Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 25.5.2011, 8:45
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 747 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Над 60 християни бяха умъртвени, а манастири и храмове - опожарени от началото на ислямската революция в Египет
С крясъци "Аллах-ху акбар!" и "Ислям и шариат!" хиляди мюсюлмани обсадиха църквата "Св. Дева Мария и Св. Авраам" в Кайро на 20 май, за да предотвратят отварянето й след последните погроми, съобщи Асошиейтед прес. Те започнали да се събират около църквата още на 19 май, въоръжени с камъни и късове желязо, съобщава агенцията. Има опасност да сринат и този християнски храм, предупреждават агенциите. Отварянето на църквата в бедното предградие Аин Шамс на египетската столица бе договорено след последните ислямски погроми срещу църквите и манастирите на коптите - една от най-древните християнски общности в света. Откакто на 11 февруари т.г. светският режим на Мубарак бе свален, убийствата на християнски свещеници и миряни и палежите на църкви станаха ежедневие. "Арабската революция" в Египет започна на 7 януари - православното Рождество по стар стил - с взривяването на църква в Александрия, при което загинаха 25 християни. Това беше, образно казано, "залпът на Аврора" за ислямската революция в Египет. Геноцидът продължи след свалянето на Мубарак на 11 февруари с погром на "демократичната военна хунта" на маршал Тантауи срещу манастирите "Св. Бишой" (строен през V век) в областта Вади ел-Натрун и "Св. Макариос Александрийски" във Фаюм. На 23 февруари двата манастира бяха обстрелвани с 5 танка, БТР и булдозер, плюс десетки РПГ. Загинаха 2 монаси и 40 бяха ранени, някои - фатално. Запазените древни постройки в манастирските комплекси бяха разрушени - за да не свидетелстват за хилядолетното присъствие на християнството в Египет. (Виж в. "Атака" от 28 февруари т.г.) На 8 и 9 март 15,000 мюсюлмани, въоръжени с огнестрелни оръжия, палки и ножове, нападнаха бедняшкия християнски квартал Маншиет Наср, наричан "Мръсния град", защото обитателите му се занимават със събиране на сметта и друга непрестижна работа. Обсадените извикали армията и тя изпратила 9 танка. Но вместо по нападателите, единият от 9-те танка стреля в невъоръжената тълпа християни. (АП от 9 март) На място бяха убити 10 души, а още 3 починаха от раните си. Бяха ранени 150 души, от които 45 тежко. После мюсюлманските тълпи нападнаха и манастира "Св. Симон Обущаря", за да доубият пренесените там ранени, невъоръжени християни. На 13 май, след петъчната молитва, хиляди озверели мохамедани, водени от имам Мухамад Зугби, устроиха нов погром над две от християнските предградия в покрайнините на Кайро, Имбаба и ал-Азраа, опожариха 4 църкви и убиха 12 души. (Виж в. "Атака" от 16 май). При палежа на една от тях, храмът "Св. Мина", те не допуснаха пожарните коли да стигнат до сградата и да я угасят. Според Би Би Си от 15 май нападателите са стреляли с автоматично оръжие и хвърляли бензинови бомби. С протестен палатков лагер пред телевизията египетските копти поискаха 1) международна защита; 2) обективно отразяване на събитията от световните медии. След като в Европа правозащитни организации най-после надигнаха глас в защита на 8- милионното християнско малцинство в Египет, главният имам на Ал-Азхар - върховната ислямска институция в тази страна, шейх Ахмед ал-Тайеб, обеща, че опожарените църкви ще бъдат възстановени. Той заяви, че правителството ще "отвори още 50 затворени църкви" в страната. (АП, 19 май т.г.) На непредубедените наблюдатели оставяме въпросът как тъй са били затворени цели 50 църкви. Отварянето им обаче вещае нови погроми и нови жертви сред християнското население, както показва ислямската обсада на храма "Св. Дева Мария и Св. Авраам" в Аин Шамс. |
18j |
Публикувано на: 25.5.2011, 13:23
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 ![]() |
Ей МЕРИ, гледам ти изпищяванията и не ми се вярва!
Ти проследи ли изобщо случката с митинга на Атака от самото начало? Видя ли изобщо защо Атака са организирали митинга си на това място и по това време? Е понеже са те инструктирали набързо ама не са те подготвили - защото по тия въпроси подготовка не може да има (просто всички антибългарски дейци сте в грешка) - ей сега ще ти кажа от къде се започва Волен Сидеров и други дейци от неговата партия са били провокирани преди това от същите "молещи се" провокатори. В квартала където се провежда "молитвената" провокация са постъпили сигнали, че от джамията надували силно "молитвите" от тонколни и живущите в близост са принудени да служат ужасяващите напеви които са скверни за ухото на всеки Българин чиито предшественици са били клани задето не са приемали "правата вера". http://dnes.dir.bg/news/volen-siderov-atak...ta-8695448?nt=9 "Сидеров разказа, че от "Атака" са сложили свои тонколони "срещу" тонколоните от джамията, които, по думите му, са много мощни и звукът от тях дразни хората. Той припомни, че "Атака" е организирала събиране на подписи и те са внесени в общината, но оттам не са взели мерки за озвучаването, затова партията била принудена да продължи протестите си." Друга статия гласеше че към митинга на Атака са се присъединили хора от съседните кооперации. "Делегитимирането на държавността се извършва от тези, които проповядват агресивен ислям в джамията. Али Юзеиров, който иска да направи ислямска фундаменталистка партия, беше в центъра на групата хора, които се правеха на молещи се пред джамията", каза още Сидеров." Как мислиш че след като мой пра-дядо - поп е бил заклан от 20 черкези в собствената му мелница аз ще понасям "молитвените" напъни сипещи се от колони монтирани срещу прозореца ми?! Какъв персонаж от смесена порода си ти че ше ме призоваваш към толерантност в този момент! А ше ми говориш ли за толерантност когато Юзеиров си регистрира ислямската партия? И сигурно ше си доволна ако закрият Атака - за тях няма толерантност, че защитават интереса на живущите в близост българи, Българи! Аз па мога да ти кажа следното: НАПРОТИВ - ПОНЕЖЕ БЯХМЕ ПРЕКАЛЕНО ТОЛЕРАНТНИ КОГАТО СЕ ПОЯВИХА НА ХОРИЗОНТА ТИЯ ЮЗЕИРОВИ - Е ЗАТОВА СЕ СТИГА ДО ТУК! А НЕ ПОНЕЖЕ НЕ СМЕ ТОЛЕРАНТНИ! ЯСНО ЛИ Е! Компромисите не са довели никога никого до нищо хубаво, а България допусна вече много компромиси. Друг е въпроса, че Болен няма работа там - понеже така случая се политизира и се отива от елементарен проблем с нарушаване на обществения ред към етнически и верски конфликт. Затова мисля че и намесата на Болен, на когото явно вече са му сменили хапчетата не е случайна, а е част от сценария. Ех да можеше още година само да няма размирици в България, но каквото сабя покаже! Всяко зло за добро... И понеже ти МЕРИ си поредния безроден персонаж с промит мозък дето го призовават към толерантност и той се връзва - сигурно ще разбереш ако си мълчат и стискат зъби съседите на джамията - ония дето мюфтията им крещи секи ден в прозорците каквото Йордан ти цитира... Аз обаче бих посъветвал гражданите, Българите, които живеят около джамия да отидат групово в районното управление и да подаде всеки един от тях жалба срещу издевателствата на мисюлманите. И на другия ден пак и на другия ден пак и на другия ден пак... И после да подадат жалба във всички други институции. Щото ако в Швейцария са забранили джамиите - да не мислите че е благодарение на местния Болен?! Не! То е защото живеещите в близост до джамиите "гяури" не си мълчат и не са готови да понасят да ги шибат в собствения им кантон и кантона техните пра-деди! Е затова е! Щото там боклука да си изхвърлиш в неправилен плик и в грешната кофа в общината и в полицията разбират на момента. А тука дори като ти се набие "ракетата" отзад и минарето заме леко ти подпира бузките - пак ше призоваваш към толерантност. Понеже така са ти промили кухините в главата! Приличало им на фалос - а не ви ли прилича на фалос със топки самата джамия со минарето бе ханъми с ханъмите ви! |
antijew |
Публикувано на: 25.5.2011, 14:47
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 25.5.2011, 15:52
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 747 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Туй не е нещо ново, и е повече от ясно. Въпроса е защо мат'ряла сам си слага хомота, и позволява да го доят и стрижат. Ясно е, че Тиквата се плаши от масови гладни бунтове пред Парлама-менто. Но е ясно и друго - когато стане въпрос за социално и обществено недоволство, за протест срещу властта, мюсюлманите ги няма никакви. Защо? Защото те са добре, независимо кое правителство дойде на власт. Техните села, не са пусти като нашите и в тях цигани не върлуват. Ние не сме видели мюслита от Кърджалийско и Делиормана да идват на протест срещу правителството в София. Тях ги няма никакви. Въстание в България ще има. Дали ще е от глад, дали ще е етнически конфликт, дали от изгърмял лев и валутен абирт, дали ще е, щото ще е, проспаното време в гласуване за политическата юдейска олигархия в България, ще се плаща с кръв. Полютиците спасяват унуки и децата си, щото знаят - дьонметата никой не ги обича и сме им казали - барнем ли ги, родата из корен. Злото се изтръгва из корен, иначе пуща издънки. |
||
18j |
Публикувано на: 25.5.2011, 16:52
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 ![]() |
Е както казва Тот-Атланта Бъдещето представлява следствията от предпоставките които създаваме в настоящето.
Ако сме създали предпоставки за кръвопролития - кръвопролития ще имаме. Ако сме създали предпоставки за друг вид разпад на системата може и да се избегне агресията. Да не забравяме че Майката Земя реагира на агресията и надигането на негативните емоции по повърхността си посредством катаклизми, с цел да възстанови Баланса. Че възмездие ще има - ще има, че грешните ще плащат с кръв ще плащат, но нека Вселенския Закон определя, а не човеци срещу човеци ножове да вадят и така да допускат низките страсти да завлядяват колективното самосъзнание. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 25.5.2011, 19:55
|
||
Най-интересното е, че българският "преход" биде конструиран като безкръвен, а проля изключително много българска кръв, провеждайки геноцид над населението и за едно нищо и никви 20 години, успя да ни стопи с 2 000 000. Това, дето се сочи като цифра при преброяването е просто една голяма лъжа. В България няма население от 7 500 000 млн. души, ние сме някъде 6-6,5 млн., не повече. Това е парадокса, безкръвен преход с водопади от кръв. Това положение на статичното и пасивно унищожение, индивид по индивид, семейство, по семейство, трябва да го нарушим, за да излезем от него. Още повече, че то създава некачествен мат'рял, който едно 50 метра баир не може да качи, без да не получи инфаркт. Тази наша хекатомба е време да спре. Затова е време да излезем с единна позиция като българи и по отношение, на тези, които се далечеят от българският етнос и не искат да са българи. Ние трябва да имаме единна позиция по всички въпроси - социални, обществени, за да излезем от ступора и да започнем да се издигаме, иначе ни чака пълно заличаване като етнос. Не може личното мислене на някой да тежи, кажем ли, така ще бъде - храс, отрязваме като с нож и действаме така, както сме решили. Иначе, изчезваме. Защото ето, виждате как действат евреите и премиерът с кипа, трябват му независими депутати и си ги напазарува. Трима напуснаха "Атака" http://news.ibox.bg/material/id_2047204103/fpage_4/#clist Този ход на Тиквата, показва защо толкова дълго мълча по време на тия събития. Сидеров реши да направи самосиндикално действие, и хоп, милиционерите от ДС, еврейски подлоги, му резнаха крилцата. Както сам Тиквата каза, нему му трябват независими депутати и до вечерта си ги напазарува, а до края на месеца, може и да му разпадне парламентарната група в името на "етническия мир". Да, ама това е явна подмяна на вота, с политически механизми и оттук вече идва въпроса, защо аджеба човек трябва да ходи да гласува за тази умираща и прогнила републиканска политическа система? И аз да запитам Шимона Дянков, след като десет пъти преправя бюджета, откъде намери пари, мамка му, за да създаде "независими" депутати? Пари няма за това, пари, нямало за онова, да закрием това, да отрежем онова, а пари за да се купуват дупетати има! Сега Сидеров няма друг полезен ход. Ако иска да оцелее, трябва да оттегли незабавно подкрепата си за Тиквата и правителството да падне, защото до края на седмицата, Шимона ще бръкне за още пари в бюджетя, или пари от контрабанда, за да направи цялата му група "независима". Следват предсрочни избори, политическа криза и разпад на републиката. За Бога, не гласувайте на идващите избори! Имайте съвест, не лишавайте децата си от бъдеще. Те не са виновни, за това, че вие сте глупави и невежи, оскотял добитък! |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 25.5.2011, 21:04
|
понеже са те инструктирали набързо ама не са те подготвили - защото по тия въпроси подготовка не може да има (просто всички антибългарски дейци сте в грешка)
================================================== Такива ги наричаме "амбразурчици", стане напечено и хоп, на амбразурата, в защита идеите на партийната централа. БСП била плащала на свои хора да пишат по форумите на новинарските агенции. А Герб не плаща ли? Аха, тя направо цели дупетати купува. Гербаджийските амбразурчици са много повече от тези на другите партии, щото сега са на държавната софра и могат да си позволят, на колкото количество идиоти си искат да платят да стоят по цел ден и да пишат. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 25.5.2011, 22:18
|
Може би, защото една монотеистична религия не би могла да бъде срещу друга! И ако си чел Сказанието на Чулман, и си спомняш историята за стената на дивовете, Корана и Сунната биха могли да ти я разяснят – там се разказва същата история, но с разяснение. Именно тази история обяснява толкова много неща, свързани с това, което става днес.
================================================== Да, туй твое разсъждение го видях, ама ще го прокоментирам сега. Виж, мойто момиче, на мен не ми трябва Корана и Сунната, за да разтълмя тайната на Стената на Дивовете и да напиша цял трактат връху този проблем. Не съм седнал не съм го направил. Нужна ми е само нишката на Ариадна за да изходя целия лабиринт на миналото и да изляза триумфално оттам. Тангра е оставил една Велика, Свещена Книга вътре у нас, там вътре у нас, той е написал цялото ни българско битие и същност. Затова нямаме нужда от поучения и наставления от свещени канонични книги, те ни служат само да онагледим за ума на четящия, достоверността на някои неща, но за да кажем истината, не са ни нужни. Та какво разяснява Корана и Суната, малко ме касае, Тенгрианството е изначалната българска и човешка Вера, а исляма е една съвсем млада и агресивна вера, която има едва там некви си 1400 години живот. Далеч съм от мисълта си, че исляма би преборил древната ни Вера, не и този, който не просто я изповядва, а живее. Като не я живееш, а само изповядваш, ти си един обикновен поклоник, често недоволен, поради неразбирането на това, което изповядаш. Ум, какво да правиш. Верата носи живот, не удовлетворение на ума. Ако една Вера не те прави жив, смени я, не оставай сляп поклоник, който се дупи всекидневно на килимчето си. И ако западната култура показва цици и изкушаващата, бъкана от амбиция, еманципирана жена, то какво да кажем за ислямския свят, който ни показва само надупени задници и забулени лица. Смех, ти разбираш ли, че аз не мога да уважавам смешките в еволюцията на човечеството. Затова архангелът Гавраил има да пати. Тази вера, исляма, имаше за задача да повдигне еволюционно изоставащите части от човечеството,с идеята за монотеизма, там, където другия вид монотеизъм не би бил разбран. Тя трябваше да остане само в рамките на арабския свят, а не да експанзира и разрушава другите вери. Тук е вината на архангела, а за Мухамад, няма какво да говорим - най-малко смехотворния, избран от смехотворните. Мат'рял... та юдаизма беше преформулиран и се създаде исляма. Арабелите и юдеите са братовчеди, и затова религията им е една, но разделена по братовчедски. Затова, туй с фърлянето на камъни, виждаш, какъв естествен инстинкт е в исляма, наследен от юдаизма, защото това е една и съща вера. А Христос, кво им рече: "Който е праведен да хвърли камък". Спаси прелюбодейката. Спря убийството с камък, защото и камъка е свещен и с него не бива да се убива. От камък след Потопа бе създадено човечеството отново. Но те днес, продължават да фърлят камъни. Готови са за интифада срещу каурете. Това е бедата на исляма/юдаизма. |
antijew |
Публикувано на: 26.5.2011, 14:14
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
|
merry |
Публикувано на: 26.5.2011, 14:46
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 73 Участник # 1 119 Дата на регистрация: 30-August 07 ![]() |
Така... Първо, 18j, аз съм от български произход, от християнско и патриотично семейство. Второ, не съм от никава политическа партия и никой за нищо не ме е инструктирал. Това е истината и, само защото не ви харесва моето мнение, няма да я промените. Ако се надъхвате и успокоявате с измислици и обиди, това е вече друг въпрос. Мен това не ме притеснява.
18j, аз мисля същото за инцидента пред джамията, че това беше много нагласена работа, за да озлобяват хората. Смятам, че ако на някой му пречи звука от джамията, то това са хората, живеещи в близост. И ако ги дразни, да идат те да си протестетират. Сидеров какво прави там – да не би той да живее там? Разликате между нас обаче е, че аз не съм изпълнена с омраза към исляма. Уважавам религията и хората, които я изповядват. Вие сте ми много интересни, как уж искате да погледнете Истината, но очите ви са замъглени от зомбиращите медии. Как веднага се вързахте на номерцата на „нашите” политици. Не виждате колко всъщност е голяма войната – война срещу всички религии, срещу вярата в Бог въобще. Не мислите, че християнството е пожалено в тази война, нали? Само че там имат вече солидни успехи – променена бе Свещената книга на християните, религията се превърна в нещо отделно от живота и днес „християните” си нямат никаква идея за какво става въпрос. Тяхната „вяра” се свежда до палене на свещичка в църквата чат-пат. Ислямът обаче се оказа много корав, а неговите представители владеят богати на петрол територии. И така, световното масонско управление започна да демонизира исляма, създаде тероризма, измисли си един Торбалан и започна да ни плаши с него. Засипват ни с новини, минали през масонското медийно сито, за страшните мюсюлмани. И като ви попита човек „Какво не му харесвате на исляма?”, вие ми отговаряте със заучени фрази и линкове към разни манипулативни новини – все медийни промивки. За да кажеш, че не харесваш дадена религия, първо трябва да я познаваш. Да кажеш КОЕ ТОЧНО не и харесваш. А аз такова нещо от вас не видях. След като не знаете защо мислите по този начин, значи това не са вашите мисли. Йордане, ти с тоя Гавраил ме застреля. ![]() ![]() |
18j |
Публикувано на: 26.5.2011, 15:30
|
МЕРИ, знаеш ли по какво си личи инструктажа:
НАДЪЛГО И НАШИРОКО ТИ Е ДАДЕН ОТГОВОР КОЕ МУ Е КОФТИ НА ИСЛЯМА! ЙОРДАН ТИ ГО Е ДАЛ В ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ПОСТ! ДАЛ ТИ ГО Е ПРЕДИ ДА ЗАДАДЕШ ВЪПРОСА СИ! ПОСЛЕДНО ТИ Е ОТГОВОРИЛ ЕДИН ПОСТ НАД ТОЗИ ПРЕДИ ДА ЗАДАДЕШ ВЪПРОСА СИ! Какво си мислиш, че като ме питаш мен какво му е кофти на исляма, а не Йордан и аз ще се зачудя ли?! Или че някой друг ще се зачуди от четящите! Е нека ти кажа - историята на моята родина България ми показва че исляма е ЗЛО! В исторически план ислямската религия е била пагубна за Българския Дух! От чисто човешка гледна точка ислямските ритуали не ми харесват, не одобрявам техните традиции не споделям мирогледа на мисюлманите, дразнят ме техните молитви как звучат. Но не им налагам нито християнството си нито вярата си в Бога-Слънце! А те ми я налагат тяхната келява - клали са ми сънародниците, клали са ми роднините! Какъв сопол си ти да ми се моташ още с провокации! Ако питаш някой турчин фанатик, знаеш ли какво ше ти каже: "КЛАЛИ СМЕ ВИ И ПАК ШЕ ВИ КОЛИМЕ!" Познато ти е нали?! Сигурно и ти си го споделял това! Мърша такава! "Кое точно не харесваш..." И друго: архангелите не са нищо повече от духове достигнали на високо в Йерархията. И те подлежат на обсебване и те не са предпазени от грешки! Не само ангелите - всички души изпълняват Божията воля и са част от Големия План. Само хората имат право на свободна воля по пътя на своята еволюция. Но дори и хората биват съдени според законите на Вселената, какво остава за ангелите! Може би наистина Гаврил изпълнява Божия План и тогава Божия План е бил да се даде урок на човеците до какво Зло може да се стигне когато се изопачава Истината. И така в края на урока всички сгрешили биват наказани според закона за причината и следствието. Който е убивал, който е лъгал ще ври в казана вовеки, заедно с цялата Йерархия дето го води и с цялото Братство край себе си! |
18j |
Публикувано на: 26.5.2011, 15:46
|
||
Така е - не сме повече от 6,5 млн. Другото е "електорат" за герб и дпс. Мъртви души ги избират тия и ги слагат на власт! Така е - трябва Българите и Движението да имат една позиция по всички въпроси. То вече когато и да се почне - все е късно. Относно предателите - имам си лична класация със солидна челна тройка. Когато и да ми изправиш насреща ги почвам и тримата наедно! Брой до 50 - дали ше са живи! За тях присъдата Горе е произнесена, аз ще бъда ръката на Съдбата. Относно гласуването - за кой искаш да гласуваш? Всичките кандидати са ми достойни само за сопата - ти искаш да ги избираш! Ех ако можеше всички да не гласуват - да ги оставим само по "твърд електорат". Бързичко ще настъпи Развръзката. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 26.5.2011, 18:13
|
||
Виж, сега ти няма как да си изпълнена с омраза към исляма, защото живееш в град, в който имама и попа си пият кафето, а съседните - Брацигово и Батак, не смятаха, че това е много редно, през пролетта на лето 1876-то. При все, че твоят град също тотално се ислямизира. А младежите му не си позволяват много разходки из турската маала. Е, понякога го правят, когато са леко пийнали и го броят за геройство. Не, че не ми харесва мнението ти, но не смятам, че е правилно, още повече, че трябва да стане позиция на преобладаващото мнозинство от българите. Това, че си православна християнка ни най-малко ме бърка, нито това, че Свещената Книга на християните била променена, това също ни най-малко не ме бърка. Самите апостоли промениха изначалното значение, на това, което е проповядвал Христос, щото са си юдеи. Някои дори смятат, че Савел е внедрен агент на Синедриона в апостолския сомн на христовите ученици. А юдаизма, впоследствие кристализира в ислям. Съвсем си наясно, че това, което ти пиша, дори в личен разговор, няма да ти го кажа, камо ли да го прочета във вестник. Мисля, че с горните постове, много точно ти обясних, какво не харесваме в исляма. Сега ще ти го кажа точно и ясно - това е примитивен вид монотеизъм, създаден за да ускори развитието на разпокъсаните бедуино-чергарски племена и да ги обедини в една общност. Това не е религия, която трябва да експанзира, върху другите монотеистични вери и умишлено да ги разрушава, за да укрепва тя самата. Исляма бе създаден за да си остане в рамките на народите, за които първоначално бе създаден и чрез него те еволюционно да възмъжеят, създавайки своя собствен образ и характер. Исляма ни върна с хилядолетия назад. Не, че и християнството не го направи, но и исляма добави своето - върху хилядите, още хиляди години назад, като неговото въздействие е още по-разлагащо, защото асимилира тия, които го възприемат, променяйки тяхното етнично самосъзнание. В резултат ние имаме небивалици от рода на "български турци". Така, че ние не се подвеждаме от масонска пропаганда. В крайна сметка, на Израел му е нужен демонизиран ислям, това е верно, но то е само, за да отклони вниманието върху същата демонична същност на юдаизма и да създаде подтекст за политическо влияние в арабския свят, вследствие намесата на своето оръдие - САЩ. Вече ти казах - исляма и юдаизма е една и съща вера, разделена по братовчедски. Юдаизма го излъчи и създаде, за да ликвидира помазаността на самия Христос. Как? Като формулира Иса само като пророк, но не и като Син Божи. Това е юдейския удар върху християнството, което те нанесоха чрез исляма. Не син Божи, а само пророк, понеже Алла, е едно самозатворено цяло, той не може да има свои синове, той не може да бъде Отец. И двете вери са християноненавистни. И се карат помежду си да, ама по братовчедски, появили се отнякъде християнин и двамата братовчеди скачат срещу него. Митът за взаимного съжителство на верите бе дело на Теософското общество, които искаха в една Либерална църква да ги сберат всичките в мир и сговор и в обща молитва. Относно ангелския сомн, те са служители и вестители, но твърде малко се знае за ангелското служение в човешката еволюция и затова представите за тях са меко казано илюзорни. Факт е, че най-съвършения ангел - Деница/ Луцифер, "падна", според юдео-християнските представи. Е, щом той падна, какво да говорим за останалите, които са йерархии под него. |
||
merry |
Публикувано на: 26.5.2011, 23:19
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 73 Участник # 1 119 Дата на регистрация: 30-August 07 ![]() |
В Брацигово си нямаме турска махала, турци и имами. Имаме си цигани, които всички са в разни християнски секти, но това е без значение, защото ние в България нямаме проблем със сектите. Нямаме проблем със Свидетели на Йехова, евангелисти, Църква на Сатаната и всякакви сатанински „учения”, последователи на Ал. Кроули, екстрасенси, шарлатани... Нямаме проблем! В България нямаме проблем и с дивите крадливи цигани. Имаме проблем със звука от софийската джамия и няколко богомолци в нея в петък. Проблем ни е исляма и тази информация за моя град няма абсолютно никакво значение, само ти казвам да знаеш. Не се засягай от иронията, не е насочена към теб, просто така изглеждат нещата в България.
Аз разбрах каква е твоята теория за възникването на исляма и какви, според теб, са последствията от това и в предишните ти постове. Чак сега обаче, разбрах какво точно не му харесваш на исляма – че не признават Иисус за син Божи. А точно това отклони християнството от истината. Хората днес така и не разбират, че Бог си е Бог, ангелите са си ангели (а не „духове достигнали на високо в Йерархията”), а хората – хора. Има ред в вселената и може много да ни се иска да обожествяваме хора (били те и пророци), да се мислим за богове, да принизяваме ангелите или да ги издигаме до божества, но истината е, че Божествения ред не е такъв. Който е против този ред е богоборец и може спокойно да иде в някоя масонска ложа. Масоните са тези, които мечтаят да разменят местата и смесят световете, и колко ли хора им помагат без да го знаят. Както и да е, очевидно е, че няма да се разберем по тази тема. Няма да се обаждам повече по въпроса за исляма тук, че вече и за провокатор ме взеха. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 27.5.2011, 8:54
|
||
Тук не става въпрос за моя теория за възникване на нещо, а такива са реалностите. Това са причините за възникването на примитивния монотеизъм - исляма. В Брацигово е съвсем естествено да няма джагали. А това, че се циганизират си е също местен проблем. Циганите трябва да се гонят от местообитанията на българите, щото паразитират върху труда им. Всеки, етнос, който съжителства с българите, за да паразитира, трябва да се требе из корен. Толкова. А, че не си никаква християнка го разбрах от първия пост, с последния го потвърди. Най-вероятно си чистокръвна еврейка или джагалка. А се писа "православна християнка", ама не признаваш Христос за Син Божи. Нема такъв православен;)))) Прилича ми на протестантизъм, висша екстра. Ти с мене няма да се разбереш, защото си невежа. Човека не е човек, и е сътворен да не остане човек, един ден той трябва да бъде на върха на Световното Дърво, където дори не е стъпвал нито един алп/ангел, т.е. да бъде творец, заедно със своя Създател. Исляма няма бъдеще, пророчеството - също. Така, че техните пророци, нямат никаква стойност в бъдещето, стойност има човекът-бог. Затова в Откровението на Иоан, има един ред, подминаван дори от християните, които признавам си са много зле, по отношение собствената си вера, но там има един ред: "и ще видят лицето Му, а името Му ще бъде на челата им". |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |