Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 3.9.2008, 19:01
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Снощи по СКАТ казаха, че България не е изпращала свой кораб и "Ройтерс" са излъгали. Обаче ето какво копирах: "Среди крупных боевых кораблей в акватории находятся три фрегата - испанский AlmiranteJuan de Borbon, польский General K. Pulaski и немецкий Kholn. Малые союзники представлены кораблями поменьше – корветами. Румыния прислала свой Contraamiral Eustatiu Sebastian, а Болгария – «Смели»." Няма да ви го превеждам, мързи ме. Както и от министерството на Войната ги мързи да кажат дали са пращали кораб или не. Щом обаче ги е размързяло, почвам да си мисля, че нещо и шубето ги е хванало. А както знаете, шубето е голям страх.
Ей, защо по някакъв начин не използваме страха на еврейските управители на нашата България от гнева на българския народ? Като начало мисля, че е достатъчно да разтърбим информацията, че еврейската тройна коалиция ни вкарва във война с Русия. |
ton |
Публикувано на: 3.9.2008, 21:06
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 ![]() |
Силно се надявам anti666 да е прав, но нека си припомним, че нацистите-ашкеназита си присвоиха свещен древнобългарски символ като свастиката.
Делата в последните седмици говорят в полза на Путин и Медведев. Това бяха правилните действия, в противен случай в руското общество щеше да се породи огромно недоволство. Мен ме притеснява взаимодействието между украинските бандеровци, "Сивите вълци" и мафиотско-политическатата организация "Фарвест". Подготвя се кървава баня в Украйна. Българите там са заплашени. БУРЦЕВ.РУ ПРОТИВ ФАРВЕСТА Частная Информационная Компания "Фарвест" |
Eлтимир |
Публикувано на: 3.9.2008, 23:31
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
За изненада на мнозина, независимостта на Южна Осетия и на Абхазия е призната и от Никарагуа:
http://top.rbc.ru/politics/04/09/2008/235675.shtml Ами, честито! А Буш да прави нещо на ураганите да не духат толкова. Или да прави като тях. |
PARADOX |
Публикувано на: 4.9.2008, 17:08
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Абе според мен не стоят точно така както ги представя анти666, но няма смисъл да се спори... Това кълбо ще се разплете съвсем скоро...!! Запомнете едно...! Интересите и на Русия и на СССР, винаги са били ИМПЕРСКИ, а една империя не дели победата, славата и плячката си с никой....!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 4.9.2008, 17:27
|
"Они не знають что это война... Пожаловать всем в ад!"
|
Публикувано на: 5.9.2008, 23:03
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
"Они не знають ...
............................................ ЗНАЮТ е по-точният скрипт!Мяхкият знак е за по-влюбените... ![]() |
Eлтимир |
Публикувано на: 5.9.2008, 23:11
|
Е, аз не съм Силвия Мирчева и не претендирам, че владея руския писмено перфектно. Простимо е да допусна някоя грешка, Мещер. Впрочем и вчера, и днес имах гости руснаци. Но не си писахме, а само си говорихме. Все пак мисля, че е по-важно какво ни предстои. Затова ще копирам нещо, което го пратих на ЛС до един от нашите приятели. Защо пък да не го прочетат всички?
Сънувах, че се намирам на един площад, заедно с някакъв московски свещеник. Той каза, че иска да ме заведе до храма "Василий Блажени", който се намира до Кремъл. Вдигна ръка /С колобърски жест!/ и пред очите ни изникна картина. Но това не бе "Василий Блажени", а Храмът на Христа Спасителя, взривен по заповед на Сталин и възстановен през 90-те. Тъкмо да му кажа грешката, и зад нас се събра огромна тълпа от хазари. Знаех, че са хазари, макар никой от тях нищо да не бе изрекъл. Усещах заплаха. Исках да кажа на свещеника, че трябва да се махаме по-скоро, когато от небето заваля град от черни камъни. Ние побягнахме. Когато се обърнахме, помня, че рекох на свещеника: "Тълпата значително проредя". Край нас имаше още десетина човека, наши хора. А враговете ни се суетяха и не знаеха накъде да поемат. Не знам какво значи тоя сън, но имам идиотското усещане, че е свързан по някакъв начин със сегашното ни положение. |
ton |
Публикувано на: 5.9.2008, 23:25
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 ![]() |
Пилците се броят на есен. Есента на 2008 година?
|
Публикувано на: 5.9.2008, 23:45
|
|||
Поздрави ги от мен,ако още не са си заминали.И се старай в правописа,все пак... Знаеш ли,ти си щастливец че можеш да сънуваш!Аз от Петрова нива насам загубих това си качество.Само се въртя влево и вдесно и си мисля разни простотии.Сутрин като почне коритаров-ей тогаз за 30 минути се наспивам здраво.Който си мисли че лъжа,значи не е лягал... ![]() ![]() |
||
PARADOX |
Публикувано на: 6.9.2008, 0:22
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Мещер опитай един номер и ще спиш като къпан! Като легнеш, затвори очи и си представи, че си легнал на някоя поляна-под огромен дъб, дълбоко в гората... Опитай се да чуеш вятъра в короната на дървото и да усетиш мириса на тревата...! Гарантирам ти, че ако успееш, като си отвориш очите, вече ще е утре...!
![]() ![]() ![]() |
Публикувано на: 6.9.2008, 0:56
|
|||
Приятелю,като дойдеш у нас преди да превали септември ще видиш и чуеш,че всичко това е налице!Аз,Мещера,съм си всека ,простена от Тангра вечер,ми на курорт! Настане вечер... Месецът изгрее, Звездите обсипят сводът небесен- Гора зашуми,вятър повее... ------------------- Аз туй го имам,Парадокс,и каня всички Воини да дойдете да видите,който не верва! ----------------- Лошото е друго-ше хапнем,ше се напием,а после?Кой освен мен ще отстрелва ГАДОВЕТЕ?! ![]() ![]() |
||
PARADOX |
Публикувано на: 6.9.2008, 9:25
|
Ами щом го имаш Мещер, не виждам какъв е ти е проблема със съня тогава...?!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 6.9.2008, 10:04
|
Темата май беше за Грузия и за опасността от избухване на световен конфликт. Не е ли по-добре да коментираме уверенията на официален Вашингтон, че американците доставят в Грузия само и единствено памперси и никакво въоръжение?
http://news.mail.ru/politics/1998913/ |
PARADOX |
Публикувано на: 6.9.2008, 10:29
|
Извинявам се за отклонението, но просто оказах малко помощ на приятел...! Американските твърдения няма какво да ги коментирам...! Или лъжат като мангали, или хамърите им са с толкова напреднала технология, че се материализират сами в произволни точки на света...! Вие сами преценете кой от двата варианта е верен....?!
|
po3ok |
Публикувано на: 6.9.2008, 18:08
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 65 Участник # 96 Дата на регистрация: 1-September 05 ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |