www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Севар

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Севар
Eлтимир
Публикувано на: 24.4.2009, 17:56
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

"Ерелиг ли те светна?"
Страхуваш се да напишеш правилното име ли?
PM
Eлтимир
Публикувано на: 24.4.2009, 18:09
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Севар, на мен вече от нищо не ми пука. Не е зле да нарушиш и ти своето мълчание, защото от твоите думи зависи живота на доста хора. Знам, че заплашвали твои близки. Но ако не проговориш, ще умрат невинни хора, Българи. Хайде да им разкажем игричката шибана на шибаните еврейчета! Знам, че именно те са срещу нас. Симеон Войнов ми го каза. Така че да сме наясно. Или те нас или ние тях. Друг избор нямаме.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 24.4.2009, 18:31
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Мирчо Мирчев, съпругът на Силвия като научил за част от заниманията на своята съпруга я изгонил. телил й ритника. И я пратил да живее в апартамента на нейния баща, О. З. офицер от военната авиация, алкохолик. Та значи бизнесменът Мирчо може да намери сили и да рискува всичко, но да тегли ритника на Силвия, а никой от нас няма сили да се изправи срещу нея? Така ли? Видях обаче, че в Русия вече не я покровителстват. Тая еврейка е свършена, само малко ни трябва да я довършим, вещицата проклета. Ей, Чакал, аз съм твоята смърт, това поне правилно го видя. Преди да умра, ще свърша с теб.
Севар, няма ли да ми помогнеш? Искаш ли да видиш как умира Чакалът? Тая вещица, която ни причини толкова злини. Впрочем те си убиха и Цъката, защото не искаха той да разкаже какво го е подтикнало към предателство. Те убиват всички, време е ние да убием тях.
Чакал, сега пощата ми е erigkan@mail.bg
Ще ми е любопитно да прочета какво мислиш за своята смърт. Впрочем ти нали беше болна от рак на матката? Защо още си жива?
PM
anti666
Публикувано на: 24.4.2009, 18:34
Quote Post

Засягаш една възлова тема. Нали заради тия атаки към админите се принудихме да изнесем целия сайт извън България, извън Еврейския съюз даже. Заради това и нямаме сега базов админ. Все пак живеем в Откровенските времена и тия, дето не приемат властта на шестаците, са гонени като диви животни. Не случайно въпреки че сме най-четения националистически сайт, имаме само неколцина активни участника. Малко хора си дават и сметка каква отговорност поема Йордан, нагърбвайки се с администрацията на най-опасния сайт за режима на Звяра.
За Севар и аз знаех, че е заплашван, но да се премести от Варна чак на другия край на България си е вече екстримно. Съмнявам се че той или пък Запознат ще кажат нещо повече обаче.
А за читателите които не знаят какво има предвид Елтимир с това;
"Знам за какво те преследват, Севар. Преследват те заради онези, открити от теб кадри в клипа на Боби Турбото"

ги съветвам да погледнат тук. Нали се сещате, че същата телевизия на сатаниста Мърдок си облъчва всеки ден зомбитата с полагаещата им доза скрити кадри. Просто преди няколко години първи Севар вдигна шум и се стигна до медиите. Верно има за какво да му отмъстяват изродите.
Eлтимир
Публикувано на: 24.4.2009, 18:45
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Ще ми се да цитирам едни думи:
"Как без вяра живееш ти, и как аз да преживея без надежда?"
И друга мисъл: най-страшен е самият страх. Аз много искам Севар да се пребори със своите страхове и да проговори. От неговото проговаряне зависи живота на доста хора. Защото заради гадостите и клеветите на мен не ми вярват. И ако напиша каквото знам, ще кажат, че е някакво бълнуване.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 24.4.2009, 19:43
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Да се върнем към началото на темата. наистина ли Севар сега живее в Своге и защо е напуснал Варна? Много държа да знам отговора на тоя въпрос.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 24.4.2009, 22:56
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Направо цитирам едно писмо, отнасящо се до Симеон Войнов:
"Ангеле не знам нищо за Войнов, преди два месеца успях да се обадя в дома му ,намерих сестра му, той беше на легло току що се върнал от болница след биопсия на мозъка.сестра му ми каза че не е добре, отивал в тоалетната и се затварял там с часове не можели да го извадят. Аз успях да говоря с него един път, той веднага ме позна. Но нямаше сили за нищо, лежеше. Сега звъня на домаштния му телефон и никой не отговаря. Синът му беше дошъл тогава от САЩ, вероятно разбраха че не е добре и са последните му дни. Сега не знам нищо какво се е случило с него., никой не отговаря на телефона му, аз съм на 3000 км и не мога да прехвръкна до София"
Симеон плати скъпо за разкритията си, отнасящи се до Мирчева. Трябва ли и неговата саможертва да остане напразна? Севар, отново те призовавам да проговориш!
PM
Eлтимир
Публикувано на: 25.4.2009, 14:19
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Дали някой не ни чете? Днес се появи това:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=351229

Доц. Здравка Валерианова: Увеличава се броя на заболелите от рак

25 април 2009 14:05 / обновена в 14:06
Увеличава се заболеваемостта от ракови заболявания в България и прогнозите показват, че тя ще продължава да нараства. Това заяви в Шумен доц. Здравка Валерианова, директор на Националния раков регистър в България. Тя допълни, че ако сега има 33 000–34 000 нови случая на година заболели от рак, то в следващите години само в България се очаква цифрата да надмине 35 000.

Тенденцията на смъртността също е към нарастване, каза още доц. Валерианова. По думите й, темповете на нарастване на смъртността обаче са по-малки от темповете на нарастване на заболеваемостта. Днес в България има 16 000–17 000 смъртни случая от злокачествени заболявания. „Общо болните в нашата страна от рак, които се водят в националния раков регистър са 300 000”, каза още доц. Валерианова.
Тя обясни, че очакванията на Световната здравна организация са да има 50-процентово нарастване на новите случаи на ракови заболявания. Три са основните причини, които ще доведат до това: на първо място тютюнопушенето, на второ – храненето и след това двигателната активност. „Нашият застоял начин на живот оказва влияние върху нашите заболявания”, каза доц. Валерианова.

Колоректалния рак е на първо място в структурата на злокачествените заболявания при двата пола. Най-честта локализация при мъжете е ракът на белия дроб, а при жените е ракът на млечната жлеза, сочат данните. Една от най-честите причини за смърт от злокачествени заболявания е ракът на стомаха. Все още продължава да е висок и процента на болните, открити в късен стадий на заболяването при основните локализации.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 25.4.2009, 15:02
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Получих го преди минути:

"Здравейте, обаждам се да ви известя една трагична новина.

Преди малко звънях в дома на Симеон Войнов, намерих съпругата му, разбрах от нея ,че Симеон Войнов е починал преди 40 дни от скоротечен рак в мозъка.Бог да го прости, ще остане завинаги в паметта ни!"
PM
Eлтимир
Публикувано на: 25.4.2009, 15:39
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Във връзка с тази тема получих заплахи от убийците на Иван Митев от Русе. Аз от такива заплахи изобщо не се стряскам, но виждам, че ги е заболяло. Някой не иска да се вдига шум, когато умират Българи. Някой не иска действия, насочени към спасението на Българите. И най-важното, някой изглежда се страхува от такива действия. А това означава само едно. Че положението не е чак толкова безнадеждно.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 25.4.2009, 17:03
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Да, темата не мина без последсгтвия и това е най-важното. Ето какво се появи във форума на "Атака":
http://www.vestnikataka.com/forum/index.ph...7&topic=17208.0

Автор Тема: Апел за единство (Прочетена 44 пъти)
Севар
Наблюдател

Неактивен

Публикации: 8

Апел за единство
« -: 25 април 2009, 16:04:07 »

Отправен е Апел за Единство на всички националистически партии и движения за предстоящите избори:
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=4249.0
Да го подкрепим ли?
PM
Eлтимир
Публикувано на: 25.4.2009, 17:35
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Нека за по-голяма яснота да обобщя отново. Въпросът опира до действията, насочени към физическо ликвидиране на опасните за ционистките планове българи. Замълчим ли, с нас е свършено. Аз не знам какви действия могат да се предприемат, това оставям вие да предложите. Но съм убеден, че трябва нещо да направим, ако искаме и утре да ни има. Иначе нали знаете стария принцип: "Един по един - до един!". Отнася се до нашите врагове, но се отнася и до нас. Вчера беше Войнов, утре ще съм аз, след дни само ще бъде всеки от вас. Нима това искате?
Всъщност знаете ли, изобщо не ми пука за мен, не ми пука особено и за старите, за ветераните. Пука ми обаче за дечицата, на които трябва да осигурим живот. За тях, за невинните Българчета ми пука. А на вас, пука ли ви за нещо?
PM
Eлтимир
Публикувано на: 25.4.2009, 19:04
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

За съжаление само със заклинания нищо няма да се палучи, ton. Трябват реални действия. Затова призовах Севар да проговори. Защото за да действаме правилно, ние трябва да сме правилно и добре информирани. Засега информацията е, че враговете ни пристъпват към поединичното ни ликвидиране. Един, два три смъртни случая може да са случайност. Само че те станаха прекалено много, за да повярвам, че е случайно. А идват и други признаци. Ето, това е страшното. Да не стане като през Априлското въстание, когато пленените въстаници покорно чакали кога ще дойде и техния ред и чакали без съпротива пред дръвника на циганина палач.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 25.4.2009, 19:43
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Виждам, че Севар май се уплаши. Както се уплаши и Запознат. И някои други както се уплашиха. Ама с мен сбъркаха. Защото вече няма с какво да ме уплашат. Не че и преди толкова ме плашеха, ама сега съвсем не могат. Та ще има изненади в последната отсечка на трасето. Да, наистина ненапразно Силвия ме наричаше "Овод", което означава "Стършел". По едноименния роман на Етел Войнич. Дори името на писателката се оказа, че не е случайно...
PM
Eлтимир
Публикувано на: 29.4.2009, 18:40
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Севар, не знам дали си видял това:
http://www.aria-bg.net/ceco/
Нищо не искам да кажа, само малко информация. Днес ми пратиха линка, досега не знаех някои неща.
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020