Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Mistique |
Публикувано на: 1.11.2005, 11:22
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Благодаря Президенте!
Най-после една от идеите на Войните видя бял свят. Първанов: Етносите без привилегии Да не би някой от регистрираните потребители тук да има емайл в президенството? Или на някой му влезе в тъпата глава да приемем един от най-спешните ЕС закони за нас - равенство на всички етнически групи? Борихме се толкова години срещу привилегиите на малцинствата в България и хоп....една ясна и нищо-необещаваща сутрин заглавието от вестника те кара да задавиш с кафето си и да разтъркваш един час очите си за да си сигурен, че четеш правилно....... Чудесен ден за Новината също - Деня на Българските будители! Нека се поздравим с този прекрасен ден и да си пожелаем още по-големи успехи! Бъдете здрави, щастливи и ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !!! |
Eлтимир |
Публикувано на: 1.11.2005, 11:47
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Ама ти верваш ли му на Седефчов? Той си е пернишки циганин и лъже като такъв. Пак ще има привилегии, иска да ни замаже очите. Питай на кого ще оказва помощ "социалното" министерство на оная кучка Емилия Насралова.
Освен това свърши тая "без привилегии". Сега аз пък искам привилегии. Искам привилегии за моя застрашен от изчезване народ. Искам привилегии и компенсации заради безжалостния геноцид, на който бяхме подложени ние,българите от 1944 година насам. Само ще кажа, че през тоя период ние, етническите българи намаляхме двойно, докато циганите увеличиха своя брой 30 пъти! 30 пъти! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 1.11.2005, 13:18
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Значи официално казаното от президента значи, че той като инстанция признава официално че циганите са с превилегии за сметка на българите.
Това го знае всеки в тази страна, но не беще признато от най високо място (с ниско съдържание ) - от държавния глава (в лицето на тиквата фуражна Седефчо). И кво праим ся? |
Eлтимир |
Публикувано на: 1.11.2005, 13:23
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Седефчов говори за турците. За милите на сърцето му мангали нито дума: "Нито един етнос не трябва да е с привилегии. В смесените райони еднакво страдат и българи, и турци, заяви президентът Първанов вчера."
|
Иван |
Публикувано на: 1.11.2005, 13:34
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
Подкрепям - Привилегии за българите в България!
Който се смята българин и спазва законите писани от българи за българи - да се ползва и той от привилегиите. А Първанов е ясен. Не е от нашите и толкоз! |
Mistique |
Публикувано на: 1.11.2005, 13:50
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Абсолютно - каква ирония! Първо не може да се отрече, че да си видиш идеята и една от целите на борбата като официално "становище" на президента е малко шокиращо. Второ - черно на бяло признание за съществуващите привилегии..... и трето - прави сте - той не споментава циганския си "електорат". Но! На този етап можем да се поздравим, че идеята ни е чута и взета под внимание - дали от страх пред българска ксенофобия или от страх от саморазправа по нашенски или просто това е следващото в списъка по уеднаквяването на нашите с европейските закони.... не знам. Но народа ни се обединява и овръща на ударите!
Привилегиите се взимат с меч Елтимир! Те се "дават" само на цигани и турци. Факлата е запалена!!! |
||
Севар |
Публикувано на: 1.11.2005, 16:54
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Никога не сме издигали лозунг "Равенство на етносите", защо си измисляш!? Издигнали сме лозунг "България за Българите" и "Българи за Българска България", а пък който не му понася - да се изнася. Не е ли справедливо така?
|
Mistique |
Публикувано на: 1.11.2005, 19:52
|
А - да уточня тогава - борбата е да им СЕ ОТНЕМАТ привилегиите, а равенството се отнасяше за законите на ЕС.....всички граждани независимо от расата, етническата група, религията, пола и възрастта имат равни права и задължения.......
![]() |
Eлтимир |
Публикувано на: 1.11.2005, 20:22
|
Доколкото знам, в Словения циганите нямат избирателни права. В Япония такива права нямат вече няколко поколения корейци, родени в Япония след края на войната. След провалянето на глобализма подобни закони ще бъдат въведени във всички национални държави. Един ден това ще стане и тук. Ако разбира се, успеем да запазим нацията. Страшното е, че се превръщаме в малцинство и няма кой да спре тоя процес. И никой няма да почне до го спира, докато мнозинството от хората не осъзнае, че това е най-голямата опасност пред Българите. Ще повторим съдбата на Белите в Южна Африка, които някога също били мнозинство, но после били превърнати в малцинство. Мистик, ти много по-добре знаеш какво се е случило и какво продължава да се случва там. Кажи нещо, та белким някои и тук се стреснат. Ако искаш, напиши нещо по темата и за вестника.
|
Mistique |
Публикувано на: 3.11.2005, 0:09
|
Елтимир, днес не ми е ден - случиха ми се хиляди нещастия и съм изморена до смърт. Идеята ти е чудесна и смятам, че тези неща трябва да се кажат на широката публика. Аз публикувах преди време връзка към сайт с хилядите убити бели фермери в Южна Африка. За сега е построен огромен кръст на един хълм - 1600 гроба. Ние сме го дискутирали.... всяка минута в Южна Африка е изнасилено бяло момиче - дори бебенца, заради тяхното поверие, че ако изнасилят девствница ще се излекуват от спин, всяка 3 минута е убит бял при кражба на колата или къщата му......
Те са три раси, които са абсолютно враждебни и несъвместими с нашата - Араби, Западни Азиатци (така се наричат хората от "змийската" раса - индийци, пакистанци, афганистанци и...ЦИГАНИ) и черните. *) Само като забележка - официално Азия се дели на Западна и Източна. За западната писах, а източната класифицира китайците, японците, корейците и виетнамците. Подредих расите по величина на опастност за нас, започвайки от арабите. Известния египтолог Кристиян Жак твърди, че в гробницата на Рамзес III на една стена са нарисувани трите му най-големи врагове - дявола, арабите (либерийците) и черните. Арабите имат малко предимство спрямо другите раси и то е, че са били в достъп до нашата цивилизация прекалено дълго. Не напразно Исляма, която е най-страшното оръжия срещу нас е възникнал там. Индийците от друга страна имат остатъци от древните арийски племена, които са обитавали техните земи. Някои от тях са доста бели и, пазейки гена на арийците, са доста цивилизовани от наша перспектива. Те обикновено проповядват Хинду. Черната раса от друга страна е мистерия за Европейската раса. Някаква "археоложка" и "биоложка" (и двете понятия в ГОЛЕМИ кавички) обяви, че цялото човечество е произлязло от африка и че митохондриалната хромозома може да се трасира до една "африканска ева". Това разбира се е пропаганда, целяща да ни докаже, че няма разлика между расите. Ако това е вярно, защо нашите ДНК са 99% близки до тези на шимпанзетата, 95% близки до прасето и 90% - до мишките. Разликата между хората на земята е между 0.1 и 0.9%. Това е така, защото учените изследват само 10% на ХИМИЧЕСКИЯ състав на нашето ДНК. С други думи - техните изследвания са с 90% грешка. А какво да кажем за енерго-информационния или за 90% от ДНК-то които никой не е разшифровал до сега (или се прикрива от нас) и го наричат просто "ДНК-пълнеж" или "ДНК-боклук"? Черната раса може да интегрира с бялата. Ако ние ги поставим в "техния" ритъм на живот можем да извлечем много от тях. В нормални условия те са спокойни, лъчезарни и щастливи хора. Техните мозъци са устроени така, че да отадават голямо значение на физическото удоволствие - секс, храна, музика, деца, песни и танци. Техните умения се свеждат до минималното - да имат покрив над главата си (от листа или ламарини ли от дъски) и да имат малка колиба с изметен двор с малко зеленчуци. От друга страна техния "физически" свят им диктува, че правото на силата се определя от....физическата сила и затова за тях живота няма стойност, за тях единствения начин да разрешат спорт е да убият противника.... Аз писах и преди - черните жени са най-добрите детегледачки в света, защото детето за тях е БОГ. Както и при другите две враждебни раси, тяхната цел в живота е да създадат колкото се може повече деца. В гена им е заложено, че ако имат много деца, са успели в живота си и са допринесли за племето си. Зулусите официално имат 4 жени, но могат да имат хиляди любовници. Ако не могат обаче да ги издържат, са длъжни да ги продадат на който ги иска. *) Отново бележка: 5-та жена на единия от нашие зулуски механици, който умря от спин беше рускиня. Другия пък - коза - имаше точно 5 деца с жена си и имаше да плаща още две крави на баща и, та не можеше официално да я обяви за първа жена. В Южна Африка те още си купуват жените и любовниците с крави. (Същото е валидно и за другите враждебни на нас раси - те си купуват жените - като добитък.) Една педиатърка се премести от Южна Африка в Англия и коментара и беше: "Боже! Как може тези англичанки да не къпят децата си? Как може целите да са в обриви и алергии? Как може бельото им да смърди толкова? Ох как ми е мъчно за черните бебета от Южна Африка - кожите им скриптят от метилов (най-евтиния) сапун, никое не плаче в приемната и майките им ме слушат какво им набивам в дебелите глави...." Умните черни са добри съседи и колеги - те не ни мразят и са много доверчиви. Понякога е унищожително да работиш с тях (Аз едва не си загубих работата преди 2 години, когато бях обвинена в расизъм защото се опитвах да набия в дебелата глава на един черен колега как да рационализира нещо. Даже давах показания.) Проблема при тях е, че те са праволинейни - каквото научат, го изпълняват до буквата. (Като ротвайлер като захапе нещо....) И ... понеже се отплеснах, да мина на другите раси: Втора опастност - индийците, пакистанците, афганистанците и циганите. Те са неречени от много езотерични "мислители" змийска раса - ами просто вижте им танците.... Те са общо взето безкрайно мързеливи и много хитри. Мразят ни и в червата си и се надяват един ден света да е техен. Когато се заселят някъде, завземат държавните и правителствените отдели. Всички държавни служби са техни. Аз имах горещ спор за тяхната роля с англичанин - опитвах се да му кажа, че съдбата на емигрантите в Англия се решава изключително от Западно-Азиатци...просто защото няма английски държавни служители.... Спора се разреши, когато пътувах до Белгия с него. При кацането ни на Хийтроу - ВСИЧКИТЕ паспортни чиновници бяха с чалми и само един агличанин на около 20 години ЧИСТЕШЕ залата. Аз само го попитах дали не кацаме в Индия - оня млъкна. Те са като хемелеони - могат да се обличат като нас и да ни "имитират" в говора и маниерите....Могат да се представят за бели-европейци по култура и по идеи....през работно време....вечер се връщат в умирисаната си на къри къща и се преобразуват на ... това което са! Аз имах и втори "разпит" в моята компания - зададох "неудобни" въпроси на един от Мумбай (бившия Бомбай)... Не ми се говори за това - махнаха ме от проекта, защото "много ми знаят устата".... Когато четете за Западно Азиатци - разбирайте циганите - само да напомня, а и за тези които не знаят - вече е доказано, че нашите цигани идват от Индия, най-вероятно от областта Пинджаби и са следвали арийците по време на великото преселение на народите от 600 до 1000 година от НЕ. И арабите и западните азиатци използват тъпите черни за войната си срещу нас! Арабите - най-голямата опастност! На мен ми е мъчно, че се опитах да се свържа с Волжки Българи, а те се отнесоха високомерно се мен, заслепени от тяхната омраза към християните. Както и да е..... Арабите са особено племе от генетична гледна точка. Те имат някои "сериозни" проблеми с адаптацията... (Ах, че хубав Български филм - за младите тука - ГЛЕДАЙТЕ ГО!). Освен това не могат да произнасят буквата "П". Генетично истинските араби се познават по това. (Аз направих едно "друго" проучване и се оказа, че гърците които не могат да признасят "Б" - за нас българите, всъщност имат 55% (или някъде там) етиопски ген. Сериозно се съмнявам, че въпреки пропагандата си, много от тях са с арабска кръв. Пиша го с болка на сърцето, защото аз самата съм имала само хубави връзки с гърци! (Разкошни приятели - чудя се дали не са от нашата - тракийска кръв?) Да се върнем към арабите - те раждат колкото се може повече и тренират децата си....да умрат. Имат празници на които майките почти убиват децата си с вериги....да станат войни.... (Според мен и те и черните още владеят "физическото" от лемурийската раса...) Аз ще взема да свършвам, да не ме обвинят в "празни приказки" отново, но главното което искам да кажа е: - Тези три раси не създават - те само унищожават създаденото от нас. - Трите раси обаче се мразят помежду си. - Тяхната цел е ФИЗИЧЕСКОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ, А НЕ ДУХОВНОТО. - ТЕ САМО ИСКАТ, А НИКОГА НЕ ДАВАТ! (А за това последното ще направя и последна забележка. Моята компания ме задължава да давам помощи при природни катастрофи. Аз давах.....защото компанията отчиташе точно кой колко дава и даваше същата сума.....докато не се случиха следните събития: - След наводненията в България и Румъния, където повече от 4 милиона хора се нуждаеха от помощ, моята американска компания си "замълча". - Индийските секретни служби обявиха, че земетресението в Кашмир, всъщност е унищожило 15 от 55 терористични лагери ...срещу нас..... - Помощите за Ню Орлеанс пристигнаха с 48 часа закъснение в сравнение с помощите за Индия ... ох не ми се пише - повръща ми се от тази "глобална" политика) Хей - заплеснах се....надявам се, че някой ще има нервите да го прочете.... Елтимир, ако искаш - да подготвим снимки на материала, ама тогава вестника трябва да се продава само за над 18 години, защото терора над бялото европейско население е шокиращ и в Южна Африка и в Европа и в Индия! |
Севар |
Публикувано на: 3.11.2005, 1:08
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Според мен и този текст е подходящ за вестника. Само не съм съгласен с това "Черната раса може да интегрира с бялата." - НЕ МОЖЕ. А пък черните може някой да си ги мисли за добри, но нека са си добри в Африка или Индия, тука не. Както и белите нямат работа в Африка (поне на този етап)
|
Mistique |
Публикувано на: 3.11.2005, 10:05
|
Не Севар - не го слагайте така във вестника! Трябва да се обработи и може би да се сложат няколко снимки.
Аз исках да ви изложа моята позиция и моя начин на мислене. Те ни изгониха от техните континенти и ние не ги искаме в европа - не ме разбирай грешно!!!! Те да си живеят първобитните животи и в Западна Азия и в Близкия Изток и в Африка - само да не ни висят на ръцете тука. Имаше снимки във вестниците, а и по телевизията след земетресението в Пакистан. Големи гръмки заглавия как хиляди деца ще умрат и как ЧАКАТ за нашите помощи....и наистина на снимките се виждаха хиляди пакистанци налягали, клекнали и насядали по земята и чакат....Не се вземат да се размърдат малко да си построят къщите - чакат! По време на наводненията в Европа - само за сравнение - хората не спаха денонощия наред - всеки сам се трудеше да си оправи пораженията и да помогне на близки и съседи. Ако дойде помощ - дойде... Нали - виждате разликата. Идвайки в Европа те създават етнически гета, в които пак ЧАКАТ...да ги издържаме и да им отглеждаме децата...и ако не са им достатъчни помощите да си купят някоя по-скъпа кола или не им дадат по голямо жилище или не дай си боже полицията ги подгони - както сега в Париж - започват да палят, разрушават и убиват..... |
Mistique |
Публикувано на: 3.11.2005, 11:01
|
7-ми ден на разруха в Париж и околностите - мюсюлмани от Северна Африка:
![]() В същото време в един малък град на Дания наречен Архъс и където единственото голямо събитие е ферито до Копенхаген, мюсюлмани от Турция, Сомалия и Либия са подложили градчето на вандалщина и разрушения. Денонощно по улиците на градчето патрулират по 30-40 мюсюлмани скандирайки "Тази земя е наша!" (Забележете, че турските мюсюлмани се присъединяват към другите ако и да претендират за европейщина). Помните ли когато дадоха панелки на циганите? Аз помня...помня как си вкарваха конете в хола, как изкъртваха паркета и си наклаждаха огън от него в центъра на апартамента. Помня доста опожарени блока във Велико Търново. А помните ли няколкото пожара в блокове на африкански емигранти в Париж? Доста умряха в пожарите. Тогава обвиниха правителството, че не отпуска достатъчно пари за емигрантите и кмета на Париж, че е дал стари блокове на черните. Доста се чудих как хората не могат да съберат 2 и 2 слушайки тези глупости? Не им ли е ясно, че тези хора НЕ УМЕЯТ да живеят в цивилизация? В най-добрия случай са живяли в колиба от кал със сламен покрив, а в най-лошия в колиба направена от ламарини и отпадъчни дъски. Без вода и без електричество. Не можеш да сложиш такива хора в апартамент и да очакваш да знаят как се оперира с електрическия ключ за лампите или газовия котлон. Защо медиите медиите насаждат вина в Европейците пак? |
Миро |
Публикувано на: 3.11.2005, 11:21
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Защото човек,чувстващ вина за каквото и да е , е много лесно манипулируем,а когато става дума за живи същества -още по-лесно. Просто ни играят по "тънката " струна.Всяко мислещо и чувстващо същество е податливо на придобиване на чувство на вина. |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 3.11.2005, 11:25
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Значи това което знам аз за черната раса е , че са продукт на кръвосмешение на атланската цивилизация ( не както Мистик твърди за лемурийската - да не се разбира че искам да я оборвам или твърдя , че аз съм правия ).
Понеже атлантите са били от няколко подраси - едната съзидателна и работна(толтеки) , другата лукава и мързелива. Това е тяхното грехопадение за което се говори и в библията. За справка: "Седемте велики тайни на космоса" - Николай Рьорих и " От кого сме произлезли" Ернст Мулдашев |
![]() |
![]() ![]() ![]() |