www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Аерозолен геноцид над България


Страници: (15) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Аерозолен геноцид над България, Химическите следи (chemtrails)
Канатица
Публикувано на: 13.12.2011, 17:33
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 916
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07Напоследък се наблюдава засилена дейност по изпълнение на Ротшилдовския план 2030. За запознатите няма нужда от пространни обяснения. Освен опитите да се отрови житницата на България паралелно върви тровенето ни с т.нар. химически следи (chemtrails), oставяни от самолети над небето на България. Особеното при тези следи е, че те не изчезват както кондензационните следи от реактивните двигатели на самолетите, а остават в небето часове след това като се разширяват и превръщат в облаци. Тези следи обикновено се простират на огромна площ от хорисозон до хоризонт. Кондензационните след изчезват няколко десетки секунди по-късно. Според проучвания, проведени в СЕЩ се пръска с етилен дибромид, алуминий, бариев оксид и др. И трите основни вещества са силно токсични за човека и природата.
QUOTE
Властниците казват, че пръскат с токсични вещества от самолети заради глобалното затопляне. Това е лукавство защото:

    * Вещества като микрочастици алуминий, барий, стронций и други са силно токсични, а някои от тях са и радиоактивни!
    * Пръска се предимно там, където медии и политици са под контрола на финансовата олигархия.
    * Токсичните вещества предизвикват алцхаймер/малоумие, запушване на кръвоносните съдове, белодробни заболявания, рак и ред други много сериозни болести!
    * Пръскането с тези вещества убива живата природа и остава да вирее само ГМО, устойчиво на алуминий. Такива ГМО има вече създадени. Убивайки горите и естествената природна среда, няма кой да абсорбира парниковите газове!
    * Слоя метални микрочастици отразява двустранно лъчите. Доказано аерозолите повишават температурата на приземния слой.
    * Заради металните прахове горските пожари стават с все по-колосални последици и много трудно се гасят!
    * Кампанията по разпръскване се води от години, но ефекта е противопоказен. Не се наблюдава намаление на средните температури като цяло.
    * По въздуха се разпръсват и огромен брой вируси, бактерии, гъбични спори и други ултрамодерни биологични агенти, които предизвикват навсякъде по света грипни и друг вид епидемии! После с рекламираните за целта ваксини, проблемите на пациента се увеличават, вместо да намаляват. По данни от Интернет, в тях има вещества, предизвикващи дори и безплодие!
    * Разпръскването с десетилетия на безумно много милиони тонове в атмосферата на вещества, които се натрупват и не се разграждат води човечеството до неминуема гибел!
    * Разпръскването на тези вещества доказано намалява валежите, задържайки влагата в горните слоеве на атмосферата.
    * Пръскането по небето на огромно количество метален прах изисква и колосален разход на гориво. Което естествено подпомага глобалното затопляне.
    * Огромните финансови разходи, ако се вложат в залесяване, енергийна ефективност и нови технологии биха довели до чудеса. Отделно, където се крият от хората високоефективни технологии, като управляемия термоядрен синтез например. Неговото прилагане би решило много проблеми на човечеството при по-малък разход за инвестиции и съответно много по-малък риск радиоактивно замърсяване (в сравнение със сегашните ядрени централи).

По същество chemtrails са перфектен геноцид, от който ще се спасят не богатите, а тези с глава на раменете си. И „елита”, който управлява процеса разбира се. Какво ядем, пием и дори дишаме става изключителен проблем. В един от филмите за chemtrails се казва: „това е свободна езда върху нашите правнуци”. Искате ли да спре тази необявена война срещу всички нас? Няма как, първо хората трябва да осъзнаят какво се случа и каква е цената, която плащат за бездействието си…

Няма по-силна идея от тази, на която и е дошло времето. Да спрем този геноцид!

Взето от тук

Важни документални филми по темата:
Aerosol Crimes / Аерозолни престъпления (може да изтеглите
оттук)
What in the World Are They Spraying? / С какво ни пръскат (може да гледате във Вбокс7)

Ето нагледно видео от София: http://vbox7.com/play:5dd1cd1c76


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
Георги-НЗ
Публикувано на: 13.12.2011, 20:10
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09Ако бяхме директно геноцидирани като Палестина - за такива терористични действия щеше да има сваляне на американски самолети примерно чрез руската система Игла.
Тоест минава самолет , на някой селянин ( например на мене smil3dbd4e5e7563a.gif ) му кефне и му пусне ракета от ръчната установка.
Мисля, че е време противниците на Америка да почнат да ни снабдяват нелегално с такива преносими системи. Ние после сами ще се оправяме срещу химическия терор над нас. Срещу нас се води война и всички средства са оправдани.
Ето какво е тази система:

http://www.youtube.com/watch?v=06bddzLs54s

После да търсят що паднал самолета и дали не си е заслужил падането.

Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 14.12.2011, 9:10


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
Канатица
Публикувано на: 30.5.2012, 20:20
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 916
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07От блога на Елтимир:
QUOTE
Според наблюдатели политическите безредици в Русия, зачестилите самоубийства на деца и тийнейджъри и други негативни явления в страната може да са резултат от целенасоченото въздействие на определени сили върху психиката на руснаците. Някои могат да се надсмеят над поредната конспиративна теория, но солидни научни изследвания не изключват тази възможност (виж книгата на издателство РАСПЕР "ТАЙНИТЕ ОРЪЖИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО”).
Там ние запознахме читателите със същността на проекта HAARP, разположен на Аляска, във военната база Гакон. Според официални данни тази установка изучава свойствата на северните полярни сияния. Фактически HAARP е гигантски излъчвател на свърхвисоки честоти, чиято обща мощност надвишава слънчевото излъчване в СВЧ-диапазона.
Неофициални източници посочват сумата от 25 милиарда долара, която струва HAARP. Наблюдател на проекта е DARPA- една от най-секретните агенции в Пентагона. Части морска пехота и комплекси за ПВО отбраняват внимателно установката. Открити източници отдавна посочват, че HAARP не само може да влияе на природните явления, но и върху психиката на хората.
Преди известно време беше повредена междупланетната станция "Фобос-Грунт”. Шефът на "Роскосмос” – Владимир Поповкин, заяви, че върху апарата е въздействано отвън. Вицепрезидентът на Академията на инженерните науки Юрий Кубарев посочи, че причината станцията да излезе от строя могат да бъдат попадналите в орбитата й изкуствени плазмоиди. Според видни учени "загряването на плазмата в йоносферата” е дело само на HAARP.
След като беше провалена мисията на "Фобос-Грунт”, в Русия избухнаха демонстрации на опозицията във връзка с миналите избори за Държавната дума и предстоящите президентски избори на 4 март 2012 г. Политически явления от такъв характер се наблюдават и в други страни.
Най-тревожното събитие в Русия през последните седмици беше големият брой самоубили се деца, без да имат сериозна причина да го извършат. А детската психика е особено неустойчива...
В Русия настъпиха и природни катаклизми. През 2009 г. над Москва се простря огромен облак, който беше определен като аномалия на времето. През 2010 г. аномалната жега би всички рекорди през последните 130 години...
Според военни специалисти днес американците разглеждат климатичното и психотронното оръжие като смяна на ядреното – бившето оръжие за масово унищожение...
Друг възможен метод за психическо въздействие са т.нар. химиотрасета. В небето често се наблюдават странни следи от самолети, които са по-широки от обикновените кондензационни "пътеки” и са отдалечени. Според конспиролози такива следи остават след като самолетите разпръснат различни химикали. Терминът "химиотрасе” беше въведен от директора на Руската уфологична изследователска станция RUFORS Николай Суботин, който пръв разбра проблема.
Обикновените кондензационни следи изчезват за няколко минути, а химиотрасетата се разширяват и с времето се превръщат в перести облаци.
Понякога на небето се вижда цяла решетка. След образуването на тези трасета на земята се откриват соли на бария и алуминия, полимерни влакна, торий , силициев карбид и различни вещества от органичен произход; хората, които се намират в зоната на въздействието, усещат дискомфорт и ниско самочувствие. Теоретично самолетите могат да разпръскват вещества, които влияят на психиката на хората.
Специалистите по авиация засега отричат този факт. Те посочват, че върху образуването на авиотрасетата може да влияе времето. В САЩ трасетата минават основно край паралелите и меридианите и ако природните условия пречат на следите бързо да се разсеят, на небето действително се появява решетка. Следите, които хората приемат за авиотрасе, могат да бъдат изхвърлени от предприятията газове. Освен това разпръскването на химикали от многокилометрова височина е крайно неефективно – просто веществата няма да стигнат до целите си...
Така че няма стопроцентови доказателства за това, че американските специални служби се опитват да въздействат на руснаците. Има само отделни предположения...


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
Сакар
Публикувано на: 31.5.2012, 10:00
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 371
Участник # 2 033
Дата на регистрация: 10-October 09QUOTE (Канатица @ 13.12.2011, 19:33 )
Особеното при тези следи е, че те не изчезват както кондензационните следи от реактивните двигатели на самолетите, а остават в небето часове след това като се разширяват и превръщат в облаци. Тези следи обикновено се простират на огромна площ от хоризонт до хоризонт. Кондензационните следи изчезват няколко десетки секунди по-късно.

Ето какво заснех от хола на един приятел в Пловдив, у когото бях на гости преди два месеца.

Обърнете внимание на бързо изчезващата следа от движещия се в момента самолет на някои от снимките и сравнете с останалите следи, които сигурно са висели там от часове, разпухнали, сякаш искат да изпълнят цялото Небе... точно, както го е описал Канатица.

User posted image

User posted image

User posted image

User posted image

User posted image

User posted image

User posted image

User posted image

User posted image


Публикувам толкова много снимки, до втръсване, белким им просветне на 'трезвите' и 'разсъдливите', дето се надсмиват над 'конспирациите'. Не вярвате на очите си, нали, само на Тиквите от телевизора...?

Ами тогава – Мрете безропотно, рая!
PM
Top
balh
Публикувано на: 16.10.2012, 14:44
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 82
Участник # 4 823
Дата на регистрация: 1-October 12Тук над Ямбол също пръскат гадовете . Прави впечатление ,че не е всеки ден , и че обикновено 1-2 часа преди залез почват . На следващата сутрин следите изчезват чак към обяд ,но вече са се разтлали и хората ги мислят за обикновени облаци . На 10 км от града се намира авиобаза Безмер в селото със същото име ,забелязва се че направлението на полетите винаги е североизток - югозапад . С други думи всеки път или идват от Турция или отиват на там.Та си мисля че пилотите и самолетите са явно едни и същи ,военни разбира се . Излитат от Турция ,минават през Ямбол/Безмер и отиват на североизток ,ако не правят малък завой към Стара Загора и после Пловдив. Преди време във форума излезе информацията че мутрата Борисов е предал небето ни на Турската ВВС ,дали вместо турци обаче не прилитат американци от турските им бази там.Явно военните бази в България им служат като наземен контрол.Като прелетят през страната ни може би кацат в Босна ,почиват 24 часа и после обратно.Каквото и да си пишем тук ,обаче на мен ми прави впечатление че на който и човек да обърна внимание за пръскането,на никой не му пука ! Хората са дотолкова смачкани и обезверени че ако не става дума за ПАРИ ,НЕ ТИ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ. Все едно това горе не е върху техните глави! Що за хора? "Биг Брадър" и "Сделка или не" са по важни ,оттам черпят и "култура" . Колко ли много ни обича ТАНГРА , след като още ни оставя да тънем в бездействие докато се съсипва творението му . Лошите градинари стопанина ги гони от градината си !
PM
Top
18j
Публикувано на: 19.10.2012, 11:42
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Много е страшно това което се случва, но е успокоително че нещата около този проблем се раздвижват. Групата във фейсбук, която разпространява информация по проблема е с 10 000 участника. Протестите засега са малобройни, но броя на протестиращите се разраства.

искам да вметна едно пояснение: ако се възмущавате сурово от следите в небето - радвайте се че не живеете в така мечтаната западна европа. В Брюксел - градът-еталон за про-европейски настроените стадни животни явно си има начислена цяла ескадрила, която излиза в уречения ден и час (почти всеки ден, почти по всяко време) и пръска мащабно, всичките заедно, а не както при нас на ивици. До 30 минути след началото на химическата атака - небето на столицата на Европейския съюз е на решетка - както я виждаме по най-грозните снимки из нета. Същото е в Милано - превъзнесената столица на модата, подобно е положението и в други европейски градове, като Стокхолм, Копенхаген, Амстердам...
И какво - някой ше седне да ми хвали европейците и обществата, които конструират... Зомбита, братко, непоправими олигофрени. Гледа как го тровят и изобщо не си задава въпроса какво се случва. Чудно е дали изобщо виждат нещо друго освен носа си. Тъпаци. Европейци. Ако това е човека, в който искат да се превърна - благодаря! Ще гласувам 100 пъти от 100 - против членството ми в ЕС и НАТО!

Хубавата новина е, че в Испания - една от държавите, която е критикувана, че се намира на "опашката" на ЕС, приблизително където сме и ние - хората се усетили, започнали да задават въпроси, после да се събират по площади и улици, да протестират и изведнъж: химическите атаки спрели! Просто ей така!

Защо? Защото те не могат да си позволят и един отговор да стигне до хората. Явно това което правят е до такава степен уродливо, че дори повдигането на въпросите нанася съкрушителен удар върху проекта им.

Затова не спирайте - питайте, събирайте се, организирайте се и заедно предприемайте действия. Съберете се пред кабинета на кмета ви, питайте го какви са тия самолети дето пръскат над полетата и населените места. Питайте го - той да пита в гражданска защита и институциите в София. И не му позволявайте да ви баламосват. Разликата между следите от изгорели газове и химическите следи е огромна. Първите не стоят в небето по цял ден! Щом ги забележите - започвайте да питате институциите какво се случва! Звънете на телефон 112 за да сигнализирате за химическа атака. Звънете на авиодиспечерите с настояване да сменят маршрутите на самолетите да не летят над градовете. Изобщо не бива да ви интересуват техните лъжи! Ние разполагаме с факти. Във фейсбук вече циркулират патентите за тези пръскания, които са с цел "инжинеринг на климата". Обаче като ги питаш какво пръскат - те не могат да си позволят да отговорят!
Те не могат да си позволят дори да стане ясно от чия флотилия са тези самолети които ежедневно атакуват с химикали населените места из цяла европа.

Нали си давате сметка, че това са престъпления срещу човечеството. А за тия престъпления, международния трибунал издава смъртни присъди! Те организаторите на това тровене и без това са осъдени на смърт - от Вселенските закони. Но ние можем да приближим изпълнението на присъдата им само ако надигнем глава и започнем да питаме и не спираме докато не получим обратно нашето си синьо небе!


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
18j
Публикувано на: 19.10.2012, 11:49
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

Информация за предстоящи протести срещу химическите следи:

За чисто небе !
5.11.2012 г.-18.00

Места на протеста:
-София - пилоните на НДК ,
-Пловдив - Площад централен,
-Варна - Козирката на централния варненски площад,
-Бургас - БСУ ,
-В.Търново - пред общината,
-Благоевград - пред общината,
-Плевен - пред общината,
-Стара Загора - пред общината
-Сливен - пред общината.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Мъглата, с която ни ръсят
За втори път го виждам, няма как да сбъркам. Излизам рано сутринта и гледам, че ръми. Някакъв много, ама много ситен дъжд. Едва се забелязва, ама се забелязва. Асфалтът обаче сух. Вгледах се внимателно, никаква влага. Някой изглежда е почнал да ни пръска с нещо ново.

Вървя по улицата и все същото ръмене. През последните дни изобщо не съм излизал от къщи, преди това бях доста болен и изобщо не ми беше до никакви излизания. Вчера се почувствах по-добре и поработих. Нормално прекарани дни. А на мен не ми е добре. Усещам слабост, отпадналост. Вие ми се свят. Срещнах няколко познати, поздравихме се. Усмихват се, ама усмивката им някак пресилена. Виждам, че и те не се чувстват добре. Дали не е от ръсенето? Спомних си думите от стара телевизионна пиеса: „Кой да ти каже, а и смееш ли да попиташ?”

Аз смея! И питам тези боклуци политиците. На кого сте дали разрешение да ме ръси и с какво ме ръси той? Ако сте дали разрешение, вие сте не за затвора, а за бесилката. Като съучастници в геноцид. Ако пък не сте давали разрешение, а си траете, вие сте национални предатели и сте за разстрел. Ако пък не знаете за никакво ръсене, ако те си ръсят, а вие не подозирате за това, значи сте идиоти и сте за психиатрично лечение. Не политици, ами чеп за зеле не става от вас!

С какво ни полива това гадно самолетче? Или ще ми отговорят, че следата е инверсионна?

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)


--------------------
PM
Top
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Ще ми се и вие всички да попитате същото. Ако ние почнем да се надпреварваме да питаме, все някой от тях ще отговори. Не за друго, не защото у политиците ще проговори съвестта им. Те съвест нямат. Все някой ще отговори, защото освен алчни свине, освен тъпи нищожества, политиците са невероятни страхливци. Все някой ще се уплаши и ще си признае. Изборът е или ние да разгоним политическата мъгла, или да позволим на оная мъгла, падаща от небето върху нас да ни унищожи.

Кой е тоя и с какво право ще полива някаква смрад върху главата ми? Кой е тоя, който лети над мен и ме трови?

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)


--------------------
PM
Top
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Та да почнем да ги питаме, какво ще кажете? Или ще предпочетете следващата снимка да представлява света, в който вашите деца и внуци ще съществуват?

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)


--------------------
PM
Top
Махайра
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 304
Участник # 5 141
Дата на регистрация: 19-January 13Щом хората не се чувстват добре и земеделската продукция загнива, значи има отрова в нея. Не знаем точно каква или какви, но има, за това и споменах в бившия сайт на Елтимир за фирми като Монсанто, че няма как да не участват. Те са свързани с правителствата на САЩ и имат поръчки от тях, мултимилиардери са, но едва ли произвеждат детски играчки. Във Виетнам се вижда какво са правили. Но пелената на небето се образува от сухия лед, който използват според мен. Постепенно се натрупват облаците и накрая всичко пада върху главите ни и в почвата.
PM
Top
Петър.
Публикувано на: 31.3.2013, 12:16
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 448
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13В Русе и околноните села пръскат постоянно.Направил съм няколко видео клипа на тези химически следи оставяни от самолетите.Като започнах да правя клипа, небете беше чисто и слънцето грееше.След 30 минути слънцето се скри от тези изкуствено направени облаци, и съвсем логично след засенчването му времето се влоши.

Елтимир, къде да да поставяме въпросите си?

Моля някой админ да смени псевдонимът ми на български език,понеже след като се регнах разбрах,че може и на родният език : вулгаров


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
balh
Публикувано на: 31.3.2013, 12:47
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 82
Участник # 4 823
Дата на регистрация: 1-October 12Сега е точно времето най-много да пръскат гадовете. Хем все още е променливо времето и хората се баламосват че "баба Марта " била такава , хем сега цъфтят много растения и пчелите се събудиха да опрашват. Иди им обяснявай на оскотелите псевдо хора че това горе в небето не са облаци . Ако пък тръгнеш да обясняваш как не е нормален въобще този студ за месец март съвсем не ще ти повярват. Как да им се обясни че само до преди 1000 години климата е бил много по-топъл . Преди хилядолетие дори и Гренландия е нямало целогодишно сняг , бил е целия остров пасища ! Хората загубиха паметта на предците си . Скъса се връзката между поколенията . Докато врагът ни пази своите античовешки традиции и предприема вековни кампании за конкретни цели срещу човечеството.
PM
Top
Елтимир
Публикувано на: 31.3.2013, 13:01
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12"Елтимир, къде да да поставяме въпросите си?"
Тоя форум май остана последната, макар и виртуална свободна територия. В моя сайт имам наложени ограничения. Даже аз, като Админ не мога да пускам коментари. Не мога да пускам и книги. Май ми спряха и кореспонденцията в пощите по някакъв начин. И в личен план ме блокираха. Операцията на жена ми ни съсипа. Но това е положението. Трябва да държим докато можем.


--------------------
PM
Top
Петър.
Публикувано на: 31.3.2013, 13:03
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 448
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Ефекта на всякакви официалните източници за масова информация.Не се учудвай щом един мой приятел ми каза нещо от сорта : "Ако има нещо,ще го показат по телевизията".Съвсем нормално е да те помислят най-малкото за странен.Това с времето не го знаех...интересно.Може ли да споделиш още информация?


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (15) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020