www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Роден от циганка


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Роден от циганка
Йордан_13
Публикувано на: 30.4.2011, 12:07
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06И тъй, кой е този, дето е роден от циганка? Накратко, това е представителят на така наречената институция “омбудсман” – Константин Пенчев, изявяващ се като ярък защитник на така наречените “малцинства” във все по-разпадащата се РБ. След неистовия му писък, за събарянето на незаконни цигански постройки в Шекер маале”,в сърцето на Пловдив, защото горките цигани, щели да умрът от студ през зимата, и се нарушавали техните “човешки” права, омбуци-гуцето, отново нададе вой, този път срещу шествие на БНРП в защита на българщината, като видя в него, отчетлив “дискриминационен и антиетнически елемент”. Веднага прави впечатление на човек, че омбудсмана е от циганското племе, защото вижда в едно шествие за защита на българщината, антиетнически елементи. Ние, тогава с право трябва да запитаме тоя сопол, кое е антиетническо? Защитата на българщината, т.е. на всичко, което ни определя като народ български или желанието ни да въведем ред в едно разпасало, разглезено от демокрацията и примитивно по същността си номадско племе, което не обича да създава държави, но обича да живее в тях, за да ги разрушава отвътре. Ние питаме омбудсмана? И въобще каква е тая институция, дето ще ни нарежда, какво да правим, ние, в собствената си къща, която все още наричаме България? Ето няколко реда

==============================================================================
О̀мбудсманът (от шведски ombudsman) е длъжностно лице, на което са възложени функции да контролира спазването на законните права и интереси на гражданите от органите на изпълнителната власт и от длъжностните лица.
Съгласно българския Закон за омбудсмана той „... се застъпва с предвидените в този закон средства, когато с действие или бездействие се засягат или нарушават правата и свободите на гражданите от държавните и общинските органи и техните администрации, както и от лицата, на които е възложено да предоставят обществени услуги.” Омбудсманът изпълнява функциите си, като приема и разглежда жалби и сигнали за нарушения на права и свободи на гражданите и прави проверки по тях.

Омбудсманът е независим в своята дейност и се подчинява само на Конституцията, законите и международните договори, ратифицирани и влезли в сила за Република България.
===============================================
Още от първото изречение, с което е въведена тази длъжност, се признава, че съществуващата в момента държава е антибългарска и че като модел на държава и форма на управление “република” е напълно изчерпана и дискредитирана, щом жителите в нея имат нужда от обществен защитник, който “контролира спазването на законните права и интереси на гражданите от органите на изпълнителната власт и от длъжностните лица.” Органите на изпълнителната власт и длъжностните лица срещу собствените си жители? Че каква държава е това? Такава държава трябва да бъде закрита, разрушена и построена отново. А тук виждаме една абсолютна дивотия, въвежда се институция, която да защитава гражданите, вместо да се ликвидира държавата във вида, в който е и да се построи наново. Тогава става ясно, че институцията омбудсман, само удължава агонията на републиката и толерира геноцида над българите. Сегашните и действия потвърждават това. Не ни стигат БХК, Шорош и Уорлик, които защитават циганите, но към тяхното песнопение, се прибавя още една институция, т.е. още една гарга да грачи от високата топола.
Затова ние казваме – Саракт. Саракта е онази държавност, в която органите на изпълнителната власт и длъжностните лица служат на своите сънародници, а не са срещу тях. Канът не може да бъде срещу своя народ, защото той без него е нищо, няма кого да управлява, Съветът на седемте или дванадестте боили, не може да бъде срещу своя народ, защото трябва да застане срещу себе си. Той не може да бъде днешната олигархична върхушка, която усвоила капитала, възпроизвежда самата себе си, унищожавайки общата народностна маса. Саракта е Общността – Кан и Народ в едно. Другото е ала-бала. Играта на демокрация, играта на република е демонизъм. И ако някой все още иска да бъде демон, вервайте ми, бързо ще го накараме да повърне изпитата кръв.
Затова, ние не можем да не подкрепим БНРП, каквито и да са те, тъй като

“ организират протестното шествие, защото хората в малките населени места са на ръба на оцеляването. По думите му реакцията срещу циганския терор е своеобразен „безусловен инстинкт за самосъхранение" на хората, които вече са склонни да пазят с оръжие живота, имота и честта си.

България е под своеобразно „циганско робство", което е по-жестоко и от турското. Според лидера на БНРП циганите са станали толкова нагли и агресивни заради хора като Константин Пенчев.”

Което е абсолютно верно. Циганите са нагли и агресивни, защото са подкрепени от редица еврейски институции като БХК, Шорош, и дори американския посланик Урко, който се изживява като генерал-губернатор на България, и който в прав текст каза: “Циганите са бъдещето на България”. Не, българите, циганите! Тези думи на уж бял човек, трябва да ви отворят очите. По-голямо поощрение от това, циганите да безчинстват в държавата няма. Зад тях, не е кой да е, а хамериканския посланик, а днес и уж българския омбудцман. Но омбудцмана е институция, която по дефиниция не е създадена да защитава българщината, а “правата на всички граждани”. Това много ми прилича на предизборния плакат на Гоце ага: “президент на всички български граждани”. Вижте как уширявайки понятието “Българин”, размивайки го в другите етноси, то тихо и незабележимо се обезстойностява и си отива! Точно това е и целта на тези личности, хора и организации - унищожението на Българщината. наред с физическото ни унищожение, трябва да си отиде и духът ни, защото на тях не им трябва Българщина, а “български граждани”, т.е. запазен електорат, чрез когото винаги да бъдат на власт. И за съжаление, ние, не можем да го кажем, че бездействат, и с бездействие го правят, те всеки ден действат в тази посока!
И ако трябва да се търси дебат върху това, полезна ли е институцията омбудсман за българщината, отговора е ясен. Въведена от седесарията под благовидния предлог да ни защитава от комунистическата държава, тази институция изведнъж започва да подкрепя тенденциите, които ликвидират българската народност. На нас ни трябва институция, която да работи за българщината, а не институции против нея! Нас не ни интересува международното положение и интересите на руснаците, американците, евреите, турците и пикливите европейци, нас ни интересува ние, ние къде сме, какво сме и какъв е нашият интерес. Нашият интерес е Българският народ да се върне към своята Същност и да се изчисти от налепите – исторически и духовни, наложени ни от други народи, вплетени в начина ни на мислене днес, които ни спъват и не ни дават да вървим напред.

Затова, каква е обществената полза от евреите, турците и циганите в България?

Евреите - управляват ни политически - скрито и явно и ни експлоатират икономически, т.е. финансово. Те са най-опасни.

"Турците" - потомци на най-личните българки отвлечени в турските хареми. Искат България да е Турция и ислямът да шества победоносно отново на Балканите.

Циганите - те нищо не искат. Само Българите да ги хранят наготово. Ако не ги хранят - крадат, бият и убиват, изнасилват, рушат собствеността. Опасни, колкото евреите.


Каква обществена полза има българският народ, от тези етноси?

Съвсем ясно е, евреинът, никога няма да престане да бъде мошеник, циганинът – крадец и престъпник, а турчинът - главорез и примат.

Затова, ние категорично отхвърляме изказванията на така наречения “омбудцман” и призоваваме Българите да работят за Държава, което е на Българите, независима от международните спекуланти, институции и политически образувания. В Българската държава, Върховната Воля е на Българинът и всички други етноси , когато искат да живеят заедно с нас, се съобразяват и живеят спрямо нея.
PMEmail Poster
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020