www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Призив


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Призив
Йордан_13
Публикувано на: 16.9.2010, 14:09
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Правителството на Тиквата и Цве, започна системна атака за ограничаване свободата в интернет-пространството. Призовавам всички антирепубликански и антиправителствени сили на ожесточена съпротива с всички средства срещу мракобесието на републиканските правителства и опита да превърнат електоралните единици в послушни роби.
Призовавам да не се гласува за тях, да не се плащат данъци, осигуроивки и каквото и да е друго, което поддържа системата и живота на олигархията.
Свободата е рождена даденост, на всяко човешко същество, то се ражда свободно и никое земно правителство няма право да отнема, а трябва да съблюдава тази Свобода. Всяко правителство, което ограничава Свободата, подлежи на унищожение, а всички, работили за узаконяването на това правителство, трябва да носят отговорност.
Бог с нас!
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 16.9.2010, 18:52
Quote Post
Понеже вчера имахме активно мероприятие и бяха също така засегнати и други наши съмишленици, днес става ясно каква е причината. Ционисткият режим в окупираната ни Родина е тръгнал да затяга положението. Под благовиден предлог, че децата са подложени на "терор" по интернет. Тази кампания започна отпреди няколко дни по талавизията и медиите с цел обработка на общественото мнение. Видиш ли, лоши педофили дебнат децата ви във Фейсбук и затова дай да ги затворим.
Истинската причина е съвсем различна и тя е свързана също с последните атаки и към сайта ни, който не се държи от тях и допускам, че е последната свободна интернет медия в България. Какво може да се направи във фейсбук. Който потребител иска да ограничи нерегламентирани запознанства, спокойно може да сложи филтър срещу непознати да го търсят. Това е пределно ясно на всички, които поназнайват от интернет, но кампанията която завихри МВР е насочена към "шибания матрял", който няма интернет за обработка на мнението му.
С друго нещо е опасен фейсбук за Режима. И то е, че там спонтанно хората могат да се организират в групи. Нещо като флаш-моб. Недай си боже в групи срещу гробарите или Олигархията. Давам конкретен пример;
User posted image
Това дете с разбита от мутрите уста е попаднало на площада в демонстрацията именно чрез интернет. На януарския протест миналата година, всички "опозиционни" партии, включая Атака му обявиха бойкот. Защото не беше организиран от МВР, а възникнал спонтанно. Именно чрез такива сайтове. Бруталното разбиване на протеста, което беше разпоредено от тогавашния кмет, сегашен премиер-Тиква завърши и със смъртен случай на демонстрант. За което нямаше нито един наказан ушевец. Да не говорим осъден. Но тези събития бяха като стряскащо повикване за Режима доколко опасен може да бъде неконтролирания от тях интернет. Логични са и опитите сега да вкарат във всички що годе свободни сайтове и блогове миризливото присъствие на зелени чорапи. При нас поредния опит се провали с гръм и трясък, но дали ще е така на други места?
Top
anti666
Публикувано на: 17.9.2010, 18:45
Quote Post
Във връзка с последните хакерски атака срещу нас искам още веднъж да подчертая. В Крайните години войната е на духовно ниво. Абсолютното Зло отдавна се е настанило по свещените земи на великия някога народ на Бога. Сега от древното му величие е останала само бледа сянка, а той ошашавен и озлобен се чуди как да върже двата края.
Режимът се опитва и все по-яростно ще се опитва да КОНТРОЛИРА всички свободни интернет пространства. С комунистическите милионери като Андрей Райчев (същият който обяви Левски за девиант), той отдавна държи на късо въже медии, телевизии и по-големите сайтове като news.bg или xnet.

Каквото и да става, сайтът на Движение "Воини на Тангра" е жизнено важно да го има в това състояние до настъпването на Края им. Ние сме Воините на предната линия. Няма други зад нас и до нас. Виждате сами как "Атака" се разтвориха в небитието.
Когато започнат събитията и хората разберат, че не сме говорили празни приказки, когато самото Движение разполага с изпреварваща информация за бъдещето, въпреки сегашното им материално превъзходство, сересетата и подземни убежища - тогава и ще настъпят реалните действия на критичната маса Българи. Защото МАДАМ вече няма да я има. Няма и да ги има тия отвън да влияят и да им помагат. Които от слугите й оцелеят ще са сами, без обичайната си материална подръжка. Сами срещу високомотивирани Българи, знаещи точно какво и как да го направят.
Нашата стратегия засега е като контрадействие на духовната война срещу Българщината. За да подготвим духовно именно тези Българи, които сега само четат и приемат със сърцата си написаното тук. И за това казвам - имаме нужда от повече хора. От още помощ, не само материална с пари за абонамента. Ще трябва да направим всичко възможно да опазим сайта до края на 2012г, а пред смъртта си змията най-силно хапе. Друг начин няма и не може и да има. Дължим го това на поколението, което ще дойде след нас и ще построи Саракта.
Top
Йордан_13
Публикувано на: 1.11.2010, 23:16
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
http://www.ekipnews.com/news/mnenia/koment...pnicata_/90601/

Тоя луд беше единственият, който се осмели да протестира. Обесиха го на касапницата
28 октомври 2010 / 16:01“С дивашки викове сганта дойде в града. Той беше по-пуст и по-мълчалив от едно парясано гробище. Само един човек се мяркаше там, като един призрак. Той беше Мунчо. Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумни очи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня против Мохамеда и султана. Обесиха го на касапницата. Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира.”

ГЕОРГИ ДАСКАЛОВ

Така завършва романът “Под игото”, написан преди 122 години.

В сряда едно подобие на Мунчо, глухонемият Иван Гетов, атакува с БМВ-то си парадния вход на президентството. Спря на 50 сантиметра от гвардейците, които го охраняват.

Според публикациите в пресата Гетов, който има условна присъда за убийството на баща си, искал да запознае държавния глава с проблемите, които има. Лудост, само че моторизирана.

Понеже е лудост да очакваш, че Първанов ще обърне внимание на такъв човек. Той не забелязва ония другите, дето го избраха, та какво остава за едно глухонямо и нещастно момче. Сега яка му душа. Разбира се, едва ли да го обесят на касапницата, все пак вече е свободна България и не турците управляват, макар че и това не е сигурно.

Все едно.

Луд или нормален, Гетов е сред малкото хора в тази държава, който се осмели да атакува фронтално Първанов. Направи го физически, понеже природата го е лишила от дар слово. Неколцина журналисти и двама-трима политици, след като бяха лично засегнати от пернишкия политик, се превърнаха в негови убедени врагове, но като цяло и медии, и всички публични говорители се държат с Първанов все едно е умрял – или добро, или нищо. Разбира се, не без помощта на вездесъщия пресцентър и лично на Бойка Башлиева, която звъни в редакциите, та да спира нелицеприятни публикации за патрона си. Както беше например при катастрофата наскоро, причинена от президентския кортеж.

Вторият мандат на Първанов навлезе в последната си година и мнозина са на мнение, че той трябва да бъде оставен на спокойствие, понеже така и така си отива.

Обаче няма и не може да има отместване на България от точката, в която се намира, ако няма морално пречистване. То включва прекратяване на лицемерието спрямо такива като Първанов и лично спрямо него. Той, Първанов, е архитектът, творецът, на безвремието за България, започнало със Симеон Сакскобургготски и продължило със Сергей Станишев и Ахмед Доган.

Това са осем загубени години, в които животът на хората не помръдна с нито сантиметър напред, напротив, върна се назад. Показателно е, че, както в едно друго безвремие, Беровото, през 1992-1994-а, хората отново масово искат да бягат от България. И го правят.

Но това не е най-страшното. Години се наваксват, но моралната развала, която насади Първанов, откровеното и цинично показване на политиката като чиста търговска сделка, социалната нечувствителност, въздигането и награждаването на мутри, мутреси и ченгета от Държавна сигурност са поражения, които ще тегнат с години.

Младите гледат и виждат, че на върха на държавата са Първанов и такива като него. И понеже всеки иска да успее, им подражават.

И се напълни държавата с Първановци и първановчета. С БМВ не можеш да ги разбиеш.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 2.11.2010, 10:58
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Отказвам се от пенсия, освободете ме от вноски
=====================================
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=660516


КРАСЕН СТАНЧЕВ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС НА ИНСТИТУТА ЗА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА

До президента и министър-председателя на България

Обръщам се към вас с молба да бъда освободен от задължението да внасям осигуровки за пенсия в НОИ и от половината от вноските си в НЗОК.

Ще се опитам да обясня за какво става дума.

Дори ако моята пенсия и здраве се разглеждат като "право", аз имам свободата да не се ползвам от него в този му вид. Това не означава, че претендирам за връщане на средствата, които повече от 30 г. са внасяни от мен и моите работодатели в съответните държавни фондове.

Не искам и освобождаване от данъци нито като физическо лице, нито като собственик и управител на компания.

Съзнавам добре, че платените от мен през годините данъци "обществено осигуряване" не са предназначени за осигуряване на моите старини. Затова и не ги изисквам.

Без да смятам спорадичната си работа лятно време като ученик (за да припечеля за текущи нужди) и оставяйки настрана хонорарите си до 1989 г. (от които са правени удръжки от "обществени" фондове, които днес не съществуват), при съпоставими цени става дума за около 77 000 днешни лв, без да се смятат лихвите.

След като съм освободен от задължения и нямам претенции към НОИ, то и НОИ няма задължения към мен.

Въпросната сума на моите данъци "обществено осигуряване" е равна на една пенсия от 250 лв, която може да бъде плащана някому в продължение на 280 месеца, т.е. 23 г.

Аз, разбира се, не съм сигурен, че тези пари са дори счетоводно налични в сметките НОИ. Електронният достъп до тях оставя съмнения, че в НОИ има правилен запис за това колко са моите вноски и от колко години са правени. Все пак ще събера наличната информация и ще набавя съответните документи с не особено прилично звучащи наименования, за да е ясно точно от какви задължения освобождавам "ДОО"-то.

Непосредствените ползи за НОИ от такова решение са поне три: дефицитът на НОИ ще намалее със 77 хил лв (ако правилно са водени сметките), отпада и трудният обществен дебат за експроприацията на тези средства и - за да провери своята облага от моя милост- НОИ ще внесе известен ред и корекции в част от сметките си.

Налице ще са и нематериални обществени ползи. Решението на моя особен случай ще покаже, че системата на НОИ и пенсионното дело в България не е солидарна в какъвто и да било смисъл на тази дума.

От библейската притча за втората риза и ближния, през апостол Павел (вижте например "До Тимотея" I, 5-8 и17-19 и "Деяния на Апостолите" II, 44-45) и Ибв Халдун до "Уикипедия" (където са дадени значенията на множество славянски езици без българския) "солидарност" означава взаимна, доброволна и устойчива общност на интересите. Българската пенсионна система няма нито една от тези характеристики.

Обстоятелството че някой, в дадения случай моя милост, доброволно се отказва и освобождава от нея със знанието на законодателя, ще покаже пътищата за промяна.

Това няма да промени човешката солидарност, хората, както и аз, ще продължат да се грижат за своите родители и близки.

Те се грижат и сега: работещите заделят 20-25 на сто от дохода си за такива цели. Изземвайки част от тези средства, правителството ги кара да избират между доброволната солидарност с близките си и изискваната насила грижа за непознати (като разходите за това непрекъснато се увеличават).

Обстоятелствата със здравните ми вноски са по-сложни.

През 2004 г. министерството на финансите публикува изследване на тема "Финансиране и управление на здравеопазването". В него се посочва, че през 2002 г. публичните разходи за здравеопазване са 1,85 милиарда лева, а българските граждани са платили допълнително за здравни услуги по-голяма сума (1,852 милиарда лева). Не вярвам положението да се е променило много от тогава до сега. Гражданите плащат два пъти - през държавната НЗОК и самостоятелно. За разлика от пенсионната система средствата са налице.

Аз съм от тези, които плащат два пъти, без да ползвам - поради липса на време - значими средства от НЗОК; разходът на касата за мен би бил равен на времето на моя общо практикуващ лекар за няколко минути консултации по телефона на година. Между другото, не искам да издребнявам, но не мога да отбележа, че ако вие ползвате услугите на т.нар. правителствена болница, разходът за тази "услуга" е частично финансиран от мен, защото аз там си плащам профилактичните прегледи.

Предполагам все пак, че поради лошо управление нуждите на здравеопазването изискват поне половината от моите вноски за отиват за бърза помощ, трудни за лекуване болести като рак и пр. Затова молбата ми е за 50% освобождаване от такива вноски. Но ми се струва неразумно да плащам данъци върху средствата, които сам инвестирам в своето здраве. Определена сума от моя облагаем доход, да речем до 20%, би трябвало да бъде освободена от данъци.

Не е тук мястото да обяснявам как ще се справя без НЗОК и НОИ, но съм сигурен, че ще се справя. Това, което искам, е държавата да не ми пречи.

Тези две искания, естествено означават и отказ от много други "права". Например аз не искам да имам право на минимална работна заплата, на осигуряване по безработица, да работя 48 часа седмично (да имам съответния гарантиран отпуск, регламентирано работно време и пр.), на гарантирана пенсия след определена възраст (каквато и да е тя), на оплождане в епруветка или на платен отпуск по майчинство или бащинство.

Естествено, моето освобождаване от "права" не може да стане с индивидуален акт. Вероятно това може да се случи с определен законов регламент, който обхваща всички случаи като моя. Той може да обхваща всички "права", но някой може да реши да не ползва някое от тях, и то не завинаги, какъвто е моят особен случай, а за определен период от време.

Ако е нужно, могат да се пресметнат ползите от такова законодателство и да се сравнят с разходите. И аз бих могъл да помогна в това отношение на Министерския съвет, парламентарните комисии или президентската канцелария.

Например сигурно е, че дори временният отказ от минимална работна заплата и регулирано работно време ще увеличи печалбите на фирмите, ще създаде работни места, ще увеличи бюджетните приходи и ще освободи средства на фирмите за обучение на временно наетия или постоянния персонал. (След като изтече срокът за освобождаване от "права", работодателят и работникът ще могат да договорят връщането им към тях.)

Нека накрая се позова на Мохамед, т.нар. закон шура: "Блажени са онези, които водят делата си чрез ваимно обсъждане."

Оставам с уважение.

* Заглавията са на редакцията. Ще публикуваме и други мнения по темата.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 2.11.2010, 11:09
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06PMEmail Poster
Top
antijew
Публикувано на: 2.11.2010, 15:58
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07QUOTE
Дори ако моята пенсия и здраве се разглеждат като "право", аз имам свободата да не се ползвам от него в този му вид.


Аз, заради тези думи в цитата, спрях в началото на 2000год. да внасям осигуровки. Четох за-конЯ, и там точно си го пише, че осигуряването е "право", а както знаем правото не е задължение. Друг е въпроса, ако са го променили след това. За за-конЯ говоря.

smil3dbd4e5e7563a.gif

В тази връзка, докато четох и публикувах интервюта на Койно Койнов за друга тема тук, пак свързана с "милеенето на държавата" за народа, ми попаднаха негови думи за пенсионната система.
Вижте, какво казва:
"...виждал ли си пенсиониран вълк да бяга в гората, после да спре и да каже - излизам в пенсия - нека сега горският да ми носи всеки ден храна!”
smil4341944e6b0c8.gif

Пра-пра дядовците и бабите ни, не са ползвали "благата" на яловата републиканско-рекетьорска пенсионна система и пак са си изживявали добре старините. И както казва Красен Станчев по-горе:"...аз, ще продължа да се грижат за своите родители и близки.", така е било и преди. След като нашите предци са "сдавали багажа", децата са ги подкрепяли до последният им дъх...


--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Top
antijew
Публикувано на: 3.11.2010, 11:18
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07В коментарите под материала на Красен Станчев във в.24 часа, който е пуснал Йордан, освен дебилски или на платени драскачи, се срещат и свестни мнения.

Цитати:

не пасящ трева: Поучителна история, свързана с дискусията: "Имало едно семейство овчари. Те държали всичките си овце в една кошара. Хранели ги, вардели ги и ги извеждали на паша. От време на време овцете се опитвали да бягат. Тогава най-стария овчар отивал при тях и им казвал: -Вие, глупави и своенравни овце, не знаете, че навън пълно с опасности. Само тук ще намерите вода, храна и най важното-защита от вълците. Един ден се пръкнала по-различна овца. Нещо като черна овца. Била вироглава и подучвала другите да избягат на свобода. Докато една нощ ги придумала и те избягали. Овчарите не усетили нищо до зори, когато видели празна кощарата.Отишли да се жалват на стареца, глава на семейството. -Избягали са, избягали са! -Горките.... -Ами гладът? -Ами жаждата? -Ами вълкът? -Какво ще стане с тях без нас? Старецът се прокашлял, смукнал от лулата и рекъл: -Вярно, какво ще стане с тях без нас? И още по-лошо..КАКВО ЩЕ СТАНЕ С НАС БЕЗ ТЯХ?"

доброволните роби1: Бившите роби помнят робството с нещата,„осигурявани даром”. Братя Стругацки виждат същността на робството по същия начин в своя роман Второто нашествие на марсианците. „Първото нашествие на марсианците” в романа на Хърбърт Уелс - Война на световете - марсианците идват с оръжия и принуда. Марсианците в романа на Стругацки обаче познават добре естеството на човека и същността на робството. Вместо да завладяват насила, те осигуряват всичко, от което хората се нуждаят. Безплатно. И робството побеждава. Робството не започва от робовладелците. Робството започва от робите. То не започва когато някой извади оръжието и принуди хората да му работят. То започва когато хората се откажат сами да се грижат за себе си и за своите семейства, когатои поискат някой друг да им осигурява необходимите неща - до края на живота им. Робството идва тогава, когато човек изостави отговорността да взема решения за своя живот, и остави тези решения на други хора.

доброволните роби2: Истинската същност на робството е в съзнателната замяна на свобода за сигурност. Робството се състои в съзнателно предаване на индивидуалните права и отговорности на други хора или институции. Робството е в овчия инстинкт да търсиш овчар да те пасе и стриже. На съвременния политически и обществен език можем да кажем, че робството – това са социалните грижи. В здравното осигуряване за хората, които никога не полагат грижи за здравето си. В пенсионното осигуряване за хората, които никога не искат да мислят за бъдещето. В безплатното държавно образование за децата на родителите, които могат да правят деца, но не желаят да се грижат да тях. В регулациите на икономическия и личния живот. Всички тези неща са робство. В основата си те имат един и същ мотив: Желанието на човека да избяга от отговорността за своя собствен живот и работа.

доброволните роби3: Имаше някой да се грижи за нас. Искаме и сега някой да се грижи за нас. Дори ако това означава да ни бият с камшици и да работим по цял под тропическото слънце. Дори ако това означава да ни товарят с 60% данъци, да ни карат да чакаме на опашки пред бездушни мързеливи бюрократи, да ни унижават и да ни отнемат живота, свободата и собствеността. Дайте си ни безплатната коричка хляб всеки ден! Народ от роби няма бъдеще. По един или друг начин той умира. Било от външно нашествие, от емиграция на младите активни хора (децата на робите) или от естествена смърт. Никакъв Европейски съюз не може да го спаси. Никакви обещания за още безплатни корички хляб не могат да го спасят – те само ще го убият повече. Робите не носят мироглед за бъдещето и затова не могат да имат бъдеще. Само свободният човек има бъдеще. Бъдещето принадлежи на онези, които сами поемат отговорността за него. Останалото е самозаблуда и утопия.


--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 4.11.2010, 11:09
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Аз, заради тези думи в цитата, спрях в началото на 2000год. да внасям осигуровки. Четох за-конЯ, и там точно си го пише, че осигуряването е "право", а както знаем правото не е задължение. Друг е въпроса, ако са го променили след това. За за-конЯ говоря.
================================================================================
================================================

Пък аз, още откакто великият демонокрад и циганин Кофтоф, обяви началото на здравната "риформа", и нова здравна система по западен образец, аз инстинктивно отхвърлих "западният образец" и дори не си потърсих личен лекар, т.е. личен гробар. Така излязох от системата, още преди да съм влязъл.
"Отхвърли този свят" - така пееха Криейтър в една своя песен. Е, па западняци го казват;))), аз ли съм овцата, дето ще влезе доброволно в кошарата.
А вие, овце ли сте, г-да електорални гласоподаватели?
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 4.11.2010, 11:11
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=662789

Варненец пробва пушка, полицаи на мушка

Варненец влезе в ролята на снайперист, но не избра правилната цел и улучи полицейска патрулка.

43-годишният Александър Жеков, който досега не е имал работа с органите на реда, се развихрил към 21,20 ч във вторник. Бившото пиколо решило да пробва оптиката на въздушната си пушка от 4-ия етаж на апартамента си в кв. "Левски". След дълго търсене на мишена той се спрял на полицейска кола, паркирана на улица срещу дома му.

Без да подозират, че са взети на мушка, униформените спрели за проверка кола на бул. "Левски". Изведнъж чули свистене и удар от метал в предната част на патрулката. Учудени, полицаите открили на земята смачкана сачма от въздушна пушка. В този момент видели стрелеца победоносно да се прибира с пушка в ръка от терасата в дома си. Любителят на нощни забави с пушка бил спипан веднага. В апартамента компания на Жеков правел 13-годишният му син Веско.

Първоначално Жеков отричал да има нещо общо със стрелбата. Но при кръстосания разпит, продължил близо 2 ч, си признал всичко. Разказал, че изпробвал новата си китайска пушка, калибър 5,5 мм. Срещу сгафилия варненец е образувано досъдебно производство за хулиганство и съпротива на орган на полицията по време на работата й.
"Странни личности са и Сашо и жена му. Не приказват, не поздравяват. Учудвам се от станалото. Не е пияница, явно нещо му е прещракало. Иначе го познавам от дете. Завърши техникума по дървообработване. Работеше като пиколо в Грандхотел "Варна". Последно беше барман на Пампорово", разказа 68-годишна съседка.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 4.11.2010, 11:15
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06След дълго търсене на мишена той се спрял на полицейска кола, паркирана на улица срещу дома му.
================================================================================
================================

Изключително добър избор на мишена! Срещу тези, които биха те били безмилостно, когато отидеш на жълтите павета, да изкажеш недоволството си от олигархическата върхушка. Разбира се, друг е въпроса, защо са ходили до урните да изберат собствените си палачи. Няма такава система в галактиката, където жертвите да избират собствените си палачи! Само на планетата Земя.


PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 4.11.2010, 11:18
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06В този момент видели стрелеца победоносно да се прибира с пушка в ръка от терасата в дома си.
======================================================================

Това е чувството за Свобода да те обземе, изпитваш пълно удовлетворение. А сега си представете, че в този човек имаше солидна огнева мощ, т.е. солидно тежко въоръжение. Мислите ли, че, което и да е правителство, ще смее да окраде парите ви, да ви вдигне стажът за пенсия, да ви закрие научните институции, да премахне болниците? Не, не, и не!
PMEmail Poster
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020