www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Зомбита

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Зомбита
Bell
Публикувано на: 21.12.2005, 10:46
Quote Post

Често пишещ

Група: участници
Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Явно за по-тъпите трябват допълнителни пояснения - това което съм казала е отправена критика към хората които са "много разтревожени" от всичко само дето по празници и запивки не ги търси!
PM
Eлтимир
Публикувано на: 21.12.2005, 10:56
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Моите думи не бяха насочени конкретно към никого. Сутринта като отивах на работа си мислих, че всъщност тази тема е съставена от две отделни теми: за глобалните цели и за конкретните методи. Ако се смесят двете теми, ще стане бъркотия. А нито една от тях не е маловажна сама за себе си. Колкото до запивките около празниците, право на всеки е да се весели. На никого не мога да се сърдя, че е решил да погледне малко себе си. Впрочем вече настъпи Новата 6774 година според нашия древен свещен календар. Година Етх, година на кучето. И май правителството на Сер Гей наистина ни готви кучешки живот. Сер Гей обаче е забравил, че кучетата могат и да хапят.
PM
Azerath
Публикувано на: 21.12.2005, 13:05
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05

Айде честита нова 6774 година!
PMEmail PosterUsers Website
Иван
Публикувано на: 21.12.2005, 14:52
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Да, темата се разделя на две.

Но нека се запази за сега нишката на психовойната, защото още до никъде не сме с разплитането. Проучваме и нека който може събира още данни.

А за идеалът на получовеците дума няма - също трябва да сме наясно, за да се предпазим.
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 22.12.2005, 9:42
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Темата е за зомбитата, но се спомена за американските бази. Добре е да се отвори за тях тема, защото това е много важно да не допуснем тука американските чернилки.
Мисля че сега точно е момента да ни облъчват психотронно и масово. Защото някак си се спря да се говори за това. А сега е момента да се противодейства решително. Изпуснем ли го - край. После как ще ги изгоним след като нямаме сили да ги спрем сега? После ще е 10 пъти по трудно и почти невъзможно .
А аз продължавам с подписката. Цялата рода съм я включил.И за съжаление си мисля, че има вероятност тази да отиде при козлодуйската подписка. Но това не зависи от мен. А тези на които трябваше да я предам по миналия вторник все отлагат събирането.
Azerath
Публикувано на: 22.12.2005, 21:59
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05

Има защо да тегне над нас Проклятието на Тангра обаче! Заслужили сме си го!

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023