www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Изборите - За кого да гласуваме?

Страници: (8) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Изборите - За кого да гласуваме?, Ще спре ли Геноцида след изборите?
Bile
Публикувано на: 10.6.2009, 11:59
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 284
Участник # 1 884
Дата на регистрация: 21-May 09

След задушница и мъртвите гласували

В събота беше задушница, а в неделя се проведоха избори за Европейски парламент. На тях гласуваха хиляди живи и сигурно хиляди мъртви хора. Като моята баба. Тя е родена през далечната 1928 година, а днес трябваше да е на 81 години. Но за съжаление е починала още през 1978 година. Аз дори не съм успяла да се запозная с нея, родена съм доста по-късно. Но моята баба се оказа в избирателните списъци на една софийска община и за двата избора – за Европейски и национален парламент.

Въпреки че не е присъствала там от смъртта си до последните два вота. Нито по време на бутафорни избори преди 1989 година, нито в тези след 1990 година. Нито на следващите, нито на които и да е до днес. Дали е единствената? Със сигурност не е. Дали ще гласува? Защо ли си мисля, че да. Някоя „добронамерена” ръка ще пусне бюлетина с нужния за някого номер в урната. Второ – нейното име ще промени цифрите на прословутата избирателна активност, защото тя се определя по броя на имащите право на глас.

А с покойниците те стават доста повече и 3 процента например вече предполага различен брой хора. И това ще стане и сега с негласуването или пускането на бюлетина на хилядите мъртъвци. На починалите ви роднини. По този начин вашата любима партия може да остане извън властта. Както и да го погледнеш, винаги има печалба. Няма загуба, освен за вас... Със сигурност от доста години между страниците на списъците скитат нещастни мъртъвци, които някой употребява, както намери за добре, и не им дава покой.

На местните избори през 2007 година имаше и друг номер, но той е много очевиден. В седмицата преди вота в някое село в общината идват да живеят 200-300 души. Регистрират се и искат да гласуват. За автобусите просто няма какво да се говори. Купуването на гласове с кокошки, ориз и кебапчета е смешно. Но определено вкарването на имена на починали хора е най-грозното изборно престъпление. Много харесах една група във Фейсбук, която призоваваше младите да приберат личните карти на баба си и дядо си в деня на изборите, за да има истинска промяна.

В случая паспортът на моята е прибран от същата онази община, която й е издала смъртния акт преди 31 години. И която сега я слага в списъците си. Но си има и една хитрина, както се оказа. В дългия поменик за вота ще намерите само хора, които е възможно да бъдат живи през 2009 година. Защото прабаба ми и прадядо ми, които са починали в същата малка и невинна столична община, ги няма. Просто са родени през 1900 година – цели 109 години.

От друга страна пък, няма да намерите и ваши близки, които са починали след 1989 година. Защо ли? Защото е скоро? Защото още си спомняте? Защото тогава масивите с данни на институции вече се управляваха от друг и нямаше как да стане? Не се знае. Но все пак гнусният факт, че някой е решил да се рови по гробовете на хората и да им тика бюлетини в ръцете, си остава. А действията са перфектни като активно мероприятие. Чудя се само колко ли хиляди хора са станали от гробовете си, за да гласуват на изборите през последните 15 години.

Като отидете да пускате бюлетини на 5 юли, можете да потърсите старите си забравени покойници. Като видите имената им, спомнете си за тях, отидете на гробищата и запалете една свещ. Поне като другите си гаврят с паметта им, вие ги почетете. Защото на задушница не стават чудеса и роднините ви не възкръсват, както се опитват да ни убедят онези, които шмекеруват на дребно. И обръщат изборите с цената на всичко. Като вкарват в употреба и прословутите мъртви души.

В най-истинския и натуралистичен смисъл на думата. Ако ваш роднина е употребен, за да има тройна коалиция, дали ще сте спокоен и ще махнете с ръка? Но пък като се замислиш, какво ли можеш да направиш...Ако сега баба ми беше жива, със сигурност нямаше да гласува за партии, които страдат от синдрома на култа към личността. Същите, които са я тормозили приживе и продължават да го правят примъртве. Бог да я прости!

ИЗТОЧНИК
PM
Bile
Публикувано на: 10.6.2009, 12:03
Quote Post

Участник

Участник # 1 884

Има ли още някой, който смята, че с гласа си би могъл да промени нещо?
Разбирате ли сега, че тези изчадия не се свенят и мъртвите да "вдигнат " от гроба за да си натъкмят местата на трапезата, наричаща се все още България.
smil4334aa05d5cb2.gif
PM
Bile
Публикувано на: 10.6.2009, 15:39
Quote Post

Участник

Участник # 1 884

Попаднах на една статия, в която като цяло няма нещо, което да не е казвано и тук в този сайт, но добре е когато видиш, че твоите идеи и вярвания се споделят и от други и това ти дава надежда, че нещата не са изгубени.
Ще сложа само няколко пасажа от иначе дългичкия материал, а по-долу ще дам линк-препратка за по-любознателните, които искат да прочетат всичко. smil4334ad8a149e0.gif

КАКВО ДА СЕ ПРАВИ? ДА СПРЕМ ДА ИМ ЖИВЕЕМ!

Силата е у нас, но не я осъзнаваме

„Назад към традициите” не е просто лозунг, а Изход

Задавали ли сте си въпроса: Кой можеше да се добере до властта и на каква цена? Дори на по-елементарно равнище – да стане член на някой общински съвет, за Парламента да не говорим.

"...Да не се лъжем – избраните, определените по списък (номенклатура). Наистина не бива да абсолютизираме. Винаги има изключения. Ала те са прекалено малко и само потвърждават правилото. А с явяването ни пред урните ние само узаконяваме замисъла на тайните сценаристи, които истински дърпат конците зад кулисите. Най-добре го формулира бившият кмет на Лондон Кен Ливингстън. През 1987 г. той публикува своя автобиографично-политически трактат, озаглавен „Ако гласуването можеше да промени нещо, щяха да го отменят” (“If Voting Changed Anything They'd Abolish It”). Затова напомням, че тази година отново ще изпаднем в позицията Zugzwang. Да избираме между злини. Няма никакво значение колко голямо е злото. То винаги остава зло. Нищо отрицателно не е в състояние да доведе до положителни резултати. Това се случва единствено в математиката, ала не и в обществените отношения, в реалния живот...
В такъв случай какво ни остава? Неучастието и неподчинението – ето какво. И убедено вярвам в своята правота. Най-малкото понеже имаме яркия пример на покойния Махатма Ганди в Индия. С неучастие и пасивна съпротива, обаче подхваната от мнозинството индийци от различните касти на тяхното сложно общество, Ганди и последователите му победиха империя като британската. За да стигнат до страшното отмъщение днес да владеят части от кръвоносната система на бившата метрополия, а вече дори и някои от нейните символи, с които тя тъй много се гордееше....

Едно от правата ни е да не гласуваме, за да не ги узаконяваме. Веднага ще срещна стена от злоба, отправена от анонимни „прокурори”. Обаче съм сигурен, че понастоящем най-добрият избор е да не избираме....

...Следващата крачка е да започнем да се опознаваме, събираме и погаждаме, както дедите ни. Да се превърнем в общност, която е готова да се притече на помощ. Имаме примера на предците ни, които колчем начевали строеж на къща, знаели че всички ще се включат в градежа – кой с каквото може. А развеят ли байрака на покрива, пак заедно ще отпразнуват бъдещия дом, та да са здрави стопаните му и мир и любов да царуват в него.

Така постепенно ще стигнем до съзнанието, че сме лишени от маса права....
Ала за постигането на всичко това е необходимо дупе, както казва народът. Изисква се дързост, а не анонимна „храброст”. ..."

ИЗТОЧНИК

PM
Георги-НЗ
Публикувано на: 14.6.2009, 22:33
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09

QUOTE (Bile @ Jun 10 2009, 12:03 PM)
Има ли още някой, който смята, че с гласа си би могъл да промени нещо?
Разбирате ли сега, че тези изчадия не се свенят и мъртвите да "вдигнат " от гроба за да си натъкмят местата на трапезата, наричаща се все още България.
smil4334aa05d5cb2.gif

Аз имам основание да мисля, че и дори да не се гласува - юдокомунистическите изчадия са склонни да "използват" негласувалите на изборите за своята сатанинска дейност.
Каква е гаранцията, че като аз не гласувам ( както и възнамерявам да направя) - след изборите някой не се е подписан в избирателния списък вместо мен и да ми е употребил правото?
Проблема е , че няма как да проверя по-късно дали някой не е гласувал в края на изборния ден от мое име. Изборните списъци не са достъпни след изборите за да се проверява дали негласувалите са действително негласували.

Според мен за да се практикува негласуване за саботиране на мафията не е достатъчно седене у дома, а трябва негласувалия да се отпише от местоживеенето и после да не се записва другаде.
Така е гарантирано че няма да му има името в някакъв списък, който после да бъде използван в ТАЙНИЯ ВОТ.
PMUsers Website
anti666
Публикувано на: 15.6.2009, 14:49
Quote Post

Разбира се, че изчислителните машинки на ЦИК ще изкарат каквото им е зададено в програмата. А тези, които задават програмката си цикат пък от вимето на Кърмилницата. Толкова и толкова гласували, толкова невалидни и толкова негласували. Рапорт даден, рапорт приет. За Атака е отредено някакво място като опозиция за да не кажат, че нямаме такава. Ето как същите стари муцуни ще си ги гледаме в европарламента. Мястото им е записано - като отдушник, предпазен вентил да изпуска налягането. Сега гледам се заражда поредния скандал в хасково с тия. Там в сайта на Атака-Хасково се оплакват, че били сложени кандидати като ДС агента "Светлин" Станилов, пияндурника Ноев и някой си Огнян, адвокат на мафията, т.е. на архонта-темплиер.
До изборите ще се нагледаме на още плач и сополи. Щото все пак републиканската копанка не може да нахрани всички активисти и активистки. Тук Елтимир в блога си е сложил също предизборна пропаганда. Да знаем за кого да гласуваме.
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Не само галерията със снимки, посветена на Избори 2009:
http://eltimir.ucoz.ru/photo/17
Много нови неща пуснах през последните седмици. Много информация, засягаща изборите, а и не само тях. Пуснах ги в моите сайтове и в блога си. Когато пусна нещо тук, следват обвинения. Я в пиянство, я във вампиризъм, в нещо друго. Ако някой наистина се интересува от информацията, да заповяда и да чете:
http://genocid.ucoz.ru/
http://tangra.ucoz.ru/
http://erigkan.ucoz.ru/
http://vazrajdane.ucoz.ru/
http://eltimir.ucoz.ru/
http://eltimir.blog.bg/
С клеветници, с провокатори и със зомбирани нещастници нямам намерение да влизам в спор. И въобще времето ми е твърде ценно, за да влизам в безсмислени спорове. Преди няколко дни например прочетох, че са ме видяли да спя пиян на някаква пейка. А аз поне три седмици не съм излизал от къщи. Имам проблеми с белите дробове и съм на лекарства, което напълно изключва употребата на алкохол. Ама карай, те така са свикнали, да хвърлят кал по хората. Нямам намерение да опровергавам, нито да споря. Ще си върша своята работа, пък който оцени. Чернилката, която досега се изля върху мен ми стига.
PM
Bile
Quote Post

Участник

Участник # 1 884

QUOTE (Георги-НЗ @ Jun 14 2009, 10:33 PM)

Аз имам основание да мисля, че и дори да не се гласува - юдокомунистическите изчадия са склонни да "използват" негласувалите на изборите за своята сатанинска дейност.
Каква е гаранцията, че като аз не гласувам ( както и възнамерявам да направя) - след изборите някой не се е подписан в избирателния списък вместо мен и да ми е употребил правото?

Така е, Георги-НЗ, няма гаранция или по-скоро има гаранция само в това, че при всички случаи ще има манипулиране на вота в полза и изгода на юдокомунистическите изчадия. Бели, червени, зелени и пембени, всички те са от едно котило и всички те са расли под крилото на партията кърмилница. Нашата задача обаче е в това, когато виждаме злото да го посочваме и да не участваме в озаконаването му.
PM
Bile
Публикувано на: 16.6.2009, 10:09
Quote Post

Участник

Участник # 1 884

Някъде в един от всички сайтове на Елтимир прочетох две безупречни негови статии. Едната е "Закон за неохрана", а другата "Гласувайте, роби!".
PM
Bile
Публикувано на: 16.6.2009, 10:13
Quote Post

Участник

Участник # 1 884

QUOTE (Елтимир @ Jun 16 2009, 08:12 AM)
Ще си върша своята работа, пък който оцени.

Поздравления за това изречение. Ако го следваш, цена няма да имаш. smil4334ac775281d.gif
PM
anti666
Публикувано на: 16.6.2009, 12:45
Quote Post

Във форума на Хнет участника Буден е пуснал едно много интересно мнение, което заслужава да се обсъди. По причина, че това мнение е вече масово за българи, които искат промяна на статуквото, но я виждат отново в гласуването.

"Ще се разбере бързо след изборите ако евентуално АТАКА вземат болшинството. Вие виждате, че и сега Сидеров решава еднолично кое как да е, но по закон са партия. Искам не партиина система, а един човек отговорен за всичко, ами ето го. Рисковано било ако е луд, аз поемам риска, който мисли че днешното е по-добро да не го поема. Днешното положение за много от нас вероятно е добро, но на фона на някои други страни сме в 100-тна глуха, а можем да сме много по-добре и това зависи от управлението, а не от "балканския ни манталитет". Не просто ние да сме добре, но и съседа, и икономиката ни да се развива добре и т.н.
Та с негласуването според мен не се постига кой знае колко, да вземем негласувалите 60% ли бяха не знам с точност. И защо не гласуваха според вас, защото искат да рухне системата или защото им е все тая. Отговорът е второто. Дори с повече негласували пак ще има достатъчно хора, които да гласуват за старите муцуни и онези пак ще си правят каквото си знаят. Пак ще се образува възможност да рухне системата ако нещата се влошат, но всичко ще зависи от хората.
Аз предпочитам да гласувам доверие на някой, защото не знам давате ли си сметка какво трябва да се прави за да рухне системата, готови ли сте на това!? Гражданска война по-лесно може да се организира, отколкото сриването на системата. Не мисля, че хората са готови на втората стъпка, отново ще се чака на някой който да е водач. Отново ще има вярващи и невярващи, спекулации и компромати. Отново ще трябва да се случи, за да видим ще заработи ли и т.н."

anti666
Публикувано на: 16.6.2009, 12:53
Quote Post

Тук е казано нещо много важно, което е в основата на бъдещия Саракт.
"Искам не партиина система, а един човек отговорен за всичко"
Сега в републиканския корумпиран модел се размива отговорността. Всеки после ще вдига рамене и ще вика - "Ами к'во да правя - такава беше системата" . От пътния полицай , който взима рушвета до министъра, който краде на едро. Корупцията е прояла всички фибри на обществото. Защото липсва отговорността. Можете ли дори да посочите, кои взимат управленските решения в България? Станишев или Гоце? Или олигарсите на сянка зад тях? Или задграничните им кукловоди? Ако вкараме в затвора РОвч или Вальо Топлото какво ще се промени? Просто някой друг РОвч ще краде, защото системата го позволява. Защото отговорността му е размита. В Саракта този, който поема отговорността ще е поименен. И той ще си носи последствията за това. Което си е и бреме, не всеки е готов на такава отговорност.
anti666
Публикувано на: 16.6.2009, 12:59
Quote Post

"Та с негласуването според мен не се постига кой знае колко"
Това също е верно. На тях просто не им пука. Ако все пак процента на негласувалите падне драстично знаете ли какво ще направят. Ами просто ще приемат едно бързо законче, с което гласуването ще стане задължително. Както е в Австралия или Гърция например. Тук и Георги_НЗ добавя, че гласуването с празна бЮлетина също нищо не променя. Просто ще влезе в графата "невалидни", а ако станат повечко ще ги допълнят с правилните кандидати. Затова аз лично се отнасям с пълно безразличие към това да гласуваме ли или не. И в двата случая републиканската система си е подсигурена.
anti666
Публикувано на: 16.6.2009, 13:17
Quote Post

"Аз предпочитам да гласувам доверие на някой, защото не знам давате ли си сметка какво трябва да се прави за да рухне системата, готови ли сте на това!? Гражданска война по-лесно може да се организира, отколкото сриването на системата"

Тук е сумирано виждането на повечето българи, които искат да изберат по-малкото зло. Една президентска република, където да се запази системата но засили личната отговорност. Както стана в Русия. Така я вижда не само Буден, но и Волен и Бойко, даже и Гоце. Проблемът е, че системата си остава. Това е като да лекуваш метастаза с медикаменти. Те може временно да помогнат, но туморът си остава. И само забавяш неизбежното. Разбира се, теоретично някой би могъл да се промъкне незабелязано и да направи необходимите промени за смяна на системата. Както Хитлер и Ваймарската република. Това обаче никой от кукловодите няма да го допусне, не и в България. Мадридският крадец имаше тази уникална възможност, но той не беше дошъл тук с цел да възстанови монархията. И по-добре!
А рухването на системата ще стане без значение дали някой е готов или не. Тези процеси вече са в действие и не зависят от нашето съгласие или несъгласие. Това което можем да направим е да го проумеем по-скоро и да вземем необходимите мерки. Защото ако се проточи агонията на републиканския бантустан накрая може и да не останат читави българи, които да възстановят Саракта.
anti666
Публикувано на: 16.6.2009, 13:28
Quote Post

В момента върви 10 000-на протестна демонстрация в София. Такива ще виждаме все по-често и ще стават все по-бурни. Вече и за децата е ясно, че световната криза няма да свърши след седмица. Светът е на прага на войни, епидемии, глобални катастрофи. Това, което ще стане в България е част от цялото. Системата е обречена да имплодира, да рухне под собствената си гнилоч. Какво ще стане в Израел или САЩ нас не ни засяга. Касаят ни дотолкова, доколкото да нямат възможността да се месят в нашите работи. Да са прекалено заети със собствените си проблеми. Въпросът е, ще останат ли достатъчно свестни българи след това, критичната маса. Които да имат някаква степен на организация за да възстановят исконната Българска Държава.
anti666
Публикувано на: 16.6.2009, 13:56
Quote Post

Малко отклонение от темата. Между другото много от нашите предсказания се припокриват с еврейските. Което ме кара да мисля, че в един определен момент в миналото е имало едно яко прекопирване. Например при тях възстановяването на Йерусалим е свързано с възстановяването на Израел. А това пък ще доведе до световното им господство и НСР.
При нас нещата са хем подобни, хем много различни. В друга тема един попита с насмешка; "вие какво ще обявявате война на ЕС?" За болшинството модерни хора господството се изразява във власт, контрол, насилие чрез пирамидалната структура. Така го виждат и радетелите на Световното правителство. Политици, масони, талмудисти.
В епохата на Водолея обаче мисията на българите е отредена да бъде съвсем друга. Да управляваме с Духовност. Затова и многократно е повтаряно за Саракта не само като държавно управление, но и като Държава на Духа. Затова и Ванга неколкократно повтаря кои ще са духовните водачи на човечеството. В дешното бездуховно време, където Злото се е настанило необезпокоявано в Републиката това твърдение изглежда наивно, да не казвам по-силна дума. Баш пък ние, българите! Само че което е текло, пак ще тече. Както ние сме дали духовност на цяла Азия и Източна Европа, така и пак може да стане. Такива са законите на кръгово-спиралното време. Тук е и ролята на Русия, точно защото те са взели най-много от нашата духовна сила. И ако не се намесят, а ние изчезнем - те остават също без нея, като зъб с изваден нерв. Няма вече от кого и какво да се прелива. Както е било с края на волжска България. Тогава силата се е преляла в тях. Оставяйки в разрухата една малка иконка, на която римския папа се е молел в личния си кабинет. Понастоящем обратно в Русия.
А иначе дори този Йерусалим си е имал в предхристиянската епоха на Рибите своето име. Наместо духът на Яхве - Шахина ние го наричаме духът на Тангра, Ден Грее. Който ще влезе в точните Лидери чрез Орендата. Всичко е едно огледално изображение на техните предсказания. Кое е верното, предстои да узнаем. Засега изглежда те са по-силните.

Topic OptionsСтраници: (8) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022