www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Концесии на Тиквеното правителство


Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Концесии на Тиквеното правителство, България и шистовия газ
18j
Публикувано на: 24.10.2011, 17:52
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 123
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11... и докато си чешем езиците и мозъците с политическата олигофрения на накви мъпет кукли и зомбирани утрепки - вижте какво се крои за бъдещето на българския народ - за бъдещето на територията позната като Дунавска България:

на снимката са отдадените концесии за проучване/добив на шистов газ/газ/петрол - разбирай разрешения за дупчене и изсипване на колосални количества химикали на до 4 км под земята. Това означава източване на подземните водни хоризонти, замърсяването им с безброй химикали и радиоактивни елементи - оттам отравяне на почвата - и в процеса отравяне на въздуха и предизвикване на киселинни дъждове. Това е със сигурност - а по всяка вероятност - размбиване на подземните скални пластове, разместването им посредством подземни взривове и предизвикване на земетресения, които ще улеснят проникването на химикалите в подпочвените води. Само ще поясня, че картата на отдадените концесии (всякак седмица кабинета на тиквата раздава по няколко такива концесии...) съвпада с картата на маловаланжкия воден подземен хоризонт - най-големия на Балканите - 13 000 кв. км. - това е водния контейнер който напоява Добруджа в България и Румъния...
Честити ви нови/стари избранници...

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
18j
Публикувано на: 24.10.2011, 18:45
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 123
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Ето ги наложени двете карти - синьото се нарича "МАЛМ-ВАЛАНЖ ВОДОНСЕН ХОРИЗОНТ". Намира се на дълбочина около 1-1,5 км. На практика басейните в Добруджа са 6, но този е най-голям. В него водата се събира като в контейнер, няма как да се филтрира, накрая на лятото нивото му пада драстично тъй като целия регион, всички водоносни сондажи черпят от него. През есента и зимата се пълни... Попаднат ли в него отрови - те ще останат там за хиляди години...

Тук бих припомнил едно от предсказанията на Ванга: "НЕ ЗАТВАРЯЙТЕ КОМПОТИ В БУРКАНИ - ЗАТВАРЯЙТЕ ВОДА. ЩЕ Я ТЪРСИТЕ ВОДАТА - НЯМА ДА Я ИМА!"
Пък вие се занимавайте с някви утрепки дето и без това ще се самоизядат до месеци... Само така всички ще плачем с кървави сълзи - независимо кой е на власт и има ли изобщо власт!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
anti666
Публикувано на: 25.10.2011, 11:57
Quote Post
Особено след като си бетонират властта (съдебна, президентска, законодателна, изпълнителна), ГРОБ ще трябва да одобри концесиите. Няма къде да мърда, щото едни пари са получени и "усвоени" от Хеброн и иначе ще трябва да им ги връщат. А Сикаджийските мутри най-мразят да връщат пари.
Скоро ще ни обясняват как нямало проблеми в Полша с шистовия газ.
Ако не искаме да се сбъдне предсказанието на Ванга (което наистина се отнася точно за това) - само с протестни митинги няма да се размине.
Ще трябва да има и фоеверки. И отсега да си търсят здрава охрана на концесиите. И тая охрана също трябва да си варди гърба, за да не бъдат изненадани. Щото българите имат намерение да се възползват от свещеното си право на живот, което е дадено от Бога.
Top
anti666
Публикувано на: 26.10.2011, 11:16
Quote Post
На някои самозабравили се шистови терористи от хунтата на ГРОБ, ако предизвикат екокатастрофа в България може да им се случи същото. В момента, в който останат без охраната си от НСО, ще бъдат обляти с народна любов. А мутрите им няма да са покрай тях вечно.

User posted image
Top
Канатица
Публикувано на: 19.11.2011, 19:14
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 916
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07Започнали сондаж за шистов газ още от вчера?

QUOTE
Много е вероятно проучването за шистов газ на българска територия да е започнало още вчера,

смята Борислав Сандов от "Зелените". Според него има изградена сонда в село Рогозина, което е в непосредствена близост до Генерал Тошево. Еколозите разполагат с информация, потвърдена от две чуждестранни компании, че

в момента се изграждат сонди в село Голямо Пещене, Враца.

По думите на Сандов от Direct Petroleum са заявили, че в първата четвърт на 2012 г. ще направят проучване за шистов газ у нас. Районите, където се правят проучвания, обаче са свързани с туризма и земеделието. Засегнати ще бъдат Черноморието, Добружда или Лудогорието, уверява той.

Сандов каза още, че там има огромно подземно езеро и че увреждането му ще доведе до фатални последици.

Зам.-председателят на групата на "Зелените" в Европейския парламент

Райхард Бютикофер се обяви за мораториум върху проучванията и добива на шистов газ,

докато не се изясни напълно технологията хидравлично разбиване.

Той заяви, че няколко щата в САЩ вече са обявили мораториум. Там добивът на шистов газ, който започва след Втората световна война, превръща страната от вносител в износител. Оказва се, че не всичко е чисто и че много заплахи са били пренебрегнати, посочи Бютикофер.

Припомняме, че в петък стана ясно, че правителството не е подписало договор с Шеврон за добив на шистов газ в България, но преговорите текат. Клаузите в договора ще защитят интересите на българската страна, увери Бойко Борисов.


Източник
Колко се бърза, колко са нервни някои изчадия адови... Всички техни слуги по нашата територия се надпреварват да ви кажат колко сте глупави, и то по няколко пъти. Как не осъзнавате плюсовете, как е безопасно с тази технология да се търси/добива шистов газ, и прочее елементарна пропаганда. А как беше в началото на прехода (накъде всъщност)? Обещаваха светло бъдеще, нали? И подир после пак обещаваха ли, обещаваха... И за НАТО, и за ЕС, и за реакторите на АЕЦ, и за раздъжавяването. И какъв беше резултата досега? Защо очаквате, че тоя път видиш ли, тия са се съфирясали най-сетне и ще работят за добруването на народа си? Защо?!


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
Канатица
Публикувано на: 19.11.2011, 20:04
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 916
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 0720 ноември ВАРНА – ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПРОУЧВАНИЯТА И ДОБИВА НА ШИСТОВ ГАЗ В БЪЛГАРИЯ

Кога: 20 ноември (неделя); 11:30 до 14:00 часа
Организатор: Инициативен комитет „За чиста България“, гр. Варна

Защо ще протестираме:
През юли 2011г., след обществено достояние за решението на Министерски съвет за подписване на договора с „Шеврон” за 4398 кв.км в североизточна България, се сформират граждански инциативи против проучванията и добива на шистов газ с основна цел мораториум в/у технологията „хидравличен удар” (или още позната като „хидрофракинг” или „фракинг”) и отмяна решението на МС.

След проучване от граждани и природозащитници се оказва, че към момента терени с площ около 1/3 от сушата на България и над 90% от територията на Североизточна България са предоставени или предстои да бъдат предоставени на различни компаниии с цел проучване или добив на нефт и газ.
Нито една от компаниите не е заявила: „Ние няма да проучваме за шистов газ”.
„Шеврон” твърдо заявяват, че ще проучват за шистов газ.

В средата на септември Премиерът обеща, че при 1% екологичен риск, проучвания за шистов газ няма да има. Но след местните избори, без да се съобразява с общественото мнение, Министърът на икономиката, енергетиката и туризма заяви на 11.11.2011г., че договорът с „Шеврон” ще се подпише до дни.
Така без допитване до народа се решава в дългосрочен план ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИТЕ, БИОРАЗНООБРАЗИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА И ТРАДИЦИОННИТЕ ОТРАСЛИ НА ИКОНОМИКАТА – СЕЛСКО СТОПАНСТВО И ТУРИЗЪМ, ползите от които са за всички българи, да се ЗАМЕНЯТ с развитие на ДОБИВНА И ХИМИЧЕСКА ПРОМИШЛЕНОСТ, полза от които ще имат основно големите (най-често задгранични) компании.

Химерната „енергийна независимост”, прокламирана от правителството при промишлен добив на шистов газ, ще означава ПЪЛНА ХРАНИТЕЛНА И ПИТЕЙНА ЗАВИСИМОСТ за всички българи и бъдещи български деца!
Правителството избра да се следва пътя на Полша, вместо опита на Франция и Англия. Дори не бе проучено защо в тези държави, както и в някои области на САЩ и Канада, е преустановено проучването и добива на шистов газ чрез метода „фракинг”.

Инициативен комитет „За чиста България”, гр. Варна, “Гражданска инициатива за забрана на проучванията и добива на шистов газ в България, по метода хидравлично разбиване“, както и гражданите от Фейсбук групата „Ние сме против Българският Чернобил – добива на шистов газ” и регионалните Фейсбук групи срещу проучванията и добива на шистов газ, в които участват над 30 000 граждани се обявяваме:

1. ЗА ВЪВЕЖДАНЕТО НА МОРАТОРИУМ ВЪРХУ ВСЯКАКВИ ДЕЙНОСТИ, СВЪРЗАНИ С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТЕХНОЛОГИЯТА „ХИДРАВЛИЧЕН УДАР“ ЗА ПРОУЧВАНЕ И ДОБИВ НА ШИСТОВ ГАЗ НА ТЕРИТОРИЯТА НА Р БЪЛГАРИЯ!

2. ЗАКОНОВА ЗАБРАНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА СЪЩАТА ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ПОРАДИ НЕОПРАВДАНО ВИСОКИЯ РИСК, ОТНЕСЕН КЪМ ЕВЕНТУАЛНИТЕ ПОЛЗИ ЗА НАШАТА ДЪРЖАВА.

ЕЛАТЕ НА ПРОТЕСТА!

ОБЕДИНЕНИ СМЕ СИЛНИ!

http://shalegas-bg.eu/


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
anti666
Публикувано на: 21.11.2011, 16:15
Quote Post
В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК има едни интересни адресчета, да знаем все пак кой стои зад шистов сондаж Р1-Рогозина.
QUOTE
РАЗДЕЛ І: ВЪЗЛОЖИТЕЛ
I.1) Наименование, адреси и място/места за контакт
Официално наименование: "Русгеоком БГ" - АД
Пощенски код: 1000
Място/места за контакт: София, ул. Никола Мирчев № 35
E-mail: info@rusgeocom.com
Факс: 02 8651199
Пощенски адрес: ж.к. Изгрев, ул. Никола Мирчев № 35
Адрес за допълнителна информация: Друго: моля, попълнете Приложение А.I
Град: София
Адрес за допълнителни документи: Горепосоченото/ите място/места зa контакт
На вниманието на: Сергей Казанцев
Адрес за изпращане на заявления: Горепосоченото/ите място/места зa контакт
Адрес на възложителя: www.rusgeocom.com
Телефон: 02 8651199
---------
ДОПЪЛНИТЕЛНИ АДРЕСИ И МЕСТА ЗА КОНТАКТ
І) Адреси и места за контакт, от които може да се получи допълнителна информация
Официално наименование: "Овергаз Инк." АД
Пощенски код: 1407
Място/места за контакт: Енчо Кузманов
E-mail: eniu_kuzmanov@overgas.bg
Факс: 02 8651199
Пощенски адрес: ул."Филип Кутев" №5
Град: София
На вниманието на
Интернет адрес: www.overgas.bg
Телефон: 02 4283495


А ТУК пък "читаем" че в Провадия ще се вади шистов газ пак от същата Газпром в консорциум с Аурелиан, която е дружество с основен инвеститор (спонсор) ... унгарския евреин Дьорд Шорош - Сорос Инвестмънт. Главната движеща сила на Ротшилд за унищожението на българите.

Top
anti666
Публикувано на: 21.11.2011, 16:36
Quote Post
Не станаха ли много съвпаденията? Газпром, който си вади и изнася евтин газ от Русия и въобще няма икономическа изгода от скъпоструващото шистово проучване в България. В комбинация със сороските "инвеститори" вече инжектират радиоактивни изотопи дълбоко под Добруджа.
На опашката е Хеброн, където в борда на директорите половината били военни. И пак случайно, както се вижда от горните карти, всичките шистови концесии се нанасят едно към едно върху малмважалния водоносен хоризонт под България. Казано с прости думи - върху най-голямото подземно водохранилище на Европа.

Това е Крайното решение на плана 2030-Ротшилд. Замърси ли се водата на България, унищожи ли се цялата житна реколта и поминък - с България е свършено за месеци. Шистовото проучване е само "легендата" под прикритие.

Ванга бе предсказала и още "Във вода ще газите, жадни ще ходите!". Едва ли това предсказание се отнася за Конго или Патагония. Иначе Трайчо Шистов Трайков в стил "Работническо дело-ранен соц." ни обясни днес, че нямало опасност, а само някои групи недобросъвестни граждани създавали напрежение против партията и правителството.
Top
Канатица
Публикувано на: 21.11.2011, 19:23
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 916
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07Разбира се, че всичко това застрашава житницата на България, особено за тази територия, няма по натоварена с рискове територия от тази”, коментира проф. Константин Щерев, който е експерт в областта на хидрогеологията.

Мнението на проф. Щерев по въпроса за шистовия газ продължава да бъде отрицателно като той отново подчерта и представи реалните рискове, които биха настъпили в района на новопазарския блок при евентуално започване на желаните действия от страна на американската фирма „Шеврон”.

Според професора присъствалите на дискусията в гр. София не са били достатъчно запознати и информирани с реалната хидрогеоложка обстановка в засегната част на България.

Ето какво още сподели пред news359 проф. Щерев:

- Продължавате ли да сте на категоричната позиция, че проучването и добива на шистов газ са опасни за околната среда и хората?

- Да, аз продължавам да застъпвам позицията си. Дори това, което чета напоследък в пресата смятам, че има отново някаква неточна информация, уеднаквява се търсеното, проучването и добива с търсене и проучване при нормалните находища на нефт и газ. Общото между тези технологии е изключително малко.

- Еднакво опасна ли е технологията при проучване за наличие на шистов газ и тази при добив?

- Проучването за шистов газ непременно трябва да включва технологичен опит за извличане иначе не може да се докаже, че има или няма такъв газ. Самото проучване включва технологични опити, които са аналогични на тези, които стават при добива. Не може само да се пробие една дупка и да се получи резултат, да дойде приток на газ, такова нещо няма. Трябва да се въздейства със силни механични процеси, за да се получи приток и едва тогава да се докаже наличие или отсъствие на газ.

- Запознат ли сте с проведената дискусия в гр. София на 11.11. по въпроса за шистовия газ, където отношение по темата взеха министър Трайков и министър Караджова?

- Да, имало е такава среща, но аз не съм бил поканен за това и не съм присъствал на дискусията. Според информацията, която имам на тази среща не е била засегната точно и конкретно ситуацията, която имаме с водоносната система, условията и т.н. Изказват се хора, които са далеч от реалната хидрогеоложка обстановка.

- Това, което подчерта министър Трайков по време на дискусията беше, че проучването и добива на шистов газ ще станат при условие, че са безопасни за хората и околната среда, вие мислите ли, че това условие ще бъде спазено от правителството?

- Трудно би било точно в този район на новопазарския блок това да протече по безопасен начин, това не е възможно и това е моето категорично становище. Министър Трайков не познава хидрогеоложката система, движението, динамиката на подземните води, подхранването, потоците, които се осъществяват и комуникациите, които биха се активизирали, които съществуват и сега, вследствие на тези въздействия. Това не е негова работа, това трябва да бъде работа на експерти и специалисти, но за съжаление такива не видях между хората, които са се изказали на изминалата среща, не са се отличили хора, които познават добре водоносната система и връзките, които могат да се осъществят между нея и огнищата, където смята да се осъществи това въздействие.

- Как ще коментирате изказване на министър Караджова, което гласи „забрана, без да знаем за какво става въпрос, не би трябвало да има”?

- Как не знаят за какво става въпрос? Те много добре знаят за какво става въпрос. Знаят, че това е технология, която изисква повърхностна и много тежка, дълбока инфраструктура със съоръжения, все едно един завод с цистерни, с водоеми, опити за някаква изолация на тези водоеми в които ще се складират тези течности, с въздействия, които ще стават отдолу и те трябва да са наясно с всичко това, на каква територия и какво пространство ще се развиват тези т.нар. технологични и други операции. Тази област е най-уязвима и отгоре, и отдолу, и по средата. Според последната информация, която имаме от американските сондажи на всеки 20 сондаж се получават дефекти.

- Смятате ли, че е силно преувеличено твърдението, че житницата на България ще бъде унищожена, както твърди експерта Христо Казанджиев?

- Нека да смята, че това е така. Христо Казанджиев не е достатъчно наясно с хидрогеологията. И това, че във времето се прави такива въздействия е напълно грешно, хидравлични въздействия във вертикален ствол, които са правени без тези течности и налягания нямат нищо общо с това, което се предвижда под тази технология за шистовия газ. И от тази гледна точка разбира се, че всичко това застрашава житницата на България, особено за тази територия, няма по натоварена с рискове територия от тази.

Това заяви пред news359 проф. Константин Щерев като силно подчерта, че проучването и добива на шистов газ с технологията, която използва фирмата „Шеврон” изключително много застрашава и крие рискове за околната среда и безопасността на хората в района.

Източник


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
18j
Публикувано на: 22.11.2011, 13:14
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 123
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11...и докато се напъваме с шистовия газ:

http://republika.bg/index.php?id=38880
Приеха закон за отравяне на България
Държавата става пустиня с приетия на първо четене в НС Закон за съхранение на въглероден диоксид в земните недра

e-vestnik.bg/13199/borisov-izmisli-novo-20-shte-nagnetyava-vagleroden-dioksid-pod-zemyata-v-severna-balgariya/
Борисов измисли ново 20 - ще нагнетява въглероден диоксид под земята в Северна България

...и този закон е против конституцията в нейния чл. 55...
обаче в републиката - гражданите и трезвомислещите не могат да разчитат на нито една институция да застане на тяхна страна! Бе това правителство не трябваше ли отдавна да е паднало?!


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Канатица
Публикувано на: 23.11.2011, 11:31
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 916
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07Лицемерието на Тиквата продължава с пълна сила. Целият цирк наречен Народно събрание си играе маскарадни игри на гърба на нашата Родина:

QUOTE
ГЕРБ отряза мораториума на "Атака" за шистовия газ

Парламентът отхвърли искането на "Атака" в дневния ред на парламента за тази седмица да влезе предложението на националистите да се въведе мораториум върху проучването и добива на шистов газ.

По-късно днес предстои Яне Янев и съпартийците му да внесат подобно предложение в деловодството на НС.

Павел Шопов заяви от парламентарната трибуна, че медиите обърнали внимание на инициативата на консерваторите, а не на националистите, които първи подхванали темата или както той сам се изрази - обръща се внимание "на ментето, а не на оригинала".

От 134 гласували, "за" предложението на атакистите гласуваха 42 народни представители, 56 бяха "против", 36 гласуваха "въздържал се."

Припомняме, преди време от парламентарната трибуна лидерът на "Атака" Волен Сидеров се обърна към премиера Бойко Борисов с думите :"Върнете рушвета, ако сте взели такъв, прекратете проучването на "Шеврон" за шистов газ и изгонете тази компания от България."

Премиерът отвърна пък, че ако парламентът подготви проект за мораториум върху шистовия газ, той ще го подкрепи. Получава се обаче ситуация „Параграф 22", тъй като Борисов иска подготвен проект, но мнозинството в НС не допуска такъв за разглеждане.


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
18j
Публикувано на: 23.11.2011, 15:28
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 123
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11


...15 ЦИСТЕРНИ С ХИМИКАЛИ СА ПРИСТИГНАЛИ ВЧЕРА НА СОНДАТА В РОГОЗИНА...

За конвенционално проучване и добив на природен газ не се ползват такива количества вещества! Гаранция става дума за шистов газ! Трайков да излезе да обясни точно какво се случва там и защо лъжат толкова нагло след което да си подаде оставката! Никаква търговска тайна не може да бъде пазен при условие че цистерни с тонове незнайно какви вещества се изсипват под земята в България. Освен това, бе установено след консултации с наши специалисти, че сондата в Рогозина, както е композирана в момента, не са спазени добрите практики за дълбок сондаж и фракинг. По същото време, един от контейнерите до сондата е с оборудване именно за предотвратяване на аварии при фракинг! Гражданското общество в България вече не спи! Трайко! Ще лежиш в затвора - ако изобщо стигнеш до там!

--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Канатица
Публикувано на: 24.11.2011, 12:40
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 916
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07Инициативен комитет "За Чиста България" организира обществена дискусия с експерти на тема: "Проучване и добив на шистов газ в България чрез метода „хидравличeн удар” /fracking/.

Участие потвърдиха: проф. Нина Дюлгерова- доктор на икономическите науки, инж. Огнян Кованджи...йски- геолог, проф. Георги Георгиев– специалист по нефто-газова геология, проф. Константин Щерев- хидрогеолог, доц. Енчо Милушев– почвовед, безспорни авторитети с висока професионална отговорност. Поканени са държавни институции, отговорни за опазване здравето и живота на гражданите и предотвратяване на аварии и екологични щети и осъществяващи мониторинг върху компонентите на околната среда; браншови организации в сферата на туризма, земеделието и животновъдството, хлебопроизводители, представители на академичните среди и граждани.

Дискусията е открита, заповядайте.
Събота, 26.11.2011, 1200-1400 в кафе-театър на Фестивлен и конгресенц център Варна.

По същото време в София:

Да кажем „ДА“ на забраната за проучване и добив на шистов газ с едно протестно шествие в София!

Кога: 26 ноември 2011 г. · 11:00 – 14:00
Къде: Паметник на Патриарх Евтимий /Попа/
Маршрут: Паметник на Патриарх Евтимий – ул. „Граф Игнатиев“ – ул. „Г.С. Раковски“ – Министерство на икономиката, енергетиката и туризма от там на ляво по бул. „Цар Освободител“ до площад независимост.

Пред МИЕТ ще запалим по една свещ /добре е да си носим чаени свещи/ – така, както правихме по време на първите флашмобове, – в отговор на нелепия призив на министър Трайков към българите от районите, предвидени за сондажи за шистов газ.

На площад “ Независимост“ ( бившият партиен дом) се предвижда кратко обсъждане на ситуацията около проблема с шистовия газ, бъдещите ни планове за действие и предстоящата подписка за налагане на законова забрана на фракинга у нас.

http://shalegas-bg.eu/


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
Канатица
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 916
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07Кога: 04.12.2011 г. (неделя) от 11:30 до 14:00 часа
Къде: маршрут от сцена „Раковина“ (Морската градина, до Морско казино) до площад „Независимост“

Протестното шествие ще е с маршрут от сцена „Раковина“ (Морската градина, до Морско казино) до площад „Независимост“. Подкрепящите протеста ще се събират от 11:30 ч. пред сцена „Раковина“, шествието ще стартира минути по-късно.

На 30.11.2011 очаквахме в НС да се проведе обсъждане на законопроекта за забрана на проучванията и добива на шистов газ на територията на България. Това обаче не се случи! На въпросното заседание на парламентарната икономическа комисия не се е явил нито един представител на МИЕТ и не е изпратено очакваното становище по законопроекта! Няма да търпим подобно пренебрежително отношение към гражданското общество на България! Нека всички се обединим и покажем, че няма да позволим да бъде отровена земята ни! Нека заедно кажем: „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ И Я ИСКАМ ЧИСТА!“

ЕЛАТЕ НА ПРОТЕСТА!

ОБЕДИНЕНИ СМЕ СИЛНИ!

http://shalegas-bg.eu


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
antijew
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07Еййй, "чуден" ден и час са измислили за протест!
Защо не предложиха от Раковината до Морска гара и по-добре да е след полунощ?!
В неделя по обяд единствено ще разберат, че има нещо... премръзналите гълъби и гларуси, а, и клошарите.

За да има някакъв ефект, трябва да се протестира през седмицата в час пик/от 17 до 19ч./


--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (4) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020