Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 8.11.2005, 18:14
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Тази вечер малко след 17 часа в Ботевград видях агент Бончо, познат още като Петър Берон. Седеше в кафе “Младост” заедно с кмета на града и още няколко местни толупи. ОЗ офицери, ченгета и друга такава измет. Не седяха на празна маса, макар че не успях да видя дали си хапват баклава или нещо друго. Поисках да отида и да му се представя. Все пак нямаше да е зле, ако му кажех в очите думите, които изписвам за него тук. Тръгнах към входа на кафето, обаче пътя ми преградиха четирима униформени полицаи и бях принуден да се откажа. Поговорихме малко, посъветвах ги да намерят колата с емблемата на Сивите Вълци и се разделихме кротко. Без инциденти. Обаче така и не успях да разговарям с “националиста” от Атака, станал недосегаем за своята нация.
Ако някой реши, може да пусне написаното из другите форуми. Нека привържениците на Атака научат как се държат техните лидери. Макар че лично аз ужасно много се съмнявам някой да им поиска сметка. |
Иван |
Публикувано на: 8.11.2005, 19:37
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
Аз до днес продължавах да правя услуги за АТАКА, като ме помолят, макар и без ищах, ама вече съвсем ги зарязвам.
Мама им тъпа дееба! Поне бързо се изясниха. За къде са тръгнали, не знам. Вече войната започна, а те се канят тепърва да вземат кокал, та да го глождят. Бая тъпи излязоха, значи! Да плуват по течението ... към мръсния канал. |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.11.2005, 19:42
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Само изложих фактите. Берона ми праща ченгета, да не би да го заговоря и да го направя за резил пред хората. Седеше на маса с кмета, бивш комсомолски секретар на Ботевград и с едни ченгета. Видях го с очите си, не могат да кажат, че някой ме е излъгал.
Който може, да им го пусне във форума, не искам вече да влизам там. |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.11.2005, 19:56
|
Току-що в дискусионното студио на СКОТ някакъв зрител попита дали е вярно, че Берона е назначил сина си за свой политически съветник. не му отговориха, което значи, че е вярно. Иначе щяха да опровергаят. Сега всички българи трябва да научат, че семейно-ченгеджийската Атака е всичко друго, но не националистическа организация.
|
Севар |
Публикувано на: 8.11.2005, 20:03
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Аз го пуснах, но отговора е, че Биберон не е член на ПП "Атака".
http://atakabg.net/forum/index.php?topic=1...icseen#msg20466 |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.11.2005, 20:08
|
Никъде не е обявено, че е изключен като онези четиримата. Освен това Бончо е издигнат за зам. пред/се/дател на Парламента от Атака, не от баба ми. Значи е член. Или може би госпожата е искала да каже, че Биберон и за член не става...
|
Bell |
Публикувано на: 8.11.2005, 20:28
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Е нали постоянно си измиват ръцете с това че имало партия атака и коалиция атака между които трябвало да се прави разлика тъй като партия атака е член на коалиция атака и не е отговорна за действията на коалиционните партньори....
|
Eлтимир |
Публикувано на: 9.11.2005, 9:47
|
Днес почва да става ясно, че Берона урежда финансирането на арзни проекти, от които ще паднат много пари. Говори се за един милион, който ще си поделят те двамата с кмета само заради една пречиствателна станция. Значи всичко е далавери. И заради тези далавери такива като Берона ще минат през човешки трупове. това е тяхната игра. Нашата игра е да ги провалим. Ще го направим ли?
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 9.11.2005, 13:02
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Да направим каквото ни е по силите и възможностите.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 9.11.2005, 13:10
|
Предлагам да пуснем информацията до всички възможни места, където се сетим. Гафът е огромен. Огромен е, защото сега Берона се прави на националист, а нарежда да ме арестуват мен, който съм съден за национализъм. И то да ме арестуват не защото нещо съм извършил, а защото евентуално, ако, може би, съм щял да поискам да разговарям с него. Тук изобщо не става дума за конкретна незаконна проява, а за арест по презумпция за виновност. Искам да знам как така "националистът" Берон ще иска да арестуват един от съратниците на националист № 1 Илия Минев, само защото не искал да разговаря с него. Този въпрос трябва да получи отговор. Не знам дали ще имаме по-добър случай да покажем измамната същност на Атака. Още повече след като Берона яде баклава с терористите от ДПС.
|
Миро |
Публикувано на: 9.11.2005, 15:39
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Мисля,че Берон отдавна са го отписали от "Атака",още когато стана зам.председател на нар.събрание,така че дали ще е правилно и тя да го "отнесе" за този случай?
|
Eлтимир |
Публикувано на: 11.11.2005, 12:10
|
В галерията поставих две снимки на една статия от октомври 1990 година. Тогава заради тази статия милицията иззе вестник "Християндемокрация". Вижте, пък може да се досетите за нещо. Искам да вярвам, че снимките няма да бъдат обявени за клевета. Нали така, другарю Справедлив Балевски?
|
Иван |
Публикувано на: 11.11.2005, 12:27
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
ЛУКОИЛ и ДПС - супер е снимката!
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |