Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Запознат |
Публикувано на: 28.7.2009, 21:39
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Ето да вземем един Йордан, дето сравнително от скоро е тук, че те неговите материали и постове, които е писал са много по-ценни за идеята и Движението сравнени с ТВОИТЕ, за мен в неговите има много позитивизъм, не тровят мозъка, не внушават страх, показват все неща, на които е важно човек да обърне внимание за самоусъвършенстването си, за разбирането на материята-поне за мен това е ценно. Да ама той не лъже като тебе! Разбери че ще те гоня до дупка като заек за тези лъжи! За лъжите изречени от теб прошка няма! Като куче ще те дебна там, където лъжеш и ще те хапя по врата.
Айде помисли си. |
Eлтимир |
Публикувано на: 29.7.2009, 7:39
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Мен много по-могъщи сили се опитват да ме гонят, от един жалък страхливец и клеветник няма да се уплаша. Днес във всичките си пет сайта:
http://eltimir.ucoz.ru/ http://tangra.ucoz.ru/ http://erigkan.ucoz.ru/ http://genocid.ucoz.ru/ http://vazrajdane.ucoz.ru/ Ще положа усилия, за да предприема масирано качване на информация. Който иска, да чете, да сравнява и да мисли. Всеки сам да си прави изводите, аз ще показвам, нищо няма да натрапвам. В полемика с клеветниците няма да влизам. Веднъж влязох в полемика с един такъв и си позволих да го нарека "глупак". Само заради тази думичка две години ме разкарваха по идиотски съдебни дела от Ботевград до Варна. Нямам намерение да повтарям старата си грешка, тъй като явно тук се прави опит да бъде приложена старата схема. Те, ченгетата обичат да прилагат едни и същи методи. Сигурно защото им е трудно да се научат на нещо ново. Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) ![]() |
Мещера |
Публикувано на: 29.7.2009, 11:03
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 118 Участник # 1 805 Дата на регистрация: 10-March 09 ![]() |
"Едно от последните обвинения бе, че съм пуснал в техния форум много текстове наведнъж."
-------------------------------------- Ето,това се казва професионална манипулация явно научена не от случайни институции..Как може някой да ОБВИНИ някого,че пускал прекалено много текстове?!... Беше направена КОНСТАТАЦИЯ,че някой си Паниковски,пуска прекалено много текстове,които се повтарят до втръсване. Ама не,това е "обвинение",и Паниковски ще отговори по достойнство на него....с още повече текстове и снимки.Много снимки.Даже и голи снимки щеше да има. Е,айде,чакаме ги.Чакаме и рязаната карабина да видим. Когато съм идвал в дома ти,съм отнварял вратата с крак.Защото ръцете ми са били пълни,говедо такова. Една табуретка не можеш да поправиш,та се наложи аз да го сторя. Великият,велик...Паниковски. Жалка,нищожна личност... |
Запознат |
Публикувано на: 30.7.2009, 19:21
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Единственото нещо, което те гони са собствените ти бесеове и комплекси, които избиваш. Ти си уплашен по рождение, само дето егото ти не позволява да видиш това. Единственото нещо, което ти желаеш е да бъдеш вечната жертва. Затова са ти нужни враговете за да можеш да скалъпиш манипулацията. Повторението на документи, снимки и материали в този сайт пускани толкова често тук само отвращава участниците в Движението. Ти не искаш истинско Движение-ти искаш всичко да се движи само около теб, т.е. ако теб те нямя тук и Движение няма! Е, засега частично успяваш. Изхващан си вече разбери го! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 31.7.2009, 7:42
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Дори назад да тичам, а вие с коли да ме гоните, пак не можете да ме стигнете. Оттам е цялата злоба, цялата омраза. Затова всичко свърши. От такива злобари и завистници като вас ще загине и държавата, ще загине и нацията. Боже, колко прав беше Радой! "Ако в България се роди гений, това ще бъде геният на завистта."
|
Мещера |
Публикувано на: 31.7.2009, 11:56
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 118 Участник # 1 805 Дата на регистрация: 10-March 09 ![]() |
Ти мене питал ли си ме за разрешение да публикуваш мои лични снимки бе?! Визирам снимките в темата "Ей,безпаметни". А другите питал ли си?! Редактирано от модератор на 31.07.09 |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 31.7.2009, 15:31
|
Абе, джуджета комплексирани, вие с Елтимир ли сте тръгнали да се мерите? Зомбита нещастни сте и зомбита нещастни ще си останете. Нещата в тоя живот не измерват само с пари.
|
Мещера |
Публикувано на: 31.7.2009, 23:04
|
ОТКРИТО ПИСМО НА АНТОН МЕЩЕРОВ
До всички участници във форума на движение „Войни на Тангра”. До всички симпатизанти на идеята на Тангра. До всички посетители на този форум. Дами и господа, Обръщам се към всички вас със следното предложение: Прочетете внимателно последните „бисери „ на самозвания колобър,”гуруто”Ангел Грънчаров/Елтимир/. Полюбувайте се на „изящния стил”на този „титан на мисълта”! След тоновете псувни,заплахи и самохвалство,днес големият „учител”накрая показа истинския си образ. Образът на един напълно деградирал и алкохолно-зависим патологичен лъжец,интригант и клеветник! Това човече от Ботевград успя в продължение на 3 години да води за носа , да лъже и да мами толкова хора. Заради него и неговите „подвизи”всички ние станахме за смях и подигравки пред целия български Интернет. Класически образ на рекетьор,използващ чужди архиви,снимки и писма с цел да дискредитира и оклевети много хора. За съжаление,все още има хора ,които му вярват и смятат неговите литературни опити за „фундаментални”! Прочетете отнво последните публикации на този индивид и си направете сами изводите! ________________________________________________________________________________ _________ Обръщам се също така към ръководството на този форум: Моля,не бързайте да триете тези последни гадости и мръсотии,публикувани от А.Г. /Елтимир/. Оставете хората да се полюбуват на „творчеството”му! http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...?showtopic=2539 http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...opic=2467&st=45 http://tangra.ucoz.ru/ |
anti666 |
Публикувано на: 1.8.2009, 14:16
|
![]() |
Елтимир, ти си ги създаде тия франкенщайновци, дето сега ти ръфат месата. Тезата и антитезата. Сега ще се водят епични битки, които няма да позволим обаче да отнемат от енергията на сайта. Не усещаш ли с поредната простотия, че си бил обрязан искат да те изпробват, ако можеш да се снимаш гол. Да станеш после хептен за посмешище. Уверявам те, че подобен колаж, дето си пуснал в сайтчето ти тук ще бъде моментално изтрит. Докога ще им кълвеш на въдичката не мога да те разбера?
Тук мога само да поздравя модератора. Съвсем страничен човек, на който също явно му е преляла чашата. С пожеланието види ли подобни простотии - да трие безкомпромисно. |
|
Einherjer3 |
Публикувано на: 3.8.2009, 16:40
|
||
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 19 Участник # 1 957 Дата на регистрация: 3-August 09 ![]() |
Бай ти Ангел е не е вчерашен! И ти много добре го знаеш , но ти не пишеш на него , а на четящите и минаващите от тук. Може би разбирате че Ангел не стана смешен с думите, които написа и клеветите , а с делата които свърши! нооо личняи живот си е негова работа, писането му обаче все пак е труд достоен за почит. Опитай се (ако наистина мислиш доброто за енергията на сайта) да не обръщаш внимание на глупостите - не ги храни! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 3.8.2009, 19:12
|
anti666, бях се напил. Няма да се занимавам повече с идиотите. Имам си други занимания.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 3.8.2009, 19:24
|
Днес бях на стотици километри от Ботевград. Разговаряхме с някои хора. Само ще ви кажа, че на мръсниците и на клеветниците им е ебана путката майчина. Ако искате ме трийте, не ми дреме.
|
Запознат |
Публикувано на: 3.8.2009, 21:46
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() До тука така си ги натръшкал, че взе да се оправя държавата. Браво, дръж фронта здраво! ![]() ![]() |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 3.8.2009, 22:00
|
Едно писмо до един човек:
Онея в кметството отначало се насметоха. Ама после като дойде Васко и ме прегърна като брат, нямаше никави ядове. Беше много готино! Ако знаеш какви хубави думи каза Цеко за теб, ще се изчервиш. Ама са верни, братле. Каза, че си съвременният Левски. И аз го подкрепям. Цеко ми е приятел. Ти също. И се гордея и с двама ви. |
Eлтимир |
Публикувано на: 3.8.2009, 22:10
|
Хубавите думи бяха по адрес на Григор Симов.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |