www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Руските Колонизатори активираха своят проект Атака

Страници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Руските Колонизатори активираха своят проект Атака, Финансиран от Овергаз
Запознат
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

QUOTE (Йордан_13 @ 1.6.2011, 15:34 )
...Пък на чифутът Мери, Господ с хуй да му отмери! Не е в тона на дискусията, ама ми дойде на езика.

Данчо, едно уточнение:
Не могат да се римуват думи с един и същ корен. Все едно да се римува полковник с подполковник ("Пълен речник на римите в българският език", Атанас Мочуров-Сломер)
Предлагам следната корекция:
Пък на чифутът Мери, гъз да цепят кожодери.
PM
18j
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

QUOTE (merry @ 2.6.2011, 17:49 )
"А вдигат врева, че са ги били палили килимчата. Главите требе да им се режат, не да им се палят килимите!"
-----------------------------------
С мнооого омраза сте изпълнени момчета и така нищо хубаво няма да постигнете. Минали сте май на тъмната страна. Кофти за вас.
---------------------------------
"Пък на чифутът Мери, Господ с хуй да му отмери!"
------------------------------------
Колко християнско, колко духовно! Важното е, че не те е срам така да богухулстваш, другото е без значение. Ти говориш за божествените сили... бла-бла... и това не ти пречи да псуваш в божие име (колкото и странно да звучи това, ти някакси го правиш). И ние, разбира се, не бива да се съмняваме заради това ти изказване, в твоята духовна извисеност. Ти си си духовен човек, който някакси успява, успоредно с това, да е изпълнен с негативни чувства към всичко и всички. Не е лесна твоята!

Въртиш се като пръдня в гащи, мършо!

Нали знаеш хубавата българска поговорка
"Каквото повикало такова се обадило"
Чувал си я ама не я помниш щото си безроден скот.

Ти ли с твоето невежество, с твоя помиарски нрав ще съдиш и ще оценяваш стойността на репликите - кое било духовно, кое било божествено. Ти си продал и вера и нация и раса за един уй отзад да те пере! Наместо да си заметаш камшиците и да зачезваш... Какво? Надяваш се че като пишеш глупости ще събудиш толерастки настроения във форума ли? Сред Българите вече няма толерасти! Обществото е разделено на помиари и Българи! Въпрос на време е кога ще захвърчат глави. Малко време ви остана, чу ли! По-добре се метай на бързия за анадолско още днес.
PM
Necromant1
  Публикувано на: 3.6.2011, 15:13
Quote Post

Участник

Съобщения: 55
Участник # 2 584
Дата на регистрация: 28-November 10

И ние, разбира се, не бива да се съмняваме заради това ти изказване, в твоята духовна извисеност. Ти си си духовен човек, който някакси успява, успоредно с това, да е изпълнен с негативни чувства към всичко и всички. Не е лесна твоята!

Не че съм адвокат на Йордан, нито пък имам намерение да му бъда такъв, но и аз като по-циничен човек понякога се засегнах. Това, че крайните времена изискват крайни методи и взимане на крайни решения не би трябвало да бъде проблем. Тука никой не се е назовавал като ристиенин, а ти си единствента дето постоянно споменава ристиенските оФчи ценности. Омразата трябва да съществува и да я има, особенно когато е справедлива и насочена в правилната посока. Справедливият гняв не е гняв! smil3dbd4e4c2e742.gif smil4334a5a360a6a.gif Омразата не е черта на тъмната страна, а нещо нормално, когато става въпрос за натрупване на последователност от действия, които водят до ущърб даден човек или народ.
Т'ва е все едно да заколят майка ти или баща ти и ти да седнеш да се молиш на господ да го накаже и с гръм да го порази. Тогава господ е в твоите ръце - отиваш и режеш главата на боклука-убиец. Това е справедлива омраза със справедливо възмездие! smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334a3ebd31a5.gif Не може, когато народа ти бива избиван от определени етноси ти да си седиш и да се молиш бог да ги накаже тези етноси и да верваш, че един ден ще ги сполети възмездието. Бог забавя ама понякога прекалено много и докато това стане нито ти, нито някой от народа ти ще просъществува с такова мислене! Тъпи ОфЦИ! smil4334aa21c9ca7.gif smil4334a87ce0a9c.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334aa05d5cb2.gif smil4453a9006c2f4.gif
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 748
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Белгия регистрира партията на братя Юзеирови

http://news.ibox.bg/material/id_1385431827/fpage_3/#clist

Както имаше тук една тема преди време "Искаш ЕС, получаваш Фес". Напълно излиза, че е така.
Най-накрая Османската империя достигна до Северозападните части на Европа.
Европа - плурализъм, демокрация, интеграция, като резултат - ФЕСИЛИЗАЦИЯ!
PMEmail Poster
18j
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

QUOTE (Йордан_13 @ 6.6.2011, 16:56 )
Белгия регистрира партията на братя Юзеирови

http://news.ibox.bg/material/id_1385431827/fpage_3/#clist

Както имаше тук една тема преди време "Искаш ЕС, получаваш  Фес". Напълно излиза, че е така.
Най-накрая Османската империя достигна до Северозападните части на Европа.
Европа - плурализъм, демокрация, интеграция, като резултат - ФЕСИЛИЗАЦИЯ!

Това нещо мисюлман-демократическо е ОКСИМОРОН. И понеже още като се явиха тия Юзеирови, наще учени фесове не успяха да им го обяснят крайно, а ония в Белгия не им дреме - е на ти сега следващ етап.

Мислюлманската религия не предполага плурализъм в мненията и поведенията на хората, не предполага дори мнозинство и малцинство и примерно диктат на едното над другото. Мислиманската религия се проявява в светския живот чрез Шериата. Там няма еди коя си социална група иска това еди коя си партия иска друго - оп промяна в законодателството! Там си има Шериат! Затова не може да се прави паралел с християн-демокрация. Щото християнските ценности могат да залегнат в демократичното устройство на държавата. Докато мислиманските ценности залегнали в шериата са дори противоположни на демократичното устройство на държавата. И сега ми е много интересно как Юзеирови ще съчетаят демокрация с Шериат!

Ама искам първо да попитам нашите гениални историци, политолози, социолози, теолози и тям подобни фесове:
ЗАЩО БЕ БУНАЦИ ТРЯБВАШЕ ДА ДОПУСНЕТЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТУК?
ВИЕ ТЪПИ ЛИ СТЕ ЧЕ АЗ ШОШОМИГАТА СЪМ ПО-ОБРАЗОВАН ОТ ВАС?
ТЪПУГЕРИ МАЗНИ!
Да знаете, че шериатизацията на Еуропа ще лежи на вашата съвест, понеже вие първи не съумяхте на насочите процеса в задънена улица.
Докато турцизацията на България лежи на съвестта на целия народ, че ни мързи да станем и да тръгнем!

А бе тъпунгери? Сега какво ше говорите по телевизора? Че шериата е демократичен закон ли? Ама че псувни ми идват!
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

И сега ми е много интересно как Юзеирови ще съчетаят демокрация с Шериат!
====================================================
Много просто. Шериата ще се превърне в демократичен закон, одобрен от Европейския парламент и Комисия и готово. То в това проблеми няма smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

http://news.ibox.bg/news/id_1488364754

User posted image

Ер-Доган се отразявал добре на Турция. А на България? Тук поне знаем как се отразява Доган на България, затова не ни е нужно и още едно "Ер" пред името му. Туркинята до него вдясно ви представя бъдещето на българската жена. Не, че и сега няма много райони в България, където се обличат и ходят по тоя начин. А това дразни. Исляма е примитивна религия и дразни.
PMEmail Poster
merry
Публикувано на: 10.6.2011, 23:17
Quote Post

Участник

Съобщения: 73
Участник # 1 119
Дата на регистрация: 30-August 07

Някои хора тук говорят как ще се режат мюсюлмански глави! На това нещо би трябвало да реагират съответните служби в България, ОБАЧЕ първо - те не го правят (странно!) и второ- за да се изказват по този начин, тези „някои” явно се чувстват защитени от тези служби (което е още по-интересно). Аз пак питам: Вие хора, претендиращи, че сте български патриоти, как гледате на четвърт милион българи мюсюлмани в България?
PMEmail Poster
merry
Публикувано на: 10.6.2011, 23:20
Quote Post

Участник

Участник # 1 119

"Примитивна религия" ли? Като не можеш да разбереш същността на религията не бързай да я нападаш! Опитай се да откриеш доброто в нея, защото това, че търсиш само нейни недостатъци според твоите критерии, показва колко е духовното ти равнище. Всяка религия съдържа мъдрост, разликата е само в това, доколко тъмните сили са успели да я променят и промият. А в Корана не е променена и буква от момента на неговата поява. А с примерите за намеса и промяна в християнството, а и в древната българска вяра след като българите идват в днешните ни земи, мога книга да ти напиша.
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 12.6.2011, 15:01
Quote Post

Аз същността на Корана съм я разбрал доста отдавна. И по тази тема сме писали доста отдавна. Стига да си изповядвате онзи ислям, който няма уахабизъм (от сорта на сурите, дадени по-горе), в бъдеще няма да ни бърка. Същото се отнася и за фундаменталните ристиени, които даже не знаят какви ужаси има из Ветхия завет. Стига да не поробват човешкия дух - изповядвайте си каквото си щете, тенгрианството е толерантно към това. Само дето си мисля, много неща няма да са същите след броени месеци. Особено ако Небето остане отключено за по-дълго време от само няколко дни в годината.
Това което най-вече ни касае е самосъзнането. Българин ли си или не си. Макар че всичките тия семитски религии (плюс комунатеизма) доста изкривиха самосъзнанието на някои хора.
Йордан_13
Публикувано на: 12.6.2011, 17:27
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (merry @ 10.6.2011, 23:17 )
Някои хора тук говорят как ще се режат мюсюлмански глави! На това нещо би трябвало да реагират съответните служби в България, ОБАЧЕ първо - те не го правят (странно!) и второ- за да се изказват по този начин, тези „някои” явно се чувстват защитени от тези служби (което е още по-интересно). Аз пак питам: Вие хора, претендиращи, че сте български патриоти, как гледате на четвърт милион българи мюсюлмани в България?

Мога да се изкажа, още по-драстично, вервай ми. За това що съм казал, друг ще ме съди, не службите в България. Стига да не се смятат за турци, четвърт милион българи-мюсюлмани са добре дошли. Вервай ми, аз досега не съм чул, някой да се е определил като "аз съм българин с мохамеданска вяра". някои не казват, че са турци, но не казват и че са българи, т.е. и те не знаят много какви са. Ни риба, ни рак. Вчера в едно ваше село, много близо до Батак се определиха като "турци". Трябвало да бъдат 5000, т.е. един малък град, но 2600 заминали за Турция, останали сега само 2400 smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 12.6.2011, 17:31
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (merry @ 10.6.2011, 23:20 )
"Примитивна религия" ли? Като не можеш да разбереш същността на религията не бързай да я нападаш! Опитай се да откриеш доброто в нея, защото това, че търсиш само нейни недостатъци според твоите критерии, показва колко е духовното ти равнище. Всяка религия съдържа мъдрост, разликата е само в това, доколко тъмните сили са успели да я променят и промият. А в Корана не е променена и буква от момента на неговата поява. А с примерите за намеса и промяна в християнството, а и в древната българска вяра след като българите идват в днешните ни земи, мога книга да ти напиша.

Нямам нужда от "Читанка", за да чета Божието слово. От "Читанка" имат нужда само първолаците. Исляма е супер примитивна религия. Дори самите "турци" го знаят. Дори не обръщат внимание на вечерната молитва. Вчера бех свидетел на това. От джамията се бясно "рапираше": "Алла, алла, алла, алла", но никой не мръдна от място, не отиде да се моли или не престана да говори с мен. Това е добре. Има надежда в тия хора, понеже са наясно, че зорлем им набиват примитивизъм.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 12.6.2011, 17:36
Quote Post

Админ

Участник # 544

Всяка религия съдържа мъдрост, разликата е само в това, доколко тъмните сили са успели да я променят и промият.
=====================================================
По- тъмна сила от простия, грозен читак Муххамад нема. И пророк го направиха. Сега се досещам за някои особености в българския политически живот, които явно са наследени от 500 години "османско присъствие"
PMEmail Poster
merry
Публикувано на: 12.6.2011, 22:59
Quote Post

Участник

Участник # 1 119

Благодаря ти, анти666! Радвам се, че някой ми отговори без обиди. По принцип и исляма, както се вижда от историята, не вижда в тенгрианството различна религия, а по-скоро я приема като близка, заради чистия монотеизъм и почитането на Единния Бог – Тангра. Името на Бог за мюсюлманите няма значчение – Бог има много имена. Самата дума за Бог в исляма - „Аллах” е арамейска и самия Христос е използвал нея, когато е казвал Бог (все пак е Иисус е бил арамеец, а не евреин, както се опитват да ни убедят евреите). Но това е ДУМА, нарицателно, а не име. Както и да е, това не е за тази дискусия.
Това, което е дразнещо тук е, че се говори за всички мюсюлмани като за уахабити, терористи и врагове. А истината е, че за българите мюсюлмани уахабизма е точно толкова опасен, колкото и за немюсюлманите. Защото предполагам знаете, че терористите смятат, че който не е уахабит - не е мюсюлманин, и те със същия кеф си убиват и обикновени мюсюлмани по света. Когато от мюфтийството казват, че ако има сигнали за разпространение на такива крайни учения те първи ще сигнализират - това не са празни приказки. Това изкривено тълкувание на исляма е опасно за всички. И ако вие и службите в България не може да различите чистия ислям от уахабизма, то на един религиозен мюсюлманин му трябват само няколко приказки с такъв, за да го разпознае, че е уахабит и това прави българите мохамедани най-силното оръжие срещу разпространението на т.нар. „радикален ислям”. Обаче не, някои хора много искат всички мюсюлмани да са врагове и се скъсват да ги обиждат (Йордан е такъв пример!). И съвсем не бива да е чудно, че има мохамедани в България, които се отричат от българския си произход. Просто толкова дълго време отношението към тях е било като към небългари заради различната религия, че някои взеха, че го повярваха вече. Решиха, че са нещо средно между турци и българи - говори се вече за помашки етнос!?! Също както след като комунистическата власт отсвири българите в Македония, те за да се спасят от сръбска асимилация изведнъж решиха, че са „македонци”. Същото е – защитна реакция. Ние българите сме виновни и това ще стане необратимо (както стана с макетата), ако отношението продължава да бъде такова.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 12.6.2011, 23:54
Quote Post

Админ

Участник # 544

Обаче не, някои хора много искат всички мюсюлмани да са врагове и се скъсват да ги обиждат (Йордан е такъв пример!).
====================================================
Още малко ще си поиграя с тебе и ще те отсвиря с дряновицата. Вас ви "обидиха" през 1552 г., и през 1669 г. Тези, които се противопоставиха, останаха българи докрай. Някои умряха по дръвниците, други живяха по дивите планини десетки години, но Алла не ги победи. По никакъв начин. Запазиха българското си самосъзнание. А за това, че за вас, самосъзнанието е проблем, не стои в обиждането, а в гузната ви съвест. Съвестта ви, не допуща да се определите като българи, защото знаете, че там някъде прадедите ви са предали българщината и са сложили фесове, за да оцелеят. Но някои не искаха да живеят оцелявайки и си останаха докрай българи, дори в смъртта си. Мразя психологията на оцеляването, защото тя превръща хората в скотове. Ето ви характеристика, с която може да се определите, какви сте, съвсем спокойно - скотове.
И не аз ям татлии в Пещера;))) И не аз си пия кафето с ходжата. Лошото е, че и в Батак са започнали да се появяват татлии. А се говори, че кафе за джезве там не продавали, щото било турски табиет.
Българските мюсюлмани, нямат своето "Достойно есть". Те участваха в Априлското въстание срещу сънародниците си, създадоха "Тъмрашката република", направиха Барутинския бунт срещу Българската държава през 1913 г., и отдавна се самоопределиха като "турци". А ние смятаме да почистим турското историческо наследство в България, тъй като то е позор за всеки буден человек на тая планета.
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020