигнали пълния си потенциал! Не можеш да разбиеш играта. Нито ти, нито танкиста! И двамата сте тъпаци! Щом отказвате да ви вербуваме, значи сами си копаете гроба! И докато твоя вече е изкопан, на младока ще му дойде като гръм от ясно небе! ти не играеш по никакви твой правила! Ясен си! Като книга с празни бели страници! Аз не те заплашвам! Аз те предупреждавам! Други ще се занимават с теб. Аз разработвам танкиста! Ако изнесеш каквато и да е част от тази информация ще задеиствам няколко клавиша! Погрешно ви смятат за лабилни, копелдаците като вас! Идеалисти! Подадох ти парченце от сиренцето! Сиренцето е информация и сила! Ела при нас! Ще имаш цяла буца! Малко ли ти беше апартамента? Аз съм от онези които Вербуваха Сидеров! Онези пред които дори Първанов не може да контролира! От организцията която е над вашето ГДБОП и вашата мафия! Искаш ли жокер? Трябва да си го заслужиш! Запомни само че ние сме тези които издадоха смъртната присъда на бъдещия ви премиер. Сглоби пъзела - сам! А сиренцето не е нито просто краве нито овче! То е Швеицарско!" |
ton |
Публикувано на: 23.6.2008, 15:54
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 ![]() |
|
Eлтимир |
Публикувано на: 23.6.2008, 18:21
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Последното му писмо:
"нАруши предупреждението ми. Пуснал си кореспонденцията. Това няма да е никак хубаво за сайта ви." Правя каквото искам и каквото трябва, а не каквото ми заповядат. Заповеди не приемам. Още по-малко заповеди от врагове. Особено, ако са придружени от заплахи. И пак ще кажа, че според мен писмата идват от някой свързан с групичката ЛЕМС. На някого не се ли струва странно, че в гру-пичката са яростни русофоби като "танкиста" и "мършала", така и яростни русофили като Димитър Радев. А също евреи и еврейки. Като кого - няма да кажа. Но ще кажа, че форумът http://www.forum.bg-nacionalisti.org/ май е безнадеждно обхванат от пипалата им. |
Иван |
Публикувано на: 24.6.2008, 12:55
|
||
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
Изключително нескопосано. Прилича ми да го е писал самия танкист, който и да е или които и да са там под това име. Но това доказва, че Танкиста и ЛЕМС не са природно явление, а реален инструмент. Относно http://www.forum.bg-nacionalisti.org/ съм на същото мнение. |
||
antijew |
Публикувано на: 24.6.2008, 13:22
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
tankistabg:"Спам Акция против воините на орфей! - Пишете ми на ЛС които иска!!!"
Новото му послание е:"Опитвате се да ме спрете, но попарата ми ще ядете!!!" http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index...n=profile;u=121[B][/B] Това съобщение е редактирано от antijew на 24.6.2008, 13:47 |
Eлтимир |
Публикувано на: 24.6.2008, 15:56
|
Те наистина трият темите, в които пише лошо за нас. Но остават няколко въпроса.
- Защо ги трият? Ако са им такива принципите, то защо до вчера не бяха такива? Ако не искат раздори, то защо до вчера ги искаха? - До кога ще ги трият? Днес е различно от вчера, но къде е гаранцията, че утре няма да бъде различно от днес? - Какво е отношението на админите и модераторите към групичката плювалници? И сега ще кажа нещо странично. През 2005 година, доколкото си спомням имаше един сайт, наречен "Сайта на Иванич". В този сайт някой си Иван Иванич от Чукотка изнасяше любопитни факти за един или друг плювалник, за един или друг провокатор. Та в тази връзка си мисля дали да не потърся г-н Иванич. Нищо чудно той да притежава разни снимки, разни адреси, разни информации... Ние с г-н Иванич обичаме да боравим с факти, а не с епитети. И по всяка вероятност ще потърся стария ми Интернет приятел от Чукотка, ако не получа отговор на въпроса: кой и как подстрекава плювалниците? Ако им е трудно да отговорят веднага, нека отговорят на простичкия въпрос: защо са против нас и защо ни мразят? Искам точен, ясен и конкретен отговор. Иначе ще помоля г-н Иванич той да зададе същите въпроси. |
anti666 |
Публикувано на: 24.6.2008, 18:26
|
||
![]() |
Що да е нарушил? Нали точно това иска този, който го е написал. То си е повече от ясно, че Елтимир няма да го запази за себе си. Да не говорим за логическите несъответствия и дезинформации в постинга. От една страна Танкиста и Фелда са честни и неопетнени националисти, а от друга страна е техния агент Пламен Пасков - вече разконспириран от собствените си танкисти. |
||
|
Eлтимир |
Публикувано на: 25.6.2008, 8:03
|
В Българския националистически форум най-сетне се появи нещо стойностно. Вярно, взето е от в-к "Атака", но някак си никой от нас не бе го забелязал. А трябваше да го забележим:
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index...71136;topicseen Малка извадка от текста: ""българският народ боледува от същноста си (!)" и трябва без съпротива да се съгласи да бъде изличен от лицето на земята - за негово собствено добро. Изчезването на българите - твърди Гамизов във в. "Монитор" от 24 август 2007 г. - е неизбежно и нужно за доброто на целия свят, защото българската същност е патогенна и опасна. А ислямизацията на България била здравословен процес, защото мюсюлманската общност е жизнена, също като ромската. "Kонсултантът" Гамизов (напоследък произведен в "политолог" неясно по какви причини) продължи да зове за унищожаването на българите. Те заплашвали света с "фашизма на Мусолини и нацизма на Хитлер" и признаците на тези движения в България вече били налице, заяви говорителят на ложата "Кармел" в предаването "Панорама" на "националната" телевизия, където го бяха поканили да коментира учителската стачка. Той не можел да приеме "тези хора" да извиват ръцете на правителството (т.е. на Станишев), защото България нямала нужда от образователна система - тя щяла да възпроизвежда българи, а следователно - и заплаха за света. "" Е, някой нещо да каже? Това го повтаряме години наред. Ден след ден и месец след месец. Сега вече и други почнаха да повтарят нашите думи. Дотук добре, ледовете се пропукват. Какво обаче прави скъпото ни правителство? къде е скъпият ни парламент? Къде се министърът на вътрешните работи, къде е главният прокурор? Да ви кажа ли? Гореизброените се занимават да преследват "страшните фашисти", чийто фашизъм се изразява в желанието им да останат живи, при това да останат Българи. По чия рецепта гореизброените се държат именно по тоя начин? По рецептата на Моссад, по рецептата на ЦРУ, а също по рецептата на ГРУ. За последното свидетелстват думите на един, който определя сам като офицер от това ведомство. Спирам дотук, че информацията стана прекалено много. вижте първо статията, посветена на българомразеца Гамизов, а после пак ще си приказваме. За българомразците, маскирани като "български националисти", например. Конкретно имам предвид групичката провокатори Флегмърша, танкист, самвоин, а също техните еврейски началници. Ще почнем от тях, ще разплетем кълбото, пък кой знае, може и до ръководителите на световния ционизъм да стигнем. Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) ![]() |
Миро |
Публикувано на: 25.6.2008, 8:48
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Е това ако не е топ-скандала на последните 15год. -здраве му кажете
![]() |
Eлтимир |
Публикувано на: 27.6.2008, 20:32
|
Имам усещането, че изказванията на лицето Гамизов и изказванията на нашите врагове се съчиняват в едни и същи кабинети. И нещо изключително любопитно. Враговете ни, които искат да минат за автентични Тенгриани, наричат вярата ни "тангризъм", те дори не знаят думата. И още по-любопитно: наричат нашето Движение "ДВТ". Да ви припомня ли кой в своите официални документи го наричаше така? Цветомирчо Йолов, ако сте забравили. Четете и сами преценявайте. Аз обаче си оставам на своето мнение. А именно, че провокациите на Йолов през 2004-2005 година, провокациите на Димитър Радев през 2006-2007 година, както и провокациите на така наречения танкист издват от един и същ център. Не знам вие какво мислите, но аз съм на мнение, че е време да унищожим този болестотворен център, преди той да е разболял още здрави хора.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |