www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> За отстраняването на Доган отново!

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> За отстраняването на Доган отново!, втора стъпка
100именъ
Публикувано на: 26.10.2005, 23:26
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 179
Участник # 53
Дата на регистрация: 28-July 05

След като вече сме се събрали 9 души мисля, че първата стъпка е направена! Да се ориентираме съм втората! Някой тук се правят на глезени госпожици и искат да им се дават подоробни план-конспект-действие, описание и обяснение как аджеба ще станела цялата тая работа с отстраняването на Доган! Ние 9-тимата няма да им обръщаме внимание на префърцунените изискваня и глезотийки, а ще почнеме да действаме!

Направо почвам, лъжичка по лъжичка да снасям инфо за задвижването на инициативата по отстраняването на Доган от политиката!

Темата е видно, че е ориентирана за вече обявилите съпричастноста си към инициативата! Останалите ако искат да се включат тук, първо да минат през първоначалната тема и да кажат едно ДА!

Първо, трябва да се изработи интернет страница! Искам някой от вас да каже дали може да се заеме с изработването на такава, или дали може да намери човек който да се ангажира с тази работа! Аз лично нямам такива способности и възможности!

Също така имам изискване, всеки до колкото му е възможно да привлече за въпросната кауза околу себе си още 2 - 3-ма души! Аз лично мога да "вкарам" в играта още 2-ма души със сигурност! Тук става въпрос за хора, които биха се ТРУДИЛИ за цялата тая работа! Всеки според възможностите и според способностите му! Кой с 5-10 лева! Кой с малко труд, кой с нова идея, кой с ентусиазъм и т.н.

Трябва от 9 да станеме поне 20 и то не за друго, а за да може да си разпределиме тежеста на задачите между повече хора и така на всеки да му е по-лесно! Щото иначе пак ще стане, ама ще трябва вместо всеки да даде за дадена задача по 5 или 10 лева, ще трябва да се бръкне за 10-20! И вместо да отдели по час за да се свърши дадена задача, ще трябва да отдели по 2! За това са ни нужни повече хора, не за друго!

Нека всеки привлече за инициятивата по още 2-ма души! Поне опитайте!

За начало ще е необходимо да събереме към 200-300 лева, за да може да се купи една машина принтер, скенер и копир в едно! Така ще убием с един куршум 2 заека! Защото всичките 3 функции ще играят яко роля в кампанията! От друга страна, разбирам, че на движението е особено нужен и необходим скенер ПОПРИНЦИП, защото тези на Елтимир и на Севар са дали фира! Така че като съберем пари за тая машина, хем ще я използваме за целта, хем после тя ще остане за движението, ще я дадем на Елтимир, защото той винаги има какво да извади ОЗ(От Запаса) на архива си, да го скенира и да го качи на страницата!

Също така, много важно и почти задължително условие е ние вече обявилите съпричастност към кампанията да вземе да се срещнеме в близко бъдеще на живо! Тогава ще може вече сериозно да обсъдим стратегията, да я доизшлайфаме, дообогатим и т.н. Аз лично ще я подготвя в няколко страници! Всеки ще може да се запознае с нея и ако нещо не му харесва е свободен да се откаже, или пък да предложи промяна разбира се!

Повтарям, всичко ще е законно и според правилата на играта! Дори самата стратегия е обвързана с това, че единствения шанс да успеем е да играеме по техните правила и по тяхната свирка, на "лошите"!

Значи за сега най обобщено ви питам!

1-во Можете ли да активирате поне още по 2-ма души до себе си за инициативата?

2-ро Може ли да намериме човек койтода изработи интернет страница, или пък някой от вас самите дали е способен на да направи такава?

3-то Може ли ние 9-тимата да съберем в близко бъдеще сума между 200-300 лева за закупуването на машина принтер-скенер-копир? Тя ще остане в последствие за движението!

4-то Може ли всеки от вас в близко бъдеще да отдели от времето си, за да се срещнеме и да говориме вече по-подробно и обширно за стратегията?

- Знам, че има хора в чужбина, те също ще могат да дадът своя принос от там! С тях разбира се няма да може да се срещнеме:)

За сега е това, очаквам вече станалите съпричастни от предишната тема, да се включат тук и да дадът отговор на поставените въпроси! Може и да ми пишете на пощата letec@mail.bg

Откривам още малко булото! От цялата кампания, лаврите и дивидентите ще бере движение "Войни на Тангра"! Най-малкото, това ще е една огромна реклама, която само ще направи движението и страницата по-популярни и авторитетни, а от там и мисията която движението е обявило, че следва, ще достигне до по-голям кръг от хора и така ще успее да спечели повече сърца и умуве!

Също така, кампанията ще е съвсем стандартна и клиширана и разбира се ще си има МОТО, ДЕВИЗ, ЕТИКЕТ... smil4334ad8a149e0.gif ... това МОТО е напълно съобразено със самата стратегия на кампанията, която съм дълбоко убаден, че ще допадне на вече записалите се! МОТОТО ще гласи "ДА ИЗКЛЮЧИМ ДОГАН ОТ ПОЛИТИКАТА"!

Действайте...
PM
100именъ
Публикувано на: 27.10.2005, 2:02
Quote Post

Участник

Участник # 53

Уточнение!

Понеже съм скаран с машинарийките и чак сега ме светнаха, че комбинираните не са дбра оферта за сканиране! Не важели за сканиране на вестници и подобни!

Както и да е, доколкото съм запознат и отделно да се вземат машинарийките пак горе-долу сумата е същата!

PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 27.10.2005, 10:22
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

100-имене, нека кажа за комбинираните машини.
Имам достъп до служебен принтер+скенер+факс НР LaserJet 3380. Наблюдавам го го повече от половин година. Чудесна машина , ако си купувам някога за в дома - такова ще взема.

Сканира и печата А4 не по зле от всеки копир ( е по-голямо от А4 не може)
Ползва се за принтер - промишлено. Касетата печата между 3 и 5 хиляди копия на едно зареждане. А едно зареждане излиза около 25лв - при приятел, иначе около 30лв.

На далавера ми е да си изпечатам книга със закупуване на всички консумативи , отколкото да я взема от книжарница - три и половина стотинки на лист двустранно излиза. Дори да е 4. Това значи една книга от 300 странници се събира на 75 листа А4 => 3 лева!
Технологии!!!

А колко струва не мога да кажа.
PMEmail PosterUsers Website
Mistique
Публикувано на: 27.10.2005, 10:29
Quote Post

Участник

Съобщения: 354
Участник # 72
Дата на регистрация: 6-August 05

чак сега ме светнаха, че комбинираните не са дбра оферта за сканиране!

Уточнение: Аз не казах, че не са добри за сканиране, а че не стават за снимки, паспорти и тънки хартии като изрезки от вестници....А4 до В6 на хартия с нормална дебелина стават, но като гледам какво сканирват войните определено ще им трябва такъв:

User posted image
PMEmail Poster
Храбростъ
Публикувано на: 27.10.2005, 18:03
Quote Post

Участник

Съобщения: 40
Участник # 38
Дата на регистрация: 23-July 05

Аз имам на разположение подобна машина, която не ползвам от известно време и на драго сърце бих я дала, но има две неприятни подробности:

1.Не е лазарен, а мастилено струен и консумативите са малко по-скъпи.

2.Не върви при ХР, но при 98-е перфектен.

Ако това не притеснява и не е проблем, имейла ми е :
skorp.6@abv.bg, аз съм от София и може да се разберем как да го получите.
PMEmail PosterUsers Website
bgskin
Публикувано на: 27.10.2005, 19:19
Quote Post

Участник

Съобщения: 274
Участник # 69
Дата на регистрация: 4-August 05

Аз имам трабант. Аз имам едно скенерче Мустек, принтер нямам но мога да намеря един за 100тина лева лазаерен HP 5L малко голям но с евтино консуматив. Копир не знам за к'во ви е. Летец-а за лично съобщение отговора ми е. Който не е с нас е против нас!
PMUsers WebsiteICQ
Атила
Публикувано на: 27.10.2005, 20:04
Quote Post

Участник

Съобщения: 85
Участник # 37
Дата на регистрация: 23-July 05

има няколко неща които бих искал да ми обясните:

1. Защо трябва да се прави нова страница за това като вече има тази тука?

2. Защо не подкрепите в. Независимост или друга инциатива на движението а сте тръгнали сами и едва ли не отделно от движението да действаре?

3. ти хубаво пишеш кой ще обере лаврите, а лайната кой ще рине ако се посерете - пак ли движението ?!?!

4. "ще си има МОТО, ДЕВИЗ, ЕТИКЕТ... " ти кво 1ви курс маркетинг ли караш и си решил да се пробваш в политиката ?

5. "ДА ИЗКЛЮЧИМ ДОГАН ОТ ПОЛИТИКАТА"! - ако искаш да кажеш нещо трябва да имаш богат речник. На тоя лозук никой няма да обърне вниманиe ... биж примерно "Смърт на туркият башибпзук в Българският парламент" звучи примерно малко по-добре

Поздрави
Атила

п.с. не се опитвайте да ползвате платформата на движението за организиране странични изяви. Всичко трябва да минава през движението и да има съгласието. Единични изцепки са нежелани
PM
100именъ
Публикувано на: 27.10.2005, 21:22
Quote Post

Участник

Участник # 53

Атила - няма да ти отговоря! Не го заслужаваш!

PM
Локи
Публикувано на: 27.10.2005, 21:24
Quote Post

дебелооки

Съобщения: 124
Участник # 119
Дата на регистрация: 24-September 05

Понеже Стоимен взе много да ме дразни ще кажа как разсъждавам аз:
1. За проблемът(мите)ни единствено Доган ли е виновен*?-Ако е така той трябва да бъде остранен! "Есть человек есть проблем. Нет человек-нет проблем!"-
Той трябда бъде отсранен(убит) от истински българи!!
2. Има ли българи-патриоти там където ходи Доган.?? ИМА ЛИ ??!! Има ли в парлемнта??!!.
3. Ако е ДА отговора -дотук е добре , значи Един и ли няколко народни преставитела или журналиста са важните в случая-Те трябва да го направят!!
Най-добре да е самоиницитива -Танто за танто ! Кого и какво ще загуби и спечели България от загубата на един мръсен и влиятелен татарин и от загубата на едни истински български патриот??

*-при отрицателен или уклончив отговор на този въпрос другите точки и подточки губят смисъл.

6. Тук принтери, скенери копирни машини не са нужни!!!
PM
100именъ
Публикувано на: 27.10.2005, 21:28
Quote Post

Участник

Участник # 53

говорете си, не ми пречите - на мен! Пречите на инициятивата, ако това ви е целта "евалата"...
PM
Bell
Публикувано на: 29.10.2005, 20:22
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Искам също така да кажа че се хващате за всяка дума вместо да гледате на мсисула на нещата. АМи много ясно че на вас ви трябват хора които да ползват маркетингови стратегии....защото точно така реагирате! smil4334a43204b20.gif

Никой не обръща внимание на това че тази идея тепърва ще се ошлайфа и каквото не се хареса ще се промени! smil4334a5f2e45cb.gif

Мен ме интересува целта, средствата взаимно ще ги намерим и променим.

Аз мога да намеря още поне двама души, надявам се да им хареса идеята. Не разбирам от pc и вообще не мога да се захващам със страници. Ще мога да участвам в срещата най вероятно. Нямам проблем до момента освен с правенето на страница понеже не разбирам.

Пак ще кажа-ако има пропуски в плана.......които не е изложен все още и вообще не смятам че трябва д абуде излаган във форума именно защото няма нужда други които не се интересуват да плюят върху ентусязма на малкото които наистина биха действали! И разбира се такива неща не са за пред всички по принцип защото има недоброжелатели и тн! smil3dbd4df1944ee.gif

Просто ме дразни как всички само знаят да плачат но появи ли се някои с идея те го атакуват, и чакат да им дойде сам Господ или Тангра да им изложи съвършенната стратегия и тогава евенмтуално след много гърчене евентуално да решат че пряко ще действат. smil4334ab9303f6e.gif smil4334ab9303f6e.gif

Тука дори не става въпрос за мнението на някви странични хора-като не ви кефи никoй не ви кара. smil4334aa82a45b8.gif

А също така се забелязва че някои хора все пак искат уж да помогнат ама така ако може като странични наблюдатели-това само свидетелства колко ви е страх открито да се обявите и да предприемете действия дори като ви се казва че ако не ви кефи можете да се откажете ама ви е страх или ви мързи дори да се опитате!Истинските българи........смях в залата! smil4334ab7941679.gif

Стоимен не е някой пророк и никoй не учаква чудеса от него!Важното е че някои поема самойницятива! smil4334abded4493.gif
PM
Локи
Публикувано на: 29.10.2005, 20:56
Quote Post

дебелооки

Участник # 119

даа Стоимен не е пророк. А какво ще кажете за Елтимир?
smil4334ad8a149e0.gif
PM
Bell
Публикувано на: 29.10.2005, 21:15
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Не мисля че има нужда да идолизираме някои! Това е смешна работа и отклонява вниманието от важните цели и идеи! Той изрично каза сто пъти че утка няма йерархия. И той не е единствения които проповядва истини, има и други които вие не познавате-и точно това е жалкото. А има и още повече които са загинали!
Пак насочвате вниманието си не където трябва. Не, не искам да се права на веща.......обаче искам да отбележа че е просто жалко това че хората в по голямата си част са наистина овце! И ако няма кой да им заповядва какво да правят-те ще си вървят по течението........Но най страшното е когато овцете си въобразят че знаят по добре! Тогава вълците са сити....
Хем си мислите че сте индивидуалисти, хей-извън от шаблона-хем овцата си личи от далече!
Съжалявам ако някои се е обидил...не е мое намерение!

Елтимире можеби някои наистина учакват да започнеш да им нареждаш конкретно какво да правят, ама тогава ще трябва да се разправят първо с малодушието и егото си! Абе страшна работа!!!! Омагьосан кръг!
PM
Локи
Публикувано на: 29.10.2005, 21:33
Quote Post

дебелооки

Участник # 119

Bell, "Малодушието и егото" в мен няма да намериш бъди сигурен!!
Нека първо вожда да си обуздае егото , нека човекът с много пари и връзки да си обуздае егото, пък тогава нека пристъпи към отговoрностите както се полага на един вожд.
Овцете искат вожд!!
Бееее искаме си вожда , ние героичните и жертвоготовни овце!!
PM
Bell
Публикувано на: 29.10.2005, 21:54
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Май не разбра.........! Точно тва се опитвам да кажа че би било добре ако можеш да взимаш самойницятива без да идолизираш някoи и да чакаш на него......спри да блееш!!! smil4341944e6b0c8.gif
PM

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020