www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Интриги и раздори

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Интриги и раздори
anti666
Quote Post

И пак по този повод - едно вероятно бъдеще, предсказано в Кръгове

"Осъдените са екзекутирани, тъмничарите са избити, свободните са поробени. Краят си е отишъл, без да дочака Началото. Помръкнало е Слънцето над Скрития дом, избледняват цветовете на Книгата. Колобърите заспиват, без изобщо да са се пробуждали. Паразити изсмукват последната капка Българска кръв. Чандала тъпчат свещените граници.
Така ще е, ако не го направим иначе!"
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Ами да го направим иначе! Нали именно това опитвам постоянно. Само че докато между нас някой сее раздори и интриги, нищо няма да направим.
Започнах темата съвсем целенасочено. Видях как бяха писали от името на Пасков и реших да докажа пред всички две неща:
- Че ако до вчера пишеха предимно от мое име, то няма никаква гаранция, че утре няма да напишат от името на някого от вас;
- Че каквото и да ви казват и показват, никога няма гаранция, че казаното и показаното е истина. Видяхте колко лесно се манипулират снимки. От "Фелдмършал" стана "Фелдпедал" и нека после да върви да доказва, че не го е писал той. Аз, разбира се подозирам, че промяната е дело на Иванич от Чукотка, той обича да си прави подобни шеги. Но нека Фекала сега да каже, че сам не се е нарекъл "педал". Ами ако наистина се е нарекъл? Дори само за майтап...
Усещам, че недоразумения все още има. Усещам, че някой продължава да яде лайна, по отровния дъх и по мълчанието над форума усещам. Затова още веднъж ви препоръчвам: в случай на неяснота, изсяснявайте си отношенията веднага и пряко. За да не станете жертва на собствената си наивност.
А после, когато между нас се създаде такова нерушимо единство, че никакви интриги да не могат да го сломят, тогава ще се заемем и с останалото.
PM
otnesen
Quote Post

Участник

Съобщения: 73
Участник # 1 370
Дата на регистрация: 2-March 08

Елтимире,остави ги да си пишат каквото искат и се заеми с нещо по креативно.
Твоето "изобличаване на подлеците" вече е "изпадане в резонанс" с тях и техните методи.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Продължавам да пиша по тая тема, защото ми е много болно, когато разбера, че някой свестен и читав човек се е хванал на номерата им. Онова, което наистина се стремя да разоблича, са техните похвати, методите им на действие. А не един или друг дребен провокатор. Онова, което много искам, е всеки от нас сам да ги разпознава безпогрешно и да не се хваща на техните въдици.
PM
otnesen
Quote Post

Участник

Съобщения: 73
Участник # 1 370
Дата на регистрация: 2-March 08

Ако това са номерата им,значи е много малко вероятно някой свестен и читав да се върже.А пък за методите им - хм,мислиш ли че трябва да надлайваме кучетата?
PM
Хунор
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 491
Участник # 14
Дата на регистрация: 12-July 05

Направили са си нов форум и там продължават с гадостите. smil4334a8edcde62.gif
Вижте сами: http://www.bg-nacionalisti.co.cc/
PM
Дари
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

QUOTE (Хунор @ Jul 3 2008, 08:06 PM)

Хунор, нужно ли е да им правим реклама на тия подчовеци? smil4334ad8a149e0.gif
Оставяйте ги да си пишат и като видят, че търсения от тях ефект, а именно нашите реакции срещу писанията им не дава резултат, сами ще се откажат от тъпия си целенасочено създаден сайт.
Това е моето мнение, а вие ако искате си ги четете и им отговаряйте.
PM
Богатир
Quote Post

Участник

Съобщения: 204
Участник # 1 356
Дата на регистрация: 20-February 08

QUOTE (Дари @ Jul 3 2008, 09:58 PM)

Оставяйте ги да си пишат и като видят, че търсения от тях ефект, а именно нашите реакции срещу писанията им не дава резултат, сами ще се откажат от тъпия си целенасочено създаден сайт.

Съгласен съм с това. Няма такова нещо, като лоша реклама. Оплювайки някого ти всъщност насочваш вниманието на хората към него. Остави ги тези форуми и нека си пишат там каквото си решат. Аз не мисля, че един малко по-интелигентен човек би се прехвърлил в техните форуми и да мине на тяхна страна. Просташките форуми (изключвам Xnet) си личат от километри и веднъж остана ли с такова впечатление за даден форум втори път не повтарям. Лично аз ти се чудя на мазохизма Елтимире да продължаваш да влизаш там, както и на Пасков. Можете да се опитвате, но не можете да накарате всички хора да мислят като вас. Важното е да не губите хората, които мислят като вас. А дали Фелдмаршали и танкисти са провокатори или не, какво значение има за този форум. Ето ще ти дам пример, макар че за дадения случай знам от Пасков, който е писал в някоя от темите:
Танкиста ни плюеше в един националистичен форум. Ти почна да го споменаваш и да обиждаш или там каквото и да е. Той пуска цитат от нашия форум от там единия от модераторите на онзи форум разбира, че го дискутираме и идва да се разберем, като мъже. Скоро го банвате, но въпреки всичко този модератор си изчиства форума от клеветите и обидите по наш адрес. Ето ти нагледен пример, че няма такова нещо като лоша реклама. Това което става всъщност е че се отсява сеното от плявата. Правейки си такива антиреклами двата форума, всъщност се саморекламират пред посетителите си. Ако не беше този форум и твоите статии нямаше да разбера, че има и други форуми. И аз естествено от любопитство си направих акаунт в един от тях. Само като се позачетох малко излязох и повече не съм се връщал. Това е защото се вижда колко са гладки мозъците на хората пишещи там. Интелигентните хора от там пък научават за нас виждат,че сме прави и поправят грешките си. И в двата случая тези провокатори губят почва под краката си.
PM
Хунор
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 491
Участник # 14
Дата на регистрация: 12-July 05

QUOTE (Дари @ Jul 3 2008, 09:58 PM)

Дари да не си мислиш, че танкистите и фелдовете знаят какво означава думата подчовек? Даже се съмнявам, че знаят значението и на думата човек!
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Чудех се къде да пусна съобщението. Мисля, че в тази тема е най-удобно. От вчера и последната ми електронна поща е блокирана, не се отваря. Да знаете за всеки случай, ако някой реши да ми пише. Пише, че затрудненията са временни, ама тези временни затруднения продължават вече поне 36 часа.
PM
0tolerance
Quote Post

Участник

Съобщения: 85
Участник # 1 110
Дата на регистрация: 28-August 07

QUOTE (Елтимир @ Jul 3 2008, 04:08 PM)

А после, когато между нас се създаде такова нерушимо единство, че никакви интриги да не могат да го сломят, тогава ще се заемем и с останалото.

А единството предполага доверие. Доверието се изгражда само в действие, не в говорене. Трябва час по-скоро да проверим на кого може да се има вяра и на кого- не. Иначе само си губим времето, губим и малкото време на България и българите.
Кой, ако не ние?! Няма кой, познаваме си народа все пак- стига наивна вяра в скока на заспалия упоен български лев. Кога, ако не сега?! Утре вече ще е късно, не го забравяйте- почти всеки ден губим по нещо от себе си. Завинаги.
Колкото по-скоро започнем, толкова по-малко ще загубим.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Аз познавам по-голямата част от хората лично. Ти познаваш ли ни?
PM
0tolerance
Quote Post

Участник

Съобщения: 85
Участник # 1 110
Дата на регистрация: 28-August 07

QUOTE (Елтимир @ Jul 5 2008, 03:37 PM)
Аз познавам по-голямата част от хората лично. Ти познаваш ли ни?

Добре е, че ги познаваш- смяташ ли, че сред тях има такива, които са готови на личен риск, за да спасяват Българското?
Смяташ ли, че има хора, готови да пренебренат егото си в името на висша Цел?
Ако отговорът е 'да', значи надежда има. Но надеждата е нищо, преди да се превърне в действена Сила.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Не мога да гооворя от името на никого. Мога да говоря само от свое име. Аз съм доказал, че мога да рискувам в името на Идеята. За теб обаче нищо не знам, дори не те познавам. Хайде, направи нещо и ти. Каквото и да е. Само не стой безучастен, защото народът ни загива.
PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Ангеле,това е Балхара,той вече се представи.Нека не нагнетяваме нещата.
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024