www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Бойко Бехар в Богобория


Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Бойко Бехар в Богобория
Йордан_13
Публикувано на: 12.1.2010, 22:50
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 230
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"Господ не си прави дюмбюш, нито пък скучае и се чуди какво да прави. Господ си е Господ. Вавилонската кула е отражение на развитието на писмеността. Аз доказвам, че коренът на египетското и шумерското писмо е тук. В България откривам идиограми, които са напълно еднакви с тези в Египет"
=============================================================
Вавилонската кула утвърждава разноезичието, не веднага необходимостта от писменост. Впрочем никой не знае какъв е бил този един език, на който са говорили. Не е уточнено, не е и упоменато, поне не в книга Битие! Важно е, обаче, да се каже, че " ето, един народ са и говорят един език". Упоменато е, че са един народ, с един език и това е веднага след Потопа. Вие се досещате кой е този народ и кой е този език. И че този език, може да не е бил звуков, а мислен. Думичката "говор", не го определя автоматически като фонетика.
Идеята за Вавилонската кула е борба за името, което означава, че в тази еднородна общност са започнали центробежни процеси на себеобособяване, на определени родове или групи в отделни етнични общности.
Затова винаги съм твърдял, че Българския народ е първия формирал се народ на планетата и от неговите чресла са изтекли всички останали народности, т.е. техните първоначални ембрионни форми. Това, което историците наричат "прото", "пра" и други такива особени техни термини.
Обаче, за да се формира всеки народ поотделно, т.е. да се самообособи и отлъчи от общата едноетнична маса, му е нужно да има свой език. Оттук започва борбата за езика. (И ние сега я водим, когато искаме да съхраним българите в чужбина). Защото, за да имаш, свое име, с което да се назовеш, трябва да имаш и свой език, с който да го изречеш. Тогава става нещо, което е уникално по рода си, Господ слиза със своите съ-помощници, за да размеси езиците и спомогне разрояването на този единен народ с един език. Това пряко действие на Господ и помощниците му, става за трети път в Книга Битие ("нека слезем", мн.ч.). Вероятно всеки един от помощниците му оглавява начело и захранва със своята Сила, всяко едно етнично прото ядро. Така всеки народ, получава своята индивидуалност и започва свой самостоятелен път на развитие и културно обособяване, защото получава и свое собствено име.


Коренът на египетското и шумерското писмо наистина е оттук. Но както знаем, най-много за шумерите, обичат да говорят евреите (като Сичин, например) и да ги смятат за свои предшественици. В това няма нищо лошо, само дето те, излизайки от Балканите, не са протосемити, нито протоевреи.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.1.2010, 22:56
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 230
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Историкът е абсолютно сигурен, че в българските земи ще бъде открит оригиналът на Библията. "Аз знам точните места, дори знам, че ще бъде написан на златни или медни плочи. Преди две години намерих гробница край с. Венчан и в нея открих текст в рамка. Той беше 80 на 60 см. Вътре беше изписан текстът, който започва 91 псалм! За съжаление турчин-иманяр явно, си бе написал името отгоре - Осман баши бозук или както там се наричаше. А скалата е варовикова и той просто бе унищожил надписа. Това е станало преди 5-6 години", не крие разочарованието си Панайотов.
============================================================
Покажи плочата, пък да видим ние, какво ще прочетем в нея, и дали няма да е написана на езика, на който са написани плочите от Драгойна и Централните Родопи! Много ми е любопитно, г-н историк, защо криете плочата. Това, че турчина иманяр я е осквернил, не пречи да се видят писмените знаци, повервайте ми Покажете си плочката, и тогава да говорим и да не пишем по медиите глупости.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.1.2010, 23:09
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 230
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"Цялата официална теология се базира на Стария Завет за числеността на древните евреи и техните градове и села. Невъзможно е в пустинята Палестина да е имало 600 големи града, няколко хиляди села и там да са живели милиони хора. Още по-малко 3 млн. души да тръгнат да се преселват към Египет. Тези хора са живели в свои градове на Балканите и са прародители на днешните евреи.
Крепостта Овеч край Провадия е била военната столица на държавата Еврия. Тя е била крепост-еталон за халколитните градове. За щастие и сега има останки от порти, кули и стражници. В книгата на пророк Неемия в Глава Трета се споменава за Овеч. Не случайно в този текст се говори за общата порта, каквато порта има в крепостта Овеч.
Евреите не вървят 40 години от Египет към Израел, а в обратна посока от Балканите към Обетованата земя. Част от тях достигат до бреговете на Нил, където аристокрацията основава египетска държава в 3200 година пр. н.е. Те се отказват от единобожието и формират древноегипетския многобожен пантеон.
=============================================================
Вие като историк сте наясно, още от диалозите на Платон, мисля, че бяха, където египетския жрец разправя на непросветения грък, как на Балканите е имало една голяма държава, която е водила война с Атлантида и я победила. Тази държава е заемала огромна площ - Апенините, днешна Румъния, цяла днешна Гърция, част от Мала Азия. Нея аз наричам Великата древнобългарска прадържава. Разбира се, че гръчето не знае за нея, защото то е нашественик и преселник по тия земи, не кореняк.
Та тази Прадържава е водила войни с кого ли не, за своето себесъхраннеие и отстояване на своя национален интерес и е търпяла и не малко важески нашествия и нападения. Водила е тежки бойни действия, някои нейни градое са били напълно унищожени. Затова много от нашите праисторически градове и селища са били изпепелени. Това не е нещо ново за нас, случвало се е и в по новата ни история. Обаче, историците тълкуват тези факти, както дявола Евангелието и бързат да ги турят в подкрепа на Мария Гимбутас, (която вероятно е латвийска еврейка), за нашествениците "траки", унищожили древната култура на Великата Майка на Балканите.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.1.2010, 23:28
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 230
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Протоеврейската държава Еврия е била унищожена от траките, които идват от север. През 3077 г. пр.н.е. край Варна се води най-решителната битка от Първата световна война в човешката история. В тази война коалицията на праевреите и местните племена удържа победа над траките. Убитите били погребани в т. нар. Варненски некропол. Това обаче не е обикновен некропол, а военен мемориал, тъй като всички са били погребани като по конец.
В 3763 г. преди новата ера започва Втората световна война, в която обаче траките удържат победа. Това е началото и на първия геноцид в човешката история, наложен над праевреите. Траките започват да изтласкват протоевреите от земите им, като ги насочват към Босфора. Това е истинския "изход", а не този описан в Библията. През 3761 г. праевреите пресичат Босфора при един от характерните за региона катаклизми - това е истината за отварянето на морето. През 3760 г. евреите стъпват в Мала Азия. Именно заради това тази е година е обявена за еврейското летоброене.
=============================================================

Това е най-интересната част от разсъжденията на провадийския "историк". Явно солните залежи там, не му влияят много добре. Иначе информацията за праисторическите битки на дедите ни, по нашите земи е интересна и е явно, че евреите държат наши ценни архиви под формата, вероятно на глинени плочки със записи по тези въпроси, които кой знае как и защо са попаднали в техни ръце. Във всеки случай не чрез участието в съвместни археологически експедиции. Значи Ротшилд и компания, трябва да ни върнат тези плочки незабавно!
Ние не говорим за Изход, а за "Великото преселение на Българите от Балканите". То е отбелязано в египетски ръкопис. Ние не бягаме за никъде и не се оттегляме, вследствие военно поражение. Военни поражения сме имали винаги и в по-новата ни история, но това не е било предтекст да напуснем Балканите.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.1.2010, 23:34
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 230
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Заборавих, времето, когато е отбелязано, че са "един народ с един език и говор", това е времето на Кронос.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.1.2010, 23:56
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 230
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06И така да се върнем на политиката. Ето ги и последните проявления на нашия "герой".

Като капак на неколко дневния купон, следва посещение и най-кобното место - Стената на плача. Това е унижение за неговите избиратели. Обаче, вижте, за него, това е нормално, защото той така или иначе, обича да се оплаква и обяснява простодушно. Така, че това поведение, не бива да ни учудва, защото то е характерно за всеки един евреин, да отиде пред тая стена, да се направи на нещастен и клет и да продължи да лъже пред себе си и своя Господ.

НИЕ ДОСЕГА НЕ СМЕ ВИДЯЛИ ПОЛИТИК ДА ПОСЕТИ И ДА СЕ ПОКЛОНИ В ДРЕВНОБЪЛГАРСКО СВЕТИЛИЩЕ!

Но си скъсаха задниците да ходят по синагогите!

Обаче това "Господ да пази България", как да го разбираме? Наистина Бибитко, "Бог да пази България", след твоето посещение там.

http://politicheski.pogled.info/news/8565/...-pazi-Balgariya
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 230
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06User posted image

Приличат си, нали? Може би, тази снимка требва да е некакво основание на провадийския "историк" да види протосемити на Балканския полуостров, геноцидно избити от кръвожадните траки;))))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 230
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тези са "българи" точно колкото са марсианци. Още са пресни спомените от дядовците им, когато на българските пристанища през 40-те години демонстративно са си късали българските документи при заминаването си в Балестан. Сега евреите са най-бързо увеличаващото се малцинство в България като повечето от тях не знаят дума български. Със заплахата от война с Иран, те бързат да се спасяват в новата си обетована земя. В специално построените за тях охраняеми кибуци, където обикновен българин не може да стъпи. Началните стъпки за бъдещата Еврия.
=============================================================
Ние трябва да попитаме, така наречените "български евреи", които са над 30 000 в Богобория, какви го дирят там, след като са такива големи български патриоти. Та и вечеринка му спретнаха на Бойко, стари градски песни му пяли. Колко трогателно;))) Явно е, че тези така, наречени "Български евреи" са едни кръвожадни ционисти, изпълнили заповедта на своя шеф Ротшилд и жертвоготовно отишли, за да сложат началото на Богобория.
Сега искат българско гражданство. От какъв зор? Българско гражданство, трябва да се дава само на етнично чисти българи.
Това е така. Кибуците са основните терористични клетки, въз основа, на които евреите имат грозния навик да си създават своя държава.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 230
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06User posted image

Най-големия цирк беше, "предложението" на чифутския премиер, поетапно да се намалява ДДС в България с 0,5% на всеки шест месеца. Явно чифутът бързо е разбрал управленската немощ, която обладава нашия въртикрачко и липсата му на компетентност, по които и да е въпроси и е решил по чифутски леко да го хлъзне. Бат Гойко с удоволствие обясняваше по БНР какъв добър съвет му е дал чифута и как финансовия министър немал нищо против да го изпълни.

Че България се управлява от Богобория, това отдавна не е новина, но днес вече излезе от теорията на конспирациите ки ни се представя в своя политико-икономически образ.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 230
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06User posted image
PMEmail Poster
Top
Диломъ
Публикувано на: 13.1.2010, 10:38
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 44
Участник # 2 089
Дата на регистрация: 19-December 09http://www.ruseinfo.net/news_48961.html
Ето я и новината относно доклада на Райфайзен. Да не каже някой, че говоря наизуст. Там се споменават и други работи - сами преценете кое е важното.
PMEmail Poster
Top
Георги-НЗ
Публикувано на: 13.1.2010, 13:25
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09На последната снимка горе със стената на плача ( омазана със сълзи и сополи smil4341944e6b0c8.gif ), дали Бойко-разбойко си е поплакал до насита?
Аз мисля, че за да сервилничи на чифутите бая рев ще да е ревал. И сега му е олекнало на дребната душица.

И да се върна на доклада на Райфайзен - склонен съм да считам, че тези 500 000 хиляди дето са предвидени няма да са неточно преброени. А това може да е така ако плана по заселването на чифутите е в такава степен разработен, че да се знае кои чифути къде да се квартироват когато дойде момента.

А момента може да бъде например една безумна инвазия в Иран. Те отдавна се гласят и търсят сгоден момент да го нападнат, но явно като премерят лъжицата дето искат да лапнат - виждат че не им влиза в устата.
Но рано или късно Иран ще го нападнат ( САЩ по инструкция от Исраел) под някакъв си предлог. Тогава Исраел ще си плати за гяволъка и ще бъде лошо избомбен с ирански ракети. И ето как ще е дошъл момента "многострадалния" богоизбран народ да му се потърси някъде бежански лагер. А къде ще е този бежански лагер - не ми се се ще да се досещам. Както и как така " безсмислено" в България се строят толкова много молове.

Крушката си има опашка и няма нищо безпричино на този свят.


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
trak
Публикувано на: 13.1.2010, 14:50
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 690
Участник # 1 912
Дата на регистрация: 21-June 09По време на посещението е станало ясно, че Бойко или България ще купи от Израел осем бронирани машини "Пустинни котки".

Един брой напълно оборудвана "котка" излиза минимум няколко милиона $ сигурно . Ако пък са нови и по поръчка, не ми се мисли какви пари ще се хвърлят от бюджета. Но е интересно как ще бъдат платени тези пустинни котки като уж нямало пари в бюджета. И дали наистина сме пустиня и имаме нужда от такива пустинни котки. И ако да офертата на Израел ли е била най-изгодна? Кой и кога го е решил? Колко струва 1 от тези машини по поръчка и кой ще получи комисионата?? Защото при такива сделки за милиони и на децата е ясно вече,че винаги има няколко предложения, в случая модели, марки, производители и допълнително комисионни.

Правителството явно се нуждае спешно от опреснителни курсове относно бюджетно счетоводство, баланс и финанси.
PM
Top
Диломъ
Публикувано на: 13.1.2010, 14:59
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 44
Участник # 2 089
Дата на регистрация: 19-December 09Вземат превантивни мерки срещу партизанската съпротива, която в скоро време, надявам се, ще е факт. Цената в случая няма значение. Все пак, "гоите" ще платят.
PMEmail Poster
Top
trak
Публикувано на: 13.1.2010, 15:13
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 690
Участник # 1 912
Дата на регистрация: 21-June 09На страницата на Пустинните котки във Википедия под "Operators" има само няколко държави между които и нашата България: Тук

И още от същата страница : Тук и Тук като купувачи през 2008г. Още тогава са ни коментирали в техните статии като едни от първите купувачи.

Тук се вижда как фирмата производител се хвали през ноември 2009 с нови договори.
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020