www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Убиха поредния от списъка

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Убиха поредния от списъка
Севар
Публикувано на: 31.10.2005, 14:24
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Един от моите антилюбимци - Божидар Димитров нарече Емил Кюлев "този голям българин". Не че ми пука особено, но да ви покажа как свинете взаимно се подкрепят.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Mistique
Публикувано на: 31.10.2005, 18:15
Quote Post

Участник

Съобщения: 354
Участник # 72
Дата на регистрация: 6-August 05

Аз открих нещо интересно в "Актуално". Мислех си по едно време дали тези убийства в България не са дело на групировки, които нямат интерес да ни приемат в Европейската общност - например турските. След това открих, че руската и още доста мафии са в България и се отказах от идеята.

Днес обаче тя беше подхваната от Михаел Мартенс - “Франкфуртер Алгемайне Цайтунг” - интересно, но той обвинява БСП, което е малко шок за мен.

Ето откъс:

"Българите вече са привикнали със съобщенията за насилствена смърт на един или друг престъпник, но последният случай занимава обществеността толкова интензивно, колкото досега я е занимавало само убийството на Илия Павлов. Най-вече моментът, в който беше убит Кюлев, буди у мнозина подозрения. Бившият вътрешен министър Бонев каза, че убийците едва ли са се интересували от съвпадението с доклада на Еврокомисията, но мнозина смятат обратното. Целта е била да се възпре сближаването на България с ЕС, заяви пред парламента вътрешният министър Румен Петков.

Срещу Кюлев нямало заплахи, той се движел без телохранители, което говорело, че смъртта му не е свързана с разчистване на сметки, а с публикуването на доклада, каза Петков. Според консервативната опозиция обаче оценките на вътрешния министър не бива да се вземат за чиста монета, защото Петков е сред проверените кадри на БСП на премиера Станишев, която доминира в новото правителство. България се нуждае от истинска, дълбока структурна реформа на правосъдието, се казва в коментар на парламентарната фракция на ДСБ начело с изявения антикомунист и бивш министър-председател Иван Костов.

Костов и неговите привърженици смятат, че БСП е просто пребоядисана наследничка на някогашната партия-държава, а мрежата от нейните кадри все още в значителна степен контролира икономиката на страната. Организираната престъпност е рожба на бившата компартия и на тайните служби, смятат ДСБ. "

А тук е и връзката: Ацтуално

Вие какво мислите?
PMEmail Poster
Храбростъ
Публикувано на: 31.10.2005, 19:09
Quote Post

Участник

Съобщения: 40
Участник # 38
Дата на регистрация: 23-July 05

Не знам какво да мисля, но днес ме осветлиха с апетитна клюка: злите езици из консорциума разправят, че убийството му е поръчано от втората му жена- малката неземна к***а smil4334a65642c53.gif
PMEmail PosterUsers Website
Mistique
Публикувано на: 31.10.2005, 20:28
Quote Post

Участник

Съобщения: 354
Участник # 72
Дата на регистрация: 6-August 05

Е това за жена му си е клюка - ще се разбере дали е така когато се видят следващите и стъпки.

Не аз по-рано си мислех, че турците имат изгода да дестабилизират България, за да предизвикат събития като в Сърбия, а това можеше да стане само ако не сме част от Европейската общност....макар че това последното не е гаранция, защото мюсюлманите са се заели да ислямизират и европейската общност.
PMEmail Poster
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Да не би това да е войната за която Елтимир и Севар говорят?
Плана за разделяне на България между турците и евреите си го има отдавна.
PMEmail PosterUsers Website

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020