www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Руските Колонизатори активираха своят проект Атака

Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Руските Колонизатори активираха своят проект Атака, Финансиран от Овергаз
Йордан_13
Публикувано на: 31.5.2011, 11:33
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 748
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Сура 2,191
"И ги убивайте там, където ги сварите, и ги прогонете оттам, откъдето и те ви прогониха! Да заблуждаваш е по-тежко, отколкото да убиваш. И не се сражавайте с тях при Свещената джамия, докато не започнат там да се сражават с вас! А ако се сражават с вас, убийте ги! Такова е възмездието за неверниците."

Сура 8,12-13
"Твоят Господ разкри на ангелите: ”Аз съм с вас. Подкрепяйте вярващите! Ще вселя Аз

ужас в сърцата на неверниците. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници! Това е, защото се възпротивиха на Аллах и на Неговия Пратеник. А за който се възпротиви на Аллах и на Неговия Пратеник, Аллах е суров в наказанието.”"

Сура 8,39
"И се сражавайте с тях, докогато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах! А престанат ли ­ Аллах е зрящ за техните дела."

Сура 8,55
"Най-лошите твари пред Аллах са онези, които Го отричат и не вярват"

Сура 8,60
"И пригответе за тях колкото можете сили и бойни коне! Ще наплашите с тях врага на Аллах и вашия враг, и други освен тях, които вие не знаете, но Аллах ги знае. Каквото и да раздадете по пътя на Аллах, то ще ви се изплати и не ще бъдете угнетени"

Сура 9,111
"Аллах изкупи от вярващите душите и имотите им. Сражават се по пътя на Аллах, убиват и биват убивани, за да е техен Раят ­ Негово истинно обещание, дадено в Тората, Евангелието и Корана. А кой е по-верен в своето обещание от Аллах? Радвайте се на размяната, която направихте с Него! Това е великото спасение"

Сура 9,3-5
"И прогласяване от Аллах и от Неговия Пратеник към хората в деня на най-голямото поклонение хадж, че Аллах е непричастен към съдружаващите, а също ­ Неговият Пратеник. И ако се покаете, за вас е най-доброто, а ако се отметнете, знайте, че не ще обезсилите Аллах! И възвести неверниците за болезнено мъчение,освен онези от съдружаващите, с които се договорихте и после не ви ощетиха с нищо, и не подкрепяха
никого срещу вас. И приключете своя договор с тях до срока му! Аллах обича богобоязливите.А изтекат ли месеците на възбрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! И щом се покаят и отслужват молитвата, и дават милостинята закат, сторете им път! Аллах е опрощаващ, милосърден."

Сура 9,29
"Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра ­ докато не дадат налога [джизя] безусловно и с покорство"

Сура 47,4-6
"И когато срещнете неверниците, удряйте по шията, додето ги надвиете, и здраво ги вържете! А после ­ или милост, или откуп, когато войната приключи. Така е! А ако Аллах пожелае, би им отмъстил, но иска Той да изпита едни от вас чрез други. А на
онези, които бъдат убити по пътя на Аллах, Той не ще провали делата им.Той ще ги напъти и ще подобри положението им.И ще ги въведе в Рая, за който ги е известил."

Сура 48,29
"Мохамед е Пратеника на Аллах. А онези, които са заедно с него, са строги към неверниците, милостиви помежду си"
PMEmail Poster
antijew
Публикувано на: 31.5.2011, 13:44
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Този "инцидент" е режисиран на 100%!
Мой познат есента ми каза, че ще има такива сблъсъци много скоро.
Не му повярвах, но ето, че инфото... му е било вярно.

Друг пък ми сподели, че амуджите се въоръжават трескаво.
Оръжие и муниции се закупуват без значение от цената.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 31.5.2011, 14:19
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (antijew @ 31.5.2011, 13:44 )
Този "инцидент" е режисиран на 100%!
Мой познат есента ми каза, че ще има такива сблъсъци много скоро.
Не му повярвах, но ето, че инфото... му е било вярно.

Друг пък ми сподели, че амуджите се въоръжават трескаво.
Оръжие и муниции се закупуват без значение от цената.

Най-лошото е, че ние нямаме пари, нито възможност да си купуваме каквото и да е оръжие, а полицията ни е от путарани, армията се подчинява на нареждания, и най-накрая не сме сплотени по нито една тема. Че ни колат като в Батак и полицията, че ги пази, случайно да не утепаме некой от тех при самозащита.
И тука идва въпросът, откъде тези, които реват, че все не им изкупуват тутуна, имат пари за оръжия?
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 31.5.2011, 14:42
Quote Post

Админ

Участник # 544

Това, което предполагам е, че въоръжаването се извършва от ДПС, чиито ръководни кадри имат много пари, и понеже не са във властта да лапат на хранилка и поилка, че създадът дестабилизация и опит за вече и административна автономия, където да властват само те и да лапат на воля.
Де факто, те вече в Източните Родопи имат своя автономия. Тази автономия там е реален факт, администрацията е само джагали, които едвам сричат български, който сигурно са научили в близките 1-2 години. Български села в Кърджалийски санджак няма. Българеещи се мохамедани, чиито деца учат в Пловдив има само оттатък село Бенковски, (т.е. в Златоградско), в което по ирония на съдбата, се разхождат екземпляри с фланелки, на които е изобразено турското знаме. Видях го това лично с очите си. Шофьорът на рейса от Златоград за Бенковски беше леко шашардисан, че слизам в това село. Вика: "довечера в 17.00 да си тук момче, ще дойда да те взема", което беше лек намек, да не пренощувам в околността. Аз бех снаряжен, ама нема как да се биеш срещу 1000 човека.
Български села има оттък Крумовград в Ивайловградския район. Някои села и в Крумовград са били с добро българско присъствие, преди време. Сега под въпрос дори е самият град. В Ардино също има останали малко българи, едните, от които държат хотел, а един от тях кара такси. На него съм му много благодарен. Джебел е изцяло радикално гаджализиран с антибългарски настроения. Единствено ми направи впечатление, че говорят много добре български в село Русалско до връх Бездивен, макар, твърденията на някои, че там не се говори български. Нищо, че черквата е превърната в обор, а ракетата им е готова да излети в космоса.
Така, че нека некои, които си мислят, че ние просто тука си говорим празни приказки и не знаем каква е обстановката по места, много се лъжат, ние сме по-добре осведомени, дори от полютиците, които гледат само кокала.
Българската държава реално губи присъствие, а оттам и територии. Гаджалите, могат да живеят зле, но не напускат селата си.
А дали живеят зле? Докато тотално разглезения българин, малко зор да види и бега в града. Не ще да копа царевица, сее картофи. Не е престижно. Дори едни лафове, още чувам, че който бил прост, за него било копането, тия дето били "умни" не копали. Този изключително инфантилен начин на мислене, ще съсипе абсолютно цялата държава.
Другото, което си мисля, дали арабелите, няма да пробват да дестаблизират етнически Европа, като нанесът удар чрез България, отмъщавайки си за намесата на западните държави в арабския свят?
PMEmail Poster
merry
Quote Post

Участник

Съобщения: 73
Участник # 1 119
Дата на регистрация: 30-August 07

В Корана се казва „И се сражавайте по пътя на Аллах С ОНЕЗИ, КОИТО СЕ СРАЖАВАТ С ВАС, и не престъпвайте! Аллах не обича престъпващите.” (2:190) „А престанат ли - Аллах е опрощаващ, милосърден. ... А ПРЕСТАНАТ ЛИ, ТОГАВА ДА НЕ СЕ ВРАЖДУВА, освен против угнетителите.” (2:192-193) И се казва още: „Аллах не ви забранява да се отнасяте с добро и да постъпвате справедливо към онези, които не воюват с вас в религията и не ви прогонват от домовете ви. Аллах обича справедливите. –
Аллах ви забранява само да се сближавате с онези, които воюват с вас в религията и ви прогонват от домовете ви, и помагат за прогонването ви...” (60:8-9)
Опитваш се да заблуждаваш с тези извадени от контекста аяти от Корана (компилация, вероятно взета от някой ислямофобски форум с copy-paste). Едва ли не, в Корана се казва да бъдат убивани и мразени немюсюлманите. А там съвсем ясно пише: „Онези, които вярват, и юдеите, и християните, и сабеите, онези [от тях] които вярват в Аллах (Бог) и в Сетния ден, и вършат праведни дела, имат наградата си при своя Господ и не ще има страх за тях, и не ще скърбят.” (2:62)
„Мнозина от хората на Писанието, поради завист в душите, желаят, след като сте повярвали, да ви превърнат пак в неверници, след като им се разкри истината. ИЗВИНЯВАЙТЕ И ПРОЩАВАЙТЕ, докато Аллах даде Своята повеля! Аллах над всяко нещо има сила.” (2:109) Простено да ти е, Йордане!
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (merry @ 1.6.2011, 13:34 )
В Корана се казва „И се сражавайте по пътя на Аллах С ОНЕЗИ, КОИТО СЕ СРАЖАВАТ С ВАС, и не престъпвайте! Аллах не обича престъпващите.” (2:190) „А престанат ли - Аллах е опрощаващ, милосърден. ... А ПРЕСТАНАТ ЛИ, ТОГАВА ДА НЕ СЕ ВРАЖДУВА, освен против угнетителите.” (2:192-193) И се казва още: „Аллах не ви забранява да се отнасяте с добро и да постъпвате справедливо към онези, които не воюват с вас в религията и не ви прогонват от домовете ви. Аллах обича справедливите. –
Аллах ви забранява само да се сближавате с онези, които воюват с вас в религията и ви прогонват от домовете ви, и помагат за прогонването ви...” (60:8-9)
Опитваш се да заблуждаваш с тези извадени от контекста аяти от Корана (компилация, вероятно взета от някой ислямофобски форум с copy-paste). Едва ли не, в Корана се казва да бъдат убивани и мразени немюсюлманите. А там съвсем ясно пише: „Онези, които вярват, и юдеите, и християните, и сабеите, онези [от тях] които вярват в Аллах (Бог) и в Сетния ден, и вършат праведни дела, имат наградата си при своя Господ и не ще има страх за тях, и не ще скърбят.” (2:62)
„Мнозина от хората на Писанието, поради завист в душите, желаят, след като сте повярвали, да ви превърнат пак в неверници, след като им се разкри истината. ИЗВИНЯВАЙТЕ И ПРОЩАВАЙТЕ, докато Аллах даде Своята повеля! Аллах над всяко нещо има сила.” (2:109) Простено да ти е, Йордане!

А ти от някой ислямофилски форум:)))) То в България веке има много исламофили, но те ще бъдат изтребени. "Алла" нема бъдеще.
Впрочем имам Корана на български и мога да ти извадя още цитати оттам, ако искаш. Тъпа книжка общо взето, като я четях, още повече задълбочих убежденията си за примитивността на ислямската вера. И за това, че тя трябва да си отиде. Дърпа човечеството назад с хилядолетия. Вече има една подобна "вера" - юдаизма, втора нейна метастаза, не ни е нужна.
А сега отивам да се занимавам с нещо по-съществено, отколкото да дискутирам най-примитивната човешка вера.
PMEmail Poster
18j
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

QUOTE (merry @ 1.6.2011, 13:34 )
В Корана се казва „И се сражавайте по пътя на Аллах С ОНЕЗИ, КОИТО СЕ СРАЖАВАТ С ВАС, и не престъпвайте! Аллах не обича престъпващите.” (2:190) „А престанат ли - Аллах е опрощаващ, милосърден. ... А ПРЕСТАНАТ ЛИ, ТОГАВА ДА НЕ СЕ ВРАЖДУВА, освен против угнетителите.”  (2:192-193) И се казва още: „Аллах не ви забранява да се отнасяте с добро и да постъпвате справедливо към онези, които не воюват с вас в религията и не ви прогонват от домовете ви. Аллах обича справедливите. –

МАРШ МЪРШО ЗЛОВОННА! МАРШ ТВОЙТА КОЖА ПРОДАЖНА ДА СЕ СЪДИРА НА ИВИЦИ ОТ ГЪРБИНАТА! НЯМА ПРОШКА ЗА ТЕБЕ ГОВЕДОТО НА ЗАКОЛЕНИЕ!!

А как ше обясниш фанатизма с който джагалите защитавате смръдливата си вера?! С какво ше оравдаеш милионите изклани в България в продължение на 500 години бе мършо зловонна! Как ще обясниш 5 вековен геноцид - "тураме дръвника на площада който не приеме яалла да полага шия!" Е пожелавам ти най-горещо всяка нощ като заспиш да те спохождат наведнъж мъките на милионите, които са страдали, но не са дали верата си на уродите! Урод неземен!

---

QUOTE (Йордан_13 @ 31.5.2011, 14:42 )

Другото, което си мисля, дали арабелите, няма да пробват да дестаблизират етнически Европа, като нанесът удар чрез България, отмъщавайки си за намесата на западните държави в арабския свят?

Не мисля че има глобален план за мисюлманска намеса в България. Подобна тактика би дала много ограничени резултати в световен мащаб. А и те "терористите" има вече доказателства че са една мафия с "антитерористите", а наща полит. класа е в същата мафия много послушно зайче. Според мен се въоръжават за това за което и Движението призовава Българите да се въоръжават... защото знаят че предстоят тежки години. А националистическо-мислиманския сценарии - Атака и Юзеирови, според мен са пореден елемент от системите за контрол на колективното самосъзнание.

Абе хора - вижте прогнозите на УЧЕНИТЕ! До 2025-та на Земята няма да има достатъчно вода. Производството на храни няма да стига и за половината население, природните катаклизми и климатичните промени ще засегнат 2/3-ти от Света! 2025 е след 14 години! незнам за вас но за мен 14 години се изнизаха като миг! Да не мислите че ако след 14 години положението ще е толкова тежко в световен мащаб (и то доказано на научна основа) след 5-6 години ще е по-добре. Излизали сме от кризата! Как ше излезеш от кризата при условие че след десет години няма да има храна за населението, че след 5 години няма да има храна и вода за населението! 5 години това е един мандат на едно правителство! 5 години това дори не е предучилищна възраст за едно новородено... А за тия неща никой не говори - нито по телевизия нито по вестници. А това е което би трябвало да е водещата тема.

С други думи вадя си заключението че реалната ситуация на земята никак не е угодна за НСР и затова е спусната плътна медийна завеса и там кръпка се явяват тия междуособици мислимани-псевдонационалисти. А по същото време те усилено се готвят за размириците и недоимъка след 5-6 години максимум.

PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Имаш основание за това. Жаждата в Източните Родопи, ще е повсеместна. Реките Боровица и Арда не са достатъчни и ако не бяха построените язовири "Кърджали", Студен кладенец" и "Ивайловград", гаджалетата в районите на Кърджали и Студен кладенец да са изпукали от жажда. Вероятно ще се придвижат към Средните и Западни Родопи, където живея аз в момента, (богати на вода и паша) и то донякъде е за радост, щото повод да се режат глави на воля, ще има достатъчно. Тъй ще стане, щото гаджалетата в тоя район в името на Макя Туркия, ще продадът водата на тези язовири там и впоследствие, че изпукат кът пукели от жажда,а като измре добитъка и те си отиват. Ни тутун, ни мутун, ни гъзурчене пред Алла, че ги спаси.
Пък на чифутът Мери, Господ с хуй да му отмери! Не е в тона на дискусията, ама ми дойде на езика.
PMEmail Poster
18j
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

QUOTE (Йордан_13 @ 1.6.2011, 14:34 )
Имаш основание за това. Жаждата в Източните Родопи, ще е повсеместна. Реките Боровица и Арда не са достатъчни и ако не бяха построените язовири "Кърджали", Студен кладенец" и "Ивайловград", гаджалетата в районите на Кърджали и Студен кладенец да са изпукали от жажда. Вероятно ще се придвижат към Средните и Западни Родопи, където живея аз в момента, (богати на вода и паша) и то донякъде е за радост, щото повод да се режат глави на воля, ще има достатъчно. Тъй ще стане, щото гаджалетата в тоя район в името на Макя Туркия, ще продадът водата на тези язовири там и впоследствие, че изпукат кът пукели от жажда,а като измре добитъка и те си отиват. Ни тутун, ни мутун, ни гъзурчене пред Алла, че ги спаси.
Пък на чифутът Мери, Господ с хуй да му отмери! Не е в тона на дискусията, ама ми дойде на езика.

Ами ето... Ето сега чак си давам сметка защо не е задвижен плана за отцепване на територии от България - който според мен е готов, създадена е организация и чака на нисък старт. Явно че териториите които са готови за отцепване никак не могат да са автономни от гледна точка на природни ресурси. А по същото време активизирането на този план би бил доста резко отрезвителен за цялото Българско население... и после оп - кранчето - беж у анадола... ама анадола като гледам се клати аха-аха "Турция ке падне"

Играят си на шах децата ама си играят шах със Бога!
Гаче малко фигурки са им останали...
PM
Канатица
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 927
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07

В предпоследното изречение е казано най-сбито. Те нещата си си почнаха - днес бедствийче тук, там. Лоши финансови новини. После прогнози за близко бъдеще. Част от прогнозите може да са манипулирани? Може, но много съвпадения взеха стават, стига...
Обаче така си дреме тоя телеподобен телекторат...

Данчо, мисля и село Припек тряба да добавим в списъка села в Източните Родопи.
Сега ще изровя връзка.

Връзката

Това съобщение е редактирано от Канатица на 1.6.2011, 18:19
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

На Бахри Юмерчето, съвсем скоро можем да му дойдем на гости, да си порукаме по нашенски, кой крив, кой прав, кой фес е десен, кой ляв smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif

А вдигат врева, че са ги били палили килимчата. Главите требе да им се режат, не да им се палят килимите!
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Мнение на участник там
==================

"Аз съм жител на с.Припек. Наистина селото страда много затова, че сме БЪЛГАРИ. Но в днешно време тези турци много взеха да си позволяват. Искам да ви дам един пример:Аз не уча в с.Припек ( уча в гр.Кърджали). Там наскоро в училището където уча имахме студентка по История и БЕЛ. Госпожицата се казваше "Фейме" ..... Как си преставяте вие учител на име Фейме да преподава българска история или пък да преподава БЪЛГАРСКИ ЕЗИК??? Хора, та тя неможеше да си каже името на Български. Ако не направим нещо ние БЪЛГАРИТЕ, не ми се мисли докъде ще стигне нашата държава. Може би ще се превърне в турция 2? Все пак вече имаме турски град - Джебел или да го нарека Истамбул 2 - както мн хора го наричат."
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

User posted image

Бахри Юмерчето. Ако някой го мерне някъде, съвсем случайно, даму резне джумерчето. Аз лично ще му дам убежище от куките на продажниците от Гроб.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Из "Стратегикон" на Кекавмен, ХI в.

"На Кера Тамара, дъщеря на великия цар Иван Александър, велика госпожа, съпруга на великия амир Амурат [султан Мурад I (1362-1389)], която му бе отдадена заради българския род . . . вечна [й] памет . . .

На протокилийника Приязд и на войводата Балдьо, които бяха убити за вярата на своя господар (вероятно цар Иван Александър), вечна [им] памет . . .

На всички боляри, малки и големи, поборници и сътрудници на благоверието и приятели на светата и божествена църква на българското царство, вечна [им памет].

На Семир, Йончо, Добромир, Иваншо и на всички, които заедно с тях проявиха мъжество против безбожните турци и проляха кръвта си за православната християнска вяра, вечна [им памет].

На Арцо, Трошан, Ратен и неговия брат Карач, Потръц, Ханко, Стан, Михаил, Богдан, Шишман, Ботул, Радослав, Воисил, Константин, Годеслав, Чръноглав [вечна им памет]."

Добавки от ХIII и ХIV в., Синодик на цар Борил 1211 г.
PMEmail Poster
merry
Quote Post

Участник

Съобщения: 73
Участник # 1 119
Дата на регистрация: 30-August 07

"А вдигат врева, че са ги били палили килимчата. Главите требе да им се режат, не да им се палят килимите!"
-----------------------------------
С мнооого омраза сте изпълнени момчета и така нищо хубаво няма да постигнете. Минали сте май на тъмната страна. Кофти за вас.
---------------------------------
"Пък на чифутът Мери, Господ с хуй да му отмери!"
------------------------------------
Колко християнско, колко духовно! Важното е, че не те е срам така да богухулстваш, другото е без значение. Ти говориш за божествените сили... бла-бла... и това не ти пречи да псуваш в божие име (колкото и странно да звучи това, ти някакси го правиш). И ние, разбира се, не бива да се съмняваме заради това ти изказване, в твоята духовна извисеност. Ти си си духовен човек, който някакси успява, успоредно с това, да е изпълнен с негативни чувства към всичко и всички. Не е лесна твоята!
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020