Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 18.11.2008, 23:10
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 747 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
В Бог се съдържа всичко. Без Бог, няма Саракт, няма и Кан. Саракта изразява Божието присъствие на земята, а Саракт без Бог и Кан, те това наричаме днес "република". Триединосъщието, не е християнски символ, макар, че е основа на тяхната догматика, той е изключително много по-древен. Така, че няма смисъл да се страхуваме от тази дума или да смятаме, че християнизираме обяснението. |
||
ili |
Публикувано на: 18.11.2008, 23:28
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 6 Участник # 1 696 Дата на регистрация: 18-November 08 ![]() |
не е ли твърде абстрактно да се мисли че всички тези изображения са IYI, много ми е трудно така, явно не съм подготвен за това
I Y I не е ли първо "наместник на Бог" после да е Бог в центъра и в края обществото. горе сте писали че Y е обществото, все едно без общество няма Бог |
Богатир |
Публикувано на: 18.11.2008, 23:37
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 204 Участник # 1 356 Дата на регистрация: 20-February 08 ![]() |
Никак. Отново ти казвам прочети следната статия http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...p?articleid=175 специално в раздел Митология на Тенгрианството. Тогава може би ще се доближиш повече до разбиране за какво ти говорех. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.11.2008, 0:22
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 747 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
не е ли първо "наместник на Бог" после да е Бог в центъра и в края обществото.
горе сте писали че Y е обществото, все едно без общество няма Бог ------------------------------------------------------------------------------------------------ Мисля, че поправихме, това объркване. Без Бог няма общество. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |