www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Рептолоидните, Св Георги и Дракона

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Рептолоидните, Св Георги и Дракона, Люис Роьо и легендите
Черна†а роза
Публикувано на: 1.12.2005, 14:00
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 134
Участник # 152
Дата на регистрация: 20-October 05

Миро, напълно съм съгласна с теб, но все пак, както знаете - без курбан нищо не става... Ако бяхме пуснали малко мръсна кръв да се излее по площадите след 10.ноември, сега резултатите щаха да са поне малко по-разлчини.
Да започнем с това - вие наясно ли сте изобщо , че никой не е запознат с тези ретили, раптили, или както там се казват. Не говоря само за себе си, говоря, за всички онези хора на които вие е трябвало да кажете, а не сте го направили - защо?! Всяко знание трябва да бъде споделено с останалите. Човек не трябва да се възгордява, само защото е получил шанс да научи нещо. Знаието се дава за да се използва, да направим нещо в тази връзка - да съберем информация, да започнем да набираме материали, не трябва всичко да се оставя просто така - един казва едно изречене, друг -две , трети - иронизира. Да започнем оттам - някой тук спомена за Св.Георги - замисляли ли сте се защо наситина , той се бори с дракон, защо персей спасява Андромеда от дракон, защо във всички култури това създание, каквото никой не е виждал все пак присъства и се изобразява по абсолютно идентичен начин.
Мистик - кажи нещо повече за това "те винаги нападат жени" - какво исакше да кажеш ?!
И накрая - сигурни ли сте, че Луис Ройо е изобразил точно тях, а не е просто случайност ?!
PMEmail PosterMSN
IYI
Публикувано на: 1.12.2005, 14:04
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Знанието идва тогава, когато духа е готов за това знание!
Знанието е неутрално, ти решаваш дали ще бъде използвано
а отрицателни или положителни действия!
Другото наименование на раптилите са йореги-орки!
Познато ли Ви е от българската история?
PMEmail Poster
Mistique
Публикувано на: 1.12.2005, 14:22
Quote Post

Участник

Съобщения: 354
Участник # 72
Дата на регистрация: 6-August 05

Черна Роза ще напиша каквото знам - дай ми само време, че съм в голям ужас.

Искам само да потвърдя, че не напразно легендите за драконите / змейовете са се запазили толкова упорито и дълго въпреки опитите да се подтиснат.

Общо взето теориите по света се делят на 2-3 групи - ще ги систематизирам.

А Люис Роьо го открих точно като връзка от друг сайт за рептолоидните (не беше ли така и в учебниците ни по биология? - змии, гущери, динозаври, дракони и т.н.) и там се говореше за неговите видения.
PMEmail Poster
Миро
Публикувано на: 1.12.2005, 14:51
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Изобщо нямам претенциите да съм 100% прав,това са си просто мои разсъждения на базата на прочетено и...усетено.Темата се "завъртя",явно й е дошло времето.
Когато казвам "матрица",имам предвид ограниченията (генетични предимно),в които рептилиите са ни поставили и като че ли не съм убеден,че точно тази матрица се разширява,даже обратното.Тъй като те обитават 4-то измерение,не биха могли да създават каквото и да е в някое от по-горните,затова матрицата им е в з-то и 4-то измерение и,разбира се,във всички поднива на 3-то.
Хайде пак да кажа и ще го казвам винаги,защото е много важно-ние сме духовни същества и основата ни е много над тези 2 измерения.Оттам ще черпим Силата,от нашите истински същности.
Черна†а роза,така наречените промени са само бледо ехо на това,което се случва на едно друго,невидимо за нас,ниво-астралното и менталното.Първата и най-жестока битка е там и,нека признаем в прав текст,българите са много добри.Затова и целият свят е против нас,защото те просто не могат и да мечтаят за такава психическа сила,каквато е нашата.А жертви има и от двете страни,да се надяваме,че нашите ще бъдат по-малко.
Информация винаги е имало,то и аз наскоро я "открих",но за едно съм сигурен-всеки сам търси,намира и избира (планетата на свободния избор),свободната воля е закон.
За св.Георги-да,права си,но на мен от малък още най-ми допада приказката за тримата братя и златната ябълка.Явно българите отдавна се борят срещу ... айде стига,че ми омръзна да ги споменавам . smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334af067a7a3.gif
PMUsers Website
Севар
Публикувано на: 1.12.2005, 14:58
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

QUOTE (IYI @ Dec 1 2005, 03:04 PM)
Знанието идва тогава, когато духа е готов за това знание!
Знанието е неутрално, ти решаваш дали ще бъде използвано
а отрицателни или положителни действия!
Другото наименование на раптилите са йореги-орки!
Познато ли Ви е от българската история?

Йорегите не са влечуги, а съвсем друга раса. Орките пък доколкото знам ги има само в митологията на Толкин. Влечугите в българската митология са познати като змей, хала, ламя, барадж, елбеген и верен. Оттам идва и названието на най-големия гущер в момента познат на учените - комодския варан...
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Bell
Публикувано на: 1.12.2005, 15:16
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Знаете ли аз пък много се замислям защо сега изведнъж изплува тази информациа. Поне за мен е така.....случайно се запознах по нет-а с някакъв изрод който ми расказа тия работи преди време, след това ми даде сайтове на някаква си Шери Шрайнър която била много в час по тия въпроси....аз го помислих за побърканяк и прекратих общуването....но в действителност търсачката е наводнена с нейните сайтове които са многоброини на тези теми. Каточели тя е главния експерт. Но в интерес на истината ако се зачетеш в материалите и в един момент забелязваш съвсем отявлено как тя се кланя на йехова...и измежду всичко което пише посочва него за изпървоначалния и най-главен създател.
Всичко друго което съм чела за рептилоидите, и тн съм срещала още много "групировки" извънземни с най-различни легенди и имена......
В интерес на истината не ми вдъхва много доверие тази информация и като гледам има някъф бум едва ли не на популярност на тези същества и по други форуми.......Не казвам че няма извънземни но ме озадачава ситуацията....просто между истините се пробутват и много лъжи!!!Защо някоя си е със супер протекции и се кланя на йехова и ша ти сервира "цялата истина" на тепсия че чак и книги и радио и тн??
PM
Севар
Публикувано на: 1.12.2005, 15:41
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Шрайнер? Шрайнерите са някакво масонско разклонение. А масоните знаят много, в това спор няма. Въпроса е защо ни е тяхното знание, след като ние може да си го възстановим сами. Защо трябва да им повярваме, след като толкова усърдно от всички страни ни подават някакви грандиозни теории и всичките те претендират, че са открили "тайната" и завършената истина за еди какво си. Не сте ли забелязвали колко много книги има, които започват с "Тайната на ...". Тия, които ви казват, че знаят много и които са обвързани с лична печалба са измамници.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Bell
Публикувано на: 1.12.2005, 15:45
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

www.sherryshriner.com

Ето това и е главния сайт от него има линкове за всички други-виж дали не е странно всичко което говори изглежда много достовверно и подробно!!! Но именно и аз тва си мислех което каза и ти Севар. Защо ни е тяхното знание, защо го дават, и какво пробутват чрез него и въобще достоверно лие?!!!
PM
Azerath
Публикувано на: 1.12.2005, 15:56
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05

This website is dedicated to Yahweh, Jehovah, The Most High God smil4334ad8a149e0.gif

Чиста проба чифутщина. Я по-добре четете за Зона 51.

PMEmail PosterUsers Website
Черна†а роза
Публикувано на: 1.12.2005, 17:26
Quote Post

Участник

Участник # 152

И на мен ми минава през ума, че може да е опит на ервеите да отклонят поне в малка степен вината си , като я прехвърлят на тези "създания", но все пак, това не обяснява всичко - какви са драконите и какво символизират. Жалко, че нямаме някой Богослов да ни разясни за дракона в легендите за Българинът и Св.Георги, например. Сега не мога да коментирам, още не съм прочела достатъчно, надявам се , някой който вече е напреднал да сподели.
PMEmail PosterMSN
Локи
Публикувано на: 1.12.2005, 23:29
Quote Post

дебелооки

Съобщения: 124
Участник # 119
Дата на регистрация: 24-September 05

QUOTE (Севар @ Dec 1 2005, 02:58 PM)
............ верен. Оттам идва и названието на най-големия гущер в момента познат на учените - комодския варан...

Точно от там идва!!! smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif
Пък думата ВЕРНОСТ(вярност) сети се от къде произлиза??
PM
IYI
Публикувано на: 2.12.2005, 23:55
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Защо да чета книги, когато мога сам да ги пиша!
PMEmail Poster
Черна†а роза
  Публикувано на: 3.12.2005, 12:56
Quote Post

Участник

Участник # 152

Това последното от Локи, изобщо не ми харесва. Голям си подлец, на всички вече стана ясно, че си човекът с вътрешната информация и не е нужно да подхвърляш тук и там разни кодови думички за да се сетим. Не мисля повече да те търпя!
PMEmail PosterMSN
Миро
Публикувано на: 3.12.2005, 13:20
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Ето още по темата, но от малко по-друг ъгъл:
"Драконът е олицетворение на хаоса, при който природните сили са противопоставени на цивилизацията и за да се основе цивилизацията, тези сили трябва да се овладеят - оттук и убиването на дракона като овладяване на тези сили на хаоса.
Стотици години по-късно написалите Юдейската библия описват дракон с хаотична сила, почти идентичен с Тианат.
И все пак, съществуват изненадващи различия. Вместо да убие дракон, за да създаде космоса, богът от Стария Завет всъщност създава такъв. Могъщ морски дракон - Левиатан - е създаден на петия ден от Сътворението. Той е свирепо чудовище. Казва се, че никое оръжие на смъртен не
можело да пробие люспите на Левиатан, никое живо същество не можело да се противопостави на чудовищната му мощ.
Защо еврейският бог би създал такава напаст на света? Това говори, че еврейският бог ни най-малко не се тревожел за контрола, както боговете на Месопотамия. Това може би е, защото той
е бил отделен от природата и е много по-метафизичен или космически бог в смисъл на управление чрез закона, чрез словото, чрез взаимоотношенията, а не просто властване, защото е завладял и избил всичко.
И все пак, еврейският бог убива Левиатан, но тук има нов загадъчен обрат - Бог убива дракона не в началото, а в края на света - в Деня на Страшния Съд.
На този ден Бог със своя безмилостен, велик и силен меч ще накаже Левиатан - летящата змия. И ще убие дракона от морето.
"Видях ангел да се спуска от небесата, в ръцете си държеше ключа към бездънната яма и една огромна верига. Той сграбчи дракона, тази древна ламя, която е дявола, окова го за хиляда години
и го захвърли в ямата."
Откровение на Йоан, Глава 20, стихове 1 и 2 "
PMUsers Website
Horus
Публикувано на: 9.12.2005, 19:22
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 16
Участник # 182
Дата на регистрация: 19-November 05

http://www.xnetbg.com/www/site/
http://www.xnetbg.com/www/site/smf/

Ako iskate da prochetete neshto kato za horata.
PMUsers Website

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025