www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Републиката - законна ли е тя?


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Републиката - законна ли е тя?
anti666
Quote Post
Започвам с прословутия член 108 от НК, по който няколко пъти е съден Елтимир.
"Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева."
Този член е там за да пази републиканската конституция. Макар да не "проповядваме" насилствено изменение на конституцията, можем обаче да си поговорим доколко е легитимна тя. Особено що се отнася за републиката, обявена с конституцията от 4.12.1947г.
Както знаем, през това време след незаконен преврат със съветските щикове България пада под комунистическа тирания. Най-жестоката, станилистката. Кой и как обаче я обявява за република? По-старите хора помнят, че година по-рано, на 8.09.1946г. се провежда референдум. Той е назначен от ОФ с цел да узаконят комунистическия режим. На този референдум с "огромното" мнозинство от 95.63% гласували българи се обявяват за република.
И за децата е ясно, че резултатите от този референдум са фалшифицирани. Попитайте дядовците и бабите си как е протекло гласуването. Дори самите опозиционни партии на Никола Петков и Лулчев са републикански. Така че и 101% да бяха гласували за република, нямаше да има значение. Както тогава, така и сега, който брои гласовете той решава изборите. Още Сталин Джудашвили (наюдасина) мъдро го е отбелязал. Сега, 63 години по-късно няма как да докажем, че резултатите са манипулирани. Точно както си променят резултатите от изборите оттогава насетне. Обаче...има още една подробност, която прави този референдум незаконен, оттам републиканските конституции и всички поддържащи я закони. А тя се нарича Търновска конституция
Top
anti666
Quote Post
През 1946г. официално действащата конституция е Търновската. Приета на 16.04.1879г. Там в т.4 е ясно записана държавната форма на управление в България. И ако я прочетете, ще видите че никъде не е споменато за някакъв си референдум. Така самият референдум през 1946г. е в разрез с действащия тогава Върховен закон. Т.е. отвсякъде погледнато е незаконен. Комунистите много са бързали явно, защото биха могли да свикат "велико" народно събрание под техен контрол и да добавят поправката за референдум в търновската конституция, а чак тогава да го свикват. Но те или не са смеели или просто не им е пукало. Най-вероятно второто.
Не трябва човек да е юрист, за да види фрапантното нарушение на правото. Излиза, че повече от 62 години ние живеем в незаконна държава. В правото, когато е извършен някакъв юридически акт в разрез със законите, той се обявява за нищожен. Така и референдума от 46-та рано или късно ще бъде обявен за нищожен, заедно с базираните върху него републикански конституции. Въпрос на време.
Top
anti666
Quote Post
Бързам и да изясня нещо друго. В Търновската конституция никъде не е записано, че княз (канас) трябва да е чужденец без капка българска кръв или национално самосъзнание. Дори напротив. Едва ли хората, подписали тази Конституция са имали впредвид да домъкнат от австрийските вертепи някакъв си благороден омраз.
Как става така, че оттогава досега ни яхат все небългари. Отговорът се крие в това какви са били силите които така подло промненят историята на България. Мотивите им са повече от ясно. Някой някъде много го е било страх България да не си възвърне Саракта и респективно древната мощ.
Малцина знаят, че Стамболов - човекът, който довлича кохарската династия, донесла толкова злини на родината ни е масон. По-интересното е, че и кръволока Кимон Георгиев, по чието време пък се премахва Третото българско царство е също масон. Същият този, който през 1923 потопи в кръв България и гореше живи в пещите въстаниците. Същият този изрод организира и проведе незаконния референдум. Ако някой се съмнява, че тия двамцата са масони, има си масонски сайтове - самите те се хвалят с тая работа.
Както виждате, традицията да ни управляват небългари датира още от Освобождението.
Top
anti666
Quote Post
Тази тема я пускам неслучайно под раздела за Саракта. Помните ли идването на рилския крадец - Симеон Кохари. Когато дойде на власт, на него му беше даден уникален кредит на доверие от българите. Ако искаше да го използва, той за няколко години би могъл да стабилизира страната и да назначи нов референдум. Базирайки се именно на незаконността на онзи от 1946г. Почти сигурно беше, че благодарните българи щяха да му върнат короната. Обаче кукловодите, които го пратиха тук му бяха възложили други задачи. Той просто трябваше да продължи Геноцида, а той е много по-удобен в рамките на републиката.
Обаче, това не пречи ако наистина в България все някога се установи националистическо, антикомунистическо правителство да назначи подобен референдум. Като тогава ролята на Великото Народното Събрание ще бъде да посочи претендентите за короната (задължително българи до 9-то коляно), които после да бъдат подложени на определени изпитания от Небето. Оттам нататък идва ДНК експертиза за кръвна линия към древните династии и Референдум. Този път истински, от българи които ще имат правото да гласуват нататък. Нищо повече.
Искам само да посоча, че законовите рамки съществуват и е въпрос на време да бъдат приложени.
Top
anti666
Quote Post
Това е единия път за възстановяване на Четвъртото българско царство. При този случай с Референдума на бъдещия Канас властта ще му бъде поднесена на тепсия. Въпреки съответните изпитания и днк анализи като наследник на Константин и Фружин. Аз си мисля обаче, че в нашия случай няма да е точно така и лично предпочитам другия вариант.
А той е доста по-различен. В който самия бъдещ Кан трябва да се бори за народа си, да спечели доверието му и оттам короната. Точно както братята Асеневци са направили. С две думи, този човек трябва да е Лидер с невероятна харизма, който да е в предните редици на борбата. Човек като Левски, който освен бъдещ Кан да е и още нещо. За когото думите "Ако спечеля - печеля за цял Народ, ако загубя - губя само себе си" са смисъла на живота му.
Ние сега сме в Крайните времена. Българите сме паднали и сме загинали. Като дух и самосъзнание. Именно този човек, с наша помощ и тази на Българския Бог трябва да ни изведе от Долния свят. Както Ерми Триждивеликия. За да възкръснем като Феникс. Да си възвърнем древното величие и най-вече Духовността, която прадедите ни са носели в себе и дарявали на човечеството през хилядолетията скитничество.
Top
anti666
Публикувано на: 22.5.2009, 12:56
Quote Post
Явно дупетатите попрочитат по нещичко тук, защото побързаха да приемат едно ново законче за референдумите. Натиснете тук. Измежду останалата плява има няколко най-съществени пасажи. А именно;
"На допитване не подлежат въпроси за изменение на конституцията, за формата на държавно устройство"

Значи комунетата през 1946г. можаха да направят фалшифициран референдум в крещящо противоречие с Търновската Конституция, сега не можело значи. Не можело с референдум да се възстанови четвъртото българско царство. Ще им се юдокомунистическата им република да е вечна. Щото нали пък другия начин бил в противоречие с чл. 108 от НК.
Ами има два начина - лесен и труден. Като не позволяват на българите да го направят по лесния начин - тогава Българският Бог ще го направи по трудния. Или както Кан Субоги Крум казва "Като не щеш мира, ще има секира".
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.5.2009, 14:37
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"На допитване не подлежат въпроси за изменение на конституцията, за формата на държавно устройство"
================================================================
Те, ако си мислят, че ние ще си играем на референдуми, много се лъжат. Просто, когато се събере критичната маса Българи изповядащи идеята за Саракта, тия ще бъдат пометени, защото Небесната Конница ще слезе, а е казано в Откровението на Иоан, какво ще направи Белия Конник, точно с тези изчадия сатанаилови - евреите и комунистите. Най-тежко ще е обаче за тези, които са приели доброволно да им слугуват, които не са устояли на звяра.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.5.2009, 14:42
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тука пък Кучето (Стоичков) иска президентска република. Мъчат се да се измъкнат, да оцелеят някак си комунетата. Никви "републики". Републиката не е прогрес в държавното устройство, тя е регрес. Щото това сега е да дадеш цялата власт в ръцете на Първаноглу. Имах си хас, комунистите да възстановяват Саракта.
най-доброто, което могат да направят е да се оттеглят доброволно от властта и да обявят референдума "република-монархия" за нищожен. Мисля, че нямат друг полезен ход. Всеки друг ход ги води с бързи крачки към пъклото. а там, както се знае, няма пари за цоцкане, а е нещо като леярните на кремиковци

http://news.ibox.bg/material/id_627571151/#clist smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 22.5.2009, 16:29
Quote Post
Републиканският модел наистина е фалирал отвсякъде. Много хора ще открият на 5-ти юли ужасната истина, че да хвърлят една хартийка в една кутийка няма да промени нищо. Напротив, след изборите ще дойде икономическия и социален колапс на републиката. Сега харчат като за световно и изнасят парите в офшорки. Тогава все повече хора ще заговорят не за смяна на правителство, а за смяна на системата. Комунистите верно нямат полезен ход. С изключение на някой друг старец никой не ще връщане към татовия социализъм. Монархическата опция с небългарин също изгърмя с краха на Симеон Кохари. Остава президентската република. На Гоце отдавна му се иска това. Така че тия призиви много често ще ги чуваме от комунетата и най-вече от ДС-арите.
Проблемът за тях е фундаментален. Всяко нещо, построено върху лъжа и измама си има своя край. Тази република е незаконна, а референдума от 46-а нищожен. Те си го знаят много добре. През следващите няколко години ще сме свидетели на една тежка Агония. А после, после ще дойде Бурята. Ние сме първите, предния отряд на настъпващия Саракт. След нас идва цялата Небесна Орда, която ще ги измете като лош спомен.
Не ми се мисли какво ги чака. От цялата тая паплач най-умно постъпи Фил Димитров. Той овреме се усети и сега се е отдал на тих пасивен хомосексуализъм.
Top
anti666
Quote Post
Малко за времето 1946-1947г, година след преврата на 9-и и установяването на юдокомунистическия режим на масона-сатрап Кимон Георгиев. Срамните времена, когато отменят Търновската Конституция и създават комунистическото копеле НъРъБъ. Републиканското копеле порасна, одъртя и сега вампиряса в мутраджийската република Гоцева Мангалия.

В книгата на Любомир Огнянов “Държавно политическата система на България 1944-1948 г.” се проследяват тези срамни епизоди в сградата на Народното събрание, където шумно е арестуван депутатът Петър Коев, а от трибуната буквално с побой са изхвърлени народните представители Рачо Домусчиев, Стоян Божков и Петър Дертлиев. На 4 април 1947 г. народната представителка Елисавета Антонова е смъкната от трибуната и бита в залата на Народното събрание.
През януари 1947 г. във връзка със спирането на опозиционните вестници “Младежко знаме” и “Сеяч” младият тогава депутат Петър Дертлиев прави следното изявление от трибуната: “Когато вие говорите за вашите жертви..., аз трябва да ви попитам: кой от вас уби Замфир Филипов (кандидат за народен представител в Берковска избирателна колегия, умрял след побой, който му е нанесен от шайкаджии) Аз искам да ви попитам: вие, които тук се биете в гърдите, не сте ли съучастници? Когато има един мъртав човек, а вие защитатавате убийците вие сте съучастници. Когато Петър Данев бе взет в участъка в Лясковец и бе хвърлен мъртъв пред своя дом, аз искам да ви питам вас, които българският народ издържа, за да браните реда, вие какви сте? Ще ви кажа в очите – вие сте убийци!”. При тези думи на Дертлиев депутатите от мнозинството стават на крака и викат силно “У-у-у!” и “Вън”. Депутати се качват на трибуната и започват да блъскат оратора. Председателят на ВНС Васил Коларов настоява Дертлиев да оттегли думите си и да се покае за оскърблението, което е нанесъл на народните представители, но той отказва. Тогава министър-председателят Георги Димитров се обръща пред квесторите: “Идете да го изхвърлите навън като парцал!”. Друг депутат-комунист Райко Дамянов извиква: “Вън фашистко куче”. Петър Дертлиев напуска залата изпратен с векове “У-у-у” от мнозинството и ръкопляскания от опозицията.
Top
anti666
Quote Post
В новата книга на Григор Симов "Срещу течението" пък се описва какво се е случило след преврата на 9-и със законно избрания премиер К. Муравиев.

А знаете ли каква е първата наредба, която пускат превратаджиите на кръволока-масон Кимон Георгиев? Още на 27.11.1944 се отменя Закона за защита на нацията на проф. Богдан Филов. Казва се
QUOTE
Наредба-закон за отменяне на ограниченията за лицата от небългарски произход. Обнародван в Държавен Вестник, брой 263 от 27.11.1944г.
"чл.1 " Отменят се всички разпоредби, съдържащи закони, правилници и наредби издадени след януари 1941 година с които се ограничават по какъвто и да е начин правата на българските поданици от еврейски произход."

Понеже тези ограничения са наложени на лица само с един-единствен небългарски произход - ясно е, защо юдокомунистите толкова бързат с такава наредба. Още преди да фалшифицират и референдума за република, който както споменах за да бъде направен е трябвало първо за свикат ВНС и да променят текстове от Търновската Конституция, даващи правото им да правят референдуми. На масоните и комунистите им е било ясно, че няма как да стане, защото щяло да има дебати. А виждате как Гошо Тарабата ги е решавал в самото Народно събрание.

За масона Кимон Георгиев казвам че е кръволок, защото го знам от мои роднини що за изродщини е правел след масонския преврат на 19.05.1934г., когато става премиер. Забележете и парадокса. Премиер два пъти, ужким комунистите са се борили срещу монархофашизма. След като избухва септемврийското въстание същата година, когато земделците са искали само да им върнат правата да обработват земите си и печелят сами от това. Привилегии, дадени им по времето на Стамболийски, отменени начаса от масоните на Кимон Георгиев. Та този изрод потапя в кръв Септемврийското въстание. Срещу селяните праща специално обучени говеда, нещо като сегашната Жандармерия, които са секли с такава жестокост българи, че река Огоста е потекла червена. Някои от заловените въстаници са ги изгаряли живи в пещите. Това го знам от моите дядовци. И този чудовищен ИЗРОД става отново министър-председател след втория му преврат на 9.09.1944г.
Правете си сметката що за република може да създадат подобни чудовища като тоя.
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020