Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

ЛЕМС |
![]() |
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 293 Участник # 26 Дата на регистрация: 22-July 05 ![]() |
Йордан Величков, Христо Величков, Станчо Тодоров от АТАКА не са си показали бюлетините при гласуването на правителството!!!!
|
ЛЕМС |
![]() |
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 293 Участник # 26 Дата на регистрация: 22-July 05 ![]() |
Е .... ЧЕСТИТО ВИ , българи!
Станишката ... е избран. поне БТА така `мъца`... |
infomar |
Публикувано на: 27.7.2005, 19:07
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 44 Участник # 39 Дата на регистрация: 24-July 05 ![]() |
Единственно само от АТАКА не са си показали бюлетините - предателите са от АТАКА както се вижда. Ще изчакаме до утре.
|
infomar |
Публикувано на: 27.7.2005, 19:20
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 44 Участник # 39 Дата на регистрация: 24-July 05 ![]() |
Има една малка надежда - Станишев е вече МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ и не е вече ДЕПУТАТ юредически !! Не би трябвало да гласува !!
|
Azerath |
Публикувано на: 27.7.2005, 19:29
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 ![]() |
Тези тримата може да се гласували за Станишев. Но да се надяваме, че няма да глсуват за самото правителство.
|
infomar |
Публикувано на: 27.7.2005, 20:06
|
Наивно, но дано да си прав.
В такива ситуации нищо случайно и емоционално няма. |
Атила |
Публикувано на: 27.7.2005, 20:19
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 85 Участник # 37 Дата на регистрация: 23-July 05 ![]() |
добре де, всички други ли са показали бюлетините ... дори ония тримара от БНС (ВМРО ми падна яко в очите - що е маке все е лайно)
аз не вярвам да са от Атака точно предателите ... нали гласуването е тайно ... |
blag009 |
Публикувано на: 27.7.2005, 20:58
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 ![]() |
Привет ВОИИНИ НА ТАНГРА,аз съм ваш почитател и навсякъде съм твърдял ,че това което имам като РАЗБИРАНЕ по древната история на България го ДЪЛЖА на ВАС.Приемете моите пожелания за УСПЕШНА работа ОТНОСНО ОГРАМОТЯВАНЕТО на нас БЪЛГАРИТЕ.Радвам се все пак на ВАС.ЛЕМС наздраве
![]() ![]() ![]() Сега към въпроса знаеш ли Лемс професиите на ТРИМАТА юнаци? |
Azerath |
Публикувано на: 27.7.2005, 21:02
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 ![]() |
"Трябва изпит за всеки. Защото има примери: Днес е човек, а утре – магаре."
|
Атила |
Публикувано на: 27.7.2005, 21:08
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 85 Участник # 37 Дата на регистрация: 23-July 05 ![]() |
Станчо Тодоров - бивш военнен служил в противовъздушната отбрана Христо Величков е бивш директор на националната полиция от началото на 90-те години Йордан Величков - той е бил за малко следовател, след това е дългогодишен служител на външно министерство. Близък е до президентския съветник Николай Слатински. според мен те са чисти .... ама това е само мое чувство |
||
blag009 |
Публикувано на: 27.7.2005, 21:25
|
||||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 ![]() |
Според теб... шъ поизчакаме и шъ видиме ,АДЖЕБА само тия ли не са си показали бюлетината.Така и предполагах ЖАЛКО ЗА "ЧЕСТА" НА ПАГОНА????? |
||||
Родолюбецъ |
Публикувано на: 27.7.2005, 21:30
|
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 25 Участник # 44 Дата на регистрация: 25-July 05 ![]() |
Нова, НОВА конституция ни трябва, братя! Никакви тайни гласувания ! Всичко да е ясно, с отчет пред избирателите ! До гуша ни е от далавери и тайни споразумения!!!
|
Атила |
Публикувано на: 27.7.2005, 21:47
|
точно това е ... ония калъфи от БНС нали осраха позицийте за тайното гласуване - не виждам защо тия същите да не са подкрепили комуняго-турското правителство.
... става обаче още по интересно. СтаниШЕФ не е депутат и няма право на глас, та липсва сега един, за да следващият вот дано оная скумрия мозер се върне и каже едно НЕ аааа Софиянски, той ли как е гласувал? Ако с НЕ за него лично това е равно на ДА на панделата мамам им да е%#$% на тия от БНС и най вече на ВМРО дето се събраха с тия отрепки |
Родолюбецъ |
Публикувано на: 27.7.2005, 22:08
|
||
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 25 Участник # 44 Дата на регистрация: 25-July 05 ![]() |
Най-лошото, братко, е, че май само нашите трима от АТАКА не са си показали бюлетините... |
||
Azerath |
Публикувано на: 27.7.2005, 22:11
|
||||
Единия е казал преди малко, че ще подкрепи кабинета на Станишев. Другите двама са казали, че пак няма да си покажат бюлетините. На всички е ясно какво следва! Това е национално предателство, което даже и Костов и Кобурготски не смяха да сторят... |
||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |