Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

LETO |
Публикувано на: 26.10.2005, 7:54
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
Във връзка с идването на МУНЧО
ПГ на "Атака" призова българите да се противопоставят на идването на Муун у нас Парламентарната група на “Атака” излезе с декларация по повод посещението на религиозния водач Сун Мьон Муун в България. В нея се призовава Министерството на вътрешните работи да не допуска проповедника и лидер на Обединителната църква, която не е регистрирана у нас, на територията на България. “Атака” призовава всички българи, които милеят за страната си, за нашия духовен мир, да се противопоставят на влизането в България на този опасен религиозен водач”, се казва в текста на декларацията, изпратена до Агенция “Фокус” и подписана от председателя на Парламентарната група Волен Сидеров. Това е пълния текст на декларацията на Парламентарната група на “Атака” по повод посещението на Муун у нас: “Атака” се обръща към Министерството на вътрешните работи с призив да не допуска на територията на България международния измамник Сун Мьон Муун. Неговата секта е доказано обществено опасна. Той пристига в България след като Русия му отказа достъп до територията си. “Атака” призовава всички българи, които милеят за страната си, за нашия духовен мир, да се противопоставят на влизането в България на този опасен религиозен водач. Съществуват законови предпоставки за лица, които представляват опасност за националните интереси на България, да не бъдат допускани от компетентните държавни органи на територията на страната. Те са регламентирани в чл. 10, ал. 1, т. 1 в Закон за чужденците в Република България. В пропагандираната от Муун религиозна доктрина “преподобният” поставя под напрежение религиозния мир в страната и отслабва духа на толерантност и съжителство между съществуващите и традиционните за религиозните ни общности вероизповедания. Председател на ПГ на "Атака" Волен Сидеров -------------------------------------------------------------- Намен ми се струва, че реакцията трябва да бъде по-остра ![]() |
Севар |
Публикувано на: 26.10.2005, 12:03
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Най-малкото не трябва да се признава, че това е религия, както е направил Волен Сидеров с декларацията. Това си е просто един хитър престъпен бизнес.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 26.10.2005, 12:38
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Снощи Георги Ифандиев се изцепи по СКАТ, че видите ли, Муун не могъл да вербува такива неподкупни политици като Янко Янков, примерно. Аз пък съм чувал от самия Янко, че те с Муун са сядали на една маса. И са си говорили нещо. Ами нека Янко като е толкова принципен, да разкаже за своите срещи с Преподобния мошеник. Писах на Ифандиев веднага. Той обаче мълчи. СКАТ не искат да разобличат Муун, а само да създават пушилка. Волен също знае нещо, защо и той замълча? Тоя път не ми е работа на мен да говоря. Нека го направят тези, които имат сведения от първа ръка. Аз само ви посочвам кои са те.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 26.10.2005, 13:39
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
След като написах в "независим", че един от приятелите на Георги Ифандиев е сядал на една маса с Муун, вижте какво се случи:
"www.nezavisim.net Сайтът е недостъпен потехнически причини. Правим всичко възможно за отстраняването им." Сещам се за едно стихче: "Някой казва истината. Някой си я спестява. Някой нищо не казва. Става страшно тогава." |
Севар |
Публикувано на: 26.10.2005, 13:43
|
||
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Пропуснал съм, че освен бизнес е и един огромен експеримент свързан с психология на тълпите и генетика. Всички двойки, които се венчават са подбрани от Сън Мюнг Муун (Слънце Мюнг Луна !?!?) и съпругата му, които са единствените "съвършени". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Това съобщение е редактирано от Севар на 26.10.2005, 13:43 |
||
Локи |
Публикувано на: 26.10.2005, 13:47
|
дебелооки ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Тоиз Янко Янкоя има мътен поглед-Не ми харесва!!
|
Mistique |
Публикувано на: 26.10.2005, 22:42
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Току-що излезе съобщения, че Министъра на Вътрешните работи е забранил на Муун да влезе в България. Пресцентъра на министерството е съобщил, че неговото посщение е нежелателно.
|
LETO |
Публикувано на: 26.10.2005, 23:23
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
Има си хас, след като светия синод и няколко друти организации изпратиха протестни писма до МВР
Въпроса е да му наложат на Мунчо запор както в Русия и в други страни. Забележете следното- Муун е роден и израстнал в християнско (католическо) семеиство |
Воина |
Публикувано на: 27.10.2005, 7:37
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 65 Участник # 149 Дата на регистрация: 18-October 05 ![]() |
А бе да Ви питам как можахте да сложите на тоя сайт такива гнусни снимки на някъква измет-черен+жълт и др. а??Само акто ги видях и ми идваше да се изпо****ам.Аре моля Ви спесте си следващия път такива работи.Много е тъпо в такъв форум ти да побликуваш снимки на някви черен и жълта пача!Не го приемай лично!!!А относно тоя боклук Мун ли е маймун ли е да стой далеч от България ще го е*а в монголоидния тип.За мен това си е чиста секта!Добре ,че не го пуснаха!
![]() |
Севар |
Публикувано на: 27.10.2005, 13:08
|
Ей, ама много си гнуслив бре!
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |