www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Държавно устройство на възстановения


Страници: (5) « първа ... 3 4 [5]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Държавно устройство на възстановения, Български Саракт на Балканите
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгриянин
преди 1 секунда
Възстановяването на БА, поне в нейната мощ от 1912 г. е първостепенна задача на Българският Саракт. България ще има я има, само когато има силна и независима БА! разбира се, за това трябва подходящият тип население със съответният дух и самосъзнание. Със сегашните русофили и русофоби не става. Всички те, не са Българи!

Гърдев: Положението на българската армия е трагично
"Имахме най-силната армия на Балканите - 2300 танка, 180 самолета"

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/04/07/gyr...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 4.12.2023, 12:49
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06ВСИЧКИ ВЪВ ВЛАСТТА КРАДАТ ОТ БЮДЖEТА, дори опозицията / първа част на интервюто с Николай Марков

https://www.youtube.com/watch?v=S12WRDLn34g

Хахахахахахха, има интелектуални кръгове, които работят за Българският Саракт;))) Аз не съм интелектуалец;))) Никога нe съм бил;))) Кай ся, г-н полковник Марков, вие за Българският Саракт ли сте или за представителната демокрация в днешният й вид? ;))) Тя, няма да изчезне при Саракта, просто ще се трансформира. Саракта не е един човек, той е Срещата на Небето със Земята. Готви се завръщането на "Царя", хахахаххаха, искренно ме забавляват подобни фрази, а колко много съм говорил по темата. Вижте сега, дори сред тези олигархични кръгове са наясно със собствената си несъстоятелност и че България е достигнала критичната точка на невъзврат, т.е. те или правят тази трансформация или умират и изчезват завинаги. И това не е прищявка на смъртният Йордан Стайков;))) това е Волята на Тангра, защото България е негова Собственост;))) Защо? Защото, българина по определение е Тенгри на Земята, но феноменален Тенгри ;))) не, ноумена Тенгри - Тенгри сам по себе си. Тенгри на планетата се проявява чрез нас, Българите, но ние сме феномена, проявата, която подлежи на времеви трансформации и точно в тази феноменалност е и нашата вечност като народ. Възможността да Го изразим. Възможността да Го изразим , това е Българският Саракт. Иначе, не сме нужни;))
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 4.12.2023, 16:23
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Да си го кажем направо - всичките ОЛИГАРХИЧНИ кръгове в България са и членове на масонски ложи. Тоест, служители на Бафомет, Йехова, Великия архитект - наречете го както искате, ние си го знаем като алпа на Тъмата Яга Алабастъй.
Оттам всички приказки, че тия кръгове работят за Българския Саракт, са алабала. Те работят, за да опазят статуквото. Те са наясно, че републиката в този си вид няма бъдеще, защото това е волята на Небето. Но с разни промени в конституцията, създаване на президентска република (с контролиран от тях президент) - това не е Саракта. Това е едно менте, какъвто е и техния демон. Лукав - да! Силен над обикновените човеци - да. Оковал съзнанието на хората - да. Но не е по силен от Небето. Тук имаме борба за оцеляване, в която тънко се подменят нашите идеи в някои критични точки. Така както имаме масонска ложа ТаНакРа. Съвпадението на имената не е случайно.
Става дума за смяна на управлението с президент, който има правата на Путин и евентуално да го короноват. С "Царя" не успяха, защото той си беше най-обикновен комарджия и макар да заблудиха много българи, ментето лъсна много бързо. Защото това НЕ е волята на Тангра.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 4.12.2023, 16:32
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Ние сме го казали много ясно. Още Елтимир го е казал. Ванга го е предсказала.

Волята на Небето е Български Саракт - да си вземе това, което е негово още от праисторията. Пише си го много ясно в Сказанията, макар да са за някои митология или фалшификат.

Тук дори тук в тази тема сме го описали също много ясно какво е Българския Саракт. Какъв ще е Българският Цар. Ако това не се случи, и не се случи до края на този 12-годишен цикъл - да си го кажем на английски - Дистръкшън. Но фючър. Но да не се радват и ротшилиите (дома на Натан) - изчезне ли България, тук ще е изгорена земя. Няма Еврия, няма Турция. Няма да има и Евросъюз. Дали ще има някъде на друго място България, нас лично няма да ни интересува.
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (5) « първа ... 3 4 [5]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020