Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 14.12.2005, 18:18
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
В същия сайт има и други текстове, потвърждаващи казаното дотук:
"Важно е да се знае, че ако човек е във вътрешно равновесие и комфорт, той не би допуснал подобно външно въздействие, т.е. то ще стигне до него, но няма да има външен ефект. Лошото е, че обикновено въображението на жертвата започва само да подхранва ефекта от тези атаки, излъчвайки страх, и така пострадалият работи сам срещу себе си. Получава се автоимунно психично въздействие. Преди години ме посети една жена, шеф на голямо държавно учреждение. Разказа ми, че точно в 15,55 часа в учреждението всички получавали главоболие. Тя беше установила, че това въздействие се получава всеки ден точно за две минути. Жената беше чела публикация за психотронните въздействия и проявила интерес към явлението. След продължително наблюдение решила, че се касае за машинно облъчване на служителите. Започнала да търси начин да защити себе си и колегите си. Естествено повечето от хората, към които се обърнала за помощ, й казали, че няма такова влияние. Обърнала се и към медицината. Лекарите поставяли различни диагнози, но били единодушни, че при нея се наблюдават слаби психични отклонения. Само един психиатър й казал, че няма отклонения, но не може да й помогне. След като дойде при мен в продължение на 3-4 месеца успяхме да парираме въздействието, но след това и аз се оказах безпомощен да й помогна. Тя изцяло се прехвърли в света на подсъзнателните си усещания, че някой й въздейства. Всъщност сама си бе изградила вид постоянно енергетично въздействие, към което се беше пристрастила. А когато работиш срещу себе си, никой не може да ти помогне!" http://www.mysticbg.com/content/magic/magic9.asp Едва когато темата бъде развита достатъчно и когато хората осъзнаят с какво си имаме работа, ще се спра на конкретните имена. Сега само ще кажа, че още преди време един от нашите заяви, че се оттегля от Движението, защото не искал да му бърникат с машинки в мозъка. Тогава, признавам си, ние подценихме заплахата. Пък и човекът се оттегли без да ни даде допълнителни сведения. Така допуснахме върху нас да се стовари удар, последиците от който още усещаме. Всъщност нека напиша едно име. Спас Минков - Сабазий - Боки. Той си беше съвсем нормално момче, докато не попадна под въздействието на "куфарчето". Но активист на Движението или не - всеки е заплашен от психотрониката. Затова си мисля, че си струва да продължим. |
Bell |
Публикувано на: 15.12.2005, 1:25
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Е хубаво кво значи "не вярвай" и така нататък след като обяснявате че става дума з амашини които ти въздействат без дори да знаеш....а как да се вярва на това? Кой е виждал машините та да знае?
Незнам според мен тази имформация не е достаъчна нито пък мога да съм сигурна дали въобще е вярна, особенно пък за вещиците и някви такива. По съм склонна да вярвам в автосугестията но нека ви го кажа-човек така може сам да си докара шизофрения-споделена шизофрения ез внушения разни...... Но да кажем че машините са реален факт-еми не става ясно дали въздействието им зависи от съзнателния избор да вярваш или не-ами като не знаеш?? Незнам нещо ми убягва в картинката и не съм напълно сигурна че и самите вие можете да сте напълно сигурни в това което говорите. Това е адски сериозно твърдение и ако не го е видял някой с очите си всеки може да си разправя квото си иска. Как да се вярва на това, при положение че все пак се каза че не трябва да се вярва на внушения-кое от двете??С какво е по-различно това от някакво внушение? Дошъл тоя дошъл ония и казват че незнам си кога усещат влияние...ама източника никой не го е видял и не знае дали го има само предполага-еми тва се квалифизира към автозомбирането.... |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 15.12.2005, 12:12
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Bell, виж по-нагоре из другите постове Елтимир е описал доста подробно устройството: външен вид, в каква чанта се носи, киолграми.... Той преди беше казал,че лично го е виждал.
|
Bell |
Публикувано на: 15.12.2005, 12:31
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Незнам според мен не е ясно как да се защитиш...ако не трябва да вярваш на нищо то тогава как да вярваш че ако имаш проблем той вероятно е резултат на невидима заплаха-разбираш ли какво искам д акажа. Просто трябва да караш на слуки. А днес ме боли глава заради психотронно влияние, а друг ден да си казваш-а не днес не ме боли глава и съм толква зле от недоспиване и лош начин на живот щото все пак не трябва да ставам параноик и защитата е "да не вярвам".
Е??? Кога да си сигурен? И не само....не ми е ясно ако има машина и въздействието и е реално и физическо то как да я надвиеш като просто не вярваш? Ми тогава как да вярваш че въобще на теб ти въздейства такава и да не вярваш. Като няква уловка ми е цялото нещо и не му хващам ни началото ни края! |
Bell |
Публикувано на: 15.12.2005, 12:35
|
Въпросът ми е следния понеже явно ми е трудно да го формулирам като хората ще пробвам пак:
Кога разбираш че ти влияе психотронно оръжие и започваш да вярваш че то е източникът на проблема ти? И за да се защитиш кога започваш да не вярваш на влиянието и на това което то те заставя да вярваш? Разминава ми се тоя момент нещо. Просто мисля че това не е надеждна защита! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 15.12.2005, 13:34
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Струва ми се ,че никога не съм попадал под такова въздействие и затова най малко аз бих си позволил да давам съвети. Но си мисля, че човек трябва да може да разпознае кога в главата му се натрапват някакви чужди мисли и ,че е в неговата воля да ги игнорира. Още повече, че по поведението на околните спрямо теб трябва да е критерий за настъпили промени в личноста. Примерно един алкохолик никога не разбира че е станал такъв докато околните започнат да му се карат че много пие и се изпуска. А до тогава си мисли че е като всички и пийва в нормите. А в неговата воля е дали ще се приема за алкохолик или оправдателно ще си казва ще на Пешко татко му пие два пъти повече и нищо му няма. Смятам, че когато човек е нащрек и стои буден трябва да може да прецени кое е и кое не е въздействие.
|
Иван |
Публикувано на: 15.12.2005, 16:34
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
Не съм проучил още какво е създал Золотов, но влиянието за което се говори не е ново нито като природа, нито като начин на използване. В древността е имало не по-малко "магьосници на свободна практика" от днес.
Само дето преди не са се занимавали с такива глупости, като генератори, вълни, лаборатории, теория на полето и свръхвисоки честоти. Просто телата им са били по-съвършени (средно взето) и възможността за такова влияние е била ежедневие. Като се започне от "лошия поглед" и урочасването и се стигне до съвсем съзнателни процедури целящи разболяване или умиране - всичко това го има и днес без да се използват машинки. Та в случая с психотронното оръжие мисля, че всичко това е направено по по-некадърния начин, характерен за биороботите. Нали те плащат за всичко. По тая причина всичко става по техния начин, за да могат да го контролират. А техния начин във всяка област е механичен, материален, посредствен, без участие на висшите тела на човека, максимално придържане към разума. Биороботите имат много малки възможности извън разума, защото така ги е направил създателя им (лаборанта) - тяхното поле за изява е планетата Земя и то изключително в областта на материалното - където е царството на разума. Та да не задълбаваме в друга тема, а да кажем нещо за защитата. Какво правят бабите с урочасаното? Ще го напръскат със светена вода, ще му прочетат молитва. Въобще средствата за защита са подобни на средствата за нападение. В случая с механичните устройства не е речено, че защитата трябва да е механично устройство. Аз затова посочих, че евреите не могат да работят извън материалния свят, затова правят устройства. Но ние не се нуждаем от тях за защита. Средството ще го търсим в по-висшите нива на съзнанието. Та нали ние освен съзнание с друго не разполагаме. - Всеки трябва да развива всички нива на ума си - да умее да мисли, да има въображение, да може продължително да поддържа една и съща идея в ума си и да я обработва от различни гледни точки. Това е най-първата задача, която би трябвало в училище да се решава ежедневно. - Да не се поддаваме на влияние е следващото. Това вече не толкова в областта на разума - включва се и нещо по-сложно. Например в магазина продавачката ви пробутва нещо, което не бихте купили, ако останете насаме и помислите. Тя ви влияе. Или учителят с обаянието си ни запленява, но трябва да умеен да се превключваме и на самостоятелен режим. - Идва ред на една такава устойчивост, която в ежедневието се проявява в това, че не можете нито да се разсърдите, нито да се обидите, нито да сте тъжни. Понеже аз не обичам да съм тъжен, нито да съм сърдит, затова избирам да не изпадам в тия състояния. Но ако някой обича тъгата, спокойно може да пребивава в нея. Това трето състояние е осъзнаването на самото съзнание. Ние сме съзнание и толкоз. Тук прозира божествеността у нас - ние хем чувстваме, хем можем да осъзнаем самия акт на чувстването. Тъй както Бог е във всичко и същевременно осъзнава сам себе си, сякаш се наблюдава отстрани, така можем и ние, създадените по негов образ и подобие, да правим същото. - След като сме овладяли тия работи, можем да решим дори да не мислим. Това е много подходящо, когато се случват странни неща. Например, ако се приближи към вас човек с брезентова торба, можете спокойно да спрете да мислите. Ако си включи апарата, най-много да му изпише "No Data, No Entry" или нещо подобно :) Нека ви зомбира, ако може. - Който е стигнал по-далеч, нека сподели. И накрая: Не съзирате ли, че тия машинки са на почит от получовеците с орязаното съзнание? Нима създаденият от Бог не може да се справи с получовек?! |
IYI |
Публикувано на: 15.12.2005, 22:21
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Не мога да не споделя, че съм под такова въздействие от години с това няма свикване, въздействията са най-различни, а някой са направо ужасяващи, които се определят в зависимост от психиката на човек.
Мисля, че ако имам 10000 евро мога да направя такъв генератор. Установил съм поне 4-5 вида въздействие, в които включвам и магията, която се използва от тези екипи.Директно ти свалят аурата и ти го набиват енергопаразита и където и да отидеш те следва.Но това не е най-страшното. Държа да ВИ кажа, че съм стигнал до убеждение, че спасение с обикновени средства няма, няма, правил съм директни изследвания и знам, че има вълни, които водят до мутация и нищо не е в състояние да ги спре. Другото нещо е че отлагат остатъчни модулации в една от частите на мозъка и се генерират при определена мисъл на човека с други думи ако се сетите за близките ви в главата ви изниква образ(на близкият човек) и от там се стартира съответна модулация с възможно най-ужасяващите неща, колкото пъти на ден се сетите, толкова пъти мозъкат Ви ви атакува. |
Хунор |
Публикувано на: 15.12.2005, 23:49
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 12-July 05 ![]() |
" Зомбиране – умишлено нервно-психическо увреждане чрез хипноза"
Хипноза означава трансово състояние. Тоест целта е да те накарат да изпаднеш в транс. "Мозъкът ни функционира чрез честотни цикли, които се измерват в именовани честоти: Делта - честотата варира от 0 до 4 цикъла. Известна е като "пълна безсъзнателност" и за нея не се знае много. Излишно е да казвам какво значи, че мозъка ви работи с честота от 0 цикъла... Тета - м/у 4 и 7 цикъла в секунда. Дълбока част от подсъзнанието, трудна за постигане без заспиване. В нея хипнозата е много ефективна. Някой твърдят че тези честоти отключват ума и го освобождават, за да достигне до полето на психичните феномени. Алфа - от 7 до 14 цикъла/сек. Това е най-често достиганата и използвана честота за подаване на внушения, по простата причина, че е най-лесно постижима. С тази честота мозъка ни работи когато мечтаем. В това състояние на съзнанието се извършва и медитацията (понякога слиза и до тета). Бета - това си е нашия съзнателен разум (от 14 цикъла нагоре). Средната честота е 20 цикъла/сек. Нормално е колкото повече съсредоточен е човек в мислите си, с толкова по-висока честота да работи мозъка му. Хората в истерия проявяват силни емоции. Техните честоти скачат до 60 цикъла/сек. За съжаление не мога да кажа за състоянието на мозъка над тази честота. Според мен е нещо като "прегряване", но какво точно - едва ли някой знае. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- С алфа честота ние сънуваме (поне през повечето време). Мозъкът ни слиза до тета и делта тогава, когато трябва да си отпочине. Функцията на съня е да се отмори не само тялото, но и мозъка. Разбира се той трябва да функционира достатъчно че да поддържа жизнените ни функции. Целта на процеса хипноза е да "приспи" будното съзнание и да намали работната честота на мозъка без човека да заспива, така че той да стане податлив на внушения." Със психотрониката те вкарват в друга честота, именно за това се появяват странни мисли. Има упражнения и медитативни техники със, който всеки може да контролира честотата на мозъкът си!!! Това е информация събирана от няколко сайта. Мисля, че може да е база за създаване на някакъв метод за противодействие, има съвсем малко мой мисли въз основа на личен опит. |
Nadejda |
Публикувано на: 19.12.2005, 22:43
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 88 Участник # 204 Дата на регистрация: 6-December 05 ![]() |
СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ
12 .07.2005 СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ, ЗАД КОЯТО СЕДИ СВЕТОВНАТА ОЛИГАРХИЯ ДЕЙСТВАТ, ОБИКНОВЕНО, С МНОГО КЛАСИЧЕСКИ МЕТОДИ, ДОКАЗАЛИ ЕФЕКТИВНОСТТА СИ ВЪРХУ ТЪЛПАТА ОТ ВЕКОВЕ. РАЗРАСТВАТ ФАЛШИВ И ДОБРЕ КАЛКУЛИРАН, И ДИРИЖИРАН ОТ ТЯХ ТЕРОРИЗЪМ. ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ АРАБИ ИЛИ ДРУГИ СА САМО ЕДНА ПОДРОБНОСТ, БЕЗ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ОСНОВНИТЕ ИМ ЦЕЛИ. ЗА ДА НАСТАНЯТ ПОСТЕПЕННО, А НАПОСЛЕДЪК МНОГО ЗАБЪРЗАНО, ИСТИНСКА СВЕТОВНА ДИКТАТУРА. СТРАХЪТ И НЕСИГУРНОСТТА, ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ТЕХНИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ, СЪЗДАВАТ КЛИМАТ И ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ОСЪЩЕСТВЯТ ЛЕЛЕЯНАТА СИ МЕЧТА ПОД ПРЕТЕКСТ, СИГУРНОСТТА НА МАСИТЕ, КОНТРОЛ НАД СВЕТА ИЛИ НАЛАГАНЕ НА СВЕТОВНА ДИКТАТУРА. ИЛИ НОМЕРЪТ ОТ КЛАСИКАТА АКЦИЯ, РЕАКЦИЯ И РЕЗОЛЮЦИЯ. ИЛИ КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН, НИЕ ВИ ВЪРЛЯМЕ ЧЕСТИЧКО ВЪВ ВЪЗДУХА, ВИЕ ТЪЛПАТА СЕ СТРАХУВАТЕ И РЕАГИРАТО КАТО ИСКАТЕ СИГУРНОСТ И НИЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ, КАТО ЗАСИЛВАМЕ МЕРКИТЕ ЗА СИГУРНОСТ, КОИТО В КРАЙНА СМЕТКА СЕ ЯВЯВАТ КАТО ПОЛИЦЕЙСКА ДИКТАТУРА. НО ВИЕ ТЪЛПАТА СТЕ СИ ВИНОВНИ, ЗАЩОТО САМИ СИ Я ПОИСКАХТЕ. ГОРЕ ДОЛУ, ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО, КАЗАНО С ПРОСТИ ДУМИ И ПО НАЙ- ПРОСТИЯ НАЧИН, ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ОТ НЕ ПО-МАЛКО ПРОСТАТА ТЪЛПА. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МАЛКО И ВИЖТЕ, ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГОВОРЯТ И ВЗИМАТ УЖ МЕРКИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ИМА "ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ И ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ, ТОЛКОВЕ ПОВЕЧЕ ПЕДОФИЛИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПЕДЕРАСТИЯ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ДРОГА И ДРОГИРАНИ И Т.Н. И Т.Н. ТЕ НЕ САМО ИМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА НАМАЛЯТ ТЕЗИ ЯВЛЕНИЯ, НО НАПРОТИВ, ДА ГИ УВЕЛИЧАТ, ДО ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛИТЕ СИ. ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ПРОСТО, ЧЕ ЧОВЕК ДА СЕ ЧУДИ, ДА ПЛАЧЕ ЛИ ИЛИ ДА СЕ СМЕЕ, КОЛКО ЛЕСНО МАНИПУЛИРАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО, ВЕЧЕ ПРЕВЪРНАТО В ЕДНО СТАДО ОТ ОВЦЕ. КОГАТО НЕМА ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ, ИМА ФАЛШИВИ ТРЕВОГИ, ВАЖНОТО Е ТЪЛПАТА ДА БЪДЕ ДЪРЖАНА В СТРАХ И ПСИХОЗА С ВСИЧКИ СРЕДСТВА, ФАЛШИВИ ИЛИ ИСТИНСКИ. ЛОГИЧЕСКИ, НЕ Е ТРУДНО ЧОВЕК ДА ПРЕДВИДИ, БЕЗ ДА БЪДЕ НИ ШЕРЛОК ХОЛМС, НИ НОСТРАДАМУС, А САМО ЗДРАВОМИСЛЕЩ С НЕПРОМИТ МОЗЪК, ЧЕ В БЛИЗКО ВРЕМЕ ПАК ЩЕ ТУРНАТ МАЛКО ПО-СИЛНИ БОМБИЦИ, Я В РИМ, Я В ПАРИЖ, ЗА ДА ИМА ПО-ГОЛЯМ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ЕФЕКТ И ОТЗВУК СВЕТОВНА РЕАКЦИЯ, ЧЕ ДА СИ ПРОБУТАТ НОМЕРАТА,. ЕДНИ ОТ НОМЕРЦАТА ИМ, УЖАСНО ПЕРВЕРЗНИ, СА БИОМЕТРИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ЧИПОВЕТЕ ЗА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН ОТ ТЪЛПАТА, СЛЕД ПРЕДВИДЕНАТА ФИНАНСОВА КРИЗА И НАЛАГАНЕТО НА ЕЛЕКТРОННИТЕ ПАРИ. АТОМНА КАТАСТРОФИЧКА, СЛУЧАЙНО, НЕ Е ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ КАТО ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА ИМ, КАКТО И ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ТЕХНИЯ ВЕРЕН ХАРП ИЛИ БИОЛОГИЧНА ДИВЕРСИЯ. МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ОПИТАТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРИОМИ, ЗА ПОСТИГАНЕ НА САТАНИНСКИТЕ СИ ЦЕЛИ. ВСЕКИ ТРЯБВА, ПОНЕ ДА ОСЪЗНАЕ ТАЗИ РЕАЛНОСТ И ДА НЕ СЕ ПОДДАВА НА ДЯВОЛСКИТЕ ИМ НОМЕРА И ДА ИМ ВЯРВА, АКО НЕ МОЖЕ ДРУГО ДА НАПРАВИ. И ТОВА НЕМА ДА Е МАЛКО, КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, КОЛКО ОВЦЕ СЕ НАВЪДИХА И КРОТКО БЛЕЯТ И ВЕРВАТ НА ВСИЧКАТА ТАЗИ ПЛЯВА. ТА КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН, ТЕ НИ ПОДГОТВЯТ НА ВСИЧКИ И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ЧИПОВЕ У ГЛАВЕТО, ЦЕДКИ У ДУПЕТО, ЧЕНГЕ НА ВСЕКО КЮШЕ , ВИДЕО КАМЕРА У ВСЕКО КЪЩЕ, РОБОТИЗИРАНЕ НА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ НЕМА ДА ИМА НУЖДА ОТ МИСЛЕНЕ САТЕЛИТЪТ ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАШЕТО ЩАСТИЕ ![]() Е, АКО ВИ ХАРЕСВА, ТРАЙТЕ СИ ОЩЕ ГЛЕДАЙТЕ КАК , ОТ ТЪПА ОВЦА, ЩЕ ВИ ПРЕВЪРНАТ В КИБЕРНИЗИРАНИ, УПРАВЛЯЕМИ НИЩОЖЕСТВА. ДАНКО НАДЕЖДА ДЖАМБАЗОВА posted by Danko @ mercredi, décembre 07, 2005 0 Comments: Enregistrer un commentaire << Home |
Bell |
Публикувано на: 20.12.2005, 12:52
|
Не се хаби да говориш тия неудобни работи по празници-както виждаш "нема" кой да ти обърне внимание......
![]() |
Azerath |
Публикувано на: 20.12.2005, 20:58
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 ![]() |
Трябва да се насочим към последния пост на Хунор според мен. Доста интересна и важна тема.
|
Nadejda |
Публикувано на: 21.12.2005, 0:44
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 88 Участник # 204 Дата на регистрация: 6-December 05 ![]() |
Тогава какво правиш тук в този неудобен форум ?
То цяла България е в това положение защото не обича да чете и говори неудобни и политически некоретни неща. Никой не е насилен да чете, но ти май си насилена да играеш буфер и отбиваш номера, но далеч нема да идеш така. |
Bell |
Публикувано на: 21.12.2005, 10:38
|
А ти пък като не разбираш какво съм искала да кажа не се изхвърляй толкова понеже ставаш смешна!
И ако обичаш не ме квалифицирай понеже не ти влиза в способностите! |
Eлтимир |
Публикувано на: 21.12.2005, 10:39
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Не само цяла България, в подобно положение е по-голямата част от света. Именно поради нежеланието на хората да се тревожат. Но сега мисля, че темата се разделя на две. От една страна са конкретните методики за психовойната срещу Българите. От друга са крайните цели на глобалистите. Техният идеал. И ако по първия въпрос поговорихме, то втория е още в мъгла. Не ви ли се струва, че както е тръгнало, Земята ще се превърне в една "планета на маймуните", населена с получовеци. А над тях ще властва шепата "богоизбрани" паразити. Вижте как срещу черната раса в Африка се води истинска война, как негрите в родната им Африка са подложени на геноцид. Също и арабите по техните земи. И в същото време същите араби и негри са покровителствани и насърчавани да се заселват в Европа и да изтласкват коренното европейско население. Така бива елеминирана бялата раса като заплаха за паразитите, а после ще дойде ред на негри, араби и жълти. А тези от тях, които останат, ще бъдат обречени да са роби на "елита". Това е цялостната картинка.
Нас обаче най-много ни интересува България, затова се опитах да спра вниманието ви върху нашите, български проблеми. Върху конкретните заплахи срещу българите и върху методиката за геноцид на българската нация. Поне това е моето мнение. Вие, разбира се, сте свободни да мислите друго. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |