Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Einherjer |
Публикувано на: 13.12.2008, 23:09
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 50 Участник # 1 689 Дата на регистрация: 9-November 08 ![]() |
КЪМ Йордан и Антиджу/да ме извинят тези които не съм споменал/:
Искренно се радвам, че успяхте да направите това което ние с Есхар и Севар не успяхме , поради несъвършенство на нас самите! Още веднъж УСПЕХ!! и повече няма да ви досаждам. П.С. ПАЗЕТЕ СЕ И СЕ ДРЪЖТЕ ЗДРАВО ЕДИН ЗА ДРУГ, БЪЛГАРИ! |
antijew |
Публикувано на: 14.12.2008, 1:13
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Einherjer, не ми е ясно каква е моята заслуга та да си радостен?
|
bgskin |
Публикувано на: 14.12.2008, 13:55
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
Аз ще ВИ кажа.
Изгонихте Елтимир |
antijew |
Публикувано на: 14.12.2008, 16:29
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Тебе кой те пита бе? Що си вреш задника дето не му е мястото? |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 14.12.2008, 22:59
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Никой не го е гонил Елтимир. Той просто е много яко НЛП-иран и не осъзнзва какво става. От това се настрои против нас - и сега ние сме лошите, а той жертвата. И след като повечето сме незасегнати от НЛП-то , а той се подаде - няма как да се разберем кой е налапирания. Диалог не може да има. |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 14.12.2008, 23:17
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Скоро и темата и конфликта ще са история. На който му е минало времето - му е минало времето. Други ще се опитат да продължат започнатото. Ако им е дадено да успеят - няма кой да им попречи. |
||
anti666 |
Публикувано на: 15.12.2008, 7:04
|
||
![]() |
Повтори го още веднъж, bgskin - може и някой да ти повярва. Ние сме виновни и че е бил в затвора и също му натикахме Силвия Мирчева в леглото. |
||
|
anti666 |
Публикувано на: 15.12.2008, 7:12
|
![]() |
Иначе от читателите на този сайт получаваме такива неща'
"Тук има нужда от сериозно балиране (баниране) преди закъснялата дълбока есенна оран. Моля действайте скоро, пред празниците да се очистим от тъмните сили. Всъщност това е неминуемо. С някои хора диалога е излишен. Тук е ДОМейна на една Идея или бъркам. Защо толкова дълго сте ги търпяли?" И бгскинче, внимавай пак да не наречеш като отидеш в ченгелския форум парата парчо, че сержантите са много чувствителни на тая тема. Даже и да се станали вече офицери след задочно. Фатмашкия манталитет си остава винаги. От личен опит го знам. А ние след време с Елтимир ще си оправим отношенията и той ще се върне, а ти ще се тюхкаш "оти рупааме жабетата" |
|
bgskin |
Публикувано на: 15.12.2008, 16:44
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
Нещо май ме бъркаш колега.
Ни знам кой е парчо, ни некъв си друг. Явно за теб говоренето наизуст е навик. ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |