www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Манипулацията "Българомохамеданин"


Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Манипулацията "Българомохамеданин"
anti666
Публикувано на: 16.9.2010, 18:02
Quote Post
QUOTE
Калитко е момче на около 20-24 годишен студент в САЩ...
Калитко не го познавам...
така че не разбирам с какво право се заяждате с момчето...

Бих искал още малко да обърна внимание на поредното мероприятие, което беше спретнато набързо. За "калитко". Появява се някакво уродче, вероятно със зелени чорапки, което чело-недочело почва да псува. Но забележете - не псува админа или мен, защото на нас ни е през оная работа. Псува ИДЕИТЕ ни. Което е вече свято и за подобно, ако сега се разминава само с бан, в истинския Саракт ответният отговор ще е смазващ. Псувните бяха насочени към самия Саракт и ... към свещената Оренда. Която ние тук я изписваме с главна буква. Защото за нас това е Светая светих. Да си позволи такова нещо или се е наджвакал с ганджа или е някакъв дългоноско. Аналогът е изродчето да псува Светия Дух в православието. Какво си докарва само с тия приказки - след време ще го усети. Но не за него ми е думата. Понеже е някакъв, изпълзял като хлебарка от тоалетната чиния, бързо бива изхвърлен обратно с дръпване на казанчето.
По-интересна е реакцията на участник с 170 постинга тук. Повечето от които, дори и да не са нещо особено, все пак са съвсем нормални. Ясно е, че след като bogatir е регистриран от 2 години, би следвало да е поне малко наясно доколко свята за нас е думата Оренда. Но не! С безгранична и неестествена наглост биваме обвинени в комунизъм. Тоест, атеизъм. Само за туй, че не допускаме някакви гадове да се гаврят със свещени за нас символи. Още оттук почват парадоксите...
Top
anti666
Публикувано на: 16.9.2010, 18:20
Quote Post
В историята на Движението е имало нееднократно опити на копои (или група такива) да се инфилтрират. Подходът е стандартен като и при други свободни сайтове с влияние над обществото. Пускат интересни постинги, демонстрират съпричастност към идеите и накрая, след като биват активирани, създават интриги/разединение или директно прилапват контрола над съответното свободно пространство и то вече се омирисва на зелени чорапки. Защо обаче при нас не им успява стратегията? По-простата причина, че тук имат работа със съвършенно различен вид хора. Които освен силна интуиция, поназнайват малко и от психология. Същата, която ушевците докато си чешат ушите им преподават в Института по криминална психология на МВР. Да започнем с това, че всеки човек си има стил на писане. Определени думички, пунктуация, начин на изразяване. В конкретика няма да задълбавам, но така усетихме поне няколко агента (или някой, използващ профилите им). Само защото заместителите им все някога се изтърват с друга терминология или откровена тафталогия.
Типичен е горния пример. От една страна този, който се крие зад участника bogatir, ни обяснява на колко години е некои си "калитко" и къде точно учи, а от друга страна твърди, че не го познава. Да допуснем, че са се запознали по лп от сайта или се знаят още отпреди. Тогава второто твърдение
QUOTE
калитко не го познавам
е неистина (лъжа). А след като е лъжа - следва бан. Ясно е, че няма как да са се запознали току-що, защото "калитко" е регистриран отвчера и едва ли по пощата на сайта ще дава на първия срещнат участник лична информация. Който пък "случайно" ще е съпричастен с неговите въжделения.
Съвсем ясно е, че това е подгответно отпреди активно мероприятие с обичайната цел. Колко сме нетолерантни и как хората се страхуват от нас да пишат, за да не им се скараме smil4341944e6b0c8.gif
Ясно е, че колкото и постинга да помпи някой с мисия тук, рано или късно следва активация за изпълнение на поставените задачи. Затова му и казват ушевците "активно мероприятие". И тук вече почват издънките. В един момент по съвсем тривиален повод се започва нелогично за страничен наблюдател поведение като горното. Съвсем ясно е, че всеки - ама абсолютно всеки, ако си позволи да плюе по нашите Идеи и особено да псува Орендата - ще бъде баниран на момента, без значение колко постинга има. И всеки, който следи сайта над 2 години и има 170 съобщения трябва да е наясно каква ще е реакцията на админа в такава ситуация. Нямаме нищо против, ако се пробват с открит и интелигентен диспут, но да се появи нещо от нищото и да псува свещена за нас символика - не е познал! Така е и така ще бъде занапред.

Пиша го това обстойно, защото сме в Крайните времена. И след време тази политика оттук ще бъде директно пренесена в управлението на държавата. От виртуалния в реалния Саракт.
Top
anti666
Публикувано на: 17.9.2010, 23:02
Quote Post
QUOTE
...И лично за мен откак Йордан взе "властта" форума умря, което и беше идея на враговете, които вие гонихте. Не казвам, че сте защото нямам други доказателства освен крайния резултат, който виждам в този форум. smil4334a3ebd31a5.gif
Ето го и отговора на Движението;
QUOTE
Моля за сега да не се пращат нови средства, щото сумата надхвърли нужното
И ако това не е достатъчно, ето и още;
QUOTE
ХХ.9.2010
Група: Потребители
Съобщения: Х
Дата на регистриране: Х.ХХ.ХХХХ
Привет
Как мога да се включа в Движението и каква е абонаментната такса ?

И знаете ли bogatir-чета, калитковчета и прочее, що тъй? Щото досега в познанството си с така мразения от вас админ, веднъж не съм го видял да е послъгал или подвел за нещо. Ако някой знае такъв случай - да си сложи ръка на сърцето и да го каже.
Бях писал нещо и преди, ама кой да го чете. Живеем в крайните времена. Небето НЕ търпи повече лъжи и манипулации. Компромиси за такива няма, няма и да има. Тръгнеш ли по тоя път - извиненията не се приемат повече. Ама бил съм се заблудил, ама не съм разбрал! Като не си сигурен, ще поемеш дъх и ще помислиш няколко пъти какво ще кажеш. Щото насреща не са ти робите на НСР, а горди и свободни Българи.
Top
anti666
Публикувано на: 17.9.2010, 23:35
Quote Post
И малко суха статистика. Към 00.32 часа, 18.09.2010;
QUOTE
Воини на Тангра;
509 Гости, 1 потребители 0 Анонимни потребители
Вестник Атака;
11 Гости, 0 Потребители
Хнет;
42 Гости, 6 Потребители
Tisitova.com;
Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани, 0 скрити и 1 гости
Top
anti666
Публикувано на: 24.10.2010, 18:18
Quote Post
QUOTE
И сега да го сравним с твоето мнение Богатирче, смешно и жалко, и да видим кой тука е агента и изпълнява поръчка. Нима си мислиш, че ние пасем трева и не знаем кой стои зад твоите думи, които изказваш като "лично мнение".

Нещата днес се поизясниха след някои проверки по айпитата. Оказва се, че лицето bogatir е писало от едно и също айпи като Спас Атанасов Минков от Русе, подвизаващ се тук с профили като einjerjer, einherjer1, 2, 3, sabazii и кой знае колко още други. Най-вероятно е едно и също лице.
Спас Минков е известен форумен манипулатор, добър познат на Елтимир и бившия админ Севар, за който Елтимир пише следното;
QUOTE
Взе неговото приятелче Спас Атанасов Минков от Русе и почнаха да атакуват Севар. Чупиха му прозорците, пикаха му пред вратата, заплашваха го с пистолет, докато хазяина му не го изгони от квартирата. Същевременно в Интернет, предимно в дир.бг тези двамцата пускаха всякакви измислици и гнусотии от наше име. Имам снимки на техните писания, предчувствах, че ще дойде момент, когато ще бъдат нужни. Мисля, че моментът дойде и аз няма да се поколебая да ги извадя на бял свят. Включително писанията, в които се гавреха с паметта на мъртвия баща на Севар. Не е за подминаване и отношението им към Тенгрианството: „Нагъл, глупав, недорасъл фашизоиден елемент; с една дума – ТЕНГРИАНИН – почитател на свитата на Елтимир и Йоло Денев. Жалко изпражнение на маймуноподобните и придошли заедно с Чингиз хан, Атила и др.” Написано е от Спас Минков – Сабазий. Безумието продължи до 25 септември 2005 година, когато получих служебно писмо от администрацията на дир.бг, в което ми поднасяха своите извинения. Писмото бе публикувано и в техния сайт. Пазя го и ще го приложа и него. Та в същото писмо се казваше, че Спас Минков – Сабазий е писал от мое име. По-точно бе водил диалози със себе си под два ника, като единият ник бил с моето име и псевдоним. Целта на занятието бе цялата гнусотия да бъде използвана като доказателствен материал в съдебното дело срещу мен.

Само заради това;
"Нагъл, глупав, недорасъл фашизоиден елемент; с една дума – ТЕНГРИАНИН – почитател на свитата на Елтимир и Йоло Денев. Жалко изпражнение на маймуноподобните и придошли заедно с Чингиз хан, Атила и др."
Einherjer - Bogatir го уредихме с вечен бан. И всичките му онлайн разклонения също.
Top

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020