Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (5) « първа ... 3 4 [5] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 3.8.2009, 22:40
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Ето какво ми отговори Гришата Симов:
"Нека да е в сряда. Утре ще се опитам да сложа газова уредба на колата, понеже харча много пари за бензин. Но и да не я направя, в сряда тръгваме, ако не възникне неочакван проблем." |
Eлтимир |
Публикувано на: 4.8.2009, 1:03
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Само можете да мечтаете да се срещате с такива хора като моите стари приятели. Ама си осрахте пътнищата до тях.
|
Bile |
Публикувано на: 4.8.2009, 10:01
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 284 Участник # 1 884 Дата на регистрация: 21-May 09 ![]() |
|
||
Мещера |
Публикувано на: 4.8.2009, 23:48
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 118 Участник # 1 805 Дата на регистрация: 10-March 09 ![]() |
Другите занимания основно се свеждат до ново напиване. Но както и да е. Като,Воин,едно или стотици напивания едва ли би трябвало до ти се отразяват по някакъв начин.Тоест,никак не би трябвало.Щото,нали,и това се тренира,в някои места. Тъй че,извинения от сорта-ама аз съм се бил напил, и после някой ме е бил или пък-нае-ал,не струват. Както не струваш пукната пара и ти,о колобере... Чудя се в кой точно момент и Григор Симов ще дойде на мене си... |
||
Запознат |
Публикувано на: 5.8.2009, 9:57
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
То не е и нужно. Високата самооценка, която си поставяш не означава, че всички искат да станат като теб. До тук незнам някой да иска това, така че стига си се превъзнасял. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |