www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Отговорността на царската институция


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Отговорността на царската институция
Йордан_13
Публикувано на: 18.1.2011, 16:23
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06http://www.rssbg.info/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D...2%D0%B0-194361/

Най-накрая на планетата се случи нещо неочаквано. И то в либерално-глобализиращия се свят, в който единствената дума е: "пари, пари, пари и пак пари". Неочакваното, обаче не дойде от християндемократските държави на Европа, нито от посткомунистическите такива, нито от юдеизирания Американски континент.
Случката се случи в Кувейт, една мюсюлманска държава. Емирът на Кувейт постъпи по християнски, като раздаде, (макар и от излишъка си), пари на своите поданици, с които те ще живеят поне 2 години напред без да мислят за насъщния. Поводът да бъдат дадени парите е просто формален и не е заради това да не стават бунтове. Опитът за "жасминови революции" инспирирани от юдейските кръгове във Вашингтон и Тел Авив, няма да успее. Защото срещу тях стои блогородството и щедростта на това, което по нашему наричаме Кан/Цар, а не карикатурата на управляващи в лицето на измислените мин. председател и президент. И защото има една много дълбока причина, за която емирът явно знае. Това, че е вероятно възможно след 2 години, парите да нямат никакво значение, защото с тях няма да има какво да си купиш, но ще е от значение, къде ще живееш, защото вече няма да е валидна глобалистичната максима: "Където ми е добре, там е моят дом". Защото ще има само определени места на планетата, които могат да ви бъдат Дом.
В крайна сметка в зората на Утрото, той се е досетил за истинското предназначение на царската институция - може царят да е зле, но поданиците трябва да бъдат добре! Дори пред угрозата днешният свят да изчезне напълно.

А при нас, какво можем да кажем? - бий самара да се сеща магарето! Обаче тук не очаквайте, това да се случи.
Тук властовият елит иска да спаси сам себе си - семейно и поединично, крадейки като за световно и прикривайки кражбите със зрелища.
Управляващите са свикнали само да вземат, но не и да дават. А най-честото, което правят когато дойдат на власт е да опапат резерва. Така е от Тошово време, когато за първи път се опапа златото и покритието на лева си отиде. Затова имаме един гол Лев - без нокти, зъби, мустаци и опашка. А виж каква е отговорността на Царската институция - да има резерви в излишък, та, когато дойде времето, да може да даде на всички.
Царската институция е отговорност към Всичкото!


PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 18.1.2011, 23:34
Quote Post
QUOTE
Това, че е вероятно възможно след 2 години, парите да нямат никакво значение, защото с тях няма да има какво да си купиш, но ще е от значение, къде ще живееш, защото вече няма да е валидна глобалистичната максима: "Където ми е добре, там е моят дом". Защото ще има само определени места на планетата, които могат да ви бъдат Дом.

След две години може да е така, но дотогава с тези пари може да се свършат много полезни работи, които да поставят основата на бъдещото Царство.
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020