Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (8) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

anti666 |
Публикувано на: 18.5.2009, 13:37
|
![]() |
Докато трае предизборната кампания на евреина Калфин, издигнат заедно с съплеменника си Вагинин от БСП, негов заместник определящ външната политика на България ще е Любомир Кюкуков. По известен с явочното си име от ДС агент Николай. Какво виждате, юдокомунистическият режим се е подсигурил отвсякъде. ДС агенти, синчета на бившата номенклатура, танцьори и азари - просто "нема лабаво" както казваше Тато. Така е в републиката. Гласувай, народе! За чиста и свята република!
"Съпротивата е напразна". Имаше такъв фантастичен филм, в който нехората с безчувствен глас обясняваха на човеците да се предадат. Така и тук, ако някой има илюзии, че с "демократични" избори в републиката ще променят нещичко - вижте пак кои ще ви броят гласовете. КиБоргите от ДС. |
|
anti666 |
Публикувано на: 21.5.2009, 18:45
|
![]() |
В днешната преса ни информират и за Дон Цеци. Небезизвестният Цветомир Кънчев, циганския барон на "Евророма" щял да бъде на второ място в червената листа на Коалиция срещу България (КБ). Ето и куалиционния партньор на Столетницата, който ще я подпира отзад.
Припомняме, че въпросният дон Цеци лежа в затвора за рекет и побой след като цяло Златица и Пирдоп беше пропищяло от него. Амнистиран е лично от вицепрезидента Ангел Марин само след няколко седмици. Същият поиска българската държава да построи паметник на циганите загинали в някакъв холокост от българите. Натиснете тук. Явно си има добър учител от еврейското "Отровено общество" на Шорош. |
|
anti666 |
Публикувано на: 22.5.2009, 13:22
|
![]() |
Какво е положението в борбата за евродупетати? Не по-различно. Там другия месец един бивш агент от ДС с агентурното име Светлин ще представя България, по специално ПП Атака. Станислав Станилов. Останалите ДС кандидати които има вероятност да са в Европарламента са настоящия евродупетат от КБ Евгени Кирилов, както и небезизвестния агент Мурад, зам-председателия на ДПС Анал Лютви. Другите ДС демократи са издигнати от малки партии и коалиции без щанс да бъдат избрани.
Каква е била мотивацията на Волен да сложи член на БКП и агент от второ управление за евродепутат не е известна. Неговото виждане тук съвпада с това на Елтимир - че имало добри и лоши агенти от ДС. Този агент Светлин би трябвало да е от добрите. В което няма нищо лошо да симпатизира и помага на Атака. Лошото става, когато му трябва още власт. Някои хора нямат засищане. |
|
anti666 |
Публикувано на: 22.5.2009, 13:47
|
![]() |
Кой е агент Светлин все пак? Като член на БКП в това интервю се обявява за жертва на комунизма. Явно според неговата странна логика такива като Григор Симов и Илия Минев са били палачите. И понеже все пак като гласопудаватели трябва да знаем кои са нашите любимци не е лошо да поговорим още малко за тази жертва на комунизма.
Като всеки друг комунист, той е и върл републиканец. Ето какво пише за Саракта, което го нарича "мит'; "Възрожденските митове на българите родиха един изключителен исторически феномен - монарсите на средновековната ни държава бяха превърнати в национални герои, възстановената историческа памет трескаво търсеше и още търси в миналото събития и личности, чрез които да идентифицира своето право на бъдеще" Припомням, че проф. Станилов не е случаен човек. Наред с агентурната си работа към второ управление от 1986г., той е работил в окръжния музей в Шумен, а после ръководител на секцията за средновековна археология към НАИМ. Дипломната му работа е точно металообработката в "езическа" България и по специално Седмолъчицата. Така че този националист-бивш комунист си има много добра идея къде е скрита Розетата по настоящем. Тук пък се хвърля малко светлина с какви точно работи се е занимавало въпросното второ управление на ДС и по-специално агентите му, работещи в областта на българското археологично наследство. |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 22.5.2009, 15:11
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 820 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Лошото става, когато му трябва още власт. Някои хора нямат засищане.
========================================================= Както чух да казва една баба наскоро (и тя почитател на ОФ-то), на въпроса ми, защо сее на чужди ниви, тя отговаря: "Човек дорде е жив - окото алчно!" |
Йордан_13 |
Публикувано на: 22.5.2009, 15:16
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 820 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
"Възрожденските митове на българите родиха един изключителен исторически феномен - монарсите на средновековната ни държава бяха превърнати в национални герои, възстановената историческа памет трескаво търсеше и още търси в миналото събития и личности, чрез които да идентифицира своето право на бъдеще"
============================================================= Горкия Станилчо, оф, извинете Сталинчо, ми къф мит да родят бе, комуне? Естествено е, че правото на бъдеще се определя от ценностите, които имаме в миналото. Щото не можеш един цървул да го направиш цар. Това става само в извънредни ситуации, какъвто е случая с Ивайло. Царят е Божието благоволение на човешкото поклонение. Когато не се почита Бога, а се изпада в груб материализъм, ами ще си създавате митове за републиките и ще умирате всеки ден в тях. Паплач... |
Eлтимир |
Публикувано на: 23.5.2009, 5:54
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
„… Ценностите на днешния ден:
оценявайте, преоценявайте, реформирайте, деформирайте, пародирайте, деградирайте, но без мен, без мен, без мен. Борис Слуцки” |
anti666 |
Публикувано на: 23.5.2009, 14:29
|
![]() |
Верно ли е, че си баннат от форума на Атака? За разлика от турските мекерета и шабеците, които се радват на голямо внимание там. Интересно защо така и не включиха български националисти, наистина неопетнени. Някой ще контрира - такива нямало. Айде, Елтимир е неудобен за Волен, щот не бил христиенин. Но аз бих посочил веднага Григор Симов. Нито е педофил, нито е ченге, нито пък темплиер. Е, не е станал професор - "жертва на комунизма", а кравар щото когато е трябвало да учи е излежавал политическа присъда. Ако този Българин беше в листата им, аз щях да гласувам с удоволствие за него.
|
|
Eлтимир |
Публикувано на: 23.5.2009, 19:19
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
#31 Guest, 23.05.2009, 20:19:14 (преди малко)
Виждам, че ви е страх да напишете нещо след мен. Аз обвинявам кмета на Ботевград Георги Георгиев в съучастие в опит за убийство на дете. Това е вече нещо много сериозно. Името ми е Ангел Грънчаров. В Интернет съм известен и като Елтимир. Да видим тоя как ще ми възрази, след като разполагам с достатъчно доказателства. |
Eлтимир |
Публикувано на: 24.5.2009, 20:29
|
„… Ценностите на днешния ден:
оценявайте, преоценявайте, реформирайте, деформирайте, пародирайте, деградирайте, но без мен, без мен, без мен. Борис Слуцки” |
Bile |
Публикувано на: 30.5.2009, 11:58
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 284 Участник # 1 884 Дата на регистрация: 21-May 09 ![]() |
По-долу ще дам цитат от една много добра /според мен/ книга на Лъчезар Стефанов - "Теория на измамата".
Прочетете и пак помислете , какво ще правите в изборния ден... "Предизборните обещания, доста често надхвърлят всякакъв здрав разум. В такива ситуации, е много трудно да се определи, кой е истинският КРЕТЕН- политикът, който обещава, или тези които го слушат и му вярват." "ПРАВОТО НА ТАЙНО ГЛАСУВАНЕ Според повечето конституции, да не кажа, според всички, вотът на избирателите се упражнява, чрез ТАЙНО ГЛАСУВАНЕ. Кому е необходима тази тайна? Ако отхвърлим тезата, че изборите са някакъв масов обществен заговор излиза, че тайният вот е грижа, за сигурността на избирателя. Но това ни вкарва, в нов логически абсурд. Та нали избирателите гласуват, за разрешени от законите политически партии, а не за някакви забранени терористични организации. Защо тогава им се налага да се крият? Ако явният вот застрашава индивида, за каква свобода на мненията въобще може да става дума? Защо тогава избирателите не ходят на предизборните митинги маскирани? Нали и там някой може да ги види, и да разбере за техните политически пристрастия. Каква е целта на този таен вот, в крайна сметка? -ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН- би се усмихнал отново Шерлок Холмс. -ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА СЪВСЕМ НЕ Е ЗАГРИЖЕНА ЗА ИЗБИРАТЕЛЯ, А ЗА СЕБЕ СИ. Политиците правят своите предизборни обещания, но не се подписват под тях. Но дори и да се подпишат,по какъв начин ще докажа, че съм гласувал за дадена партия, след като вотът ми е бил таен. Аз по никакъв начин, не мога да обвиня в измама, някоя политическа партия пред съда, защото по никакъв начин няма да съм в състояние да докажа своя вот. Той е бил таен и в правно отношение, напълно недоказуем. Избраните от мен са получили възможност да правят каквото си искат, отнемайки ми правото на каквато и да е директна санкция в случай, че не съм съгласен с тях. Избирателите са изиграни по един, колкото елементарен, толкова и класически начин. Това не би било трагедия, ако изборите се провеждаха всяка седмица, а не един път, на няколко години. Бихте ли допуснали това, е ежедневния си живот? Бихте ли заверили пълномощно пред нотариус, което да не сте в състояние да анулирате с години напред. Бихте ли поверили нещо важно, в ръцете на хора, които не сте в състояние да контролирате? И ако сте направили това на последните избори, тогава не се учудвайте после, ако сте се срещнали , вместо с ПРЕЗИДЕНТА, с ПСИХИАТЪРА. Положението се усложнява още повече от факта, че дори да докажа вота си, то не виждам как ще убедя съда, че въпросната партия, е поела персонален ангажимент към мен. Аз не разполагам с договор, в който да са посочени, освен конкретните клаузи и съответните срокове, така и последващи санкции при неизпълнение. Ако тръгна да съдя някоя политическа партия, всеки съдия, искрено ще се забавлява с моята наивност, поне до момента, в който се сети, че и той е постъпил по същия начин, на изборите. Разбира се, такова дело никога не може да бъде заведено, поради изброените причини. Това от своя страна дава възможност за такова бясно предизборно залъгване, в което и опитен лъжец би се изчервил, ако му липсва нужния политически стаж. Надушили собствената си изгода, медиите също не закъсняват да се включат в играта. Много от тях, по принцип са си перманентни лъжци, но в предизборната ситуация понякога надминават и себе си. От своя страна, ошашавеният избирател започва да вярва на всеки и всичко. С наближаване датата на изборите, тиражите лавинообразно растът. Самият изборен ден е зареден с напрежението на решаващ мач. След като всичко приключи, гласоподавателят пак си тръгва с ръце в джобовете.Самите джобове, доста са се поизпразнили от разноските по купона, но им предстои да бъдат ритмично доизпразвани, до следващите избори. Финансовото цунами на ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА, започва да помита всичко наред, без да прави разлика, между гласували и негласували. В делничния живот, нещата не биха могли да се случат по този начин. Ако един предприемач наема работник или специалист, той първо ще се информира за неговата квалификация. Дори ще изиска препоръки от бившия му работодател, ако счете за необходимо. Предприемачът е този който плаща, т.е. СУВЕРЕНА и е в правото си да прецени годността на кандидата за съответната работа. Никой не би се качил в самолет, който ще бъде управляван от учител по латиноамерикански танци, освен ако учителят не е и професионален пилот. От танцьорът след време може да излезе и добър летец, но работодателят не се интересува от това. БИЗНЕСЪТ НЕ Е УЧИЛИЩЕ. Излиза, че всяка друга работа, освен управлението на държавата, изисква конкретна предварителна професионална подготовка. И друго- освен проверката на подготовката, при назначението, ще бъде уточнен и точния размер на възнаграждението. Единствената фирма на света, в която служителите, сами определят размера на заплатите си, е ПАРЛАМЕНТА. Ако работодателят от мекосърдечие или наивност, все пак допусне това, то поне ще се заинтересува каква работа се върши. Ако установи, че градинарят не само не идва редовно на работа, но е изкоренил и някои от най-ценните растения, то незабавното уволнение и иска за обещетение, ще са му в кърпа вързани. Всяка друга работа е свързана с непрекъснат контрол, от страна на работодателя и изисква персонална отговорност от изпълнителя. Не виждам кой работодател, би търпял некадърен рабтник, дори само една седмица, да не говорим години. Кой е този луд, който би допуснал това в управлението на държавата? Но тази книга все пак, не е с медицинска тематика да говорим за лекари и пациенти с психични отклонения." |
anti666 |
Публикувано на: 30.5.2009, 13:00
|
![]() |
"Никой не би се качил в самолет, който ще бъде управляван от учител по латиноамерикански танци, освен ако учителят не е и професионален пилот"
Този проблем в Саракта ще се реши автоматично по простата причина, че не всеки ще има право да гласува за Народен Събор. Кой точно ще може е описано тук. Така е било някога, така и ще бъде. Това са божествените закони. Авторът на горната статия Лъчезар Стефанов е прозрял една съществена частичка от тях. Че не може тълпата отдолу да управлява. Не може докато лежиш на операционната маса да гласува целия болничен персонал коя санитарка да извърши операцията. Да, дискриминационно е, но това е положението. |
|
Bile |
Публикувано на: 30.5.2009, 13:11
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 284 Участник # 1 884 Дата на регистрация: 21-May 09 ![]() |
За Саракта ми е ясно и ако покривам критериите за право на глас -ще гласувам. ![]() А докато дойде времето да се гласува за Саракт, ще бера билки... |
||
Bile |
Публикувано на: 8.6.2009, 16:12
|
Ако ви е интересно изгледайте клипчето...
ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ! "Турци, цигани, пенсионери, работещи, полицаи, младежи... Знаете го и без ТОЙ да ви каже! И пак гласувате за тях! Та те... Погребаха България" |
Bile |
Публикувано на: 9.6.2009, 8:17
|
Вчера четох някаква статия относно гласуването в затворите, но не мога да се сетя къде точно беше материала, и затова не мога да ви дам точен цитат, но ще ви преразкажа, защото оказва се, че затворници умеят да разсъждават логично.
На затворниците с влязла в сила присъда им е отнето правото да гласуват, но тези, които все още нямат влезли в сила присъди, имат право на глас възоснова на презумпцията- "Невинен до доказване на противното" . Та, в стаята за свиждане е направена импровизирана секция за гласуване и в нея довеждат под охрана затворник, когото питат: - Ще гласуваш ли? Отговор: - Няма да гласувам за доказани престъпници, които трябва в момента да са тук в затвора, и да излежават присъди! -------------------------- Аз нямам , какво повече да добавя. ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |