www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Държавно устройство на възстановения


Страници: (5) 1 2 [3] 4 5  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Държавно устройство на възстановения, Български Саракт на Балканите
anti666
Публикувано на: 28.5.2011, 21:52
Quote Post
Духовната власт е тази, която ще казва какво трябва да бъде направено според волята на Небето. Изпълнителната власт е тази, която ще реши как това трябва да бъде направено.
QUOTE
1. как да се убедят хората да зарежат демокрацията "си" в полза на 7-12 или 100 човека наложени "от небето"?
2. как да се убедят хората че някакъв персонаж е с "владетелска кръв" и той трябва да е пожизнен президент-премиер?
3. как да се убедят хората че трябва да има духовна власт и тя да диктува на светската?
4. какво представлява "владетелска кръв" и защо е трябва такъв човек да управлява а не например някой много учен или някой много духовен?

1. Не е задължително да бъдат убеждавани. В новото време ще си дойде по съвсем естествен път. Никой не е убеждаван, че Ванга е наложена "от небето", нито пък някой от стотиците чакащи е искал да види тапия, подпечатана от БПЦ. Достатъчно е да го видиш какво прави и какво ти говори за да ти е ясно, дали е самозванец или не. Боилският съвет пък ще е наложен от хората имащи право да гласуват. Истинската реална демокрация, изявена в народните събори.
2. Отново няма нужда да бъдат убеждавани. Ако този владетел не изпълнява волята на Небето - следва да се откаже. Отново духовната власт ще е тази, която ще реши. Ако откаже да се откаже - следват едни древни ритуали. Още повече, че хората, които имат правото да гласуват ще са достатъчно добре въоръжени. Пример - Швейцария
3. Отново няма нужда да се убеждават хората. В годините на Отключеното Небе, те сами ще знаят това. Пак във връзка с горното
4. "Владетелската кръв" е свързана с Орендата. Ученият ще бъде съветник КАК да бъде направено. Тоест свързано с тактическите въпроси. Стратегията на Саракта ще се изработва на духовно ниво. И задължително под открито небе, високо в планината. Не е задължително Слънцеград да е и светската столица на Саракта. Може да е най-скромно и незабележимо светилище.
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.6.2011, 23:30
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 974
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (18j @ 20.5.2011, 15:57 )
Произвеждането на храна за населението е свята дейност. Онези които опорочиха професията земеделец, които избиваха цели стада с все малките и неродените със сигурност ще потънат в зловещи мъки, когато дойде момента. Виновните за пустеещите плодородни Български земи без съмнение ще отнесат възмездие каквото заслужават убийците. Щом се срине режима, който в момента се тресе необратимо - със сигурност земеделието трябва да се превърне в основна дейност в България, защото какво друго освен Природни богатства и Природа има на територията на България? Тук не е земя на която да се развива тежка индустрия и зловонна промишленост. Земята на България страда от зловонието което бълват заводите и комбинатите. Толкоз.

В момента в университетите се преподава специалност Публична Администрация. В някои университети програмите са добре скроени, въпреки че пипалата на "републиката" са се спуснали и там - не - те са ги проектирали. Но определени предмети могат да се взаимстват при обучението на "управленските кадри" на Саракта. И може би дори ще се учудим, че точно преподавателите на тези предмети които е удачно да се пренесат в управленското обучение на Саракта - точно тези преподаватели са най-недолюбвани от сегашния "режим". Смятат ги за нещо като "необходимо зло".

Друго което си мислех:
Ако застават двама до Кана (Президент - Цар) - те не би ли следвало да са сегашните Премиер и Председател на Парламента? Длъжността Вицепрезидент е толкова бутафорна, че няма място в една прагматична държава на Духа. Какво прави Вицепрезидента - чака да умре или да бъде свален от власт Президента, за да встъпи в неговата длъжност! От чисто морална гледна точка не я виждам тази длъжност. Ако Кана в Саракта умре или изгуби способността си да управлява - това е един своеобразен катаклизъм - трябва да се предвидят механизми да не се парира работата на Саракта и бързо да се избира нов "Наместник на Небето", а не да има човек който професионално чака да се случи катаклизъм.
И така: Кан, Премиер и Председател на Събранието на Народните Представители. За Кана е ясно той трябва да е "Наместник на Небето", Върховен Съдник, Последна Инстанция, който Общува с Небето и прилага Неговата Воля, да има законодателна инициатива, да утвърждава законите, да диктува външната политика, върховен главнокомандващ на войските. За другите две длъжности трябва да се разпределят хармонично другите функции които се изпълняват днес от Министър-председател, Вицепремиери, някои министри, председателя на парламента. Също така всеки един от тях трябва да бъде натоварен с отговорност за защитата и развитието на определена територия от държавата.

Що се отнася до Народното Събрание (101) - понеже в България не се очаква скоро да се възстановят Болярските фамилии - трябва да се мисли за нова система за номиниране на Народните Представители - така че да представляват реално всички интереси в обществото. И тук не бива да е водещ териториалния принцип. В момента имаме 28 области. Ако това разделение се запази - излишно е да има повече от двама представители за област. Това са 56 представителя. Остават 45 поста, които трябва да се запълнят на професионален, съсловен или друг принцип.

За целта виж каква е била ролята на Кана и Кавхана в Българската държава. Кавхана определено е много важен. Сега за Парлама-менто ще оставим възможността да бъдат издигани и избирани пряко народните представители. Дали ще са 56 или повече, това ще се реши за в бъдеще. Всяко съсловие трябва да бъде представено, да има глас, за да не създава вакуум и дистанциране на цели маси от населението от управлението. Като издигането и избирането, няма да е на паричен принцип, дали кандидатът е достатъчно богат, за да стане народен представител, както е сега, а дали може да носи отговорност.
За "Публична администрация", не съм запознат, но ако отговарят на условията, необходими за изграждане и развитие на Саракта, ще останат.
PMEmail Poster
Top
antijew
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07Интересен гост при Ифандиев!
Пускам линк към предаването, защото в по-голямата си част то засяга темата за Българския Саракт.

Диагноза и Георги Ифандиев 5.9.2011г.


--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Top
Георги-НЗ
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09И едно интересно интервю на Кубрат Томов:

QUOTE

Кубрат Томов: Егоизмът доведе кризата, тя може да скапе организма на цивилизацията

Интервю на Хенриета ГЕОРГИЕВА, 11 Юли 2010; 11:20 Видяна 1595 пъти, 0 коментара

Кубрат Томов e роден през 1938 г., зодия Лъв, завършил с отличие МЕИ, сега Техническияуниверситет. Енциклопедист,  изобретател, научен работник, лектор, консултант по разнообразните проблеми на живота и познанието, безпартиен преди и след промените. Член на БАД (Българско астронавтическо дружество), основател на БДП (Българско дружество по психотроника), на ПУНК (Първи университет за нова култура), на ДНК (Движение за нова култура). Автор на десетки книги и монографии, стотици статии, изнасял хиляди лекции. Водещ на тв предаването “На прага на нова епоха”, на лектория в Пловдив, курсове по мислене и творчество.
Някои от основните му трудове са “Резонансно-изоморфният принцип”, 1972; “Психотрониката - история, проблеми, перспективи”, 1992; “Резомално-изоморфният принцип”, 1992, (според рецензентите - написана на нивото на Айнщайн), “Новата култура - 21 век”, 1993; “Знанието - основа на свободата и щастието”,1996; “Черното досие на цивилизацията”, 1997 г., “Философия на абсолютното, вселената и човека”, 2010.

- Каква картина на бъдещето чертаете в новата си книга?

- Във всеки момент, който наричаме сега, в бъдещето се очертават различни варианти. За всеки от тях работят определен набор фактори, сили, интереси за и против. В този смисъл можем да говорим само за различни възможности на някои от вариантите.
Първата възможност: ако вървим по досегашния път ­ на безумен егоизъм, незадълбочено мислене, бездуховност, в близките години, присъединявам се към изводите на световни интелектуалци, е възможна социална катастрофа, изразяваща се в мизерия, революции, кръв, преврати. Просто разкапва се организмът на цивилизацията като цяло и на отделните държави в нея. По прогнозите на същите интелектуалци при разгръщането на тази криза, което е въпрос на няколко години само, ще загинат стотици милиони хора, ще има огромни страдания и разрушения. Натрупани са огромни количества оръжие, много злоба, егоизъм, печалбарство. Така че този вариант е високо вероятен.
Вторият вариант, който е в дъното на вероятностите, но който е истинският вариант за изход, е да се намерят сред хората личности, които да обяснят на човечеството причината за тоталната криза. Хората да поумнеят, да променят мислене, ценности и поведение и да не допуснат този ужасен сценарий по първия вариант.
Хората трябва да разберат, че главната причина за кризата е погрешната йерархия в ценностната система. Оттук да се създаде Харта на човешките ценности с правилна йерархия на ценностите, да се създаде и Харта на човешките задължения като задължителен баланс на правата. Тези две харти да се приемат в ООН и оттам да влязат в националните конституции, медиите, образованието. Човечеството да разбере от какво е болно и да започне да се лекува.
Тези две харти и проект за световна конституция аз вече съм създал. Изпратил съм ги на 50 посолства на чужди държави, на представителството на ООН, разпространявам ги в интернет. Това е мисията на България - да даде диагнозата, да даде лечението в лицето на двете харти и качествено нова конституция. И, ако може, практически да тръгнем по този път. Ето го трудния път за спасение и за създаване на разумна държава. Сега държавите по света са безумни.

- Вярвате ли, че разумът ще надделее?

- Думата “вярвам” не е уместна. Аз съм обективен учен изследовател. Научният анализ, на който съм подложил цивилизацията в нейното минало, настояще и варианти на бъдещето показва, че има такъв шанс, но той е много малък. За да стане голям, е нужно бързо да се намерят хора, които да разберат, че спасението е само в наши ръце, че никой друг от космоса и от Земята няма да ни спаси. Трябва да се започне с просвещение на цивилизацията като първа стъпка. И втората стъпка - хората да бъдат доведени до необходимостта да поемат лична отговорност. И третата стъпка е самоорганизация, за да се издигнат свестни хора във властта. Шансът е малък.

- Дебнат ли ни катаклизми извън духовното?

- Извън човешката сфера има възможност на Земята наистина да се разрази катастрофа - тектонична, вулканична, потопна. Има основания да се допуска, че след години, не много, е възможно земната ос наистина да промени наклона си, което ще доведе до земетресения, вулкани, потъвания и изплувания на суши и стотици милиони жертви.

- Можем ли да избегнем това по някакъв начин?

- Това вероятно би могло да бъде избягнато, ако човечеството се опомни, престане да слуша егоизма и безумието и тръгне към разумна политика и държава. Казвам това, защото застъпвам тезата, че Земята е жив организъм, както всяка системна цялост. И всички процеси, за които говорихме - цунами, земетресения, вулкани, са защитна реакция на планетата срещу плесента, която я трови. Ясно е коя е тая плесен. И ако плесента се изчисти, и Земята може да се успокои.

- Кой всъщност управлява земята според вас?

- Земята като цяло се управлява от локалния бог на нашата вселена. Всяка вселена си има свое висше същество, шеф, водач, а на върха на всички е Абсолюта, Абсолютния бог. Той създава вселени, създава галактики, планети и звезди, програмира в общи линии накъде да се движат. Програмирал е смисъла на съществуването на вселените, които създава, и ги управлява в едър план. Като оставя много място за свободна воля, за свободен избор на същества и разуми.
В моите книги отговарям и на въпроса, какъв е смисълът на битието и за самия бог. Ние сме неговото средство за изпълнение на неговия смисъл на битието.
В последната ми книга “Философия на абсолютното, вселената и човека” разглеждам качествата на бога, Абсолюта. От анализа ми става ясно, че стимулът, поради който бог създава вселени след вселени, е себепознание. Това е първото обяснение за това, защо му е на него битието. Второто обяснение: себепознанието му е възможно само чрез творческата дейност по създаването на вселени, все по-сложни, все по-дълбоки, за да се проявява все по-дълбоката му природа. И третото обяснение на смисъла на битието е, че познанието му с помощта на творчеството той изживява като екстаз. Бог е в перманентен екстаз. Смисълът на битието е в себепознание чрез творчество, равно на екстаз. Това е смисълът на живота на човека и на всичко във вселената. Така че ние сме негови средства за себепознание чрез творчество и екстаз. Ако резюмирате човешкия живот, ще видите, че той се подчинява на същото. Е, по-глупаво, но на същото.

- Можем ли да очакваме от извънземните, които са около нас, помощ? Те наши врагове, приятели или учители са?”

- Космосът е пълен с цивилизации, животът е нормално явление във вселената. Цивилизациите са на различни нива на развитие, по отношение на морала има добри и лоши. Наблюдавани сме от безброй цивилизации, но добрите от тях, които могат да ни помогнат, съблюдават космическия закон за свободния избор. Човечеството е тръгнало по свой избор накриво, ако се събуди и разбере, че върви по крив път и се обърне с молба към добрите извънземни цивилизации, те са тук, веднага ще дойдат и ще ни помогнат да направим завоя, да се просветлим, да тръгнем по правия път.
Правени са опити по света на няколко места за медитация, да се съберат по 6-7 хил. души на едно място и да медитират върху доброто, върху любовта, върху нуждата от помощ от извънземните.  След това криминалистите установяват, че в района, където е правена медитацията, престъпността рязко и забележимо намалява.

- Дали в момента се правят опасни експерименти в света?

- Правят се. Вече са създадени нови видове оръжие, страхотно смъртоносни, пред които термоядрените са слаба работа. При тези опити много хора са били подложени на опасно въздействие и са загинали. Опитите продължават. Психотронните оръжия вече са съвсем елементарни. И не разбират, че когато тези оръжия се разгърнат за употреба, злото в екстремните си прояви е и самоубийствено. Ще убие милиарди, ще убие и себе си! Но силните на деня не го разбират, за съжаление.

- Споделяте ли становището, че известни учени и политици са платили с живота си за това, че са искали да кажат на хората истината за извънземните?

- Да, убивани са хора, които биха издали тези ужасни тайни на мафията, която управлява света.

- Наистина ли има подземни музеи и съкровища, заровени дълбоко в недрата на България?

- Да не забравяме, че цивилизацията на Земята е отпреди десетки, десетки хиляди години и в началото на нейното създаване сред нея са били извънземните създатели на живота и човека. И те са давали на тази единна цивилизация своите космически знания и своите невероятни технологии. После нещата са се размили и тези развити същества са ни оставили да се лутаме по собствения път. Но под земите на много държави и особено на България, особено под планината Витоша, има подземни музеи, съкровища.
Имам от наши екстрасенси информации за огромни богатства под Витоша и в крайбрежните зони на България. Извънземните обаче не дават тези съкровища да бъдат разкрити, защото ще ги разграбят. В момента, в който се издигне морален елит, всичко ще изплува и ускорено ще тръгнем нагоре.

- Вие да не сте пратеник със специална мисия?

- Мисията ми е просвещение - хората да разберат безумията, лъжите и фалшификациите, с които са напълнени главите им от мафията, която няма нужда от умни и просветени хора. Мисията ми е хората да видят истината и да се събуди личната им отговорност за тяхната съдба и за съдбата на България и света.

- Изкуствено предизвикана ли е сегашната криза?

- Кризата е абсолютно целенасочено предизвикана, разбира се. Обяснението: при новите технологии управляващите света - начело с Великите  държави, нямат нужда от хора. Тия 6-7 милиарда души са им ненужни. Достатъчно е да останат 800 000 - 1 милиард души, това е т.нар. теза за Златния милиард, от толкова души има нужда Земята, за да съществува и да служи на силните на деня. Останалите да си заминават. И различните пандемии - птичи, свински грип и прочие са част от същия план.
Нека не пропускаме, че годишно само от глад на Земята умират над 50-60 милиона души, от които 15 млн. деца! Като добавим жертвите на убийства и болести, картината е жестока! В света през 2009 г. са похарчени за въоръжаване 1.53 трилиона долара, от които 661 милиарда в САЩ, 100 млрд. в Китай, 64 млрд. във Франция, по данни на Stochholm International Peace Research Institute, SIPRI.

- Какво я чака нашата България? Оптимист ли сте за нея?

- Българите и евреите са първите племена, създадени от извънземните в началото на съществуването на живот на Земята. Затова са с най-висок коефициент на интелигентност. Българите сме с малко по-висок, евреите ни превъзхождат със своята системност и организация.
Проблемът е да събудим българите. Това е мисията на България - да даде диагнозата, лечението в лицето на двете харти и на проекта за световна конституция, и да тръгнем нагоре. Това е нашият шанс.

- Ще се справи ли Бойко Борисов с трудната задача?

- Една година беше достатъчна, за да се види има ли Борисов качествено нов подход, адекватен на истинската диагноза и заболяване на цивилизацията. Отговорът е - няма. Написах му писмо, в което казвах: От вашите речи следва, че искате да направите качествен завой за бъдещето на българите и България. Личи обаче, че не знаете условието, обстоятелствата, целите. Имам ги, искам да ви ги дам. Получавам писмени благодарности с думите: Когато стане нужда, ще ви потърсим.


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.9.2011, 11:19
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 974
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ако разчитаме на тия двамката за Саракт, че станем за смех на калпак. Гледам, че и Ифандата доста е изпростял.
Тия двамката, говорят, квото се хареса на публиката и най-паче, да изпъкнат техните егота.
Каквото трябва ние тук, сме го казали и ясно посочили. Другото е тинтири-минтири.
PMEmail Poster
Top
antijew
Публикувано на: 12.9.2011, 11:57
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07Никой не казва да разчитаме на тях. smil4334a43204b20.gif

Важното е, че казват доста неща, които се пишат тук, та белким уврат повече кратуни за в бъдеще...


--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.4.2015, 20:21
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 974
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Предложение на поп Какалайча? Няма лошо. Нека го споменават, още повече, че тази линия на Синода е свързана с датата 2 май, на която Тиквата ще получи ордена "Покръстител". Възстановяването на Българският Саракт не е свързано с реабилитацията на линията на Сакскобургота на българският трон. Българският Цар е посочен от Небето (не от земната институция на християнството) и бъдещето на държавата е свързано със старата Вяра - Тенгрианството, тъй като това е Вярата материализирана (въплътена) в Държава. Това не означава, че ще бъде забранено християнството, нямаме намерение да следваме актовете на Барыс Михаил (второто име - византийско) и на Угор Лачин (тенгрианин), довели до съсипването на Българският Саракт под Дунава.
Така, че няма абсолютно никакъв смисъл да се опитвате да блокирате пътят на посоченият от Небето за Български Цар, чист българин с регенерацията на царска линия от небългарски, чисто еврейски характер. Така или иначе, вие виждате какво става с държавата, когато я управляват чужденци. Древната ни вяра, възвръща чисто българският царски характер, докато християнството може да си позволи за Цар чуждоземец или негов потомък. Тенгрианството не може. То е Българоцентрично и държавата му е Българоцентрична.

Св. Синод обяви официално Симеон за "цар на българите"
http://offnews.bg/…/%D0%A1%D0%B2-%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D…
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 974
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Българският Саракт е Бъдещето на Българската държавност и спасението на Българският народ като такъв. Республиката е катастрофален опит на земното начало, да се създаде нещо по-добро като обществено-социални отношения, но това без Небето не може да стане. Затова, республиката, още в началните стартови години, автоматично се е върнала към Сарактовото начало и си е потърсила "цар" в лицето на един или друг сталинистки велможа, на един, от който, именно по старият древнобългарски обичай, след смъртта му, му се е построил Май Юл (небесен дом) или по днешному Мавзолей. Седесарията злостно оплю това и дори като бомбаджиите взривили "света Неделя" взриви Май Юла (т. нар. хероон). Бакърджиев, гледай да умреш, преди да дойде Саракта, защото ти там няма да бъдеш съден, затова, че си взривил Мавзолеят на Димитров, а защото си посегнал срещу Древната Традиция и си разрушил един неин съвременен паметник. Та, г-да електорат, республиката възприе основните компоненти на Саракта и след един велможа си издигаше за "цар" друг велможа. Сега, макар и демокрация, республиканското начало не бе сменено и въпреки това, пак си издигнахте "цар" баш бакан Бойко Борисов. Ясна е тенденцията и е ясно едно, България без Цар не може. Електората отдолу, може да се самообладава и да си играе на величие, но същността на Държавата винаги опира до Царя. Това сега, особено ясно се вижда, защото самата фигура е неспособна да поеме и понесе енергитичността на този важен пост. Затова в Българският Саракт, според Древната Традиция, Канът не е избираема, нито назначаема длъжност. Дори великият за евреите, цар Давид (който по произход не е евреин, а моавец по майка), е посочен за цар от техният Бог. Това е Бъдещето. Небето не може да бъде изолирано от процесите на Земята. http://www.dnes.bg/politika/2016/09/08/zag...lizaciia.314866
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 974
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"Днес Пловдив е град за живеене, а София е столица за правене на бизнес", смята историкът.
=========================================================

Това е пълна глупост. Пловдив днес е най-ужасният град за живеене в България и няма нищо общо с Пловдив преди 90-сетте години, когато беше град, който наистина ставаше за живеене. Пловдив губи от това, че не е столица на България, но не губи само самият Пловдив, губи цяла България! Но като говорим за столица, нека не разбираме, това, което днес е София - всичкият добитък да се сбере на едно място и да мучи неистово; като казваме "столица" разбираме административно-културен център, който дава енергия и идеи за развитието на страната. Неслучайно, единственият чисто български акт в най-новата ни история - Съединението бе осъществен именно в Пловдив. В София, той въобще нямаше да се състои. Мисленето на този историк е страшно невежо, една констатация на реалностите в България, без да дава перспектива за Бъдещето. Една истинска столица, културно-административен център на България, не съсредоточава целият бизнес в самата себе си, а го разпределя според спецификите по цялата територия на страната; в един организъм, кръвта не се съсредоточава само в сърцето, а тече по вените из целият организъм!

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/09/06/p...-stolica.314664
PMEmail Poster
Top
Петър.
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 447
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13QUOTE (Йордан_13 @ 8.9.2016, 22:15 )
Българският Саракт е Бъдещето на Българската държавност и спасението на Българският народ като такъв. Республиката е катастрофален опит на земното начало, да се създаде нещо по-добро като обществено-социални отношения, но това без Небето не може да стане. Затова, республиката, още в началните стартови години, автоматично се е върнала към Сарактовото начало и си е потърсила "цар" в лицето на един или друг сталинистки велможа, на един, от който, именно по старият древнобългарски обичай, след смъртта му, му се е построил Май Юл (небесен дом) или по днешному Мавзолей. Седесарията злостно оплю това и дори като бомбаджиите взривили "света Неделя" взриви Май Юла (т. нар. хероон). Бакърджиев, гледай да умреш, преди да дойде Саракта, защото ти там няма да бъдеш съден, затова, че си взривил Мавзолеят на Димитров, а защото си посегнал срещу Древната Традиция и си разрушил един неин съвременен паметник. Та, г-да електорат, республиката възприе основните компоненти на Саракта и след един велможа си издигаше за "цар" друг велможа. Сега, макар и демокрация, республиканското начало не бе сменено и въпреки това, пак си издигнахте "цар" баш бакан Бойко Борисов. Ясна е тенденцията и е ясно едно, България без Цар не може. Електората отдолу, може да се самообладава и да си играе на величие, но същността на Държавата винаги опира до Царя. Това сега, особено ясно се вижда, защото самата фигура е неспособна да поеме и понесе енергитичността на този важен пост. Затова в Българският Саракт, според Древната Традиция, Канът не е избираема, нито назначаема длъжност. Дори великият за евреите, цар Давид (който по произход не е евреин, а моавец по майка), е посочен за цар от техният Бог. Това е Бъдещето. Небето не може да бъде изолирано от процесите на Земята. http://www.dnes.bg/politika/2016/09/08/zag...lizaciia.314866

Скоро щях да напиша точно това.И още по-точно това, че повечето българи не искат Цар, но, ако се замислят те сега в този момент имат Цар.Просто е такъв, който ще ги изтрие от лицето на Средния Свят.И това е Бойко Борисов.Ако той не успее нечовеците, които имат властта ще си назначат друг и този другия ще довърши това, което предшественика му не е успял.И това се прави от много години.
Затова искам да кажа на сънародниците ми : Не вървете срещу Небесните Закони.Лошо няма да видите от тях.Ще видите Свободата на човешкия дух.Божествена справедливост.Сега се питате как ще разбете, че нещо е "Божествена справедливост".Божествената справедливост е тази, която запазва Саракта.Която прави това, което ще съхрани българския народ.Българският Божествен народен ген.Понеже, за да има Саракт трябва да има българи, а за да има българи националния ген трябва да се запази чист.Затова Българският Саракт се обяви против всякакви пришълци независимо какви.Който пипне българска жена ще бъде заличен
България трябва да се върне към корените си.Без тях Дървото умира!Корените на България са Тенгрианството и Българският Саракт.А, за да има Саракт, Българския Цар трябва да е на върха.Той, а не избраниците на нечовеците, които искат да изтрият от лицето на земята българския народ като Бойко Борисов и всички преди него!


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 237
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Само за илюстрация, колко ГИ е страх от Саракта. Каква информационна завеса и ресурси се хвърля срещу това.

В Уикипедията беше изтрита информацията за Саракта. Било, цитирам от "непотвърдени" източници.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B8%...%B0%D0%BA%D1%82

От някой си сладур, чието НПО смуче пари по въпроса за "ромската интеграция" Разбира се, той е само изпълнителя, други му поставят нарежданията.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 3.12.2017, 16:22
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 974
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Много правилно си разбрал. Борисов е със Сакскобургота Кохари, защото се явява цар Бойко, продължител на тази традиция. Договорено е и въпросът с имотите ще бъде решен. Республиканските избори до този момент възпроизвеждат именно монархическият модел на управление, макар и селски. Защо го правят? За да не се върне древнобългарският монархически модел. Тук е борбата сега. Затова те ще върнат този, дето е от Третото българско царство, в опитите да не позволят връщането на Българският Саракт. Това значи смърт за евреите и масоните. А в случая с европейският монархически модел, ще си имаме един добре контролиран цар и държавна форма на управление, удовлетворяваща електората и ултрарадикалните християнски ядра.

Анонимен
преди 57 минути
Едно изречение особено ме смути - това за абсолютната монархия. Симеончо Сакс-Кобург-
Готски е бил монарх, но не абсолютен. Такъв ри ще е следващият монарх на България! На прероденият Бърдоква? Свинарят, който се изживява като цар?
Абе има нещо гнило тук, ама ще го разберем!

https://www.dnes.bg/politika/2017/12/03/zas...#comment-newest

Анонимен
преди 9 минути
Не смятам, че от "висене" в интернет непременно се затъ-пява.
При хората подобно на компютрите-каквото влиза, това и излиза.
Да, няма спор, че коронованите глави имат великолепно образование, но то ги учи как да управляват като владетели.
Много се извинявам, но аз предпочитам да живея в република.
Може би роялистите харесват идеята да са нечии поданици, на мен ми харесва да нямам владетел.
Освен всичко всяка дори формална реставрация на монархията е белег за регрес на обществената формация.
=============================================================

Принципно масоните представят республиканската форма на управление като напредничава, а монархическата като регрес, но това въобще не е така. Просто республиката ги удовлетворява като средство за осъществяване на техните цели. Владетелят не е за да угнетява, а да изразява, владетелят не е за да ограничава, а да освобождава, владетелят като външен израз не е нищо повече от Владетелят живеещ в свободната личност.


PMEmail Poster
Top
Публикувано на: 3.12.2017, 19:25
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --QUOTE (Йордан_13 @ 3.12.2017, 18:22 )

Анонимен
...
На прероденият Бърдоква? Свинарят, който се изживява като цар?

...

За това,че слагате това отпадъчно племе евреите под общ знаменател с владетелите на тази планета БЪЛГАРИТЕ,сте за обесване.


"...Може би роялистите харесват идеята да са нечии поданици, на мен ми харесва да нямам владетел...."

Като нещете един владетел,етнически българин,висш АЗ изпратен лично от ТАНГРА,получавате 300 еврейски фамилии и то само в България + няколко чифутски извън България и над 1.6 милиона цигани.
Порядъчно сте иззомбени,че сте свободни и властта е във вас.Това е имагинерно обаче.
Същите тия.... напредначавите... рипубликанци,ДЕМОНкрати,либерасти и тем подобни утрепки са приготвили в България да докарат 17-18 МИЛИОНА ЦИГАНИ.
Напредничево бе...
Плащате милиарди за трици,а брашното го изхвърляте през прозореца.
Добри сте по математика smil3dbd4e5e7563a.gif

"Нашествието на кипите"
http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...1589&fullsize=1
И това са само видимите!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 17.1.2018, 23:43
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 974
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
Няма съвършен обществен строй, защото идеологиите, човека и обществените взаимоотношения се развиват. Но българинът, трябва да търси онзи обществен строй и онази идеология, които ще го съхранят и развият във времето като народ и държавност. Определено чуждите идеологии и обществените строеве, възникнали на тяхна основа, не са оптимално възможното за съхранението и развитието на нашият народ и държавност. Затова, Българинът трябва да се върне към своята собствена древна Българска държавност и система, като при необходимост я интепретира, според историческата епоха, за да може тя, ефикасно да му служи. И така, докато се върне до положението, той да прави Историята, а не да я следва. Слава на Тангра!

https://www.dnes.bg/obrazovanie/2018/01/17/...ebnicite.365292
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 20.2.2018, 15:03
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 974
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Той даде за пример периода от 1935 до 1943 година, когато държавата се е управлявала от професорски правителства, назначавани от цар Борис, и когато България прави най-големия скок в своето развитие.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/…/boianskiiat-klub-pita-parlamentarna…


Хехе, Божко, винаги съм знаел, че, професурата ти е следствие, на плагиатство. Сега това, още по-долнопробно си личи. Българският Саракт, не е повторение на Третото българско царство. Той е нещо различно. В неговата пресечна точка миналото се осмисля с настоящето, за да провиди бъдещето. Това е Процес. Българският Саракт е Процес, а не едноактно механично събитие. Хоп и готово, живеем в Рая... Не може механично да бъдат пренасяни модели от миналото, защото могат да бъдат крайно неработещи, дори вредни. Въпроса е, кой модел от миналото, може да ни послужи пълноценно и да бъде работещ в настоящето и то така, че да генерира бъдеще. Неслучайно има един символ Триквестера и и формулата "Тривени Сангам" .


Това, което реално може да се направи в обозримо бъдеще е да се даде малко повече власт на президента, в опцията да може да разпуска Парламата и в малко по-други обстоятелства, като например, когато управлението на правителството застрашава националната сигурност; като под национална сигурност трябва да се разбират бедността(икономиката), здравеопазването, енергетиката, все важни отрасли, чиито показатели влошат ли се и започнат ли да геноцидират населението, правителството трябва да се разпуска, ако само не се сети за това. Но понеже то, никога не се сеща, да си отиде само, трябва някой да го подкара.

Вторият, по-мек вариант на разширение на президентският пълномощия е "ветото" по законите създавани от Парламента. Ветото да не може да бъде отхвърляно от управляващото мнозинство, а то да бъде задължено да си преработи закона. Така, ще бъдат стопирани мераците на разни олигархчета, олигархични групички и кръгове, да си провеждат икономическите и политическите интереси, върху гърба на българите.
PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (5) 1 2 [3] 4 5  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 20/4/2020