Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Einherjer |
Публикувано на: 12.12.2008, 14:46
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 50 Участник # 1 689 Дата на регистрация: 9-November 08 ![]() |
Защото това беше къде къде по благородно от това да се лъже и плюе в публичното пространство. Кой бил агент , кой не бил. То се видя кой е агент! Защото срещу цялата помия която Ангел изля един законен отговор си беше на място. Друг е въпроса защо не го съдих и аз. Защото нямам сили да се разправям с малоумници и интриганти и без тва проблеми хиляди. |
||
Einherjer |
Публикувано на: 12.12.2008, 14:48
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 50 Участник # 1 689 Дата на регистрация: 9-November 08 ![]() |
Благодаря!! Всичко доказва моите предположения! |
||
Einherjer |
Публикувано на: 12.12.2008, 15:23
|
||||
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!! http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...=collapsed&sb=5 Още с първото си съобщение за измяна веднага и разкритието: агентче на ДС!! ![]() Но стига толкова!! ![]() |
||||
antijew |
Публикувано на: 12.12.2008, 16:38
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Мещер не ти ли омръзна да си в лайната...?
|
anti666 |
Публикувано на: 12.12.2008, 17:42
|
![]() |
Мещер, пак ти казвам яко се нагазил в лайната. Бягай от тия екзекутори и режисьори докато е време. Измисли някоя благовидна причина и се измъквай. Не случайно нещо отвътре те е накарало да пуснеш въпроса именно в тази тема.
За другото, Йордан няма да ти отговори на поредните компромати, но мен не ме бърка. В интерес на истината признавам, че и ти почна да се поусещаш че ти пускат поредната димка. Което значи, че има надежда. Коментарите на "бащата с двете деца" няма да обсъждам, само приеми моята дума срещу неговата. Какво цели тоя екзекутор не знам, но като искаш с Бафомета се разходете до книжарничката му да проверите. Нали му имате снимката. Да не забравите и бухалките като му се каните. Вместо да поотупате някой мангал от Столипиново - нали това искат от теб. Да пребиеш някой честен българин. |
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.12.2008, 18:16
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Мещер - не виждаш ли че точно за Йордан са написали тези неща, та питаш? Обаче написалия поста е на не много високо ниво интригант. Сещам се кой има данни за такъв. Написаните неща не е задължително да са верни, но да се твърди, че някой води иманяри по обекти е смехотворно. Това е опашата лъжа, та дрънка. Иманярите днес са с много изчерпателна информация - на световно ниво. Също и със космическа техника на разположение. Например унищожителя на антични пластове и информация - брадатия пръч Китов, винаги се е водил по прецизни спътникови снимки от не случайно място.Затова багерите му не копаят наслуки, а на точното място. Другите иманяри - конкуренцията му, не им трябва някой да ги води. Те имат набелязани обекти по приоритет и си действат тихо и непрекъснато. Понеже имам информация от извора и знам за тези неща. А това е чисто НЛП : "Попитайте го и преди да се увлече по тангрианството какви книжки четеше през периода 1999 -2002 г. и какви збирки посещаваше!" Тук нищо конкретно не се казва а само се мисленасочва към желаното - нито е ясно какви книжки е чел, нито какви сбирки е посещавал. Аз пък си помислих например, че е чел "Малкия принц" и "Ян Бибиян" , а е бил на сбирки на ловнорибарския съюз или на местното пчеларско дружество. От често използваното напоследък НЛП си мисля, че това не е никакво изкуство , а лесно усвоимо шмекерство на ниво циганка-гледачка. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.12.2008, 19:14
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 863 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Мещер, виждам, че почнахте да изнасяте данни от данъчните архиви за това какво и как съм го правил, някога, а вероятно и от други архиви. Това Войнов ли го направи? Агентчето с добрите намерения и големия българин?
Искате чрез подставени лица да получите повече информация за мене или чрез ровене тук там или по друг начин, чрез "притеснени граждани". Едно е ясно - зло никому не съм направил. Около мен НЯМА ТРУПОВЕ! Да, аз съм чел доста литература по най-различни въпроси и я имам. Имам всякакви книги. Вместо да редя бутилки на рафта в кръчмата, съм редил книги, от всякакъв характер. Имам дори Корана. И Талмуда имам дори. Даже и Библията, за ваше учудване. Може да съм всякакъв, но едно не съм - АГЕНТ НА ДС! Нито дружа с лица от такъв характер. Дерзайте, дерзайте, интересно ми е още какво ще извадите. С това обаче няма да ме победите. Аз съм НИКОЙ. Забравих - не слушам Висоцки. ![]() ![]() ![]() |
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.12.2008, 19:41
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 863 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Какво цели тоя екзекутор не знам, но като искаш с Бафомета се разходете до книжарничката му да проверите. Нали му имате снимката. Да не забравите и бухалките като му се каните. Вместо да поотупате някой мангал от Столипиново - нали това искат от теб. Да пребиеш някой честен българин.
-------------------------------------------------------------------------------- Е, па, кво целят, търсят ми цаката ![]() |
anti666 |
Публикувано на: 12.12.2008, 19:49
|
![]() |
Сами виждате каква масивна атака се прави срещу един от нас. Заплахи за убийство, долни компромати, заплахи от съд. На такава може да се окаже всеки участник в Движението. Затова е и крайно време всички ние да заемем една категорична позиция. Защото иначе ще се саморазправят с всеки един от нас. Виждате и как използват посредници за мръсните си цели. Сега някой си Мартин Христов, баниран тук за заплаха за убийство срещу участник е в разгара си. Щял да дава пари на Елтимир да съди Йордан, щял да дава админите на сайта на съд за интелектуална кражба, по лп получавам и аз заплахи за семейството ми. Разбира се, той може да си го позволи. Човекът, който преди ни призоваваше да не вярваме на системата ще използва нейните механизми. Все пак службите са зад него. Отделен въпрос, защо утре няма да е на стачката на полицаите, но това него не го касае. Той е режисьор все пак, дансаджия с 2400 лв заплата. Не го касае и че може да заплашва и други българи. Все пак зад него са службите. Обаче нещо ги прави много несигурни и злобни. Не само факта, че ги е страх от Възмездието. Те усещат, че времето им изтича. Че духат нови ветрове над страната ни. Виждате какво става в Гърция. Не може Злото да вилнее безнаказано в Родината ни.
Но нас като Движение също тези заплахи трябва да ни обединяват. Защото тия "инквизитори" не са вездесъщи. Те имат също адреси, слабости. Те знаят, че навън никой не ги бръсне за слива и разчитат само на страха на обикновения смачкан българин. Такива ли сме и ние? За сведение на Парадокса - човекът-меч, режисьора. Всеки опит за реализиране на заплахите ще има масивни контрадействия. Опит за съдебно преследване. Ами тогава как се квалифицира заплаха за убийство? Щото тук недвусмислено беше заплашен Йордан - публично. За което получи и бан. Я да видим какво пише в НК; "Чл.117. (1) Приготовление за убийство по чл.115 и 116 се наказва с лишаване от свобода до три години. (2) Същото наказание се налага и на онзи, който подбужда другиго към убийство. Чл.118. (изм.,ДВ,бр.28 от 1982 г.) За убийство, извършено в състояние на силно раздразнение, което е предизвикано от пострадалия с насилие, с тежка обида или клевета или с друго противозаконно действие, от което са настъпили или е било възможно да настъпят тежки последици за виновния или негови ближни, наказанието е: в случаите на чл.115 - лишаване от свобода от една до осем години, а в случаите на чл.116 точки 1-6 - лишаване от свобода от три до десет години." И ако си мисли, че ДАНС ще го спаси да погледне какво стана в Гърция. Щото ние ще вземем мерки за това да се разчуе. А убитият българин ще се нареди до Космическия Съвет на Плеядите и тежко им и горко на убийците. А за останалото аз лично ще се погрижа. Това е. Пак повтарям - тук е Слънчевата Власт и Хадес няма силата. Засега виртуално, скоро и реално |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.12.2008, 20:01
|
Щял да дава пари на Елтимир да съди Йордан, щял да дава админите на сайта на съд за интелектуална кражба, по лп получавам и аз заплахи за семейството ми.
------------------------------------------------------------------------------------------------- Аз предлагам да ги баннем и да престанем да бъдем поле на агентите на ДС, за да се упражняват върху нас, тук, във Форума. Ако админите не искат да поемат отговорност за пълен БАН или ги е страх, да ми прехвърлят правомощията си само за 1 ден или само за 1 час. Мисля, че след стабилния БАН, който ще увъртя тука на 3-4 човека, дълго време ще зареждат на страницата си само бяло поле. Може би до края на живота си. И най-важното - ще ме помнят... Впрочем що се отнася до семейните заплахи, те са толкова уязвими, колкото и ние, щото и те са смъртни. Пък, като искат да ни съдят, да съдят бе, да ги видим. Що няма лошо, само дето ние не признаваме постановленията на републиканския съд и всякакви други подобни закони. Не можем да бъдем плашени с републиканските институции. Няма да се огънем и тук. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.12.2008, 21:08
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Относно заплахите за съд - и аз ги получих. Атаката е наистина масирана. И Мещер - ти си един от изпълнителите на атаката, макар неосъзнато . Да вземем да ти изплатим вложените материални неща и да нямаме повече какво да си дължим. Със всеки ден се убеждавам, че Йордан е прав и трябва да се шибнат 5-6 бана форевър. Има тука неосъзнати хора дето развяват чужди знамена и защитават противникови интереси. Те са убедени, че са на добрата страна и действат със съзнанието че правят добро. Наистина със зомбирания от програми човек - преговаряне не може да се прави. |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.12.2008, 21:18
|
||
Проблема е че човек все си казва - "те не знаят какво вършат". И че невинни хора да банираш е грях. Обаче май зомбирани хора да банираш не е грях. Дори е добрина към тях самите. Сега наближава Суроваки ( Сурова-Ки ![]() |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.12.2008, 21:34
|
||||
Аз предлагам да променим календара и тази година Суроваки да е по-рано. Сурва, сурва, весела година, догодина, до амина! |
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 13.12.2008, 12:36
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ТЕМАТА ЗА КОНФЛИКТА
|
Einherjer |
Публикувано на: 13.12.2008, 16:54
|
||
Умен си , Ангеле, но ако имаше малко повеченко щеше да разбереш че твойто време в национализма мина. Успех в новите начинания които ти предстоят! Щастлив съм че усетих навреме лъжата и не се поддадох! |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |