Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 20.5.2011, 22:47
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 747 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
„Zaman gelecek, goreceksiniz ne olacak”/ Ще му дойде времето…и ще видите какво ще се случи/. С тези думи на турски лидерът на ДПС Ахмед Доган приветства множеството в ардинското село Бял извор.
![]() ![]() ![]() |
Йордан_13 |
Публикувано на: 22.5.2011, 11:05
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 747 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
"И това става в годината, в която празнуваме 1700 години от Едикта на Сердика, т.н. Едикт на Толерантостта, с който се спира преследването на християните и се дава равноправие на всички религии в тогавашната Римска Империя. Жалко, че малоумника Сидеров не е чел история. България е оцеляла не заради конфронтации, а поради своята толерантост".
====================================================== Такива исторически уроци, аз поне не помня, доколкото познавам историята си. Историческото ни съжителство с турския етнос се е осъществявал на принципа: "преклонена главица, сабя не сече", и това е принципа на мизерната психология на оцеляването. А когато се свикне с нея, се губи, не само българския, но и човешкия облик. Затова имаме хайдутско движение, което не е било никак толерантно. Нормално е след толкова години на демонокрация, либерастия и всякакви права и свободи, без никакви отговорности, да се стигне до етнически сблъсък. Етническият модел в България е измислен от политиците. Той не е реален. Първо, защото всеки етнос тука сам за себе си е капсулиран. И има територии, в които Българската държава реално отсъства. Вие живеете в един сапунен мехур, понеже не пътувате из тие територии, но аз пътувам много често. И второ - "човешките права" се използват от редица етноси за експанзия и рушене на българското. Но понеже на либерално и "демократично" настроените и с ляво мислене хора, това се харесва, те осъждат сънародниците си, че ударили две тояги на няколко примата, които са научили български, само щото живеят в София. Ноооооо, това е в София;))) А тя не е България. Факта е, че мюслитата фърляха камъни срещу българи, независимо, какви са те, и какви намерения имат - спекулативни или не. Факта е, че те фърляха и се биеха доста добре - настървено. И ако това го правят в София, какво ли ще направят в Кърджали? Или в Делиормана? Затова аз не мога да не подкрепя сънародниците си. Мислете му вие, които подкрепяте турците, само защото не приемате такъв вид поведение и този начин на отношение. Ако ние не сме единни като етнос, независимо дали сме били прави в дадена ситуация или не, ние сме обречени да се изличим от лицето на земята. Дойдоха времена, в които трябва да се гледа единството на народността, а не собственото мислене и възприятие на индивида. Защото, като изчезне народността и вие ще си сложите по едно килимче пред Софийската синагога. Или ще ви го сложат. Кипа вече политиците ни слагат доброволно. Но никой не слага калпак. Калпака днес е обиден и израз на селендурщина. |
merry |
Публикувано на: 22.5.2011, 17:27
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 73 Участник # 1 119 Дата на регистрация: 30-August 07 ![]() |
Всички промиващи медии говорят за етнически сблъсък, а сега и тук – в сайт с будни хора, които се предполага, че не се поддават на манипулации. Това е религиозен сблъсък, а не етнически! НЕ става въпрос за някакви българи сбили се с някакви турци. Става въпрос за една пария (която твърди, че е националистическа, а явно е религиозна), отишла да провали една религиозна служба. Някакви фанатици отиват да крещят и да пускат музика по време на петъчната молитва на мюсюлманите, които не са само турци в България. Има българи мюсюлмани. Мюсюлмани хвърляли камъни! Ами да! Представете си, да сте на християнски празник и някой пусне музика докато свещеника пее, да псува и да замеря християните с яйца. Каква би била вашата реакция? Странно е, че такъв протест е бил разрешен в петък по време на обедната молитва и това се извършва от български депутати. Много е нагласено някак. Явно някой иска да създаде религиозно напрежение в България и по познатия сценарий „Разделяй и владей!” да ни накара да се изправим едни срещу други, вместо да се обединим срещу хората, които докараха България до мизерия. Надявам се, че няма да им играем по свирката. Надявам се, че ще спрем да слагаме знак на равенство между мюсюлмани и турци, защото част от турците в България съвсем не са религиозни хора и има много българи, които са мюсюлмани.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 22.5.2011, 23:22
|
||
Снимките от село Русалско говорят красноречиво, дали сблъсъкът е етнически или религиозен. Той е религиозен и етнически и е започнал много отдавна, само, че болшинството са го проспали. Това дето се случи, дори да е провокация, ще се случи един ден, без да е провокация. Просто напрежението в тази посока се събира със всяко едно новоизбрано правителство. И с поведението и изказванията на политиците в ущърб на българите. В него ден, когато се случи, една немалка и твърде важна част от територията на България ще бъде отцепена необратимо. Във важни и немалки територии, България присъства само на "книга". Там отдавна има автономно управление и турски облик на селата и градовете. Аз не знам за какво ми говориш, мойто момиче, но ти просто не си в час. И не само не си в час, ама си и много зле. Само допреди седмица, в Кърджали, българин живеещ там, по един повод, ми вметна в разговор следните думи" ...То вярно, че сме на турска територия". Значи смятай, самите живеещи на територията на Кърджалийски окръг българи, го признават това. "Има българи мюсюлмани". Може би има, но те едва ли биха скочили да се бият. Мисля, че те са едно мижаво малцинство, тъй като много трудно се удържа на турската пропаганда, че да си мюсюлманин, това значи да си турчин. Гледах целия репортаж по Канал 3, и тези, които скочиха да се бият имаха арабелски физиомутри, абе баш цигани си беха, по моите разбирания. Пакистанци. Моята лична позиция е, че в България, джамиите са прекалено много, а виенето на уредбите от тях, прекалено силно. Същото е, и положението в Пловдив с джамията в центъра. Камбана не се чува, но виенето "Бисмляяяяяяяяяяяя, Аллааааааааааааа", се чува доста очетливо. Това е нарочна религиозна пропаганда и турцизиране. Викали ги за молитва. Аз също мога да ви стана молитвен викач, вервайте ми: "Ръй, ръй, ела байче, ела". Тъй ше ви викам за молитва. Нима си мислиш, че в Пловдив, нема некой да претрепе оджата, един ден. Вервай ми, падне ли ми на сгода, гъжвата ще се търкулне. Огромните джамии в центъра на големите ни градове - София, Пловдив и т.н., според мен трябва да се бутнат и преместят в покрайнините на градовете. Същото важи и за синагогите. Тези храмове, нямат место в идващия Българския Саракт. Просто са на "божества" яли и пили българска кръв. И още нещо. Твоето мнение слабо ме интересува. Интересуват ме, хора, дето искат да търкалят гъжви, а покрай тях и главите на някои техни подлоги. =============================================== Представете си, да сте на християнски празник и някой пусне музика докато свещеника пее, да псува и да замеря християните с яйца. Каква би била вашата реакция? ================================================ Пак се връщам на Русалско. Там е осквернена цяла черква, пък ти ми плачеш за някаква дивашка служба, дето ударили две тояги на три-четири примата. Кво толкова сега, толкова време слушаме: "Бисмляяяяяяяяяяяя, Аллааааааааааааа", нека и те малко чуят Борис Христов и "Многая лета". кво толкова има. Няма да им се направи ре-сюнет и зашиване на кожичките на чатлаците. Ще се ограмотят, ще добият обща култура. Да кажем, че за черквата в Русалско, не съм толкова засегнат, но ме дразни опита да се наложи мюсюлманската религия като господстваща или преобладаваща в България, като в тази сметка се включва и нарочното рушене и оскверняване на храмове. В България в ново време се рушат само древни светилища и християнски храмове. Друго не се руши. Скоро ще ти посоча пример, как гаджалетата, бутнаха и един древен мегалитен обект, заради това, че на ханъмите им приличал на пишка. Абе те сека вечер, правят фелацио на рязаните чатлаци на мъжете си, но иначе лицемерието в морала ги гони, кога става въпрос за каменен фалос. Такива ми ти работи, драги ми смехурко. Искате да живеете в България? "Бисмляяяяяяяяяяяя, Аллааааааааааааа" или "Алллааааааааааа, акбааааааааааааар", можете да си го четете в края на градовете. Там ще преместим джамиите. Оттам няма да чуваме и грохота на излитащата ракета, с която ви отвеждат като правоверни право при Алла. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 22.5.2011, 23:43
|
Става въпрос за една пария (която твърди, че е националистическа, а явно е религиозна), отишла да провали една религиозна служба.
================================================= То в България много партии твърдяха, че са еди какви си, но ни унищожават поголовно, сменяйки се на всеки 4 години. На това, ние казваме: СТОП! Дотука. Нанатък - дряновицата. Со много бой, не малко, щото аман;))) И ДПС твърди че е либерална партия, но не е. И СДС твърди, че е демократска партия, ама май не е, и БСП твърди че не са баш комунисти, ама са. Политиката е хамелеонщина. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 22.5.2011, 23:51
|
а сега и тук – в сайт с будни хора, които се предполага, че не се поддават на манипулации.
================================================== Не се поддават на манипулации, но и не си падат по мюсюлманството и Алла. Не смятам, че тая вера има бъдеще, колкото и многобройни да са одупените на килимчята пред джамиите. Исляма е религия без бъдеще. Затова зададох въпроса: "Кой си ти архангел Гавраил и от кои си", тъй като този архангел казва на неграмотния и дал фира отвсякъде Муххамад: "Чети" и "Тълкувай". По този начин той превърна разпокъсаните бедуини и чергари в армия, която тръгна да руши другите, за да живее и се уголемява тя. Това продължава и до днес. На това, казваме, категорично: СТОП! Архангела Гавраил, да си прибере вересиите, тъй като мюсюлманството е религия, вдъхновена от един архангел, а бъдещето е на Верата, с която можем да живеем в Бога. |
Елтимиp |
Публикувано на: 23.5.2011, 13:28
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 491 Участник # 2 562 Дата на регистрация: 9-November 10 ![]() |
Не успях да намеря точната тема. Извинете ме Гавраил ще умре, не ми пречете да га убия.
Елтимир |
Запознат |
Публикувано на: 23.5.2011, 15:41
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Елти, нали щеше само да бъдеш вестоносец? Или с убийства почна да се занимаваш вече спасителю? ![]() Ако ще убиеш някой после пак ще имаш неприятности с МВР-то и с роднините на тоя дето ще убиваш. ![]() По-добре му прати блага вест и го спаси вместо да го убиваш. ![]() |
||
merry |
Публикувано на: 23.5.2011, 20:31
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 73 Участник # 1 119 Дата на регистрация: 30-August 07 ![]() |
Не си падате по „мюсюлманството”, но българите на Волга са мюсюлмани! Или понеже са такива, не ги броите за българи!? Моето мнение не те интересува Йордане, но мен ме интересуваше твоето. Е, разбрах го. Мерси! По-ясен не можеше и да бъдеш. Може и да съм много зле според твоите критерии, но от години търся истината и се надявам, че съм на правия път. Не обвинявам, не съдя – просто търся. Не претендирам, че имам абсолютната истина и май това ни отличава. Само се замисли, защо българите на Волга така естествено са приели исляма, а в Дунавска България християнството е наложено със сила!? Защо има арабски автори, които казват „Тенгри, както още българите наричаха Аллах” ? Защо Аллах и Тенгри са синоними? Защо арабите не виждат притеснение в това, че някои българи във Волжка България продължават да почитат Тангра. Може би, защото една монотеистична религия не би могла да бъде срещу друга! И ако си чел Сказанието на Чулман, и си спомняш историята за стената на дивовете, Корана и Сунната биха могли да ти я разяснят – там се разказва същата история, но с разяснение. Именно тази история обяснява толкова много неща, свързани с това, което става днес. Уникално е как се допълват двете религии и от там идва моето уважение към исляма. Това е трудно да се обясни на някой, изпълнен с предразсъдъци към исляма и като му кажат мюсюлманин, си представя тъп грозен анадолски турчин. Ако искаш си остани с мнението, че съм си зле и не разбирам, ако искаш провери някои неща по въпроса и тогава може и да ме разбереш.
|
merry |
Публикувано на: 23.5.2011, 20:45
|
Съжалявам за Елтимир, заради това, което е написал за Гаврил. Зомбирането е много силно при него. Той не е зомбиран от жената, за която говори... Ровейки се в тая помия, той май пропусна най-важното за програмирането.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 23.5.2011, 21:37
|
||
Волжките Българи, ще се върнат към Тенгрианството, ние също. Християнството и мюсюлманството са проформа вери, вехти дрехи, навлечени върху истинската ни Вера, през чиито дупки, всичко вече сед вижда. След като се върнем към Тенгрианството, Тангра ще престане да бъде наричан "Алла", щото това е обида. Толкова. Но тук ставаше въпрос за мюсюлманството, което изповядват така наречените "български турци", което е антибългарски насочено и това е повече от очевидно. Разбирам, че ми търсиш слабите места, но пак ти казвам, когато дойде времето за обединение на Българската общност, мюсюлманството и християнството ще бъдат освободени, за да има само една Вера, която да послужи за обединение - старата, изконната. Толкова. По тоя въпрос вече сме говорили. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.5.2011, 16:25
|
||
3 Не знаете ли, че ние ще съдим ангели? =============================== Един от ангелите, които ще бъде съден в "Свършека" е Гавраил. Съдът ще сложи край на мюсюлманството. Хората си мислят, че всичко е избори, политика, Първаноглу и Тиквата, но има небесни битки и процеси, които са котката, която ще развали работата на мишлетата. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.5.2011, 21:09
|
Само се замисли, защо българите на Волга така естествено са приели исляма, а в Дунавска България християнството е наложено със сила!? Защо има арабски автори, които казват „Тенгри, както още българите наричаха Аллах” ?
================================================ Този въпрос, вече съм го разисквал тук http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...?showtopic=3050 Писна ми да се занимавам с хора, на които, когато партийните централи натиснат газта и те почват да си изразяват "гражданската позиция", т.е. да мислят интелигентно. Да не мислиш, че ми се занимава с вас? С вашите низости и духовна сиромашия? Аз искам да творя, а не да се занимавам с безумната ви политика, но какво да направя, когато вашата политика физически и духовно унищожава, моите братя българи? Трябва да се занимавам с вас. А тръгна да се занимавам с вас, а не да творя, тежко ви и горко, ще проклинате деня, в който това съм започнал. Ще казвате: "Откъде ни дойде тази погибел?" Но ще бъде късно, тъй като дивотията ви, често ме докарва до умопомрачение, а в това състояние си режа глави на воля, без да се замислям кой крив, кой прав. Да сте мислили преди,Тангра ви е турнал глави, иначе вместо тях щеше да сложи само тикви пълни със семки. И тъй този цитат трябва да приключи безумния спор с мене, който определено те води към погибел. “Фаргат (Нурутдинов) ни повежда устремно в гората. Уж знае пътеките, но и той се обърква в един момент. Тихо се втренчва в дланите си – допитва се до своя бог. “Аллах или Тангра призова? – любопитствам. “У нас ислямът съсипа българското, у вас – православието! “ – е краткият отговор.” (Из " При изгубените българи в Татарстан") |
merry |
Публикувано на: 25.5.2011, 0:39
|
Йордане, аз се обърнах към теб, защото ти отговори на поста ми. Но по принцип не пиша на теб, все пак пиша във форум и който иска той да ми отговори. Ако толкова те дразня и смяташ, че те занимавам с глупости и „с духовната си сиромашия”- не ми отговаряй – остави някой друг да го направи! Ако не – здраве да е! Нека останат въпросите ми висящи. Не смятам, че сте длъжни да ми отговаряте. Надявах се на диалог или конструктивен спор и просто изразих мнение. Струва ми се, че тук във форума е заета една отбранителна позиция и вие спазвате тази линия и по отношение на хората, които нямат никакво намерение да ви нападат. Не знам... вие си знаете. Идеята ми беше, не да защитавам една или друга религия или етнос, а да насоча вниманието към противопоставянето на монотеизъм – политеизъм. Това е много важно, независимо дали го осъзнавате. Много е важен и опитът на някои сили да насочат едни срещу други хора от различни религии, но от една нация. Исках да кажа, че това няма да доведе до нищо добро и съвсем няма ви помогне в изграждането на български саракт подобно агресивно отношение. Нали не очакваш всички българи, изповядващи най-различни религии, утре да кажат „Да, отказваме се от религията си и се връщаме към тенгрианството”? И в крайна сметка този саракт, за който се говори тук, той на национална или на религиозна основа се предвижда бъде изграден? Това е, което не разбирам и, заради което ти лазя по нервите с въпроси. Ако не ти харесва този пост – просто го изтрий и не ми отговаряй! Това не е някаква си „гражданска позиция” и за мое щастие, не ме натиска никоя партийна централа.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 25.5.2011, 8:29
|
http://news.ibox.bg/news/id_1252375077 ![]() Аз съм българче, и расна - в дни велики, славно време син съм на земя прекрасна, син съм на юнашко племе ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |