Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 27.5.2011, 9:34
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 748 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
![]() Ето тук, този ангел илюстрира състоянието на човечеството при юдаизма и исляма. Ангелът лети сред звездите и наближавайки Божията светлина, за да не изгори с единия чифт криле си закрива главата, с другия чифт - долните части, а сдругия чифт крила лети. Можем да кажем само, че е жалко - има три чифта крила, а ползва само единия. Затова в юдаизма и исляма се забулват, като в исляма забулването достигна връхната си точка, така, че те преживе от човека направиха една мумия. Човека ще лети с всичките си, да кажем 7 крила, тъй като няма нужда се забулва от силата на Божията светлина. |
Necromant1 |
![]() |
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 55 Участник # 2 584 Дата на регистрация: 28-November 10 ![]() |
Е, то по тая логика всички езичници ги постави наравно с масоните бе! Щото те божествен ред си има ама т'ва к'во общо има с боговете. Има по-висши и по-низши богове и т'ва е (някои наричат по-низшите богове духове, но това си е техно право (най-често шаманите)). Гледай к'ъв съм масон! Ни мъ е срам и богобореце мръсен, да провъзлгасявам ангели за богове! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Много се дразня на някви промити ристиянски оФчици! ![]() |
||
merry |
Публикувано на: 27.5.2011, 15:39
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 73 Участник # 1 119 Дата на регистрация: 30-August 07 ![]() |
Избистрихме си позициите в последните постове.
![]() Никъде не съм казвала, че съм християнка – казах, че съм от християнско семейство. Уточних си произхода, а не религията. ![]() |
18j |
Публикувано на: 27.5.2011, 17:07
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 ![]() |
МЕРИ, чифут инструктиран,
свещените книги са писани в притчи, "за да гледат, но да не виждат". Всички постулати и всички тайнства изпълнени от Иисус Христос - Сина Божи, единосъщностен с Господа Бог нашия Господар имат езотерично обяснение. Той е показал преди 2000 години, за какво трябва да се готвят хората след има-няма 2000 години. Какви възможности ще им се разкрият когато Земята навлезе в различни от йонните лъчения на съзвездието Риби, когато излезе от черната епоха Кали Юга. И за да постигне тези умения, наместо да бъде изгорен от прочистващите енергий на Водолея - Иисус Христос е разказал какви правила трябва да спазва човека, по земния си път, за да може духът му в душа да е пригоден за новите условия! Да продължи духът му своята еволюция в човек, а не да гние в Ада цяла вечност. Можем да благодарим на разни автори, някои от които българи, че днес разкриват тайните на притчите пред нас: Прочети "Астрология на Траките", която разказва как един известен нам Герой от Древността на име Херакъл или Хермес Трисмегист (Трижди Благословен) е станал от човек-Герой -> Син Божи. Няколко хилядолетия преди Иисус Христос! Прочети "Махасамадхи - книга на Великото Освобождение", за да осъзнаеш същността на пребиваването си като човек в Самсара. Чувстващите същества са шест на брой: съществата от ада, гладни духове, животинското царство/растения/кристали, хората, полубогове, богове. Това е еволюцията на духа в Самсара. Ангелите са полубогове. Виж там за техните страдания... Това е положението отвъд кривото огледало което те заслепява! Това е положението отвъд "Свещенните книги" които са вкарали в масова хипноза целия свят и са нарушили свещенното правило "Душа-душа да не поробва, дух-духа да не подвежда". То стои по-нависоко от Мойсеевите десет! Прочети ги тези книги МЕРИ и бъди свободен от тъмните окови, които приковават душата ти да не полети към Бога - твоя Отец и Господар твой! |
18j |
Публикувано на: 27.5.2011, 17:33
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 ![]() |
Хайде, МЕРИ, чифут инструктиран,
обясни се сега щом можеш - изясни на свой ред Божия ред - да се пробвам да те разбера. Цитирай ми литература - покажи ми източници. Или се изнижи като фусня, за да си проличи, че си провокатор. Всички инструктирани искат конкретни доказателства и точни обяснения, но когато дойде ред те да ги дават се изнизват като фустня. Най интересното е, че щом се чуе изфустяването и спира да мирише лошо... Куха работа. Кой казваше че инструктираните си личат по заучените фрази и прийоми, тоталната липса на чувство за хумор, дълбинната некометентност и тоталната невъзможност за вариации по темата. Ти ги показа всичките, благодаря. |
merry |
Публикувано на: 27.5.2011, 19:14
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 73 Участник # 1 119 Дата на регистрация: 30-August 07 ![]() |
18j, твърдеше, че съм провокатор и аз казах, че повече няма да се обаждам в този спор. Сега искаш да ти отговарям на въпросите, за да ти докажа, че не съм.
![]() ![]() ![]() |
18j |
Публикувано на: 27.5.2011, 19:41
|
||
Дами и господа, фустнята:
Само ще отбележа: профила ти и писанията може да се от женски род, но какво стои зад тях се не знае... Само ще повторя: зачети книжките които посочих ще ти се изясни сконфузията в която са те вкарали постовете ми. Реалността в която човеците пребивават е дуалистична. Бог е взел Цялото и го е разделил на две еднакви по стойност, но различни по характер същности - за да еволюира духа в душа човешка. Човек се насочва към Освобожденето, когато познае и двата полюса и го постига когато двете същности ги слее в една. А ходи че разбирай... Незнам дали го пише т'ва по книжките. Само да отбележа: ОЧАКВАШЕ СЕ ДА ИЗЛОЖИШ СВОЕТО ВИЖДАНЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА БОЖИЯ РЕД, КАКТО СА НАПРАВИЛИ ТВОИТЕ СЪБЕСЕДНИЦИ ИЛИ ДА ЗАМЪЛЧИШ! А не да ми говориш глупости къв съм бил и що! Как очакваш да има нормален диалог, когато не спазваш неписаните правила на диалога? Само да повторя: инструктираните си личат по заучените фрази и прийоми, тоталната липса на чувство за хумор, дълбинната некометентност и тоталната невъзможност за вариации по темата. И само да заключа: не се заяждам - давам израз на възмущението си от толерасти като теб чифутоподбното. Не е укорително да си тъп, но да си упорит в тъпотата се наказва. |
||
18j |
Публикувано на: 27.5.2011, 20:16
|
ОДА ЗА ТЪПАЦИТЕ ДЕТО НЕ РАЗБИРАТ ОТ РАЗ:
Архангелите не са нищо повече от дух достигнал на високо в Йерархията. И те подлежат на обсебване и те не са предпазени от грешки! Не само ангелите - всички души изпълняват Божията воля и са част от Големия План. Само хората имат право на свободна воля по пътя на своята еволюция. Но дори и хората биват съдени според законите на Вселената, какво остава за ангелите! Може би наистина Гаврил изпълнява Божия План и тогава Божия План е бил да се даде урок на човеците до какво Зло може да се стигне когато се изопачава Истината. И така в края на урока всички сгрешили биват наказани според закона за причината и следствието. Който е убивал, който е лъгал ще ври в казана вовеки, заедно с цялата Йерархия дето го води и с цялото Братство край себе си! Прочети "Махасамадхи - книга на Великото Освобождение", за да осъзнаеш същността на пребиваването си като човек в Самсара. Чувстващите същества са шест на брой: съществата от ада, гладни духове, животинското царство/растения/кристали, хората, полубогове, богове. Това е еволюцията на духа в Самсара. Ангелите са полубогове. Виж там за техните страдания... НЯМА КАК ДА СЕ ПЕРЕФРАЗИРА ИЛИ ОБЯСНИ ПО-ПРОСТО. НЕЩО НЕЯСНО? |
Йордан_13 |
Публикувано на: 28.5.2011, 15:46
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 748 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Времето се постопли и змиите излязоха на припек
![]() http://news.ibox.bg/material/id_1740954555/#clist Какво може да даде Туркия на ЕС? Минарета, шалвари и сапунени сериали ![]() ![]() ![]() |
anti666 |
Публикувано на: 28.5.2011, 22:15
|
![]() |
За финансирането на Атака от Овергаз и копелдаците на КГБ за първи път беше писано именно в този форум. Още преди 5 години. Преди няколко години още казахме, че след като проекта на Отровено общество "ГЕРБ" вземе властта, ДПС и Атака ще са балансьори - като кучета, които се лаят по познатата масонска схема "теза-антитеза". Сега ДПС иска да се забрани Атака. Ние нямаме нищо против, стига да се забрани и ДПС. А най-добре да забраним всички партии, което по-скоро отколкото предполагате ще стане. Няма партии и туй-то. Виждал съм наживо положителните резултати от липсата на такива паразитни структури.
Преди няколко дни доведох до истерия едни държавни служители в бастиона на републиката - МВР. Стигнаха дотам да кълнат, щото немаше за какво да ме арестуват. Само защото им казах, че скоро ще ги отделим от държавната ясла. Те си го знаят това и от него имат кошмари. Че един ден ще им бъде потърсена сметка. Ятаците, които само пасивно са помагали в републиката ще бъдат отделени докато са живи от управлението на Саракта. Но за преките участници в Геноцида и за родата им прошка няма да има. Злото се изкоренява до корен, иначе има опасност да поникне пак. И ако Йер-Су свърши общата работа по възстановяване на Равновесието, ние ще трябва да довършим това, което е минало и оцеляло през ситото. Като ще има специална молба към Елериг да не ни ги праща повече на средния свят. Никой няма да ни даде свободата на тепсия. |
|
anti666 |
Публикувано на: 28.5.2011, 22:28
|
||
![]() |
Не просто е игнорирал. Той в прав текст казва на Синедриона докато го съдят именно в тоя храм, че от него ще остане само една стена на плача. Нещо, което никой гой не им го е казвал така директно. А знаете ли защо е Стена на плача? Не че не могат го възстанови. Но те самите си знаят, че няма да го бъде. Точно когато зидарите завършат третия храм и Антихриста трябва да го короноват за княз на света, точно тогава ще рухне като картонена кутия. Помазаният им го е предсказал още тогава. |
||
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 29.5.2011, 15:28
|
Обърнах съдържанието на тази тема, написана от вербувания от ДС Атила, нарочно, за да покажа, че една такава ситуация, трябва да се използва за обединение на българите, след като толкова години бе разединявана от полютиците с разни техни идеологеми за комунизъм, интернационализъм, демокрация, собствено мислене, създадено от същите тези идеологеми., Много хора си мислят, че имат собствено мислене и мнение. А то всъщност е мнение на медийната пропаганда.
Случилото се при Баня Башъ (ебати името), би трябвало да обедини българите, дори само поради естествения първичен инстинкт на самозащита пред надвисналата заплаха. Но това не стана. Вместо това, от блатото наречено "българско общество" закрякаха в общ хор всякакви жаби, които започнаха да ни убеждават, колко лошо е всичко това и най-паче, как българина трябва да си трае. Отново да си трае. Защото етническият мир бил по-важен, мира с Турция бил по-важен. Те отново поставиха над вашето битие абстрактни категории да определят окаяното ви животец и мислене. Добре, турците не са за вас заплаха, а политиците не са ли? Аз мисля, че ние сме застрашени по всички линии - и икономическа и политическа и държавна и етническа линия. По всички тия фронтове нас ни унищожават. Нашето единство го няма. И вместо българите да се обединят и да кажат на политиците, дето им говорят това: "Вие сте безродници, вървете си!", стана точно обратното: джагалите на следващата петъчна молитва вплътниха редиците си, постелиха повече килимчета, а "българската полиция" ги пазеше! Никой не протестираше пред Баня башъ, за етническия произвол и разпуснатост на гаджалитета в София, все едно се намира в Истанбул. И ако някой иска София да е като Истанбул, аз не искам. А това, което видях да вири дупе пред Баня Башъ, бяха изключително много млади гаджалчета, докато нашите дрогираши и чалгари, въртят дупета, ама само пред забелените им курове. Затова ще ви покажа какво ви чака и как ще изглеждате вие след време, как ще изглеждат поколенията ви. те ще изглеждат, ето така. Юзеиров вече ви го демонстрира на живо, да ви го покажа и аз. Това ще е вашето надгробие в недалечното бъдеще. Ще изглеждате, ето така: http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...en%20kamxk1.jpg http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...en%20kamxk2.jpg |
Йордан_13 |
Публикувано на: 29.5.2011, 15:49
|
И тъй "Всички жаби са зелени, само нашта е червена!" Но Жабата не е само червена, но и крякала на Курбан Байрам. Вижте го добре. Вие отново доказахте, че това, което кряка тази Жаба е верно. Вашето овчедушие доказа правотата на политиците на "прехода". Вие сте стадо - мислите и правите това, което ви каже овчаря с гегата. А той не си поплюва. Нищо, че е от село Веселиново, Шуменско, което до 1934 г., се е казвало БАЙРЯМ ДЕРЕ! ![]() |
18j |
Публикувано на: 30.5.2011, 13:20
|
Кой го беше питал Желю на един от малко предизборни диспути в модерната ни полит. история: "Жельоо, ти турчин с фес ли си?" И той беше отговорил все едно: "Да!" Е малко са диспутите щото на тях винаги излиза наяве истината, а за чуждестранните ни "партньори" истината не е угодна. Обикновено и за двамата участници в диспута има някаква неугодна истина. Обикновено и двамата са от една мафия...
Нищо. Всички те имат да уреждат сметки. Питайте го Желю той знае... нищо че приказва глупости за пари. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 31.5.2011, 0:08
|
Полумесец на фланелките на националния волейболен отбор на България? Кажете ми, че, греша!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |